Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
gabdyd spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Cat stau acasa? Pan' la pensie se poate?? Cel putin pana la anul in toamna ca am niste examene de dat. Daca m-oi simti prea epuizata dupa ele mai stau eventual pana in ianuarie 2009. Aku sper ca socoteala mea de acasa sa se potriveasca cu cea din targ.
scuzati, am uitat sa precizez ca eu lucram in doua locuri, la unul nu am intart deloc in concediu pentru nu presupune program de fiecare zi si ma duc in continuare. Vb de celalalt cand spun ca nu ma trage burta sa ma intorc!
Hi, hi, am o
decofeinizata!Cine vrea?
karra80 spune:
quote:n-ai vazut tu bine......
Originally posted by stefaniya
lilidana - si noipe voi si sa stii ca te mai chem la apel in cand in cand,cu tot cu Davidutu si Karina
Timisorencele / frumosi bebei si mamicile vad ca au pierdut kilogramele.Dar ori nu am vazut eu bine ori Karra lipseste din poze
Ddana / eram o data cu o prietena,pe atunci eram prietena cu Klaus si ea ma intreaba,e romantic cu tine,iti spune vorbe frumoase? Si in urmatorul minut primesc mesaj de la el cu versurile acestui cantec dar un pic schimbat.Pe mine ma cheama si Steluta si i/am zis ca inseamna star in enlgeza si asa a inceput sa ma alinte.
N/ai vrut dar mi/ai adus aminte de momentele alea
Martutza / felicitari pt aniversare si la cat mai multi,stii ca am eu ce am cu 9 in fata,deci la inca 99ani!
Magdutah / te cred dar lasa ca le inveti tu,daca va e mai bine in orasul asta atunci e bine.Eu una cred ca faram carutul asta pana plec,la trotuare.Ca/l faram il faram dar sarmanul Carl il cam zdruncin
Azi m/am intalnit cu o prietena si are un bebe de 9 luni,cred ca i/au iesit toti dintii deja iar o alta tipa cu o fetita de 8 luni,nu i/a iesit nici macar unul,ce diferenta poate fi.
Va doresc o noapte linistita!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Kitty spune:
Buna dimineata fetelor! Multumesc de incurajari!Ioanaradu, cafeaua mea sa fie dubla te rog!
Cum eram buimaca de oboseala, am apasat gresit si din intamplare am dat peste un subiect care m-a emotionat pana la lacrimi. Pentru mine asta inseamna DC. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109074&whichpage=1
Raluca cred ca ti-e foarte greu sa iei o hotarare, cand sti ca aceasta va catari foarte mult pentru copilul tau. Iti doresc sa iei hotararea buna si sunt convinsa ca oricare ar fi aceasta vei sti sa sa fi o mama perfecta pentru copilul tau indiferent de imprejurari.
Elyanne, sper sa nu va mai imbolnaviti. E mai complicat cu mai multi copii, ca-si paseaza virusii de la unul la altul, mai ales daca unul e in colectivitate si "culege" si aduce acasa.
Lauramar, chiar o smechera mica ai, sa-ti traiasca!
Loradin, la cat mai multe nopti dormite! Imi amintesc ce sentiment de bine aveam cand ma trezeam dimineata si-mi dadeam seama ca Giulia nu s-a fost trezit in acea noapte. Din pacate la noi cum trece vremea lucrurile se complica in loc sa se simplifice. Nu doarme noaptea ca inainte, nu sta ziua nici o clipa, doar cu mancatul e putin mai bine!
Ramiha, bine ai revenit printre noi. Pupam Nectaria sa-i treaca ochisorii!
Eu fac 13-14 ca de-abia ma stapanesc sa nu sun invatatoarea sa vad ca totul e bine in excursia lui Raul!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
alexia3 spune:
BUNA DIMINEATA...karla...multa intelepciune iti dorim pentru ca aveti nevoie de un sot si un tatic in casa si in inima...este bine sa o lasi mai moale..dar veyi cat si cum ... in functie de maturitatea lui...ca daca este copil , pe urma crede ca poate face oricand la fel si va fi primit la fel de bine...de aceea MUlta intelepciune incaodata pentru ca aveti el dar cu lectia invatata, MATUR.
elianne eu dau tratamentul la Bryan in lapte..il accepta , nu simtze diferenta de gust...ii pun cu 30 ml mai putin de cat stiu eu ca ar manca el ca sa fiu sigura ca il bea pe tot.
ramiha sa traiasca micuta Nectaria...vrem sa o vedem si in poze...ne pare rau ca sunteti bolnaviori..nu stiu ce sa va spun ca nu am trecut nici nu am auzit ... de la noi multa sanatate si imbratisari calde.asteptam vesti despre evolutia voastra
ioradim multe nopti la fel iti doresc ... atunci cand simtim ca nu mai putem vine si momentul de respiro...niciodata mai mult decat putem duce din greu
lauramar..vazut poze cu picioruse cute-cute si somnoroasa draguta..tzuco mama pe ea!

vazut si Giulia de Kitty care rade cu ochii, gurita, obrajii dintisorii, barbita...cu toata fata..iti alunga suparare dintr-o privire..asa sa fi toata viata...veselia intruchipata ca destul avem parte de fete incruntate
nici noi nu suntem mai odihnite...niciodata in cariera mea de mamica nu am dormit cu copilul in brate..azi noapte da..sper sa fie prima si ultima oara...
ar trebui sa dorm si eu ca tot doarme el , dar ..nu am mancare...
pa
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
gabdyd spune:
Karla Doamne, sanatate multa, nu am cuvinte... 
penru Luca, la reactiile astea ma refeream si eu cand spuneam ca il sorb fetele din ochi pe tati. Simt, cat ar fi de mici!
Ddana saru' mana mult de tot, aku explorez site-ul. Da' mai vreau daca mai ai ![]()
Eliana daaaa, seamana cu tine Elena, doar ca e mai creata ![]()
Roxanici eu de obicei ii mai pun cereale pana se face totul o pasta buna de daqt cu lingurita. I-am dat si cu cana dar se face ca o purcica
. M-am gandit ca mai incolo o sa-i pun in biberon, poate ma lasa si pe mine sa dorm mai mult noaptea.
Despre trezitul lui Rares noaptea, da, e3corect sa il lasi in pace si daca se poate cu lumina stinsa. Asa scrie si in mama si copilul. In timp se va invata sa adoarma repede la loc, sper... La mine nu prea tine ca dupa un timp incepe sa se maraie si atunci trebuie sa o legan ca altfel mi-o trezeste pe Julie
.
Zadi hai ca te-am gasit colega de suferinta! Tot asa imi face si mie. Azi dimineata la 6 fie-mea nu mai avea chef de ssomn deloc, nici cu tzitzi, nici cantat, nimic, da' leganata vroia dom'le si ridica-te si sta in kur sa legeni copil cu fitze.
Sa nu uit,
La multi ani!
tuturor sarbatoritlor zilei!
Ramiha multa sanatate fetitei. Genticol eu stiu ca trebuie dat 7 zile la rand, altfel nu e sufiecient. O picatura dimineata si alta seara. Dar daca o tine tot asa cred ca trebuie sa ii faci o sterilizare cu antibiotic, pe gurita, cel putin cinci zile. Dr ce zice? Eu la ochi am spalat-o si cu ceai de galbelene si foarte bine i-a mers. La Rianna stiu clar, cand ii curge ochisorul stang e infectie pe undeva in zona.
Hai ca mi-am facut datoria onorabil! Ma duc sa votez bbei.
karra80 spune:
quote:
Originally posted by lauramar
POZE NOI
POZE
fff dulce printesa mica...asta imi place cel mai mult
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
alexia3 spune:
pentru cele cu copii mai mari si nu numai
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109140&whichpage=16
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
Zadi spune:
buna dimineata, ziua, noaptea sau ce o mai fii.... noi am avut o noapte cu multe treziri nici nu mai pot sa numar de cate ori s-a trezit. nu a vrut sa suga ci sa-l iau in brate si sa ii cant. e un mare meloman.a dormit intr-un final de la 5.30 si pana la 9, tot atunci am dormit si eu.
mai incerc sa pun poze cu noi.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
ane2200 spune:
Buna fetelor, revin si eu dupa o scurta absenta. Nu mai am timp de nimic. Dar cred ca stiti si voi cum e.
In primul rand,
tuturor albinutelor si bondareilor care au mai implinit o lunisoara de cand nu am mai intrat. Sa va dea DD multa sanatate si fericire. 
Felicitari pentru noii dintosi, pupici si multa sanatate pentru bebeii raciti. 
Sherbi - si eu ii dau la masa de seara completare un biberon de lapte cu cerele Somn usor de la Nestle. Raul doarme bine noaptea, dar daca nu e satul, urla cand il bag in pat. Asa ca, dupa ce suge primeste si biberonul. Eu folosesc lapte praf Topfer.
Rianna_stef - bafta multa cu bebe din burtica. Sper sa fie totul in regula.
Despre a fi vegetarian sau nu - cand era tata bolnav, citisem intr-o carte ca organismul omului nu este construit sa consume carne. Era ceva cu lungimea intestinelor, care sunt prea lungi si carnea sta prea mult timp acolo. Oricum, este alegerea fiecaruia daca vrea sa manance carne sau nu. Eu am observat ca de cand i-am bagat lui Raul leguma principala - carnea - mananca mai bine. Asa ca, eu ii dau.
Martutza - multa sanatate tuturor. Da-ne vesti despre Cornel, speram sa fie totul ok. 
Kitty -
sa fi tare si sa nu te mai stresezi. Imi inchipui cat de greu iti e, mai ales sa nu iti versi nervii pe Raul.
Karla - asa a facut si Raul saptamana trecuta, cand a venit ta-su in vizita. Nici n-a mai vrut sa manance. Era tot cu ochii dupa el. Si s-au jucat o ora jumate, dupa care, seara la culcare, mi-a facut circ, ca era rupt de oboseala. Despre matusa ta, sanatate multa. Stiu ca e un moment greu. Incercati sa va bucurati de ea cat mai e cu voi, sa-i inseninati fiecare zi. Din pacate cancerul este o boala grea, care nu iarta.
Inapoi la munca inainte de 2 ani - desi "statul imi da bani", nu cred ca voi sta acasa 2 ani. Cand ne-am casatorit, ziceam ca, pentru a evita certurile dintre bunici, vom lua o bona. Acum insa, cred ca bona va fi mama mea. Mai ales daca ma voi muta la Brasov.
Apropo de "statul iti da bani" - cum adica? Dar eu nu am cotizat atatia ani? Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca impozitul este procent din salariu, iar indemnizatia este suma fixa. Eu chiar nu sunt de acord cu acest principiu al "solidaritatii sociale". De ce e solidaritate doar la unele capitole? De ce nu e solidaritate si la pensii, de exemplu? Sa se stabileasca o valoare a pensiei unica la nivel national. Ca asa cum a zis un fost prim-ministru, toti copii au aceleasi nevoi - la fel si batranii. Gata ca ma enervez iar, si oricum nu rezolv nimic.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mada_rozz spune:
Nu am reusit sa citesc tot,dar am ajuns la postarea Tzunei si vrea sa o contrazic.Dr.Marcu de la Medlife e un inger...crede-ma.Pe Mark l-am inscris la ea si merg in fiecare luna.Niciodata nu am stat inauntru mai putin de un sfert de ora,si are o rabdare de fier.Sta si iti explica tot si il intoarce pe bebe pe toate partile.Imi pare rau ca lumea d pe forumuri vorbeste asa tampenii.Si iti da trimiteri la alti doctori NUMAI daca e nevoie.Cand am fost ultima oara era Sanda Ladosi cu bebe la ea...deci nu cred ca si-ar da ea copilul pe mana unui doctor prost.In concluzie Sherbi ti-o recomand din toata inima.
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png