Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Paginile actualizate unde am votat albinutele si bondareii nostri:http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=3
3 Tudor Stefan 15 Vlad Gabriel Ciupac
16 Noemi Antonia
20 Fudulu Raisa Maria
20 Irina-Giulia Suciu
20 NICOLAE FABIANA MIHAELA
21 Radu-Geoege
22 Coman Ana-Maria
24 Murgeanu Catalina Teodora,
26 Maya Georgia,
27 Gal Mihai-Alexandru,
29 Naghi George Catalin,
35 Tudor Ionut Nedelcu
42 Popa Mark Alexandru,
42 Theodora Ioana,
48 TIMEEA LEAS,
52 Coman Ana-Maria,
68 Alexandru,
68 Catalin,
88 daria georgiana
95 Urziceanu Eduard Darius,
102 Eliana Ioana,
145 Ana Delia.

Altceva nu sunt in stare sa scriu, ne vedem maine la cafea, sper.
Somn dulce tuturor!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da... ochii de la tac'su, nasu' de la tac'su... luate una cate una sunt mai multe de la el... si sprancenele sunt ale lui (vai de capu ei cand le-o pensa) si gura... are buzele mai carnose... Dar per ansamblu seamana cu mine... ciudat

Carmen asa este... am avut perioada mea de par negru... am mai incercat acum vreo 2 ani si nu mai implace... imi scaote in evidenta defectele

Roxana io mai adaug cereale... nu le halesc ciorba...

Masa... n-auzi... nu mai are loc perdeau intre masa si perete... si nici n-am cum s-o dau... camera mica... si e lipita de canapea... merg cu ea la tamplar s-o dreaga... Io nici pana acum n-am perdea la sufragerie... Din februarie...

Da... bavetica ca a lu' Raresu', de care zicea Paxela... am uitat si am zis ca va zic... lecitinaaaaaaa... asa e, au in Cora pantelimon... si e 25 de ron (parca... incepea cu 2 oricum)

Edit: au bagat 250 ml Mihai si 180 ml Andrei de lapte cu cereale (orez Nestle... nu se face cocolase in biberon), o masura la 90 ml de apa
N-am mai mancat atat... de o mie de ani... de vreo 2 sapt. de cand cu racelile.

Fug la nani... ca dupa 2-3 ore de somn... noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

La multi ani pentru sarbatoritii zilei !!!

La multi ani si pentru puiutul meu Ian, azi implineste 7 luni.
Bilantul nostru arata asa: 9 kg, 73 cm.

Am citit tot ce ati scris. Sunt alaturi de toate mamicile necajite.Multe m-au intristat.
tzuna - imi pare tare rau pentru voi si nu stiu sincer ce sa mai zic.ceea ce se intampla cu puiuta ta seamana izbitor cu problemele unei fetite din generatia zanei mele. si ea voma in continuu, mama ei i-a facut o multime de investigatii si nu a descoperit nimic. mama ei devenise isterica din pricina asa, isterica a se citi la capatul puterilor, plans din orice pana la criza nervoasa.abia acum la doi ani si ceva crizele de voma s-au diminuat simtitor, ba chiar a avut perioade lungi (6 luni) cand nu a mai vomat.nu stiu ce anume s-a schimbat, dar copila e sanatoasa.nu stiu daca povestea asta te ajuta cu ceva dar e foarte greu ....scuza-ma dar imi vine sa plang cand aud ca un copil are probleme.
as vrea sa pot face ceva pentru tine, pentru voi.daca vrei pot sa aflu nr. de mobil al dr. culcer de la municipal si poate sa vina acasa la voi dar costa cam 2 mil.poate ca ai auzit de ea.e foarte buna.

Mesaj pentru toate mamicile cu copii agitati noaptea - si Ian de la 4 luni se trezeste noaptea. la inceput de 2-3 ori pe noapte, iar acum de 5-6 ori pe noapte. nu vrea mereu sa suga, ci cateodata e suficient sa il iau in brate si sa ii cant usor si adoarme la loc.
Eu nu ma mai plang pentru ca am mai trecut si cu Ingrid prin perioade cu foarte multe nopti nedormite.Dupa 1 an si 6 luni am simtit ca noaptea este pentru somn si nu pt. urlete din ora in ora. Nu imi doresc sa mai trec inca o data prin astea dar se pare ca mai toti bebeii intre 6 luni si ...ani au probleme cu somnul de noapte. noi sa fim o exceptie? nu se poate

noapte buna tuturor.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

buna seara! Dupa cum banuiam sunt , mi-e tare greu singura cu amandoi copiii, saptamana asta o sa ma termine! Nu stiu cum rezista altele, eu chiar simt ca clachez. Asta mica nu sta o clipa, umbla in patru labe numai unde nu trebuie, prize, cabluri, trage tot, vrea in picioare tot timpul, apoi vede ceva si uita sa se tina si cade si se loveste. Nu doarme decat cate un sfert de ora, nu apuc sa fac nimic numai noaptea dupa ce ii culc! Si cel mai rau e ca imi revars nervii pe Raul. E drept ca si el e zapacit de numai si isi tot uita la scoala carti, caiete, haine...sau imi spune serara la culcare ca trebuie sa duca a doua zi la scoala ceva...Dar eu imi revars nervii pe el. Astazi pentru ca si-a lasat o eugenie in ghiozdan (care s-a zdrobit printre carti caiete) a trebuit sa ies din camera ca daca nu cred ca dadeam in el! Nu stiu cum sa fac, mi-e tare mila de el, n-am nici un pic de rabdare, il reped si il cert mereu.

Nu ajunge ca sunt stresata si ingrijorata ca-i plecat sotul, maine pleaca si Raul in excursie cu clasa. O sa fiu terminata!!!

Am citit tot din urma, m-am uitat la poze, dar sunt prea vlaguita sa pot raspunde. Am vrut sa fac si eu ca Lilidana, sa nu mai intru o vreme, dar nici asta nu e o solutie, clar! Unde mai gasesc eu o ceata de mamici obosite, nedormite, uneori nervoase.....sa nu ma simt ca o ciudata? Asa ca intoarce-te Lilidana, o sa te simti singura fara noi!

Coolutz, Ddana, am sperat azi ca ne vedem, am iesit azi pe alee la 12,45, m-am tot uitat, dar nu v-am vazut. N-am putut iesi mai repede. Apoi dupamasa am fost la Alpha la discutii despre bazinul de inot pentru bebei. Am sperat ca o sa va vad acolo. Poate totusi reusim zilele astea!

Am schimbat poza din albumul de 7 luni cu una chiar din ziua respectiva. Aici.

Poate maine o sa am o zi mai usoara si o sa stau pe forum sa ma smiorcai pana vine Raul din excursie.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

In seara asta din pacate nu am timp sa raspund pe indelete.

Asa ca.. rapid:
gris cu lapte din lapte lapte si gris gris ...asa cu ne faceau si noua mamele si chiar si cu zahar. La 200 ml de lapte (din care vreo 50 apa)am pus o lingurita de zahar si 2 cu virf de gris, ca sa nu iasa prea tare. Trebuie facut chiar la ora mesei pt ca daca sta chiar si putitel incepes sa se ingroase.
scaun de masa...ce poveste1 Mi se pusuese pata pe unul de la Brevi se numeste Slex. Puteti sa il vedeti la magazinele Happy Baby, sau da-ti o cautare la magazinele Visak si e acolo. El singur era chior si trebuie sa cumpar si o husa de bumbac si masuta care se prinde in fata.. cu totul.. 7 miliona! Sotul zice ia-l daca tii neaparat sa-l iei. A venit tirgu' de copii... zic ma duc la tirg sa-l iau mai ieftin.. Tudor raceste tocmai atunci.. rog cumnatul sa se duca sa il ia. Dinsul.. desi cica nu vorbise cu fra-su' ma suna: tu l-ai vazut? Da zic.. pe site si in catalog. In realitate nu. Aaa zice.. pai e foarte naspa si nu merita. Si asa am ajuns sa nu il mai iau.
Pina la urma am fost in Carrfour si am luat unul Bertoni la 3 mil cu musama cum ziceti voi.. care ma enerveaza ca ii electrizeaza parul. Dar pt cine nu are.. nu-i bai. Si i-am pus si pernuta sub fund ca era prea jos si se enerva. Centura in 5 puncte are si scaunul asta si pe mine ma incinta.. ca am zis ca il prind si sta acolo legat...cu ochii numai la lingurita de mincare.. si cind colo el se pune pe tipat daca il prind ca nu se mai poate suci cum vrea.Deci nu le folosesc.

Gata ca numai rapida nu am fost. Nopate trecuta lui Tudor i-a fost frig si s-a tot trezit pina pe la 1 cind l-am luat cu noi in pat si am reusit sa dormim si noi f greu si extrem de stresati. E prima data cind il luam cu noi peste noapte. Eu il mai iau dimineata sau dupa-amiza uneori chiar dorm cu el ..dar peste noapte..niciodata!
Ba nu uite ca mi-am amitit l-am mai luat cind a racit si nu putea sa respire de la mucisori.. deci e a doua oara..dar tot stresati am dormit.

Gata..va pup.. Doamne ce tirziu e!
Noapte buna!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

kitty dana parca zicea ca merge azi la sedinta pt bazin....de fapt cred ca a fost sotul ei pana la urma..noi am stat pana pe pe alee o vreme, si pana la 1.30 pe banca chiar langa parculetul cu leagane, eram o droaie de mamici adunate acolo(vreo 6)...:(
imi pare rau ca nu a iesit de data asta..lasa ca mai perseveram...:)
data viit propune tu cand sa iesim si noi o sa incercam sa venim

iti doresc multa putere si rabdare pana vine sotul tau

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna fetelor.Am citit si eu in treacat mesajele voastre ca taaare mult a-ti mai scris!
Crina_Mio, nu stiu daca ti-a raspuns cineva. Eu am facut anestezie pentru o lucrare la dinti si nu au fost probleme cu alaptatul.Adrenalina din anestezie este in cantitate foarte mica pentru a afecta bb-ul iar xilina nu-l afecteaza(anesteziantul contine xilina si adrenalina) .La fel radiografia nu afecteaza pe cele care alapteaza ci doar pe gravidutze.Deci mergi fara teama la medic si rezolva-ti problemele.
In ceea ce priveste Zymaflor-ul fetei i-am dat pana la 10 ani, si intr-adevar are o dantura sanatoase ( nu stiu daca asta este motivul)Dar a venit randul lui Tudor, sa-i dau sau sa nu-i dau? Stomatoloaga -dai, pediatra nu-i da. De ce? Sa descoprit ca acelor copii carora li s-a dat zymaflour ,sa descoperit flor depus in oase,creier,oase etc,in cantitati uriase.S-a hotarat de pediatrii americani interzicerea Zymaflorului si folosirea regulata a spalarii pe dinti,a unei florurari a dintilor periodica etcDeci raspuns final Nu-i dau lui Tudor Zymaflour!
A venit bb cand trebuia? Da, Chiar daca a venit dupa 9 ani de la nasterea Anetei.Atunci am considerat ca este momentul ideal de a mai avea un copil.Diferenta mare intre frati nu m-a speriat si chiar ma ajuta.Poate ca nu m-as fi descurcat cu doi copii mici si de aceea am tot amanat momentul. Aneta ma ajuta foarte mult si ma intelege.Ii place sa stea cu fratiorul ei cand ii incalzesc mancarea, fac un dus sau vb la telefon.Am ignorat prejudecatile ( prea ,,Batrana"-la 37 ani, diferenta mare intre frati etc) si ne-am hotarat ca este momentul pentru al doilea copil.Am pierdut o sarcina in februarie 2006, dar nu am renuntat si in iunie am ramas gravida - dupa ce luasem un tratament cu antibiotice pentru o cistita.Un doctor mi-a recomandat sa renunt la sarcina iar altul mi-a spus ca nu afecteaza antibioticul dezvoltarea fatului.Si m-am hotarat.Cu Dumnezeu inainte! Si bine am facut caci am nascut o frumusete de baiat si sanatos!
Deci sfatul meu este : copilul este bine sa vina atunci cand horarati voi!

poze Tudor
poze 6 luni Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

anaalina eu dieta am luat-o de pe femina intim,dar azi dupa 2 zile ma las pagubasa si o sa continui cu ideea mea adica sa mananc putin si des de preferinta din 3 in 3 ore cate putin adica mesele principale le respecti dar mananci putin si eviti mancarea care ingrasa iar intre mese iaurt,fructe .Eram hotarata sa o tin pana la capat dar muncesc f. mult si nu rezist,dureri f. mari de cap si f. slabita si nu are rost sa slabesc si sa-mi fac rau mai ales ca eu sunt anemica.Intra si tu pe femina intim poate gasesti ceva care-ti place ti-i se potriveste si spor la slabit

Mergi la inceput

POZE NOI,sper ca am reusit sa pun cateva poze noi

Mergi la inceput

Bun nu a mers pana dimineata sper sa reusesc

[URL="http://community.webshots.com/user/lauramar44")Poze Noi [/URL]

Mergi la inceput