Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanaradu spune:
neata fetele!
gata cafeaua!!
loradin arat asa mai a ...
??? 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
loradin spune:
neata,
in sfarsit o noapte dormita cap coada.Am si uitat cum este.M-am trezit nauca si sperita in acelasi timp.Se pare ca cerealele erau cauza.Cred!!!
lilidana-sunt sigura ca nici uneia dintre noi nu ii place sa faca lucrurile la jumtate si in acelasi timp sunt la fel de sigura ca sunt multe dintre noi care nu reusesc sa citeasca tot.Asta nu inseamna ca renuntam.Cred ca daca am proceda asa am disparea ,pe rand toate.Suntem constiente toate ca timpul a devenit pentru noi cel mai mare dusman insa cu putina vointa reusim sa mai strecuram cateva randuri.Uite de exemplu Martuza.Erau zile cand nu ma mai saturam citindu-i mesajele.Acum imi este dor de ea(dei ea scrie mult mai des ca mine) insa sunt mai mult ca sigura ca la fel ca si mine nu stie cum sa imparta timpul sa le faca pe toate.(si in aceeasi situatie sunt multe mamici).Eu sper sa revi cat mai curand pentru ca dorul de noi te va mistui(ha ha ha).
Bun venit celor ce nu au mai putut intra dupa nastere.Niciodata nu este prea tarziu!
Elyanne-izbitoare asemanarea!!! Sa-ti traiasca puiutii si sa te bucuri de ei! Ai niste copii absolut minunati!
Iunita-undeeeeeeee esti?
Sherbi-ce-ti face puiutul? Ai rezovat cu doctorul? Astept vesti de la tine!
Tzuna-ce face supermamica noastra? Mai poti? Maria este mai bine? Sper sa primim vesti bune de la voi!
Laina-vecinii sunt mai verzi ca niciodata! Dar las' ca o sa creasca Ana si or sa vada ei ce inseamna galagie! Daca va fi nevoie o voi ajuta si eu!
Laura-foarte frumoase pozele.Eram sigura ca nu sunt facute in parcurile noastre.E adorabila micutza! Ce frumos doarme ea! Te invidiez pentru carucior.Eu am unul de la chicco insa este groaznic de ingust si ca drept urmare il uraste din tot sufletul ei.A devenit un cosmar iesitul afara.Cred ca va trebui sa-i cumpar altul.Multi pupici de la Ana.
As mai fi stat insa se aude in aparat :mama mama spuse asa din suflet ca nu rezist.Ma duc la ea!!
O zi frumoasa si linistita va doresc!!!
loradin
poze cu albinuta mea
loradin spune:
tot eu,
ioanaradu- hai ca m-ai facut sa rad.Pana sa iti raspund am intrat pe pozele tale sa vad daca identific vre-o asemanare intre tine si dinozaur... Raspunsul? Dupa poze(alt punct de reper nu am) nu pot sa-ti spun decat ca pari a fi o mamica tare buna si blanda(nu ca mine) Asa ca ...raspunsul este :categoric nu exista vre-o asemanare!
![]()
loradin
poze cu albinuta mea
ramiha spune:
Neata! Am uitat sa spun: pe puiuta mea o cheama Nectaria. Si sunt super-stresata, ca de mai bine de 3 saptamani tot dam din una in alta. Mai intai a fost racita... cu tuse, mucisori, temperatura, nopti nedormite... Abia ziceam si eu ca e bine, si a inceput alta: de 2 zile i se umfla cand un ochisor cand altul. La inceput a fost stangul... usor umflat si cu sercetii, i-am pus gentricol, ieri parea ca ii trece, azi i-a trecut, in schimb dreptul e foarte rosu pe albul ochiului si umflat dedesupt... continui cu gentricol si sun in disperare la dr care nu raspunde, timp in care eu ma dau cu capul de pereti!!!
Asa, si acum ca v-am facut capul calendar, va doresc sa aveti o zi frumoasa si lipsita de probleme si poate ne auzim mai incolo! Ah, si daca aveti sfaturi sau (sper sa nu) a patit careva la fel, poate imi spuneti si mie ce e de facut!
Pup pt mamici si pui!
ioanaradu spune:
la cerealele care se fac ciorba completez cu alte cereale ca sa pot sa le dau cu lingurita.
ca tot va auzeam pe voi ca nu ies cerealele terci, mi s-a intamplat si mie. eu patesc asa cu Nestle - orez cu roscove.
eu tot cu blenderul le fac sa nu iasa cocoloase.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
Kitty
muuulti si putere... hai ca azi o sa fie mai bine...
ioanaradu multuuuuuuuumimi... chiar am nevoie de cafea...
loradin
cred si io ca nu rezisti...
ramiha multa sanatate 
Lauramar mi-a plauct pozitia de nani 
Am avut o noapte linistita... dar de dim. m-a dat trezirea Andrei ep al 7... da' numai el stie de ce... nu a mancat decat vreo 80 ml de lapte cu cereale... in schimb Mihai, trezit din somn (ca sa manance odata) a mancat fara mutre vreo 200ml
Aseara dupa ce eram fericita ca au mancat in sfarsit mai bine... m-am dus peste vreo ora sa le dau medicamentele... (nu mai stiu cum sa i le dau lui Mihai... daca le dau inainte nu mai mananca, daca le dau dupa... vomita). Am zis ca daca sunt admormiti protesteaza mai putin... da' de unde... Mihai iar a facut gargara cu ele, s-a inecat... si intr-un final a vomat... nu mult, dar suficiet ca sa schimb si celalalt pat... si nici nu stiu cat din medicamentele alea s-au oprit la el in burta... si nici nu mai putean sa i le dau inca odata 
Altfel sunt tot mucosi... destul de rau... nu mai stiu ce sa le fac... am impresia ca nu se mai termina odata cu viroza asta... mi-e sa n-o ia de la capat in cateva zile... ca ma-mpusc... Elena tuseste incontinuare... nu mai stiu ce sa le fac 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
karla32 spune:
Buna dimineata!
am ramas in urma...de cateva zile am aflat ca sora tatalui meu care imi este ca o mama are cancer la ficat si pancreas. sunt buimaca si nu imi vine sa cred. stiu ca e o boala urata si nemiloasa si nu pot sa accept gandul ca mai are de trait maxim 6 luni...
Despre Luca!!! E un nazdravan si un smecher. De cateva zile il apuca urlatul cand il scot afara. Nu stiu ce nu ii convine. Sta cam 10 minute si incepe sa planga. Nici in brate nu-i convine, nici in carut. Cred ca nu suporta ca e imbracat si incaltat. Il enerveaza ghetutele de cand i le pun in picioare. Nici nu stiu ce sa mai fac. Imi este teama sa ies afara. Singurul loc unde tace este in farmacie.
Duminica am acceptat sa vina tatal lui sa il vada. Fetelor, n-am crezut ca un copil atat de mic poate sa se manifeste asa mai ales ca nu il vazuse de 4 saptamani si de alte 7 nu mai era cu noi in casa!Statea in fund in mijlocul patului si cand l-a vazut in cadrul usii, a inlemnit. Ii venea si sa planga si sa rada. A inceput sa se uite cand la mine,cand la el (parca ne pasam o minge pe care o urmarea) iar cand i-a auzit glasul a inceput sa dea din maini, sa chiuie, a intins manutele spre el si a tinut-o vreo doua ore tot intr-o veselie! Si numai cu ochii dupa el a fost. Am fost socata si imi dau seama ca trebuie sa las nervii si orgoliile la o parte ptr ca pana la urma e tatal lui. Ce va urma, nici eu nu stiu...
va pup si va doresc o zi minunata! ma apuc de citit din urma.
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
roxanici spune:
neatza!
Rares incepe sa ma enerveze
. Se trezeste noaptea pe la 2-3 si incepe sa vorbeasca pe limba lui. Il las sa isi faca numarul dar ajunge pe burta si se smiorcaie, si io tb sa il intorc la loc. E CORECT????????????? is zombi ca io is rea de felu meu de somn. Imi revin si poate stiu sa raspund cu ceva.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)