Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
Crina_mio spune:
Si eu maine-i dau Mayei spanac cu usturoi. Stiu ca fetele le-au dat bebeilor si nu a zis nici una ca ar fi patit ceva. Asa ca, why not?!?!
Crina si Maya Georgia
madybulancea spune:
buna seara...ce fac fetele cucuietele???eu citesc,vizionez poze,filmulete dar cand sa scriu hop tipa razvanu...
m-a amuzat rau george de lumi,ingrid de zadi,raresu de roxi,si m-a impresionat mihael@...dak am mai sarit pe cineva sorry!!!
Noi suntem bine..ieri a papat razvanu f bine,numai k ieri si azi dim la fructe i-am dat borcanase...dar maine ii dam de-astea naturale,iar azi la legume i-am dat si putin piept de pui si a papat pe nerasuflate...
Eu sunt tare ingrijorata ca nu mai da nici un semn Stefanya...ce o fi cu ea???marta ai aflat ceva???
hai va pup ca ma duc sa ma hodinesc ca azi m-am enervat la scoala de soferi...pupici!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
fetele cand se da la bebei spanac,conopida,broccoli,sfecla rosie si cum????
La cadouri nici nu vreau sa ma gandesc,k noi suntem multi tareeee.....oricum lu razvanu jucarii,iar la ceilalti habar nu am...doar oricum tre sa ne pregatim cu buget...facem economii

Va 

Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
gabdyd spune:
I-ote ca m-ati provocat. Uite si cum face Julie...
Initial ii explic, daca nu pricepe si continua sa faca urat o ignor (se aude pe fundal cum tipa din cand in cand ca sa atraga atentia), dar ii gadil putin orgoliul, ca ei ii place sa fie bagata in seama, si in cele din urma ii trece. Hm, cam greu de explicat, dar in cele din urma ajung cu ea la un consens.
Filmuletul e facut cu alta ocazie memorabila si irepetabila, adeca atunci cand incerca mama sa se lase de fumat dar i-a trecut repede incercarea
.
Zadi eu ii spuneam ca daca mai continua sa faca scene ii arunc plastilina aia sau i-o dadeam dar nu ii mai dadeam atentie un timp. O singura data chiar i-am aruncat niste bomboane pentru ca nu se potolea cu nici un chip.
Acum ma duc la lucruuuuu, cu voi nu mai face omu' nemica!
ellamiss spune:
Crina mio , ce mult ma bucur ca te gasesc!!!Am vazut pozele cu fetita ta, e o frumoasa foc, seamana mai mult cu sotul tau.LA MULTI ANI pentru maine, stiu ca face 7 luni.Sa-mi spui si mie, te rog, mai multe despre ea.Doamne,ce frumoasa e!!!Are niste ochisori mari!!!Cate kg are?Ce ii dai sa manance?Vaiiiii!!!Si cand imi aduc aminte ce mica era in spital.Ce trece vremea asta....
Va pup pe amandoua si astept noutati.Ma bucur mult ca te-am regasit pe forum.
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
ellamiss spune:
In privinta cerealelor m-am razgandit.Inca nu ii voi da cereale.I-am facut branzica de casa si ii bag in supita de legume.Nu prea ii mai place supita de pui, ii dau prima lingurita si la a doua tine gurita inchisa si da din capusor, se mai face ca se uita la tv, ce smecher e...numai ca sa nu manance.Nici pulpa de mar nu prea mai mananca.Saracutul, daca ii dau aceeasi mancare de aproape 3 luni.Azi l-am scos si eu afara , am fost in Cora la cumparaturi si ce mai tragea si el de carucior.
Am luat un costum de mos craciun, o sa-l imbrac pe finu.Este prea mic si nu stie inca dar o sa-l filmam.De abia astept sa vina Craciunul.Cat despre cadouri nu stiu ce as putea sa-i mai iau sotului ,numai cand ma gandesc ma doare capul, ca este si cu pretentii.mai dati idei, dar in afara de parfumuri ca i-am tot luat.
ELLA SI BEBE ANDREI
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by ellamiss
Crina mio , ce mult ma bucur ca te gasesc!!!Am vazut pozele cu fetita ta, e o frumoasa foc, seamana mai mult cu sotul tau.LA MULTI ANI pentru maine, stiu ca face 7 luni.Sa-mi spui si mie, te rog, mai multe despre ea.Doamne,ce frumoasa e!!!Are niste ochisori mari!!!Cate kg are?Ce ii dai sa manance?Vaiiiii!!!Si cand imi aduc aminte ce mica era in spital.Ce trece vremea asta....
Va pup pe amandoua si astept noutati.Ma bucur mult ca te-am regasit pe forum.
ELLA SI BEBE ANDREI
Buna Ella,
Si eu ma bucur ca ai intrat pe forum si ca Andrei este bine. Asa cum ti-am zis mie mi se pare OK. E destul de inaltut si dupa ce o sa inceapa sa se miste mai mult o sa mai slabeasca.
Eu recunosc ca sunt stresata cu grasimea datorita faptului ca toate femeile din familia lui tati sunt grase (obeze pot sa spun) si prin urmare nu i-am dat pana acum cartof si nici fainos.
pai da... ce micuti erau acum 7 luni... si ce mari sunt acum, avem niste adevarati omuleti.
noi la 6 luni avream 8.200 si vreo 70 cm. de atunci am mai luat ceva, vedem maine daca ne-om incumeta sa mergem la dr.
Papam tzitzi plus masa de fructe (cand vrea maria sa) la 10 si la pranz (1-2) legume cu carnita (pui sau vita, inca nu i-am dat ficatel) in care-i mai pun si cate o lingurita doua de iaurt. Fructe: mar, para, gutuie - coapte. Am mai mancat (si tare ne-a placut, cred ca mai incerc si maine) mango - cumparat crud si fiert in putina apa.
Legume: dovlecel (de baza), morcov, pastarnac, patrunjel, telina, sfecla rosie, dovleac. N-am incercat pana acum brocoli (e in plan dar n-am gasit la un supermarket din jurul meu, asa ca am amanat), conopida, fasole. Maine ii dau spanac (usturoiat), sper sa-i placa.
De luni avem si un coltulet si cred ca se pregateste si al doilea ca tare-i maraita si se trezeste din somn tipand.
Noaptea ne trezim pe la 3, 4 sau 5 (depinde tot de mofturile ei) si papam tzitzi dupa care bagam somnic pana pe la 8-9 uneori chiar 10 (cum a fost astazi).
stam bine in fundulet, chiuim si vb. pe limba ei toata ziua (uneori ma intreb cum de n-o doare in gat).
nu mergem de-a busilea si nici in 4 labute. Cand o tin eu de subrat si o pun putin cu picioarele jos zici ca vrea sa bata step.
Se joaca cu orice, mai putin jucariile ei, adica telefoane, telecomenzi, pungi, diverse ambalaje care fosnesc cat mai tare, iar daca nu are nimic de genul asta in jurul ei "mananca" etichetele de la jucarii.
Ii place tla TV, dar daca tot au zis fetele ca nu-i bine, astazi nu i l-am deschis deloc si se tot uita in directia lui.
Tipa, asa ca trebuie sa inchei mesajul aici,
sper ca de acum sa vb. mai des
lui Andrei de la MayaCrina si Maya Georgia
lushulika spune:
Gabdyd, am facut la injectii peste 200 - ginipral, nospa, graviginon, nu mai stiam de f..dul meu. Bebita nu a avut absolut nimic. am dus sarcina pana la capat.
elyanne, iunita multumesc de sfaturi. noi testam acum, se pare insa ca e mai bine sa ii dai iaurt mai slab?
stefimic, roxanici, voi de care dati? slab sau gras?
lushulika spune:
quote:
Originally posted by lushulika
Roxanici,
Ma ajuti si pe mine, te rog, cu datele mele?
Adelina, 10 martie,38 saptamani, cezariana, Polizu, 3700 g, 48 cm, scor Apgar 8.
multumesc
mama a doua printzese
Nu ma uiti si pe mine te rog roxanici? cand ai tu timp.
merci again
Crina_mio spune:
Ella, ce dulce e aici . Am vazut si eu un costum de craciunita si vreau sa-l iau. Nu stiu cat de incantata va fi ea, dar eu abia astept
Crina si Maya Georgia