Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanici spune:
La scaunul de masa la mine a contat ca pot sa il ridic pe mai multe trepte de inaltime. Io stau pe scaun cand il hranesc pe Rares (ca sa obosesc numai psihic, nu si fizic) si la inaltimea mea a tb sa il dau si pe rares mai jos pe ultima treapta a scaunului. Si inca o chestie care iti face viata mai usoara...rotile; ca is doar 2, ca is 4 te scuteste de ridicat ditamai scaunul si pus in pozitia dorita. Cu musama e si la noi si slava domnului pot sa il sterg rapid. De transpirat nu a fost cazul pana acum, mai vedem aspectul asta la vara.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
Diana, nu stiu unde ai auzit ca primesc de la 6 luni, ca se primeste de la 4 luni jumatate, dupa vaccinul de 4 luni. Trebuie obligatoriu vaccinul facut. Si eu am avut probleme cu baietelul cu ochisorii. Trebuie facuta antibiograma sa vezi ce antibiotic ii trebuie. Si eu i-am dat netacin si altele, pana mi-a zis pediatra sa ii recoltez secretie la ochi. A avut stafilococ auriu care a trebuit cu totul si cu totul alt antibiotic decat netacin, tobrex si ce am mai folosit. Si luni de zile i-am pus in ochi degeaba. Acum nu mai are nimic de atunci.Si masaj si noaptea ii faceam, apasat tare cat suporta.
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
lauramar spune:
timisorencelor sunteti tare frumoase si slabeeeeeeeee,dar lasa ca termin eu dieta si nu o sa-mi fie rusine sa ma intalnesc cu voi,
si bebeii.
ramiha spune:
Salut!
Gata, de azi reintru in club!
Dupa o pauza de 6 luni. Sper sa ma primiti si sper sa am timp sa citesc tot-tot-tot ce scrieti!
Ca sa va amintesc putin despre mine: postam aici pe vremea cand eram toate tinere gravidute, apoi s-au complicat lucrurile (probleme de sanatate, spitale, internari) si am renuntat. Ce e important e ca am o fetita de 6 luni si suntem bine sanatoase amandoua. Va pup si va doresc bebei sanatosi si cuminti!
anaalina spune:
Lauramar vreau si eu o eteta sa fiu fotomodelll ca sunt cat Chinaaa

Varsta Catalinei Teodora
magdutah spune:
deci m-ati convins sa iau scaunel de bagat sub dus
. Mi-a placut si sotul, a venit de la munca si mi-a dat voie sa iau de care vreau eu ... ca cica si asa nici luna asta nu am economisit absolut deloc !
Asta este ... trebuie sa imi caut de lucru ... si bona ... asa ca tot acolo ajungem.
Va pupacesc pe toate si cred ca cel mai sigur mai intru maine dimineata. In seara asta am de dat telefoane ... ca a dat Domnul si am fixat si noi botezul pe sambata asta ! Nu ne certati ... dar chiar nu am avut cum sa il facem pana acum ! Mi-.am cerut scuze si de la preot ca e asa tarziu ... si el a zis ca nu e n ici o problema ca a facut rost de o crsitelnita greceasca care e suficient de mare ![]()
![]()
Magda
Matei 9.04.2007
gabdyd spune:
La multi ani!
sarbatorizilor zilei, multa sanatate si numai bucurii!
Nu dati cu rosii ca am disparut!
puteti sa credeti ca ieri am fost asa de zapacita si de adormita incat nici nu mi-am data seama ca a facut fie-mea 6 luni?!!! Doamne rau am mai ajuns! ![]()

acum suntem mai bine, febra nu mai are, si sunt foarte incantata ca nu a fost nevoie de antibiotic 

fetelor, voi cum stati cu timpul??? ca eu nu mai pot sa misc in front dom'le si ma laudam ca invat si lucrez nu stiu cat cand oi fi in concediu cu Rianna. Da' stau de 4 luni in loc si nu mai fac nimic altceva pe langa datoriile gospodaresti 

Sa raspund in fuga la unele chestii:
scaun de masa, nu avem si nici nu cred ca luam. E o investitie in care nu cred. Ar fi bun, dar ne descurcam si fara.
scaun de dus ooo, nici atat, acum facem baie in cada cu mami. o sa iau in schimb salteluta antiderapanta de pus in cada.
Am vazut niste copii frumosi si dintzosi si zambitori, chiar ca fiecare din noi avem cel mai frumos copil.
Zymafluor inteleg ca e cancerigen . Eu i-am dat lui Julie un an si jumatate pana am citit despre el si am ales sa nu i-l mai dau. Nu a facut carii cand nu i l-am mai dat. Riannei cred ca nu ii dau deloct.
Fetele, aveti careva cantece de leagan englezesti sau frantuzesti? Poate fetele din afara? Macar versurile daca mi le puteti da ca ma descurc eu cu melodiile. Imi plac tare mult si as vrea sa ii cant la copila asta a mea ca numai leganata si cantata adoarme.
Mai vorbeam cu Julie in engleza si incepe sa se simta efortul meu, face engleza la gradi si ii place
.
va 
gabdyd spune:
Masura la pantofi ???, pe o pereche de la noi scrie 12, da' eu am vazut asa masuratori diferite incat recomand sa le masuram talpicile in centimetri ![]()
Carmenfr 

gabdyd spune:
Cat stau acasa? Pan' la pensie se poate?? Cel putin pana la anul in toamna ca am niste examene de dat. Daca m-oi simti prea epuizata dupa ele mai stau eventual pana in ianuarie 2009. Aku sper ca socoteala mea de acasa sa se potriveasca cu cea din targ.
elyanne spune:
Alexia multumesc mult de tot... sa vedem cum reusesc, daca reusesc... Mai vedem, nu le iau deocamdata... Eu vroiam sa vad daca pot sa tai din masa... si e cam la fix asa cum e (ca are ditamai sistemele de prindere desepup, pt. picioare... si nu stiu daca incurca sau nu scaunul... altfel, e suficient de lunga)... daca mai si tai... Dar tot cred ca o tai 
Daca n-au loc pe o marte ii pun altfel... rezolv io problema pana la urma.
La mine masa e lipita de un perete, o s-o trag si o sa bag scaunele intre masa si perete... asa ca vor avea punct de sprijun si la spate... in rest, or sa atarne... n-am nimic sub masa si e suficient de groasa si teapana ca sa stea scaunele prinse.
Ar fi de preferat sa fac proba cu al vostru. Acum sper sa ajung inainte sa ma pun pe cumparat.
Multumesc inca odata 
Mihaelaaa super ... sa- lstapaniti sanatosi... si sa papati tot.
carmenefr
scrie mai des, te rog io 
kiss io asa le coc mereu... cu focul mic... crapa coaja... da' nu explodeaza 
magdutah te-am convins cu scaunu'?
Mi-a placut partea cu cristelnita 
ramiha bine ai revenit... zi-ne mai multe 
Subiectul cu Zymafluorul e controversat... de fat cu florul...
Mai nou majoritatea fac cancer... nu se stie ce, cum, in ce fel... sunt f. multi factori care influenteaza asta. Probabil si florul... dar cum nu putem sa indepartam tot ce e toxic (vezi discutia cu alimentele)... prefer sa dau flor decat sa aiba dintii varza, ca ai mei...
Poza cu mine la 2-3 ani ... seamana mandra cu mine?
La baieti e mai complicat de zis...
Da' si Elena mica era identica si la fel cu Mihai... asa ca au sanse sa fie frumosi ca ma'sa, nu ca tac'su 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)