Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by ddana

Deci am batut orice record in materie de zgarcenie: am spalat un pampers!!!

Probabil ca a ajuns un scutec al lui Dragos - folosit, evident! - la gramada de haine de spalat si sotul meu le-a luat cu bratele si le-a turnat in masina de spalat. Cand sa scot hainele, am vazut eu ca curgea un fel de... zapada artificiala uda (faceti un exercitiu de imaginatie si o sa vizualizati oroarea) dar m-am gandit ca cine stie.. o fi din vreo captuseala descusuta... Cand sa intind rufele, iau in mana ceva care nu semana nici cu chiloti, nici cu body-uri, nici cu nimic. Sa lesin cand il vad............ Nici pana acum nu mi-am dat seama daca era cu treaba mare sau doar cu pisulet, ca rufele nu au prins nici o tenta maro. Inca. L-am prins asa intre doua degete si ma gandeam ce si-or imagina cei care eventual ma vad de pe balcon intinzand pampersi la uscat...

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

salut!

intru scurt sa va spun ca am gasit incaltaminte minimen la Piciul , lujerului. cel mai mic nr 20(gri bleumarin si roz), pret 129Ron. si mai au de la o alta firma dar acu nu imi vine numele in minte...pt fetite, o pereche nr 18, rosii. piele, imblanite, 600k. pe care cred ca le iau eu, ca alea de la minimen ii sunt marisopare bine.

lulusika de laiaurt nu a zis nimeni nimic pana acu. ce iaurt ai dat? eu dau napolact

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Uf, decalotarea asta, eu ma gandeam, dom'le daca n-ar fi posibil sa mergem si cu fetele la dr sa le scape de problema..., ma rog, nu acuma ... gluma gluma, da' n-ar fi chiar rau.
Ellamis Lomexin e antimicotic puternic, mie nu mi se pare chiar ok ca ti-a data asa ceva pt el. Ma rog o stii dr mai bine. Stai linistita ca nu e asa grasunel puiul.
Ddana
Lushulica, Stefimic bine ati venit!
Aliona ia-i cadou ceva deocheat ... pentru tine
A mea nu prea bea apa, rar cate 50 ml adunati toata ziua.
Intrebari totusi, gynypral si no-spa cu nemiluita n-au nici un efect asupra bb-ului in timpul sarcinii?? Am o prietena graviduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ddana

gabdyd eu am luat la greu incepand cu 25 de sapt... plus perfuzii si injectii in fund cand am fost in spital... cica ii molesteste (in burta zic)... da' ai mei recupereaza acu' daca or fi fost pleostiti in burta... deci nici un efect advers asupra bb-ilor...

Iaurt... naoplact: iaurt zdravan sau tnuva: iaurtul meu fin sau tnuva: cremicios

Cadouri... habar n-am... la pitici jucarele... pt. astia mari... la fete pijamale, la baieti chiar nu stiu... iar pt. al meu sot... f. greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara mamici si burtici!
am fost si noi astazi afara dar pe aici frig tare, nu stiu cum stati voi cate 2-3 ore ca aici intr-o ora ingheti.
la pranz ne-am razgandit de la mamaliguta am trecut la un ghiveci la cuptor in care am pus cartof, morcov, putina ceapa, orez, dovlecel si ardei gras. la final am adaugat si putin suc de rosii facut in casa si am mixat totul. apoi am adaugat 2 linguri de iaurt.
a fost iam-iam, am papat tot castronul si deschideam gurita imediat.
referitor la uaurt pt lushulika noi papam danone natural de la 6 luni.
lumi nag eu am facut testul papanicolau si ne-a iesit gradul 1, deci super bine.
asa ca nu-ti fa probleme ca nu ai de ce sa ai probleme.
ai un super bebe, am vazut pozele voastre.
zadi si noi mancam cu lingurita de cand am introdus sucul de morcov de la 3 luni.
laptic noi papam nan2 acum. si deci si cereale tot de la nesttle.
lumi nag dar tie ce ti-a zis dr despre sterilet pe uter cicatricial?
pupici la toti bebicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

am si eu o interbare cate mese aveti voi pe zi si din astea cate mese sunt de lapte?
noua nu ne place ceaiul cum credeti ca as putea sa-l obisnuiesc?
sper sa nu va plictisesc cu intrebarile mele.
mamici sa stiti ca aveti bebici superbi, intr-un final am reusit sa vad si eu aproape toti bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

dupa iaurt, noi am patit fund rosu si iritat de la scaune moi. Acu nu sunt sigura 100% ca de la el a fost, dar aia ii dadusem nou in ziua aia. Am lasat sa se dreaga si am dat din nou, cu succes de data asta. Io dau iaurt home made sau prodlacta.

Stefimic, de unde sunteti mama de e asa frig la voi?. Ce-i drept si io inghet dupa o ora si un pic.

Greutatea la un an teoretic tb sa fie triplul greutatii de la nastere. Acum, fiecare dupa posibilitati

Cine da Humana3? sa imi zica si mie ce aspect, culoare, miros are laptele asta fata de H2.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna fetele,

doarme si pui mic, asa ca citit si eu din urma.

pentru Eduard Darius de Laura_Oana (mami ai promis ca scri mai des sin e pui si pozici, asa ca nu uita promisiunea-I promisiune) si Caterina de Biky

rianna_stef - cum sa fi o mama rea?!!?!? Daria sa-I treaca buba. Si ce frumos doarme ea ... si ce cadouri i-a adus deja mosul ... Ii place sa se joace cu catelusul educativ?

Elamis – bine ai revenit. Si puiul tau s-a facut un adevarat flacau . Mie nu mi se pare prea gras, important e ca este vesel, activ. Si daca vrei sa-i menti greutatea de ce te grabesti cu cerealele???

Anamana – n-a fost roman ala, nu??? sa-ti treaca sperietura.

alionushcamultumim ptr. sfaturile legate de raceala. Noi n-am racit pana acum, dar iarna nici n-a venit, asa ca ne prind bine.

Dana – mie mi s-a intamplat cu un scutecel absorbent si era si masina de lucruri colorate (mai mult negre) si-ti inchipui cum aratau. A trebuit sa le mai spal o data.

Apa – noi nu prea bem. Incerc sa o obisnuiesc sa bea macar dupa masa cu pranz, dar nu cred ca bea mai mult de 50 ml. Mai insist, trebuie sa se obisnuiasca.

Iaurt ii dau naoplact sau tnuva (iaurtul meu fin sau cremicios)

Wow, mai e putin pana la sarbatori si eu n-am nici o idée despre cadouri. Trebuie sa ma mobilizez, ca n-as vrea sa raman pe ultima suta, mai ales ca avem o familie tareeee numeroasa si as vrea sa le iau la fiecare cate ceva… macar simbolic. La nepoti cred ca o sa le iau pijamale (dar fac asta de ceva ani, poate ar trebui sa schimb).

Astazi pui mic a fost o mofturoasa (la noi o zi mancam bine o zi pauza, noroc cu tzitzi). M-am gandit eu ca daca tot nu bea apa, sa incerc cu suc de portocala. Asa ca i-am stors o portocala si i-a placuttttttt. Si cu sucul am pacalit-o sa si manance putin. Am avut in meniu ciorbita mu (modificata putin, ca eu i-am pus si sfecla rosie) din care a mancat cateva lingurite dupa care nu mai vroia sa deschida gurita. Dar cand i-am dat suc (tot cu lingurita), facea o gurita mare, mare. Asa ca i-am dat alternativ, o lingurita doua de suc (jumate ajungea pe ea, dar... ) cu o lingurita de mancarica. Si asa am facut-o sa manance cam jumatate din castronel.
Era asa simpatica cand isi dadea seama ca am pacalito si nu e suculet... tragea cate o palma la masuta si ma si certa

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Stefimic, deocamdata nimic... Mi-a zis doar in mare despre sterilet;ca pot avea menstruatii mai abundente, ca se poate sa nu ma simt bine cu el si atunci ori il schimbam cu Mirena ori...vedem atunci cu ce, etc.Nici prin cap nu mi-a trecut sa intreb despre uter cicatricial.Maine o sa sun pentru test sa vad rezultatul si cand ma programeaza la montat sterilet o sa iti povestesc cum a fost.Tu ai sterilet sau ai vrea sa iti pui?
Multumim pentru complimente, dar sunt sigura ca si tu ai un puiut mumos.Ia baga vro 2 poze aici
Noi avem 5 mese pe zi dintre care 2 sunt lapte.Dimineata si seara papa titi si eventual in timpul zilei de alint.
George nu bea ceai de la 2 luni pentru ca nu stie sa foloseasca biberonul.Il mesteca si imi este tare greu din cauza asta....dar bea apa dupa mesele principale direct din cana.
Nu ai cum sa ne plictisesti cu intrebarile.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Hop si io cu o intrebare...
I-am dat ieri spanac cu brocoli, galbenus de ou si i-am pus si o juma de catel mic de usturoi.Ar fi contraindicat la bebei usturoiul?
Putea gura lui ca a unui cioban.

George Catalin

Mergi la inceput