Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
Zadi spune:
Gabdyd - ai fete frumoase (iti seamana
). Iti va fi greu mai tarziu cu pretendentii. Julie e cumintica, zic eu.Cati ani are?
ellamiss - mi-a placut mult de voi.V-ati ocupat foarte bine de toate pentru bebe, bravo voua.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
Lumi_Nag spune:
Ellamiss ti-am vazut si eu albumul si sunteti frumosi toti 3.Iar baiatul nu mi se pare ca ar fi prea gras.E tortosel dar nu obez 
Hai ma Gabdyd ca nu face ca zana lui Zadi!
Dar tot dulcica e.Si scumpetea de o tineai in brate era duuuuulssseeee!

George Catalin
Lumi_Nag spune:
Madyyy, da de ce te-ai enervat cu scoala de soferi? Esti soferitzaa?
Mamica fericita de ingerasul George Catalin 
It's easy living with eyes closed.
ellamiss spune:
Crina mioce bine ca ii mai dai tzitzi.Eu nu i-am mai dat de la 6 luni pentru ca nu mai aveam.Cred ca de maine o sa-i bag si eu in supita sfecla rosie.Ii dau numai 4 mese pe zi.
Si noi stam in fundulet, ca de-a busilea inca nu se poate.Il mai tin de sub brate si face mici pasi dar numai dimineata ca la amiaza este deja obosit.Ii place sa ma ia de par, sa ma traga de obraji , de nas.Tipa foarte mult si spune ta-ta.Dupa ce papa il pun in scaunelul lui si ii pun pe masuta toate jucariile lui, el le ia si le arunca pe jos apoi eu i le pun la loc si el iar le arunca.Si lui ii plac telefoanele si telecomenzile mai mult decat jucariile dar nu prea i le dau prin preajma.Ii plac mult reclamele tv, cand e publicitate lasa toate jucariile si se uita la tv si mai da si din cap ,parca ar zice "afirmativ".Cel mai fericit este atunci cand este dezbracat,incepe sa chiuie si sa-si bage piciorusele in gurita.
Noaptea nu am probleme cu el.Baita este la ora 21.30 , la ora 22.00 ultima masa si se mai trezeste peste noapte dar ii dau putin ceiut de musetel neindulcit si adoarme la loc pana la ora 10 cand ii dau prima masa.
Ma bucur mult ca sunteti ok.Va pupam pe amandoua.
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
carmen94 spune:
LA MULTI ANI!!!
Alexandru Stefan bebe de Misha_tp
Eduard Darius bebe de laura Oana
Caterina bebe de Biky
BINE ATI VENIT!!!.............noilor sosite
am revenit...........plina de nervi.......mi-am trimis copilul la plimbare cu bunica-su si ma suna o ,,super prietena,,sa-mi spuna ca i-a vazut pe geam si ca ala mic era zgribulit de frig si ca ea pe timpul asta nu si-ar scoate nici cainele afara........
e adevarat ca e cam frigut,dar l-am imbracat bine.afara ninge,nu bate vantul,iar tata a zis ca baiatul nu a protestat decat cand a incercat sa-i puna aparatoarea de ploaie ca deja incepuse sa cada grindina.darius s-a foit si a urlat pana i-a luat tata aparatoarea de pe carut.a mai stat putin si au venit in casa.........
ce sa mai zic?!?!?!?tot zic sa nu ma mai consum din orice,dar......
ok................in alta ordine de idei,darius azi nu prea a vrut sa manance.nu tu fructe,nu tu supa,.....luat 2/3 lingurite si apoi urla pana il dadeam jos din scaun.a supt bine ,in schimb lapte acum la amiaza......sa vedem ce nazuri mai face deseara....
stati sa vin si eu acum cu ceva intrebari....
cat timp pot pastra la temperatura camerei laptele deja preparat?........pe cutia de lapte nu scrie nimic si se mai nimereste ca ii fac lapte,cand da el semne ca ii e somn(180ml .....mai mult nu a baut niciodata)si ma trezesc ca nici nu vrea sa-l guste.
branzica de casa se poate face si din lapte pasteurizat?cum?....ca eu numai lapte de asta gasesc pe aici.
plec sa fac o cafeluta .....asa mai slaba ca ptr. seara............cine are pofta????
ellamiss spune:
Lumi nag si Zadimersi mult pentru complimente.
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
madybulancea spune:
uite ca nu pot sa stau departe de forum...il astept pe razvanu sa se trezeasca ca sa i dau papa si apoi ma bag si eu la somn....
lumy,da fac scoala de soferi si azi m-au apucat toate cele....m-a frecat ala la creier cu intrebari "de ce?"..
da diana_jors unde e??la oradea???
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Mihael@ spune:
Da cu ce te-am impresionat, Mady? sau am inteles eu gresit 
Zadi, ai reusit sa pui poza in albumul de 8 luni? a fost explicit mesajul meu?
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by carmen94
LA MULTI ANI!!!
Alexandru Stefan bebe de Misha_tp
Eduard Darius bebe de laura Oana
Caterina bebe de Biky
BINE ATI VENIT!!!.............noilor sosite
am revenit...........plina de nervi.......mi-am trimis copilul la plimbare cu bunica-su si ma suna o ,,super prietena,,sa-mi spuna ca i-a vazut pe geam si ca ala mic era zgribulit de frig si ca ea pe timpul asta nu si-ar scoate nici cainele afara........
e adevarat ca e cam frigut,dar l-am imbracat bine.afara ninge,nu bate vantul,iar tata a zis ca baiatul nu a protestat decat cand a incercat sa-i puna aparatoarea de ploaie ca deja incepuse sa cada grindina.darius s-a foit si a urlat pana i-a luat tata aparatoarea de pe carut.a mai stat putin si au venit in casa.........
ce sa mai zic?!?!?!?tot zic sa nu ma mai consum din orice,dar......
ok................in alta ordine de idei,darius azi nu prea a vrut sa manance.nu tu fructe,nu tu supa,.....luat 2/3 lingurite si apoi urla pana il dadeam jos din scaun.a supt bine ,in schimb lapte acum la amiaza......sa vedem ce nazuri mai face deseara....
stati sa vin si eu acum cu ceva intrebari....
cat timp pot pastra la temperatura camerei laptele deja preparat?........pe cutia de lapte nu scrie nimic si se mai nimereste ca ii fac lapte,cand da el semne ca ii e somn(180ml .....mai mult nu a baut niciodata)si ma trezesc ca nici nu vrea sa-l guste.
branzica de casa se poate face si din lapte pasteurizat?cum?....ca eu numai lapte de asta gasesc pe aici.
plec sa fac o cafeluta .....asa mai slaba ca ptr. seara............cine are pofta????
Carmen si Darius
am crescut
cand eram mai mic
La cafeluta nu ma mai bag, ca e noapte de-acuma...branza poti face si din lapte pasteurizat pus pe foc pana ajunge la fierbere si apoi se adauga una din urmatoarele(incerci care-i place mai mult lui Darius):
- 2 tablete de calciu lactic la 200 ml lapte
- zeama de lamaie
- iaurt
Stefania mananca doar branza facuta cu lapte fiert si iaurt...restul nici sa nu vada...
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Lumi_Nag spune:
Amma mor de dragu' lui Lucas in poza de la avatar pe mess.Ma uit la el de dimineata.
Mai zi si tu ceva pe aici.
George Catalin