Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
elyanne spune:
elenagiulia
multa sanatate si multa putere sa treceti peste asta. Imi pare rau pt. ce s-a intamplat. Tinem pumnii sa isi revina si sa se refaca al tau sot. 
Despre ai mei baieti:
- mananca: legume (dovlecel, ardei, morcov, ceapa si telina) + carne de pui sau ficatie de pui cu lapte praf si cereale, fructe (mar copt, piersica si caiese de la borcanas) cu cereale, iaurt cu cereale
- n-au dinti
- nu stau in fund decat in carut, legati, ca sa nu vina in nas
- nu se trag de par pt. ca n-au... altfel s-ar trage. In schimb isi molfaie sosete, picioare, maini (ce prind) reciproc. Se caftesc uneori.
- cand au chef si nu's nervosi se converseaza... mai mult Andrei (e ma ivorbaret). Mihai analizeaza... e mai serios... si sambeste cu masura. Andrei se rade cum il vede sau cum de prostesti un pic la el.
coolutz daaaaa... le cad ouale sau le pleznesc... nu m-am hotarat
Am auzit si io ca "nu e bine" sa ii lasi sa planga... mai sa fie... parca nu's tot copiii... Si daca ar fi sa faca hernie... de ce fetele nu si baietii da...
Ai mei n-au patiti nimic... asa ca poti sa-l lasi la urle...
loradin
asa le trebe... eu deja nu mai ascult ce comenteaza nimeni... Chiar l-o retez rapid si o tai la plimbare cand vad ca incep "sfaturile"
biky ai mei au 6 luni jumate si nici cand sa stea in fund... da' si cand or sta.... Am acelasi model acasa, mai mare... la fel a facut... n-a stat cand vroiam io... dar cand s-a ridicat n-au mai fost probleme sa cada in nas... Si la fel a procedat cu toate, ridicat in picoare, mers, vorbit... mai tarziu, dar bine...
Paula io stiu asa... minim 500 ml/zi, maxim 1000ml/zi... Da-i cupilului lapte. Io nu le dau doar la masa de legume cu carne... si atunci daca mananca suficient. Daca nu, le dau lapte in completare.
Daca mananca fructe cu cereale, le dau si lapte dupa.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
martutza spune:
Paula eu nu te pot lamuri dar iti spun cum voi face eu..sunt in aceeasi situatie..alaptat exclusiv pana la 5 luni, supa de legume de la 5 luni si suc de mere de la 5 luni si 3 saptamani.Nu am reusit sa inlocuim nici o masa decat ff rar pe cea de la 10 dar ...uneori cand pare ca ar mai vrea ii mai dau sa suga..cand se va termina laptele meu voi proceda la fel si cu cel de completare (praf sau pasteurizat) adica ii dau daca mai cere.Nu stiu cat bea Eliana la mesele de lapte dar daca bea 4-600/zi ai putea sa-i dai dupa masa apa sau ceai sau zeama de la ciorba..in functie de masa.Nu stiu daca ti-am fost de folos.Poate sunt si alte mamici mai avizate sa te sfatuiasca.
Doina..dar ce a crescut Radu.Sa nu-i fie de deochi.Victor a ramas codas in echipa de baschet.Spune-mi voi aveti poze cu Radu pe gmail? Ca sunt niste poze din Picassa cu un Radu si parca nu ar fi al tau...sau ma insel.
Loradin vezi ca te invadam luni sau marti la ora 18 daca nu ploua.Zi-ne in ce zona stai ca nu-i musai sa mergem in parc la Moghioros.Noi suntem obisnuite cu plimbatul printre blocuri
.Te-ai prins ca vin cu Iunia, da?
Doarme fimiu ac deazi dimi de la 8 si pan ala 14 nu a dormit.Sa va spun ca am fost cu el dupa masa de la 10 la soramea sa ma vopseasca si l-am pus pe jos cu jucarele sa se joace cu nepoata mea de 2 ani.Cand mavazut cu vopseau in cap sa pus fimiu pe un plans de ziceai ca e sfarsitul lumii.Sa speriat de mine probabil sau nu ia placut ce facem..ca dupa ce i-am vorbit statea asa ca un om mare cu buza de jos supta si ma studia pe sub sprancene.
Regrese: nu se mai bataie in 4 labe,nu zice nimic nou,delfineste in limba lui si cand are chef de mine ma striga ma-ma.
Progrese:sta batz in picioare si azi a facut primii 2 pasi sustinut.A mancat 1/4 ou in piure de cartof amestecat cu unt, nu mult sa nu se ingrase-4 lingurite dar tot e ceva (asta ieri ca azi nu am avut timp de legume
ca m-am facut frumoasa
)
cam atat.inca doarme ..si poat efur si eu 30 min de ochi inchisi.pupam zumzaitorii.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
gabi78 spune:
Buna tuturor!
Am tot citit si am tot citit.. si in sfirsit am ajuns la zi!
Aveti copii minunati! Sa va traisca! Sa fie sanatosi!
Am citi atitea si atite progrese... oau! Ce repede trece timpul!
Tudor este bine... aproximativ... dupa 3 sapt de refuz la supa a refuzat si fructele.. si am ajuns la docotr iar.. si acum baga... de rupe.
Meniul de azi:
ora 3: 150 ml lapte chior
ora 7 : 60 ml lapte chior (ca sa mai doarma si l-am pacalit ca a dormit pina la 9 jumate)
0ra 10: mar+ 2 pirsici mici albe+un biscuite si jumate (am gasit niste biscuiti uriasi!)
ora 14: supa cu miez de piine si mincarica dietetica de cartofi cu piept de pui
ora 18 : va servi masa la terasa pt ca vom fi afara si va avea iaurt cu biscuiti
ora 21.30: o sa ii fac 180 ml lapte cu o lingurita cu virf de cereale Somn Usor dar nu va minca mai mult de 150.
Eu zic ca papa bine si vineri il pun pe cintar sa vedem ce si cum. Ca 3 sapt nu a luat nimic in greutate, doar un cm in lungime!
Doctora imi spune sa il tin mai pe loc dar cum sa fac asta? Sa il elg? Pai el in patut nu sta decit in picioare si se bitiie de la un capat la altul si pe jos.. e in toata casa.. numai in baie nu a intrat pina acum.. dar il roade curiozitatea ce o fi in spatele usii?!
Cam atiti ca se scula smecherul1
AAa si vreau si eu pijama diana Please, please!
Si foarte important: Sanatate multa sotului Eleneigiulia! Sper sa fie bine! Si ginditi pozitiv. Cred ca ajuta foarte mult.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Buna tuturor!
Am tot citit si am tot citit.. si in sfirsit am ajuns la zi!
Aveti copii minunati! Sa va traisca! Sa fie sanatosi!
Am citi atitea si atite progrese... oau! Ce repede trece timpul!
Tudor este bine... aproximativ... dupa 3 sapt de refuz la supa a refuzat si fructele.. si am ajuns la docotr iar.. si acum baga... de rupe.
Meniul de azi:
ora 3: 150 ml lapte chior
ora 7 : 60 ml lapte chior (ca sa mai doarma si l-am pacalit ca a dormit pina la 9 jumate)
0ra 10: mar+ 2 pirsici mici albe+un biscuite si jumate (am gasit niste biscuiti uriasi!)
ora 14: supa cu miez de piine si mincarica dietetica de cartofi cu piept de pui
ora 18 : va servi masa la terasa pt ca vom fi afara si va avea iaurt cu biscuiti
ora 21.30: o sa ii fac 180 ml lapte cu o lingurita cu virf de cereale Somn Usor dar nu va minca mai mult de 150.
Eu zic ca papa bine si vineri il pun pe cintar sa vedem ce si cum. Ca 3 sapt nu a luat nimic in greutate, doar un cm in lungime!
Doctora imi spune sa il tin mai pe loc dar cum sa fac asta? Sa il elg? Pai el in patut nu sta decit in picioare si se bitiie de la un capat la altul si pe jos.. e in toata casa.. numai in baie nu a intrat pina acum.. dar il roade curiozitatea ce o fi in spatele usii?!
Cam atiti ca se scula smecherul1
AAa si vreau si eu pijama diana Please, please!
Si foarte important: Sanatate multa sotului Eleneigiulia! Sper sa fie bine! Si ginditi pozitiv. Cred ca ajuta foarte mult.
Cum ai reusit sa-l faci sa manance iar?
Ca noi acuma refuzam tot doar biberonul accepta.
Am pus asta pe seama c e bolnavioara dar ieri mi-a ras un castonel plin de legume cu carnitza ce nu ma asteptam ssi azi de ex a mancat la 4 dimineatza 220 ml lapte i nu a mai vrut nimik pana la 14.

CE SA-I FAC?
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
martutza spune:
poze noi daca doriti aici
sa trezit a papat un pic si a adormit din nou.
papam si noi adultii si fugim la birou.
vorbim maine iar.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
lauramar spune:
lumi_nag,roxanici,stefanyamultumim de complimente,iar tie stefanya iti doresc pt. mama ta toata sanatatea din lume si multa,multa fericire(despre cazul madelaine nu mai stiu nimik ca nu am avut timp sa ma uit la stiri dar o sa ma informez).
RaisaFudulu spune:
Salutare stup

Robert de Elyy2003!
Fabiana Mihaela de Aiia!
Thea noastra draga de Elpower!
Ramona de Dani7asi!
Maya Maria de Iuliana_2007!
Ana Maria de Camitu!
Ana-Maria de Florin-a!

mama de Stefanya 
ElenaGiulia multa sanatate si ne rugam la DD sa-l ajute pe al tau sot sa se refaca...trebuie sa fiti optimisti si sa va ganditi la ce e mai bine 
Loradin super ma simt si eu razbunata pentru binevoitoarele de pe aici 
Acum despre noi sunt jumate fericita : a venit doctora fetei, a controlat-o inainte de vaccin (vineri)si a zis ca e ok..este un copil ingrijit care mananca cat are ea chef dar este f bine dezvoltata, fontanela acum arata ca a unui copil de varsta ei, si peste o luna o sa ii dam 2 picaturi, a zis ca datorita soarelui, are gatul curat si e foarte vioie....nu sta in fund decat in carut si daca nu o tin in ham vine in nas, nu zice mama, tata, se intoarce decat de pe spate pe burta nu merge de-a busilea dar a zis ca fiecare copil e unic in felul sau si se dezvolta diferit....deci sunt o mama fericita
Acum si " supararea" : mi-a vomitat jet toata masa de legume, niciodata nu a facut asa....eu ii dau sa manance in cadita si ori am luat-o prea repede de acolo, ori nu i-a priit ori nu stiu poate insist eu prea mult ca ea manaca cu jucariile deasupra cu muzica si mataieli de ale mele...alfel nu deschide gura...procedez gresit oare? oblig copilul?...asa facem de cand am inceput diversificarea si la lapte la fel nici nu mai stiu......alfel dupa ea nu ar manca nimic
Acum va pup ca ma cheama omu ca a pregatit o omleta sa manac si eu ca nu am avut timp azi
Pupilici la tot stupul ...sanatate la bolnaviori
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
ane2200 spune:
Robert, Fabiana, Theodora, Ramona, Maya, Ana Maria si Ana-Maria.
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa.
de la Ane si Raul.
Azi ma declar multumita de cat a papat. A inceput cu o masa f matinala - la ora 5
, inca una la ora 8, dupa care la ora 11 a papat o pruna blenduita cu jumate de mar si 80 ml suc de mar cu morcov + putin lapte, la ora 14 lapte, la ora 17 - 125 ml supa crema de morcov cu cartof si un pic de unt (am facut un piure mai lung sa mearga la biberon) si a papat tot.
Acum urmeaza baita si lapte si somn usor, sper ca pana pe la 7.
Ralualexandrei -
Maria sa-i treaca raceala si pe Edy sa-i treaca diarea. Cat despre Robert cu numerele naturale - n-am cuvinte. Cand ma gandesc ce ne asteapta...
ElenaGiulia - sanatate multa sotului tau si tie putere sa poti avea grija de toti. 
Lauramar - felicitari pt bebe cuminte care nu a plans la vaccin.
Lumi_Nag - pupam Georgel si speram ca a trecut febra.
Laina - bafta cu diversificarea. Ia-o incet, ca e timp destul
Atat deocamdata ca ma striga stapanul...
Ah, avem poze noi incepand de aici
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ioanaradu spune:
noi suntem p-aci ... adica la mama. citim!
am avut muci, intai eu, apoi matei. eu cica invat ... adica ma straduiesc.
matei papa cam tot ce papa pana acum. carnita, am ramas la pui ... urmeaza vita cand om reveni la buc, ca p-aci nu prea am gasit sa-mi placa, sau poate iau vineri ca ma duc pe la ploiesti. progrese ... mama ... da' numai la suparare sau cand se alinta. in rest, acelasi copil cuminte si hlizit.
vroiam sa zic doo vorbe pt lumi: fata, ce mama frumusica ai!!!
si tu esti, si sora ta ... normal, ca sunteti fetele lu' mama ... dar mama voastra parca e sora voastra.
va pupam!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
gabi78 spune:
karra80 eu ii dau fel de fel de chestii lui Tudor pt pofta de mincare, pt alergie, pt constipatie.. o mie si una de timpenii. Dar uite ca fara ele nu maninca. Asa ca ce sa fac? I le dau si vedem noi. am cautat in tot felul sa il fac sa manince. Dar altfel nu s-a putut. Nu e normal nici asa dar ...