Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:

Poza cu mine la 2-3 ani ... seamana mandra cu mine? La baieti e mai complicat de zis...
Da' si Elena mica era identica si la fel cu Mihai... asa ca au sanse sa fie frumosi ca ma'sa, nu ca tac'su

Eliana cu Elena (23 octombrie 2004), Andrei si Mihai (3 martie 2007)

ffff tare seamana cu tine......super.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Poza cu mine la 2-3 ani ... seamana mandra cu mine? La baieti e mai complicat de zis...
Da' si Elena mica era identica si la fel cu Mihai... asa ca au sanse sa fie frumosi ca ma'sa, nu ca tac'su

cu tineclar dar parca ochii... sunt ai lui tati

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
TZUNA eu am fost cu Robert la un medic de la Medlife dar nu la clinica ci la spital (centru medical de ingrijire a mamei si copilului)sper ca am scris bine denumirea este langa caminele facultatii de constructii.
Baiatul meu a fost racit si cum doctora de familie e o tampita am ajuns la el si am fost foarte multumita .A doua oara cand am ajuns la el nu a vrut sa-mi mai ia bani iar asta chiar m-a surprins.Se numeste Iordachescu daca te intereseaza spune-mi si iti dau nr de tel.

Raluca si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Martutza,
am scris un mesaj,la pagina 4.

Stefaniya,inca un pentru gandurile tale bune.
Il tzucam si pe Carl.

Loradin,ai dreptate,intr-un fel,si eu ma simt bine printre voi,dar nu mai pot tine pasul,nu sunt la curent cu subiectele de aici,nu citesc tot...Mi se pare ca fac totul doar pe jumatate si nu e genul meu.
Dar daca nu mai pot de dorul vostru,revin mai repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ramiha, bine ai revenit, cum o cheama pe fetita? ca noi nu stim

Elaina ce-ai cu masa dom'le, i-ai pus gand rau?
Elena seamana cu tine si baietii mi se par ca seamana bine cu Elena, mai putin carliontii . Totusi nasul e de la tata, asa-i?

acu ca v-am ajuns din urma...ce faceti cu cerealele care se fac ciorba? mai puneti cereale in ele iar sau dati asa? ca am patit si io si i-am dat sa le bea cu cana ca tot e amator.

Timisorencelor, frumos va sade la plimbare.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Gabdyd:
Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
How I wonder what you are!

When the blazing sun is gone,
When he nothing shines upon,
Then you show your little light,
Twinkle, twinkle, all the night.

Then the traveler in the dark
Thanks you for your tiny spark;
He could not see which way to go,
If you did not twinkle so.

Mai vrei?

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Uite aici:
http://www.kididdles.com/lyrics/lullabies.html

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

lilidana - si noi pe voi si sa stii ca te mai chem la apel in cand in cand,cu tot cu Davidutu si Karina

Timisorencele / frumosi bebei si mamicile vad ca au pierdut kilogramele.Dar ori nu am vazut eu bine ori Karra lipseste din poze

Ddana / eram o data cu o prietena,pe atunci eram prietena cu Klaus si ea ma intreaba,e romantic cu tine,iti spune vorbe frumoase? Si in urmatorul minut primesc mesaj de la el cu versurile acestui cantec dar un pic schimbat.Pe mine ma cheama si Steluta si i/am zis ca inseamna star in enlgeza si asa a inceput sa ma alinte.
N/ai vrut dar mi/ai adus aminte de momentele alea

Martutza / felicitari pt aniversare si la cat mai multi,stii ca am eu ce am cu 9 in fata,deci la inca 99ani!

Magdutah / te cred dar lasa ca le inveti tu,daca va e mai bine in orasul asta atunci e bine.Eu una cred ca faram carutul asta pana plec,la trotuare.Ca/l faram il faram dar sarmanul Carl il cam zdruncin

Azi m/am intalnit cu o prietena si are un bebe de 9 luni,cred ca i/au iesit toti dintii deja iar o alta tipa cu o fetita de 8 luni,nu i/a iesit nici macar unul,ce diferenta poate fi.

Va doresc o noapte linistita!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mi-am amintit, babetita cum avea roxanici, ca model am vazut astazi in Cora pantelimon, la standul cu borcanele castronele lingurite babetele, nu era cu miki dar era acelasi model

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Elianaaaaace mult te schimba culoarea parului...Si ce semeni cu mama ta.Iar Elena seamana cu tine,si cu tati un pic...

Mergi la inceput