Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Mady...pai spanac - de la 8 luni, restul de la 7 luni...dar sunt mamici care au dat si mai devreme fara probleme

retete gasesti in cartile puse pe 4shared.com sau pe mami .ro

Eu din cele enumerate de tine am dat cu succes doar broccoli in combinatie cu morcov, dovlecel si carnita de pui...spanac am incercat dar nu i-a placut, iar restul urmeaza sa testam.

a..la legumele astea merge bine putina smantana

ddana, n-as fi vrut sa fiu in pielea ta azi- noapte, daca ai intrat tu pe forum sa ne spui cum te simti... sa sara somnul

Amma, nu cred ca ai de ce sa regreti ca-l intarci pe pui...eu cred ca alaptatul este bun atata timp cat si mama si bebe sunt multumiti...daca consideri ca e momentul sa termini cu asta, inseamna ca asa trebuie sa fie.

karla , tu esti nemultumita cu radetu, eu am nervi pe o gasca de pusti care intra in scara blocului si fumeaza si tot fumul intra la mine in casa...acuma nu stiu cu ce sa-i amenint...legal au voie sa fumeze in scara blocului? aveti idee?

Eu am mancat ieri fasole...pentru prima data in 8 luni, ca m-am gandit ca s-o fi calit burtica Stefaniei pana acuma, n-o sa fie probleme...da' se pare ca nu-i chiar asa, pentru ca de la 4 dimineata a tinut-o intr-o foiala si plans prin somn... gaze... etc.. si nu puteam sa-i reclam nimic, ca era vina mea asa ca am tinut-o pe mine (daca va puteti imagina cum e sa dormi cu 8 kile pe tine) si m-am chinuit asa..

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

Buna fetele,

doarme si pui mic, asa ca citit si eu din urma.

rianna_stef - cum sa fi o mama rea?!!?!? Daria sa-I treaca buba. Si ce frumos doarme ea ... si ce cadouri i-a adus deja mosul ... Ii place sa se joace cu catelusul educativ?

Crina si Maya Georgia

N-am ajuns inca la zi cu cititul ;intru doar sa-ti raspund pentru ca esti o draguta;vreau sa -ti spun ca este jucaria ei preferata;daca la inceput abia daca se uita la el acum numai cu el sta;a invatat sa apese pe labute ca sa cante ,stie sa-mi arate nasul si urechea;acum si cand il trage pe tacsu de nas,tacsu' face:"nas...nas rosu";eu am invatat o parte din cantecele si ii cant in timp ce mananca si asa o mai pacalesc un pic;

Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna fetelor,
am ajuns si eu acasa la mama. Saptamana viitoare insa ma duc inapoi la sotul iubit!
Am stat in Chisinau numai 4 zile si in alea am facut 2 drumuri la aeroport caci desteptii de austrieci mi-au trimis bagajele mai tarziu si in zile diferite, iar in Moldova nu ti le aduc acasa, dar trebuie sa te duci personal sa le ridici de la aeroport.
Frumos! M-amn certat cu ei ... am vrut sa ii pun la decontat hainutele noi care a trebuit sa le cumpar ... si as fi cumparat eu si mai multe, insa iubita mama-soacra mi-a spus ca deja stau numai cateva zile si in alea sa mai stau pe la aeroport sa fac procese verbale ... etc.
Asa ca au scapat aia fara prea multe probleme !!!

In rest de cand sunt la mama acasa Matei s-a facut un marait: nu vrea sa stea decat cu mine, nu am iesit delco afara ... sper totusi sa il dezvat caci vreau si eu sa ma duc la coafor, un pic prin oras sa imi vad "sutele" de rude etc.

Va pup ... si mai revin spre seara!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata.
Amma ma bucur ca te-am mobilizat Am vizionat si foto noi noute si imi place asta

Rianna_Stef am vizionat si cel mai dulce ras si sa stii ca e dulce.Ce frumos radeee....parca e un gangurit rarait.

Loradin acceptam pupici in avans si astept si mielu ca m-ai botezat

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Cautati si cumparati revista "mami special"- alimentatia copilului 0-6 ani. E suuuuuuuuuuuuuuper.Are multe informatii pe care noi aici nu le-am luat in seama si are si 163 de retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici si burtici!
noi aseara la bibe am pus 2 cupe de cereale si nu ne-am mai trezit pt papa decat dimineata la 7:30. dar s-a cam foit in pat, se poate sa fie de la cereale? i-l agita la stomac daca i le pun seara in bibe si de asta sa fie un pic mai agitat?
lilidana eu vreau sa-mi pun dar am inteles ca nu prea se pune dupa cezariana pt ca este uterul taiat si am ami inteles o chestie ca menstruatia ar fi mai prelungita, acuma nu stiu dar pe mine m-a tenteaza.
vroaiam sa va mai intreb ceva si anume :voi mergeti pe varfuri ca noi prea putin calcam cu toata talpa mai mult pe varfuri.
si vrem sa mergem din ce in ce mai mult oricum si cand nu mergem pe jos si stam in pat tot in picioare stam.
asa ca daca stiti cum putem sa facem si noi sa calcam pe toata talpa spuneti-ne si noua. noi nu mergem in premergator vrem singuri.

deSTEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

quote:
Originally posted by absoluta

Mihaela sotul meu vine din Elvetia si trece prin Germania . Spune-mi daca se merita sa ia ceva de acolo ? (pampersi, etc)

Nu stiu ce sa zic ca nu cunosc io preturile din Ro asa bine...ce stiu io ca-i mai ieftin ,e laptele,egal de la ce firma,aici pretul e cam pe jumatate ca in Ro.
Borcanasele de papica iar sunt muuult mai ieftine intre 65 de centi si 1,15,depinde de firma.(dar asta nu stiu daca tu ii dai)
Pampersii...habar n-am cat costa in Ro,dar iti spun cu cat am luat io....o cutie cu 2 pungi x 44 buc,deci 88,16E si ceva.
Hainute sunt unele magazine mai ieftine unde sunt si reduceri mari,de le iei pe mai nimika,dar tre sa sti care si unde sa te duci,ceea ce nu cred ca e cazul sotului tau...
Acum nu-mi mai vine nimik in minte...daca-mi mai amintesc mai zic...sau daca iti aduci tu aminte de ceva..
Sper ca ti-am fost de folos cu ceva

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Iti multumesc de raspun. Eu faceam referire mai mult la calitate/pret.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lushulika

vi s-a intamplat sa apara la bebitei iritatie pe piele dupa iaurt?
ce iaurtel le dati?

mama a doua printzese

Eu ii fac iaurt de casa. Pun 1 l de lapte la fiert, dupa ce fierbe il las sa se raceasca pana e caldut. Atunci adaug o lingura mare de iaurt (cumparat) si il amestec bine cu lingura. Am cumparat o ulcica din aia de pamant (din obor). Dupa ce amestec bine, acopar ulcica aia cu un prosopel de bucatarie si il pun pana a doua zi. Gaseste-i un loc unde sa nu fie frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Amma,n-am incercat pampersii de la lidl,da am incercat de la aldi si de la muller...si nu mi-a placut de nici o culoare.Dupa aia am zis ca nu mai fac nici o incercare....si raman la pampers.
Acu am o rezervaaaaaa...de vreo 2-3 luni cred.Si cand se termina poate iii incerc totusi si pe aia daca zici tu ca-ti plac

Mady,....acu te intreb eu...de ce?

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput