Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
tzuna spune:
ZADI-iti multumesc pentur mesaj. Nu vreau sa o vada dna Dr Culcer chiar dc e f buna ca ma va stresa si mai tare. Ea e in extrema cealalta: copilul trebuie alaptat exclusiv pana la 6 luni chiar dacca nu vrea sa suga, chiar daca vomita si inima din el... chiar intru in depresie daca mai dau d eun medic care sa-mi spuna ce cantitati trebuie sa manance Maria si ca eu nu-i dau copilul sa manance.
Legat de TREZITUL NOAPTEA si Maria se trezea si de 10 ori ba pt suzi, ba sa bea apa, ba sa manance, dar stiu cauzele: durerile de burta (era constipata) si dintele care tot vroia sa iasa. Azi noapte a dormit fff bine.
KITTY- stiu cum este. Am scris si aici ca m-am trezit tipand la Maria (lucru care nu s-a mai intamplat). Trebuie sa ai f multa vointa si intr-adevar sa faci altceva in clipa aia daca simti ca nu te poti controla. Ai procedat f bine ca ai iesit din camera. Profita de perioada cand e plecat in excursie ca sa te mai destinzi (atat cat iti permite cealalta gaza).
KARLA32- imi pare f rau pentur matusa ta. Sa o ajute Dumnezeu s anu indure dureri f mari si sa aiba parte de o perioada cat mai linistita. Sunt sanse mici sa scape dar cine stie... Se mai intampla si minuni.
Legat de plansul afara_ nici Maria nu e incantata in zilele cand e mai frig si o imbrac gros. Nici nu mai adoarme in carut...
MADAROZZ- eu nu am spus ca dna Dr Marcu nu e ok ba din contra. Mi-a fost recomandata de o colega de la master care e medic rezident. Spun doar ca e fff ocupata. acum daca tu il ai pe Mrck inscris la ea poate ca va acorda mai mult din timpul ei. Eu una nu mi-as permite sa ma duc lunar cu Maria la ea. Si dupa cum scriam nu m-am luat numai dupa ce am gasit pe forumuri. Un coleg de-al sotului meu abia a fost cu fetita de 2 luni la ea si consulatia a fost fff scurta. Au plecat dezamagiti. e drept ca era si fff aglomerat. Concluzia la care am ajuns eu: nu-mi tb un medic ff cunoscut cidoar unul competent si dornic sa ma asculte si sa ma ajute. E f bine ca pe voi va tine 15 minute. daca-l si cunoaste pe Mark de atat timp sigur va ajuta in toate problemele.
Gata ca s-a trezit si Maria, mancarea e si ea pe final, nu am ars inca nici o oala deci ziua continua sa fie una ff buna. Sper si a voastra sa fie la fel.
tzuna spune:
RAMIHA- si noi va pupam. sa fie bine Nectaria si sa nu ajungeti cu ea pe la spitale ca e greu.
daia28 spune:
Buna!Nu cred ca va mai aduceti aminte de mine.sunt o nerusinata ca nu am mai scri, dar chiar nu am avut timp, insa v-am citit aproape tot timpul. Am un inger de baiat pe nume Albert Gabriel.E un scump.Ne dau 4 dintisori, ne-am ridicat singuri in picioare si mai nou spune "papa" , "baba".
Sper ma iertati si sa ma primiti din nou in clubul vostru.
cum pot sa pun poze?
loradin spune:
tot eu
daia28-esti bine venita printre noi.Ma bucur cand vad ca se largeste familia.La link foarte utile ,pe prima pagina la sfarsit ai explicatiile pentru punerea pozelor.Astept cu drag sa le vad!!
Tzuna-ma bucur ca Maria este mai bine si implicit si tu te-ai mai destins.Multi pupici de la "gogoasa mea infuriata"
loradin
poze cu albinuta mea
Amma23 spune:
Buna, fetele.Am reusit sa adorm monstruletul, pentru cat timp , habar n-am .Se trezeste si el din jumate in jumate de ora, m-am obisnuit.
Tzuna, ma bag si eu in discutie.Poate copilul prietenilor tai nu avea nimic, de asta le-a dat drumul repede.Daca e inscris copilul la ea, e normal sa stea mai mult, masuratori, alea, alea.Daca te duci cu o problema punctuala, e racit, iti da sa-i pui ser si gata, acasa.Asa e si cu dr meu, dcaa ai o problema serioasa nu cred ca te lasa sa pleci pana nu vede clar ce are.Ai inteles, eu am impresia ca ma tampesc, daca n-am facut-o deja.Is tot pe fuga, incerc sa explic cu cuv putine si ma incurc mai mult.
Si eu am patit-o cu dr lui Lucas, era racit si m-am dus, s-a uitat la el a zis sr in nas si pa, pa.Atunci m-am cam enervat, da acum imidau seama ca nu avea nevoie sa-i faca altceva.
Karla, multa sanatate amatusii tale.Rugati-va toti pentru ea, sa-i dea Dumnezeuu sotul, buna alegere, sper sa va mearga bine. Spune tot ce-ti doresti de la el calma, fara sa reprosezi, cere-i ajutorul, sustinerea mai ales ca acum o sa ai nevoie.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
radcarmen spune:
Buna fetelor!
Mi-a lipsit si mie calculatorul o zi si air ati scris de abia am avut timp sa citesc. Am vazeut poze noi cu bebei si mamici simpatic. Din lipsa de timp nu nominalizez sa nu uit pe cineva.
Multumesc ca mi-ati raspuns in legatura cu bavetica tip pelerina. Din pacate eu nu am Cora prin apropiere asa ca sanse nule sau spre nule sa o achizitionez, desi sincer mi-ar fi ca aerul.
Daca cineva ma poate ajuta sa imi cumpar si eu una as fi tare fericita. Virez banii in cont (contravaloare bavetica+cheltuieli postale). Deci daca cineva se incumeta astept PM. Daca nu, nu ma supar, stiu ca sunteti foarte ocupate cu puiutii.
Am o intrebare pentru cele carora le-au venit rusii. Cat de abundent a fost primul ciclu dupa nastere? Ca la mine e jale.
Legat de tema de azi, daca m-as intoarce la job mai repede cu cine as lasa bebelul. As fi vrut sa am o mama sau o soacra sa ma ajute dar nu se poate, bona nu prea as vrea ca m-ar usca de bani, probabil ca il voi duce la cresa. Dar oricum nu ma intorc inca la job.
De ce credeti ca statul duce politica asta discriminatorie in ceea ce priveste maternitatea? Ca sa forteze mamele sa se intoarca mai repede la munca si sa mai reduca astfel cheltuielile. oricum cred ca in curand se va reduce perioada acordata pentru maternitate, ca nu degeaba suntem in UE. Cine stie ce surprize mai pregateste statul asta.
Va dorim o zi excelenta!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Daca cineva ma poate ajuta sa imi cumpar si eu una as fi tare fericita. Virez banii in cont (contravaloare bavetica+cheltuieli postale). Deci daca cineva se incumeta astept PM. Daca nu, nu ma supar, stiu ca sunteti foarte ocupate cu puiutii.
Am o intrebare pentru cele carora le-au venit rusii. Cat de abundent a fost primul ciclu dupa nastere? Ca la mine e jale.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Daca nu se "baga" altcineva ma duc miine si iti iau din carrfour de la noi si iti pun la posta tot miine. Da-mi adresa pe PM. Primul ciclu si urmatoarele citeva... Jale. Nici din casa nu puteam sa ies!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elpower spune:
Buna fetelor!
Bine ati revenit Ramiha si Daia! Abia asteptam pozici cu minunile voastre!
N-am mai scris, n-am mai actualizat listuta, nu am chef de nimic!
Pe langa faptul ca erau ceva probleme, nu legate direct de noi, dar de familie, acum, de azi dimineata, mai face si Thea febra!!! Si nu tuseste, nu pare sa o doara in gat, mananca ca deobicei, nu are diaree, nu are mai multi mucisori ca deobicei, nu pare sa aiba vreo durere cand face pisulica, nici la urechi nu pare sa o doara nimic pt ca am curatat-o de dimineata si nu s-a plans. 

Imi vine sa mor! Doctora asta a mea nu e de gasit si eu n-am idee ce sa ii mai fac. A facut de dimineata, pe la 5.30, 38.9 rectal, adica 38.2, dupa cum mi-a spus o prietena, asistenta, sa scad 5 unitati, si i-am dat, de adormita ce eram, ca toata noaptea se foise 5 ml de nurofen in loc de 2.5.
I-a scazut febra, dar pe la 14.30, a avut iar 38, rectal, deci 37.5 . Ma gandesc ca nefiind asa mare, daca scad unitatile alea, ar putea fi de la dintisori. Nu stiu ce sa zic!
Va pup si doresc puiutilor si mamicilor sanatate multa si acestora din urma multa putere sa treaca peste noptile nedormite ce se arata la orizont sau chiar si-au itit deja capatana! UFFFFF!
Ma duc sa vad ce face ca trebuie sa pape si incepu sa se foiasca. Va pup si va imbratisez cu mult drag! Si iertare, daca nu mai intru asa des!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
alexia3 spune:
nu mai stiu ce am vrut sa spun.............o da, bun venit Daia ...si bineinteles asteptam poze si informatii despre activitatile voastre zilnice.
normal ca dupa ce toata lumea ti-a tot zis ca este frumoasa...am fost mai mult decat curioasa sa te vad Zadi...si ... da :conjugam tu esti frumoasa, el e frumos, ea este frumoasa...voi sunteti frumosi
oboseala de azi noapte si-a spus cuvantul...scuze ca v-am trimes tot pe forum DC. asta vroiam sa va arat
http://www.hasbro.com/playdoh/default.cfm?page=freshideas&lvl=all si cred ca am trimes pagina si toturor prietenilr mei cu copii...
semn ca trebuie sa ma culc devreme azi...sper sa ma inteleaga si Bryan si sa ma lase...
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
B_Zara spune:
Daca cineva ma poate ajuta sa imi cumpar si eu una as fi tare fericita. Virez banii in cont (contravaloare bavetica+cheltuieli postale). Deci daca cineva se incumeta astept PM. Daca nu, nu ma supar, stiu ca sunteti foarte ocupate cu puiutii. Am o intrebare pentru cele carora le-au venit rusii. Cat de abundent a fost primul ciclu dupa nastere? Ca la mine e jale.1. Te ajut eu cu bavetica din cora, ca stau chiar linga. Mai zi-mi o data despre ce e vorba si cum arata, ca sa stiu dupa ce ma uit.2. D-abia am scapat si io din primul ciclu...le=am terminat alora din cora tampoanele de noapte...jale mare!Mami de Ilinca 15.03.2007)