Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

DIANA,mai faci comanda de costumase? Tare mult as fi vrut si eu. Eu tot mai sper ca vei face comanda.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara fetelor

Micuta face nani - iar mami profita de timpul liber.

Gabdyd - mda deocheta idee mi-ai dat - si sa stii ca precis ii este pe plac - lui nu-i prea plac cadourile dar eu drept cadou ambalata corespunzator - ar fi perfect - sa stii ca eu am sa analizez ideea din cele mai bune unghiuri posibile De no-spa stiu sigur ca se poate cu nemiluita cit scrii tu - si mai bine iai pastila decit Doamne fereste contractii aiurea - eu am luat sarcina imprejur - totul e bine.

Despre iesitul afara - daca mai este vreuna care se plinge ca nu iese mai mult de juma de ora o data pe zi - sa stiti ca nu e singura - EU ies asa de putin - nu am cum altfel - caruciorul e pe post de ,, inca un loc pentru depus praful,, - asa ca in brate la mami asa incotosmanata cu e, ma consolez cu un lucru - nu am incotro si la primavar cind vom merge recuperam la Gradina botanica, pina atunci - traisca ferestrele deschise si ziua si noaptea.

Mese pe zi - 5 - adica ashe - la 5 -6 dimineata, apoi la 10 -10 30, dupa 14-14.30 , la 18.00 - aici maninca putin - poate sa se sature doar cu un borcanel de 130 gr de fructe, si ultima la 21.00

Greutatea lui bebe - conform normelor internationale la un an - trebuie sa fie de la 9,7 kg pina la 11,7. E corect sau nu - cine stie.

Eu pe Ilinca nu o mai duc la cintarit pina la primavara - chiar nu am chef sa inhate vreun virus de la policlinica, parca as vrea sa stiu cit cintareste- dar mai bine o pazesc si i tin departe de locuri publice.

Crina_mio- zici tu de mobilizat cu cadoruile - nu vreai sa stii ce mutra a facut sotul meu cind la inceputul lui noiembrie - i-am spus ,, azi mergem sa facem cumparaturi pentru craciun - cadouri,, Argumentele - din timp - ma scutesc de alergatura, de cumparat totul la repezeala, ci asa linistit, calm - aleg, am timp sa ma gindesc, sa caut si sa economisesc si bani.

Noi simbata mergem sa cumparam ,, o brad frumos....,, - asa sunt de bucuroasa - si ghirlande si jucarii pentru brad -, am facut si meniul deja - respectiv vom cumpara si ce este necesar pentru asta tot simbata.Asa - in decembrie sa ma bucur de sarbatori - nu sa alerg cu limba de un cot.

Si fiind vorba de Craciun - ai mei spun ca e mica si nu va intele - eu zic ca DA - ea va simti energia pozitiva care o vom emana, energie diferita de celelalte zile, va vedea bucuria si veselia din casa - familia draga impreuna, atmosfera de vis - si va simtii ca e bine, ca e ceva deosebit si ...colorat Si, da - muuuuuulte poze - e primul Craciun. Eu abia astept.Eu nu am amintiri de craciu - nu am si gata - nu se respecta traditia - desi mergeam la bunei. Vreau Ilinca cind va creste mare - sa aiba amintiri frumoasa, mie imi place sa organizez familia in jurul mesei - vreau si ei sa astepte sarbatorile cu nerabdare - asa va fi.

Carmen94 - da-mi voie sa ma infurii impreuna cu tine - auzi tu, sa te suna sa iti spuna - vezi draga ce griji isi mai facePai fetelor - eu ma mir de mamicile din siberia (de pe forumul medicului meu drag) - ex de discutie,, fetelor azi e minus20 afara - ce ziceti macar 40 -60 minute sa-l scot afara,, - si vorbesc destul de natural despre temperaturi atit de joase pentru noi, pai daca vor astepta ele temperaturi ridicate - vor sta juma de an in casa, si vorba medicului meu drag ,, nu exista temperaturi joase pentru plimbare ci imbracaminte neadecvata,,

Mie sa-mi sune o mamica si sa-mi spuna asa ceva - depinde de dispozitia mea - dar tot ceva i-asi trinti

S-o vedeti pe a mea cum chiuie de bucurie cind bate vintul tare- tare, sau cind e frig,, de nu iese cinele afara,, - si intram in ca din cauza cui/ - a lui taaaaaaaati - ca ii este frig si nu s-a gindit sa-si ia o haina in plus. Ce cresti aceea ai, cum inveti asa va fi.

Azi in meniul adultilor a fost sos alb cu ciupercute si macaroane - pai puiutei i-am dat sa se joace cu vreo doua(luuungi) - pai , fetelor noi am mincat foarte linistiti, cit ea sa jucat cu ele, ca in sfirsit sa-si dee seama ca se pot minca - sifrumusel le-a mincat - ma topeam dupa ea cum le intinde, le baga in gurita, iar le scotea - miine iar fierb macaroane si o filmez pentru istorie

Azi a vrut sa-l muste pe tati de ...cap, dar nu era comod si s-a coborit la ureche Mda - spune tot ce vreti - numai nu ta-ta, si da... dansam din fund - se tine de marginea tarcului si cind ii cintam - face miscari amuzante din fund, si facem si noi,,pa-pa,, dar nu la toti.

Somn usor mamicutelor si nopti cit mai linistite pentru bebelusi.

Puiul mamei la ,VI , VII lunite

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Camen 94, eu brinzica o fac asa:- 1 litru lapte (merge si la punga si la cutie, dar fereste-te de Brenac) si o lamaie.- fierbi laptele si apoi storci in el lamaia.- lasi 1-2 ore sa se "aleaga" apoi il pui la strecurat intr-un tifon.Asta-i tot.Acum, o intrebare: cum faceti voi orezul cu mere? E ok daca folosesc lapte de vaca?Dar merele coapte? Le puneti la cuptor sau la microunde? si cit timp le lasati?Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Julie e o dulcica si o cumintica zic io, nu se da cu fundul de pamant ca vrea/nu vrea ceva. Si sa nu puneti ochii pe ea ca e luata deja, da? e a lu raresu asta mic, nu a lu Raresu cu care se afiseaza acum in public

Mady,Carmen nu va mai enervati. Ptr ce sa va enervati?!

Carmen, branzica de casa merge facuta si din lapte pasteurizat. Cu pastilute de calciu lactic sau lamaie sau iaurt. Gasesti aici indicatii http://ruzabuburuza.blogspot.com/2007/10/home-made-tips.html

BTW Iunia, bravo tie ca mai pui retete acolo, ne mai scoti si pe noi din foame .

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Salutare fetelor, io va mai tot citesc, recunosc pe sarite, am vazut si poze, in seara asta ma mai uit la o tura, da' de raspuns, mai later.Nu stiu cum se face ca , cand sa scriu se intampla ceva, ba se trezeste matzul, ba tre sa mance, ba manc eu, ba...ba...

Lumi, merci de aprecieri la adresa lui Lucas, m-ai facut sa intru sa scriu ca prea mi-a crescut inima:-))Pupe la George

Zadi, are personalitate fata ta. Super filmul, ce voce are, se face cantatrice. Sora-mea are o fetita si la fel facea si dupa ce trecea criza si Iulia se supara pe ea, venea sa-si ceara scuze si sa-i spuna ca o iubeste, s-o ierte de ti se rupea sufletul cand o vedeai.Noi ii luam ei apararea, ma-sa insa era innebunita.Da' fiind prima nepoata, iti dai seama ca numa in bratze era si avea toata atentia noastra.Acum se uita cam chioras la Lucas, uneori, alteori e super incantata. Io zic ca trebuie sa-i tot explici, again and again pana intelege cat de mult o iubiti . Insa sa nu-l neglijezi nici pe Ian.Amvazut aici un reportaj cu o familie care avea doua fete.Intr-o zi cea mica si-a dat ochii peste cap si a lesinat.La control si-a revenit si nu avea absolut nimic, explicatia psihiatrului a fost ca atragea atenti a asupra ei, in felul asta.Parintii erau gramada pe cea mare, ca nu cumva sa se simta neiubita, sa nu fie geloasa si pe asta mica au cam neglijat-o.Si cica, in Franta sunt multe cazuri de genul asta.Greu sa fii parinte, toata intelepciunea din lume ti-o doresc, ca si mie, ca si tuturor mamelor , dealtfel.Pupici.

Mihaelaa, tu nu folosesti pampersi Cien, de la Lidl?Io-s fooarte incantata de ei, desi Lidl nu-i un magazin super fain, astea le cumpar sistematic de acolo.Si calitate si pret mai bun decat Pampers, doar asta am folosit. Pupam Davidutu si burtica.

Carmen, unde ti-ai gasit prietena asta, e romanca?Da-o-n Doamna.Sper ca i-ai raspuns pe masura.
Hai ca mai citesc sa vedem ca mai ziceti.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Diana - ce fete super dulci ai... si te-o fi inspirat pe tine filmuletul lui Zadi, dar Julie e o cumintica pentru amandoua printesele tale.

Roxana, dar nu-I prea mic Raresul tau pentru Julie?!?!?

B_Zara – uite aici reteta de budinca de orez postata de una din mamici, eu mi-am luat notite:

1) 1 mar taiat feliute + o jum. gutuie razuita + unt cat o aluna + scortisoara - date putin la cuptor
2) intre timp, pe aragaz pun: 2 linguri de orez cu apa mai multa si las sa fiarba pana scade apa si se inmoaie orezul
3) amestec 1) + 2) si mai dau la cuptor pana scade apa de tot

Marul – eu il coc in coaja, in cuptorul de la aragaz, pana plesneste coaja.

Uitati aici cum aratam dupa o masa la care nu prea am mancat.

Noapte buna si cu cat mai putine treziri

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Am mai pus si eu poze aici http://picasaweb.google.com/amagrigus/Lucas8Luni?authkey=5jCoke9C_lA
Fetele, care mai alaptati, mai rezistati cu trezirile peste noapte, ca eu clachez.Eu o sa intzarc luna asta, nu mai pot. Nu mai am timp sa dorm ziua cu el , ca am inceput scoala si noapte ma trezeste si de 2-3-4ori.In plus mi-e teama sa nu aiba ceva lipsuri daca alaptez numai seara, dimineatza si noapte.Nu cred ca-i destul.Mai mananca o data peste zi, dar mananca foarte putin.Il trec pe lapte de crestere, e lapte de vaca imbogatit cu ce mai are nevoie. Atata am putut, ma simt un pic naspa, nu sunt sigura ca , chiar vreau sa fac asta, da' sunt mai linistita asa.Zic acum, peste o luna sper sa nu plang pe aici, sa regret.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

stefimic,eu am sterilet Mirena,dupa cezariana.
Legat de atreia cezariana si la mine ar fi a treia daca mai am curaj si,sincera sa fiu,eu as mai vrea,dar sotu' mi-a zis clar NU!,"doar daca avem ajutor de la inceput ca eu nu mai rezist si nu mai vin cu tine in sala de operatii,nu mai am nervi",asa ca probabil ne oprim aici...

Zadi,din nou bravo tie!Ai multa rabdare si te admir,eu nu m-am gandit s-o ajut pe Karina sa scrie o scrisoare model lui Mos Craciun,asa ca a facut ea ce s-a priceput.Ea vrea o papusa Bratz,care e la moda aici si alta papusa cu carucior,catel care musca si latra ,ma rog tot ce vede in reclame.Dar sigur nu le va primi,am decis ca doar o dorinta ii va fi indeplinita,i-am si spus ca nea mosu' nu are prea multi bani.Cel mai greu o sa ma "descurc" cu sotu' care nu e mofturos,dar as vrea sa-l uimesc cu ceva deosebit si nu stiu cu ce .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Aliona,si eu am avut curaj sa-l scot afara pe David cand tusea si-i curgea nasul si...am ajuns la antibiotice.Acum mi-e frica sa-l scot cand e frig si vant,nu mai stiu cum sa-l imbrac ...

Eu cred ca Julie e un pic rasfatata,ceea ce e normal la varsta ei si daca nu era filmata poate ca se lasa induplecata mai usor,oricum pupici pe obrajori suparati .

Stefaniyaaaa!!!

Fetele,sariti cu idei de cadouri!!!

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

Mergi la inceput

Daca vreti sa va faceti un cadou sublim,incercati J'adore de la Christian Dior.Eu il ador !

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

Mergi la inceput