Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
radcarmen spune:
Gabi78 ti-am trimis PM.
Zadi multumesc de promptitudine si tie.
Va multumesc ca m-ati linistit in legatura cu ciclul. Oricum azi deja sunt mai binisor. Ca deja simteam ca ma scurg daca mai curge asa abundent.
Maine facem vaccin. Sa ne tineti pumnii.
Pupam bebeii bolnaviori.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
anaanamaria spune:
buna seara mamicute
am observat ca sunt cateva fete noi le urez bun venit si bine a-ti revenit Ramiha si Daia28.
printesa mea e super mofturoasa ca trebuie sa-i iasa dintisorii camdeodata nu avem nici unul.
Fetelor va mai puteti tine bbii in brate ? eu nu prea mai pot da creca are 10 kile ca la 6 luni avea 9400
Ana
de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
anaanamaria spune:
radcarmen 

bafta la vaccin noi am suferit 2 saptamani

Ana
de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
roxanici spune:
Daia bine ai revenit.
Martutza, parca azi mergeai la control cu Victor. Cum e?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iunita spune:
hola!
am intrat sa va spui cum preapr io cerealele:
pun cerealele si masurile de lapte in castronel. si pun apa plata rece cate un pic , cate un pic pana iese o pasta groasa. si peste aia pun apa fierbinte tot cate un pic cate un pic pana la consistenta dorita si nu fac nici un fel de cocoloase. sunt patita de la faina si in general orice pulbere care trebuie transformata in pasta: daca le fac cu apa calda se "cocolosesc". ma duc sa ma mai alint cu puiuta mica .. numa ca io sunt cam racita si sper sa nu ii pasez si ei.
a, da, si inca ceva PAXELA

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
MICKYN spune:
votat albinutele!!!( desi vad ca Tudor al meu nu a prea luat voturi).Lasa sa se faca mare caci oricum este vedeta familiei.Tudor al meu alearga prin casa cu premergatorul si trebuie sa ma tin dupa el ca trage tot ce prinde.Este asa de haios cand nu reuseste sa treaca peste prag! SE supara apoi se ambitioneaza si incearca ...pana reuseste! Ambitiosul mamaei!
poze Tudor
poze 6 luni Tudor
martutza spune:
Buna seara.
Din pacate nu am citit nimic dar promit ca recuperez am intrat sa va spun ca in ceea ce il priveste p eVictor sunt fericita NU ARE NIMIC AL INIMA.DAR...are "tulburari circulatorii specifice sugarilor cu anemie".Trebuie sa facem luni niste analiza si miercuri luam tratament.Cred ca o strang de gat pe dr pediatra careia i-am spus acum 1 luna ca mi se pare Victor cam palid si ca eu am fost anemica in sarcina si nu am luat Fe pt ca nu mi sa recomandat si cred ca ar trebui sa dam baiatului Fe.Ea a zis ca are palmele si urechile roz semn ca nu e anemic si sa facem analize la primavara
.
Cat despre Cornel sotul meu...lucrurile sunt cam ciudate..adica nu se vede nimic ecografic dar el are dureri.Singura chestie la eco e o hiperecogenitate la rinichiul stang si microcalculi.Are de facut si el analize.Eu stiu ca are ceva probl cu rinichii dar nu credeam, ca e atat de grav..vom vedea miercuri cand ies rezultatele al laborator si decide dr ce facem.
Inter timp CAUT UROLOG PENTRU ADULTI BUN.
Va pup ca ma cheama datoria.Striga "mama-mama"
Noapte buna si fara probleme.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Mihael@ spune:
Martutza, ce bine ca te-ai linistit cu Victor...dar cum a pus diagnosticul ala? ce investigatii i-ai facut? Multa sanatate la sot...al meu se plange de dureri puternice de spate, trebuie sa-si faca neaparat o radiografie
Mickyn, intr-adevar fiecare copil este vedeta in familia lui...nu te necaji ca are voturi putine 
Fetelor, voi ati auzit cumva de fier dat preventiv, zilnic 4-5 picaturi? Eu o sa merg la dr. luni si o sa-l intreb pt. ca Stefi a luat 14 zile fier pentru anemia care i-a iesit la analize si nu stiu daca mai trebuie sa-i dau...dr. este genul care da doza minima de medicament si as vrea sa stiu si alte pareri
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
kmi78 spune:
hop si eu , sa nu ma dati disparuta.... suntem destul de bine , cam maraiciosa Timeiutza poate tre sa apara dintii si de aia si tot mai mult in picioare n-am ce sa-i fac
Mihael@, noi maine mergem la control sa vad daca trebuie sa -i mai dau fier, eu ii dau de o luna zilnic cate 6 picaturi, sa vedem daca mai continuam sau nu ; dar eu nu i-am facut nici o analiza pediatra a zis sa-i dau si eu m-am executat
Martutza, pupam Victoras vorbaret , ma bucur ca e bine, in ceea ce priveste sotul multa sanatate!!!
gabi78 spune:
Buna fetelor.
Azi am citit tot dar de raspuns... am uitat ce si cui voiam sa mai raspund.
In momentul de fata Tudor doarme intr-o camera, sotul sforaie in cealalta.![]()
Eu am pus de supa pt miine. Am vazut ca se anunta zile urite si vreau sa profit la maxim de soarele care mai e. Am stat cu Tudor afara cit am putut de mult. Si miine o sa fac la fel. Azi de dimineata l-am lasat prin iarba. Nu va puteti imagina ce fata avea.. cum se uita si atingea iarba si era asa de fericit! In seara asta l-am lasat la nisip. Aceeasi fata!
Desigur ca nisipul nu putea sa il rateze si l-a si gustat.. dar nu-i nimic. Am venit acasa si cu un kil de nisip si citeva pietricele pt tati.. prin buzunare.. la marginea pantalonilor...![]()
....
Martutza ma bucur ca Victor e bine! Urolog...in Ploiesti daca vrei.. stiu chiar 2.
fierul se da preventiv, nu numai in caz de anemie. Nu se da in acelasi timp cu calciul.
Acum va citez din prospectul de Ferum Hausmann pe care eu il dau lui Tudor 15 zile pe luna, dupa cele 10 de calciu. Asadar...pentru copii sub un an in caz de anemie feripriva: 10 - 20 pic/zi, in caz de carenta latenta de fier: 6 - 10 pic/zi, iar ca si profilaxie: 2 - 4 pic/zi.
Tudor serveste 4 -5 pic.. dupa cum pica in lingurita. Culmea este ca el are mai mult fier decit ii trebuie (pt ca eu ajunsesem sa innebunesc numai la gindul ca trebuie sa iau fier... adica luam in nestire si d-ala tot'hema fiole intotdeuna inainte de masa de dimineata, ca cica asa se asimila cel mai bine...
) dar nu este asezat pe unde trebuie.. si cu picaturile astea si cu fierul pe care il ia din alimentatie.. speram sa se aseze unde trebuie.
Cam atit cred, dar ramin pe aci prin zona inca o vreme.. ca ma uit la Clona pe Acasa. M-am uitat si cind au dat prima data serialul dar nu l-am vazut pina la final.. asa ca acum l-am prins cam de pe unde il lasasem si mai trag si eu cu ochiul din cind in cind.
Va pup
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)