Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

ieeeee... gasit scaunu cu pricina... aici
Alexia la tine am vazut scaunul... deci cati cm are de la un brat la celalalt... de unde incepe pana unde se termina... ca vreau sa prind 2 unul langa altul, si nu stiu ca masa e suficient de lunga pt. amandoua. Teoretic ar trebui... da' nebuna de mine vrea sa mai taie din blat... ca nu-mi are loc perdeaua unde vreau io sa tin masa

magdutah eu acum n-am prea multe variante... am pus mai sus poza cu ce scaun iau eu.
La Elena am avut unul chicco... cu musama pe el... nici eu nu eram deacord cand eram in cautari... da' cand o sa-ti vomite sau rastoarne diverse sa vezi ce buna e... bagi scaunu cu totu in cada si pui dusu pe el. Eventual, vara, pui o carpa de bumbac ca sa nu se lipesca de plastic.
In plus, la cele de lemn nu-mi place ca au baza mica... si mie nu-mi da impresia de stabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Magdutah: pai nu tin copilul toata ziua in el... doar cat timp mananca... noi deocamdata 10-15 min. Si l-am luat cu musama ca sa fie usor de spalat. Picioarele i-s metalice, dar restul scheletului e de plastic. Ce m-a interesat mai mult pe mine a fost sa aiba prindere in 5 puncte, sa ii lipesc umerii de spatar, ca la cum se arunca intr-o parte sau alta n-as fi putut sa fac nimic altfel. Poza aici.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

asta cam asa e cu murdaritul ... caci azi i-am dat morcov in scaunelul de la carut si nu arata prea bine dupa...

fug ca plange ... ma duc cu el la plimbare ca e soare afara ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

DA ELIANNE eu am si am masurat are 37 cm...eu l-am primit cadou si nu este de aici...nemultumiri: nu are curele peste umeri...nici nu ar fi nevoie daca l-as pune doar atarnat de masa , cum ar fi si normal sia tunci nu ar avea in ce sa se propteasca si sa se ridice in picioare..dar eu am la bucatarie masa cere se desface, adica se lungeste . in mod normal o tinem la marimea mica dar asta inseamna ca este dubla pe dedesupt si nu pot prinde scaunul...asa ca am lungit intr-o parte masa si am prins scaunul dar in partea aia nu mai este asa de puternica bucatica de blat si nu pot lasa greutartea lui sa atarne de marginea mesei asa ca el sta cu picioarele pe canapea si sub scaunel are cateva dictionare de sustinere...deci ...fa-ti o idee in functie de ce aveti voi...sora mea mi l-a trimes fiind tare multumita de el la baiat...dar ei stau la casa..au masa mere , dintr-o bucata ...vedeti unde va incadrati...si inca ceva...ti-l pot imprumuta cateva zile sa vezi cum va impacati cu el...sa stiti daca merita banii pentru situatia voastra...fara nici o problema...adica doar deplasarea pana in Rahova sau pana intr-un loc usor de ajuns pt mine......eu asa as face daca s-ar putea si ma bucur daca te pot ajuta...

maraim , caraim, se mai vede un dinte sub gingie...nasul curge, vecinii renoveaza...dar eu trebuie sa fiu fresh ...presh

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ia uitati aici si scaunu lui David.
E un pic prea lat deocamdata si tre sa folosesc 2 perinute pe care sa le pun in parti ca daca nu e tot cu capul pe sub masa,dar dupa ce va sta singurel in fundulet (deocamdata nu-i reuseste prea bine) ii si problema asta rezolvata.

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am aterizat si io p-aci...Ca betiva in sticla

Mai devreme am fost la policlica..motivul?Teodora a facut in vichend o alergie(destul de usoara) de la...ceva.Bineinteles ca le balbaim, poate sa fie de la banana(mancata sambata cand alergia era), sau de la un ou mai vechi...sau de la iaurtul cremicios(asta nu cred)
Acu', banana(de-o manca ff bine) nu pot s-o curat de seminte, deci o scot o vreme din meniu.Cremiciosu' nu cred ca-i vinovat, si p-ala il mananca super...Cica sa-i dau mar in loc de banana.Mar???Bleahhh

A, si am cantarit-o...vineri avea 7.7kg, acum a luat ff mult in greutate,avea 7.68kg...vrea la fotomodele, cred
La cum o vad ca mananca, nu ma mira.Si asta numai de la Fe

Si alta intrebare, ff desteapta, pe langa cea cu Si cat stai acasa, 2ani in prenatal???, Si cat iti da statu'?Eeeeee, mie imi da zeci de milioane, ca sunt mai smechera...Ma imbogateste statu' asta...Sa-i ridic o statuie

Am fost in vichend la tara.Moamaaa, sa vedeti ce ochi faceau niste persoane cu copii mai mari ca ai nostri,cand vedeau ca-i dau borcanel de mancare(intelegeti voi).Cum, nu-i faci tu mancare????Ba da, dar cand plec la drum, nu plec cu cratita de piure dupa mine.E, eu nu i-am dat borcanele!!. Si in gandu' meu : lasa, ca nici n-ai plecat cu copilu' nicaieri

Ce ma oftica la unii oameni, e ca daca au crescut un copil, doi, au impresia ca si-au dat doctoratu' in neonato. ,pediatrie, si emit judecati aberante:nu-i da aia, fa-i asa, drege asa...
Ma scuzati, da' am tot primit "informatii pretioase" zilele astea !!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va urez sanatate multa, bebicilor care au racit, sau au probl cu dintisorii, si de asemenea, sanantate multa si pt parintii raciti

Mergi la inceput

Si La multe lunite pt sarbatoritii de azi, si pt parintii de s-au aniversat de curand, ca uitasem...

A, si faza tare la policlinica. Stateam in dreptul usii cu Teuta sa intram, si o pusesem pe un scaun.La care niste pustani de liceu:ia uite ce sta in fund si cum merge, ca doar e mare!!o fi avand vreun an jumate!!!!La care o tanti, cica:mai mult de 6-7luni n-are!!A citit-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna

astazi avem 6 luni si am mancat ca baietii mari (dupa metoda Raresu). Dimineata am papat un mar copt (aproppos voi cum il faceti ca mie mi-a explodat in cuptor cand l-am pus intreg) iar la pranz piure de legume (cu morcov, patrunjel, pastarnac urmeaza telina si cartof).
Poze noi
M a duc sa-l adorm me dl H si mai voribm

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Ca tot vorbeati de masura pantofilor zilele trecute, uitati ce am gasit:
www.kids-shoes.ro/files/masuri.pdf" target="_blank">determinarea masurii
Eu habar n-am ce masura are, am vazut ca pe papucei scrie 6-9 luni si i-am luat.

MAGDUTAH - eu te-as sfatui sa iei scaun din musama. Eu am unul imbracat in material textil si acuma regret ca nu am luat cu invelis de plastic, ca era asa de usor de sters! Pe asta tb sa il spal la masina sau cu mana

Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput