Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

poze cu noi. sper sa mearga.

http://community.webshots.com/user/danazaharia

incercati slideshow.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutt,

eu am intrat pe fuga cu 2 noutati:

1. Dupa ce am revenit la formula seara (ca a refuzat-o intre-o vreme) i-am dat treptat tot mai mult... inainte ii dadeam 210 ml. Aseara ii face tati ca de obicei 210, pe care alex ii rade... asa ca il trimit sa mai faca 60, cu gandul ca nu mai mananca mai mult de 30 in exces de entuziasm, tati ii face 90, ca deh, mai bine sa fie... si ce credeti, i-a ras pe toti! Deci a mancat 300ml la o masa!

2. Acum o jumatate de ora i-a iesit mersul de-a busilea inca se mai prabuseste destul de mult, dar ... merge

, revin dupa ce citesc din urma.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Zadi, ai 2 copii minunati si tu esti foarte draguta

Lauramar, tare frumoasa este fetita ta, m-a omorat ce bine-i sade in rosu

alexia, ce link ai vrut sa pui ca n-am inteles?

kitty, mi-au dat lacrimile cand am citit...se pot face lucruri minunate atunci cand oamenii sunt uniti si saritori

Mie mi se pare o nedreptate suma asta fixa pe care ne-o da statul...daca cotizam diferit de ce sa primim bani la fel? puteau gasi o forma sa dea suma fixa de alocatie si indemnizatia sa fie procent din salariu...cred ca multe mamici sunt dezavantajate

Ei, azi-noapte Stefi a supt la 2 ore...m-a terminat...sper sa nu inceapa iar cu programul asta...acum dupa masa de la 11 a adormit si am dormit si eu o ora ca nu mai puteam

Felicitari Alex!!!

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Kitty

Buna dimineata fetelor! Multumesc de incurajari!Ioanaradu, cafeaua mea sa fie dubla te rog!

Cum eram buimaca de oboseala, am apasat gresit si din intamplare am dat peste un subiect care m-a emotionat pana la lacrimi. Pentru mine asta inseamna DC. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109074&whichpage=1

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

kitty , mihaita a fost puiul meu 2 si imi creste inima cand vad ca si altora le pasa
pe scurt pentru cei care nu stiu povestea lui, este un bebe de nov-dec2004, o sarcina urmarita ca la carte, de un "mare " dr, daca i se poate spune dr, care a omis 2"mici aspecte" faptul ca mihai avea Sindrom down si o gaurica de 9 mm la inima
fiind nascut prin cezariana mamica a aflat la externare iar tatal la 26 de ani a aflat imediat dupa nastere la modul" domnule nu aveti ce sa ii faceti, e bolnav nu va trai nici 6 luni, maxim cu tratament 1 an, este irecuperabil, copii cu SD nu traiesc, plecati acasa lasati-l aici sunteti tineri faceti altul"
ei nu sau lasa au luptat , acum mihai se apropie de 3 ani, nu este un copil normal dar este un copil cu care te poti intelege care stie sa zica ce vrea, care vorbeste, si isi exprima sentimentele
operatia lui a fost posibila datorita unei campanii DC o strangere de fonduri uimitoare, care a facut minuni, acum inimioara lui este perfecta, cu mentalitate lumii vor fi mereu pobleme, dar sa ii dea dumnezeu putrea sa razbata in viata

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Vin sa raportez o zi fff buna exceptand faptul ca Maria m-a trezit de la ora 7 in loc de ora 8-8.30.
Azi noapte a dormit f bine, nu s-a trezit niic sa pape asa ca la ora 7.15 a ras un biberon de 230 ml de lapte cu cereale. Eram in culmea fericirii. Toate mesele de peste 150 ml sunt motiv de bucurie pentru mine.
Apoi am hotarat ca azi sa nu lucrez nimic. prin urmare la ora 9.30 am iesit cu matza afara pana la 11.00. La 11.15 a mancat 100 g de para cu banana (nu i-am pus nici branza, nici iaurt si a vazut ca a fost f incantata- sper sa nu fi fost numai o intamplare). Dupa masa a stat cu mine in bucatarie timp in care am pregatit ingredientele pentru mancarea noastra si a ei. Pe la 12.45 s-a culcat si acum am toate alea pe foc.

Pe la ora 15 sper sa pape legumele. Azi ii dau ficatel a doua oara.Pentru noi fac pulpe cu ciuperci. Pe la ora 16 iesim afara.

IOANARADU- de dl dr Carstoveanu stiam ca este f ocupat in spital dar speram sa lucreze si la un cabinet particular. In cazul asta nu are sens sa ma duc cu Maria la el. Nu sunt absurda. E mai bine ca el sa se ocupte de copilasii f grav bolnavi. Maria orice ar avea sigur nu e grav si nici urgent de tratat.

Legat de dr Stanciu.Asistenta de la gradinita(o tipa super, mama a 2 copii care a lucrat pana acum 2 ani la Budimex la terapie intensiva- a renuntat ca-i era greu sa vada ca cei mici mai si mor si uneori chiar nu ai ce face, la gradinita se cam iroseste dar a fost alegerea ei) mi-a spus ca dr Stanciu este f bun dar si f ocupat si ca eu am nevoie de cineva care sa ma asculte sa-i pot spune exact ce se intampla cu Maria asa ca mi-a recomandat-o mai degraba pe dr. Denise Stanculescu de la Medicover si Budimex. Consultatia e 650.000 in loc de 300.000 la dr . Stanciu dar cica e mai deschisa la discutii. M-am hotarat sa ma duc la ea. acum sa vad exact unde este. Daca-i la centrul de la Grozovici e ok ca ne ducem cu metroul, daca e pe Plevnei sau in alta parte trebuie sa ma leg iar de programul sotului.

ELYANNE- te rog insa sa o intrebi pe vecina ta la cine merge la pol Titan ca dr de familie tot i-o schimb. M-a stresat peste masura. Nu cred ca e normal ca un medic sa reproseze mamei ca a alaptat copilul etc.

Multumesc tututror fetelor care ne incurajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Pentru ca Stefi tot doarme( deja de 2 ore), eu am pregatit masa de pranz si mi-am amintit ca Martutza propusese o tema:

Ce varianta preferam in cazul intoarcerii la serviciu: bona, bunici sau gradi?

ei, hai ca zic eu repede ca prefer o bunica sa stea cu ea de la 8 la 4 si apoi sa plece acasa...super nu? din pacate cam irealizabil la mine...acuma plec ca s-a trezit

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

TZUNA

MARTUTZA, sa ne zici ce-ai facut cu Victor si cu sotzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si eu as prefera o bunica de la 8, in cazul meu la 17, dar din pacate este mai mult decat irealizabil.
bona ... ar trebuie sa gasim o persoana de maaaaare incredere si in plus, ar fi un efort financiar care momentan nu-si gaseste locul in buzunarul nostru.
la gradi, de fapt cresa, intentionez sa-l aduc de la anul. deja am gasit o cresa, aproape de birou (daca voi mai lucra tot aici) si voi merge saptamana viitoare sa vb cu directoarea. multe din colegele mele si-au dus sau isi duc copiii acolo.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!

ELYANNE si Robert a fost racit si nu am reusit sa-i dau medicamentele decat in lapte iar de mucisori am scapat cu spalaturi cu ser fiziologic.
Un dr de la Medlife mi-a spus sa-i pun cu seriga cate 5ml de ser in fiecare nara sa-l las un pic si apoi sa-l aspir.Jetul de ser ii curata mucisorii care o sa vezi ca ies si pe nas si pe gurita .La inceput am zis ca este nebun dr dar a avut efect.Eu il curatam dimineata si seara inainte de masa,o sa planga un pic caci se sperie dar ii ajuta.

Raluca si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Karla, imi pare tare rau de veste. Nu stiu ce cuvinte de incurajare s-ar putea spune in cazul asta, va doresc multa putere si sanatate.

alexia3, multumim de imbratisari . Poze inca nu am puse pe net, dar o sa ma ocup cand am timp... prietenii ma roaga de mult sa pun poze, dar am tot omis... nu mai stiu cum sa ma impart intre Nectaria, treburile zilnice si munca. Sper sa reusesc cat de curand.

gabdyd, mersi de sfat, am reusit in sfarsit sa vb cu dr si mi-a zis sa continui cu genticol de 4 ori/zi pana maine, si dc nu-i trece sa mergem la spitalul de ochi.

tzuna, pupici tie si mariei.

Zadi, m-am uitat pe poze, copiii sunt absolut adorabili. Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei! Mamica este si ea o frumoasa :)

Si mie mi se pare o mare nedreptate ce se intampla cu indemnizatiile... multe mamici sunt dezavantajate. Ar fi normal sa-ti poti alege daca vrei sa primesti 6 mil sau procent din salariu. Asa ar fi toata lumea multumita. Din pacate multe mamici sunt obligate sa se intoarca la lucru mai devreme sau sa lucreze de acasa ca sa-si suplimenteze veniturile...

Va pup si ma apuc si eu de lucru!

Mergi la inceput