Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Lumi_Nag spune:
Bicky esti culmea cu resemnatul tau si cu varsta.Fetita este foarte bine dezvoltata, cu progresele intreab-o pe Roxanici cat s-a mai plans
si ai vazut cate surprize i-a facut in cateva zile??Nici al meu nu merge de-a busilea si mi-i ciuda de mor, nici el nu zice mama si nici tata, (zicea da demult tare mam da' vad ca a uitat)
si asta ce inseamna ca nu zice si nu face ca am io 25 sau 40 de ani?!Hai pupam mamica panicoasa cu zgatie de fata 
George Catalin
biky spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Bicky esti culmea cu resemnatul tau si cu varsta.Fetita este foarte bine dezvoltata, cu progresele intreab-o pe Roxanici cat s-a mai planssi ai vazut cate surprize i-a facut in cateva zile??Nici al meu nu merge de-a busilea si mi-i ciuda de mor, nici el nu zice mama si nici tata, (zicea da demult tare mam da' vad ca a uitat)
si asta ce inseamna ca nu zice si nu face ca am io 25 sau 40 de ani?!Hai pupam mamica panicoasa cu zgatie de fata
George Catalin
Multumesc de incurajari! Asa e...intru cam repede in panica! Astazi dimineata inainte de a pleca la serviciu mi-a zis soacra-mea (ea vine la noi la 7.30)ca fetitza parca are ochii cam umflati dimineata, de la ce? Si nu e prima data cand imi zice....Io i-am zis ca de la somn(caci doarme de la ora 20 seara la 7 dimineata), nu e racita si nici nu are vreo alergie.....dar eu ma framant la serviciu in fel si chip, poate fi de la altceva?
In rest sa stii ca sunt o fiinta foarte vesela, haioasa si distractiva.....
Vin destul de des in Iasi(probleme de serviciu)...si....poate...intr-o zi o sa ne intalnim!~!!!!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni
biky spune:
si inca una si ma duc....
cica la batranete faci copii ori foarte deshtepti ori cam tontuti...
ori, eu vreau sa cred ca a mea face parte din prima categorie...

biky spune:
wow!!!!!!!!!!! m-ati trecut si in lista...
pai macar treceti-ma cu tot....22.03.2007, ora 9, cezariana 39 saptamani, 3100 gr , 50cm, scor apgar 8!
numele este Caterina nu...catarina....cine imi da mielul? 
doina.todor spune:
quote:
Originally posted by coolutz
salutare,
intrebare:poate sa imi spuna cineva daca exista vreo contraindicatie a plansului la baietei?..da, nu e ok sa planga nici un copil ...dar se paote intampla ceva maI rau daca lasi un baietel sa planga mai mult?-( nu radeti de mine daca e o intrebare prosteasca..va intreb pe voi fiindca voi sunteti principala mea sursa de informare)
am intrebat si eu doctora despre chestia asta si mi-a spus ca pericol de hernie exista la baieteii care s-au nascut prematur si la greutate foarte mica ( asta pana ajung la dimensiunile si greutatea unui copil nacut la termen) si la cei la care nu le-au coborat testicolele in scrot decat dupa nastere in rest a spus ca e "mit babesc" - acu tu alegi ce sa faci cu puiu tau. Eu nu de hernie mi-e frica ci pur si simplu nu rezist sa il aud cum plange asa ca ... imi rup spatele cu el ca si al meu e dependent de tinut in brate.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
martutza spune:
Buna ziua.
Multumesc de incurajari.Sper sa rezolvam problema.
.
Loradin noi ne putem intalni oricand pt ca Vic nu doarme afara si aravea cu cine conversa.Astept un semn de la tine pe mess sau mail martanenciu@yahoo.com
Stefanyia sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa sa joace la nunta lui Carl.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC SARBATORITILOR ZILEI.SA CRESTETI MARI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Bicky e normal cu kk asa...si noi patimla fel de cand am imbogatit piureul de mar cu 1/2 nectarina.(ruda cu piersica).Fructele se elimina mai rapid si aparent nemodificate iar legumele mai lent.Si la noi oamenii mari e la fel...nu ai observat?...si ...apropo de bbi la batranete..eu am 36 si sper ca si Vic sa fie in categoria ...genii..![]()
Coolutz..ai grija cu evadatul 
Lilidana mult succes la mutat.
Diana spor la trebi..dar ce te faci daca Alex nu se face calculatorist???..si apropo cand il vedem live?
Raisa spune-i mandrei sa mai dea din par si la altii...
Laina fericitoooo...te invidiez...noi de la nenorocitul de vaccin ne-am stricat cu suptul si cu mesele si cu somnul..
.Las ca-i bine cu asa fata cuminte.
Mady si eu regret ca nu ne vedem.Poate cand plecati din Bucuresti aveti timp de o cafea.Ai id-mess-ul meu mai sus..da-mi-l pe al tau si vorbim pe mess si-ti dau nr de telefon.
Karla sper sa iei o decizie inteleapta pe care sa nu o regreti mai tarziu.
si eu si Victor sa ai putere sa treci mai departe.
ElenaGiulia stii ca un necaz nu vien niciodata singur...la voi au fost si jaful si accidentul..de acuma GATA..SA TERMINAT.Sotzul tau sa aibe incredere ca e tanar si se va recupera...nu va ajunge pensionar asa devreme. 

multi pentru tine sa fii optimista si sa ai putere sa te ocupi de ei.
LumiNag am votat.
Laura Oana si eu incep cu iaurt Milli azi si sper ca va fi ok.Pana la coada in fabrici au conditii mai sterile deact am eu acasa..so..las ca-i bun ca tot la alea din comert ajungem.
Carmenefr regret ca ati racit.
Teuta draguta sa-i treaca repede si sa redevina veseluta.
Andra la diareea de la dinti se da regim? adica daca Vic ajunge la asta ar trebui sa-i dau mai mult morcov fiert si orez?..cam trist ca el nu agreeaza variantele...
Ioanaradu?? unde esti?Ce faceti?
Va pup ca ma duc la masa si apoi la birou.
Mai vorbim 
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
doina.todor spune:
Buna fetele!
Am revenit si noi dupa aproape o saptamana de lipsa de net ca domnii de la firma care distribuie netu la noi "s-au ocupat imediat de problema".
In primul rand LA MULTI ANI SI LA MULTE LUNISOARE ! - pentru toata lumea care a sarbatorit ceva in saptamana asta cat am lipsit.
Noi suntem bine, am implinit 6 luni si am facut si vaccinul. Avem 9.00 kg si 74 cm. Am devenit mofturos la supica da pana la urma o mancam chiar daca nu ne place.
Progrese:
sta in fund doar sprijinit
sta in patru labe si merge in spate si doar pentru telecomanda sau telefon mobil in fata
zice "tata, baba, nana, hatz,hata, daaaa, brrr," doar mama nu zice ![]()
nu mananca cu linguritza decat daca ii place foarte tare mancarea
cam atat dar mama-i mandra de Raducu al ei!
nu am reusit sa citesc asa ca o sa revin dupa ce lecturez ....
va pup 
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
paula75 spune:
buna ziua stup!
Loradin draga mea si eu am patit-o la fel cu babele si tzatzele de la bloc Eliana mea fiind mai grasunica a sta in funduletz mai tarziu si la fel cand ma vedeau...vai da nu sta in poponetz?...vai da nu i-ai dat suc de fructe..ea papat numai san pna la 5 luni si pana atunci nu i-am dat decat titi..ma enervau ingrozitor....si nu le bagam in seama..un scurt buna ziua si la revedere...asa ca stai linistita, Plus ca unora le place sa se laude cu progresele odraslelor si sa si exagereze
Bicky..join the club my dear...si eliana mea a stat in funduletz la 7 luni, nici dinti nu i-au iesit inca..si nici acum la 7 luni si 1 saptamana nu sta f. bine in fund si se clatina..eram speriata si ma gandeam vai bietul meu copil nu poate sa fie ca ceilalti pna m-a certat mama..acum las copilul in pace.....fiecare cu ritmul lui..nu mai zic ca nu merge de-a busilea sau cine stie ce alte marete progrese....eu zic ca ai nostri is mai destepti..sac!
fetelor va cer sfatul
ELiana mea afost trecuta pe lapte praf ca nu mai am lapte..eu zic ca fost bine cat afost 7 luni dar am o mare problema...
Eu stiu ca ea la vartsa ei trebuie sa aiba 2 mese de lapte pe zi dimineatza is seara ca e diversificata deja...dar...in carti zice ca ratia zilnica de lapte la vartsa lor e 400-600 ml. ca laptele e aliment de baza acum...deci ce fac? ii mai dau si peste zi? ca a cere
Azi de pilda papat la 10 un mar ras cu 2 biscuiti cu putin suc de ananas si apoi a tb. sa-i mai dau si 90 ml de lapte praf ca dansa nu era satula....e papacioasa
Lamuriti-ma please!
Pupic la albinute si bondarei si mamicile lor
Paula maica fericita de Eliana Ioana
diana_jors spune:
Hello,
vesti bune: am aviz de colet extern, care nu poate fi decat LaRedoute!
Citesc ce ati mai scris si revin, abia am intrat in casa ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)