Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
laura_oana spune:
biky am trecut direct pe Milli pt ca din asta am tot timpul in casa si imi place, vad ca nu are nici o obiectie in privinta lui..ma gandesc ca ii place...
si sa va zic sincer nu am diluat niciodata laptele .....
poate scrie pe cutie 3.5 % grasime dar sunt convinsa ca nu are atat!!!din sursa sigura!!!![]()
...si da edy e pe 22 martie in zi cu Caterina si ....in zi cu mine
cadoul meu cel mai de pret ...
ai ca fug a ma imbrac ca tre sa fug la cuparaturi
pupici
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Anamana,Lilidana - super suzetele! vreau si eu!!!![]()
Lauramar - frumoasa pustoaica ta,am vazut pozici noi de septambrie.Ce mai sti nou de cazul Madelinei?
ElenaGiulia - imi pare rau pt sotul tau,totusi sper ca nu e asa grav.Nu aveti nevoie de asa ceva,un barbat se simte inutil ca sa fie pensionar la o asa varsta.Ii doresc multa sanatate,sa se refaca complet si tie multa putere!
Karla - nu ma bag la sfaturi ca stii cum e,usor de zis dar greu de facut.Sper sa faceti asa cum e mai bine!
Lumi_nag - sa nu te superi pe mine,am votat si eu dar sa-i si adune de pe strazi.(acum am mai primit pe mess o invitatia la a vota)
Retinerea mea atunci cand vin in ro e cea a cainilor maidanezi. Probabil ca petitia se refera la toti cei care detin animale dar asta ii obliga sa aiba grija de toti.
Roxanici - scaunelul cu masuta e intreg si se intoarce si il fac scaun de casa pt a sta cu noi la masa,este intr-o poza cu el normal si restul cu el desfacut.
alexia3 - sa stii ca eu ii voi da suc,nu acum ca are probleme cu stomacelul dar cand va fi cazul...eu ma satur de tot ce zic medicii astia.Unii spun ca mancand legume in exces dai in cancer,daca mananci nu stiu ce nu e bine,in ziua de azi nimik nu mai e bun.Poate gresesc eu,dar mie mi se pare o exagerare.A fost o data unul invitat la Teo,m-am crucit ce zicea,nimik nu mai mancam dupa el.Eu zic ca ne congelam si gata ![]()
Carl a mancat azi 7 masuri de cereale cu fructe,100ml lapte si tot mai voia dar i-am dat sa suga un ursulet.Mi-e teama cu stomacul lui,i-am dat si medilax-ul pt kk...
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
diana_jors spune:
Salut,
intru si eu pe fuga ca am ceva treburi de rezolvat azi... Pe scurt:
sarbatoritilor zilei 
ElenaGiulia:
, si ne rugam sa treaca repede si cu bine.
Plansul: n-are importanta ca e baietel sau fetita ca sa faca hernie
Eu am facut hernie inghinala dubla (una in stanga, una in dreapta), dar de la faptul ca m-am zbatut din toate puterile (abia m-au tinut 4 oameni!) sa imi faca o radiografie, ca m-am speriat cand m-am vazut in sala. Aveam vreo 3 ani. Sa nu va spun ca medicul a facut repede radiografia si a strigat sa ma scoata afara repede, ca ii stric toate aparatele 
Poze: am vazut o gramada - interesanta suzeta de mancat fructe... si Razvanel are pozitii din care seamana mai bine cu tati si unele din care seamana mai bine cu mami
parerea mea.
Gata, am plecat.
Revenim mai incolo.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
stefaniya spune:
revin cu scuze,noroc cu Ela ca mi-am amintit
La multi ani celor care mai fac o lunisoara,sa ne traiti si sa fiti sanatosi Robert,Fabiana Mihaela,Theodora Ioana,Ramona,Maya Maria,Ana Maria,Ana Maria
La multi ani si mamei mele care azi face 59ani,sa-mi traiasca inca o suta de ani!
Acum ma uit la ceas si arata 11.11,ora la care s-a nascut Carl
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
loradin spune:
Din nou neata'
Am citit mesajele de la voi si bineinteles, ca de obicei...mi-a trecut supararea(dar fraiera tot raman.)
Vin cu vesti proaspete.Eu nu am fost niciodata razbunatoare insa azi am comis-o.Ana a fost ca un inger .A dormit afara tot drumul.La intoarcere ghiciti cu cine ne-am intalnit? Cu "bunele mele amice"!!! Asta nu-i tot! Ana radea si ai lor copii urlau. Nu aveti idee ce satisfactie am avut.Recunosc am fost rea dar sunt sincera.Am trecut pe langa ele ,le-am salutat si am urcat la lift.Cred ca nu mai este cazul sa va zic ce fata au facut! Probabil ca m-au mancat de vie dar....Stiu de ce ma comport asa.Poate daca era vorba de mine nu ma ofticam insa totul pana la Ana.Pana la urma nu e ciumata.Este un copil foarte activ fatza de mamaligile lor.Nu ma recunosc! Cei mici nu au nici o vina insa urasc genul asta de femei.De fiecare data cand ne intalneam tineau sa-mi spuna cate sute de grame i-au copiii lor .Parca era o placa.Parca ma asteptau special ca sa-mi transmita indirect "ce copil slab ai fata de ai nostri" Oare de unde samanta asta de rautate.Pana acum le-am ignorat insa acum m-am sucarit.Nu ma obliga nimeni sa le suport.Important este ca va am pe voi si sunt sigura ca va veni si vremea cand ne vom intalni.Faza tare a fost ca in lift m-am intors spre Ana si i-am zis fericita"le-am facut-o mami"Cred ca ma comport ca un copil insa nu aveti idee ce bine m-am simtit.Oricum sunt jurata ca impreuna cu ele nu mai servesc plimbari.
Va pup si va rog eu mult sa nu radeti de mine.M-am mai spovedit si eu un pic la voi! Multi
loradin
poze cu albinuta mea
coolutz spune:
nici eu nu dadeamn crezare afirmatiilor de genul, dar al meu copil a ragusit de la cat a urlat in zilele cu maraiala...si cineva, de la care nu ma asteptam, mi-a zis ca nu e bine sa il lasi sa planga foarte mult ca poate sa pateasca nu stiu ce minunatii..atunci mi-am zis ca poate poate exista un sambure de adevar ..
sper ca nu a racit ....alte semne de raceala nu sunt(nasuc infundat/mucisori, febra) asa ca am pus pe seama urlatului
,
andrea si andrei(6april2007)
Laina spune:
loradin, cum sa radem?! ba chiar imi place ca poti face faze din astea, hi hi!...
asa... am trecut cu foarte bine peste vaccin, n-a facut febra decat un amarat de 37.9 spre seara, dar atat, fitze la mancare nu prea a facut, culmea, eu ma asteptam sa fie agitata, iar e, din contra, a dormit mai mult decat de obicei. am un copil genial ![]()
ce fac eu azi...ma apuc si iau din urma toate capitolele albinutelor si bondarasilr si ma pun la punct cu diversificare...m-a ajus si pe mine panarama acum
da'nu-mi pare rau, abia am asteptat sa mai creasca un pic, sa o pot duce in brate fara sa ma panichez ca nu-si tine capu' etc. E o lenesa..nevoie mare. Sta pe manute daca o pun, dar sa se ridice singura asa...n-ai sa vezi, inca nu. Se intoarce pe o parte, da'numa and vrea ea si cat vrea ea. Si asa mai departe. Eh, e mai comoda si mai delicata...domnisoara mare!...
la toata gasca si petrecere frumoasa pentru sarbatoriti, ca sunt azi destui

coolutz spune:
poftiti la poze - andrei camuflat intre jucarii aici si aici
si pregatindu-se sa sara din infasator aici
,
andrea si andrei(6april2007)
biky spune:
Am si eu cateva neclaritati...
Am observat ca kk de la fructe pare mai nedigerat si miroase a acru, iar celalalt de la piureuri din legume mai consistent si cu un altfel de miros...Oare e normal, sau nu digera a mea fructele prea bine (ii dau piersica cu mar si biscuiti) si are cam 2 scaune pe zi. Ma gandesc ca poate nu le asimileaza ....dar le mananca cu asa o pofta!!!!! Portia e cam de 200 gr acum, o fi prea mult?
Eu deocamdata ii dau la 7 san, la 10-10.30 ii da bunica-sa fructele, la 14.30 san, la 18 piureul de legume cu carnita, cam tot 200 gr si la culcare san. Noaptea mai suge 1-2 ori, iar cand nu am lapte (se mai intampla uneori) ii dau formula, dar nu a supt la biberon mai mult de 150 ml . Arunc cutii aproape intregi de lapte praf intrucat nu reusesc sa-i dau dintr-una mai mult de 3-4 mese in 3 sapt. De aceea intentionez sa o trec pe lapte din comert.
Are la 6 luni 6.800 gr...cam putin, zic eu....si pe asta motivez ca fiind prea mica nu sta in cur (pe romaneste, zis) decat sustinuta, nu sta in 4 labe nici daca ii imping picioarele sub ea (le intinde la loc), nu are par, nu are dinti, nu spune mama sau tata doar vocalize si ”mbubu” si “pfu” si tuseste smechereste cand se alinta. Se intoarce de pe fata pe spate si invers, isi duce picioarele la gurita, topaie daca o tin ridicata, recunoaste persoanele din familie, stie unde e “becul” si de unde se aprinde....se bucura atunci cand vede catelul si pisica si pare “motorizata” la picioare.
Felicitari celor care au progrese deosebite, eu chiar nu stiu ce as putea face sa fie mai receptiva de atat.....si intotdeauna ma resemnez si dau vina pe varsta si pe faptul ca mi-am reluat munca, iar soacra-mea la 60 de ani se descurca si ea cum poate!
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni
Lumi_Nag spune:
Lauramar superba galusca ai.Sa o mananci nu alta.
Coolutz si eu stiam ca fac hernie baietii si stiu pe cineva care i-a facut baiatul hernie dar nu stiu daca o fi de la plans...
De ragusit si scancitul meu raguseste cand se strofoaca din toate puterile sa urle si nu poate
asa ca se prea poate de aia sa fie ragusit pustiu.
Loradin ai un 10 de la mine si iti pun si coronita pentru ca le-ai facut-o.Ha ha haaaa!!!Ia zi nu le-ai facut si cu pumnii si sa le canti ciuda-ciuda-ciudaaaa.![]()
Stefania, eu stiu ca daca fac politia animalelor le si duc la un padoc, ca daca le tortureaza vreun nebun stiu ca se confisca animalutul si unde o sa-l duca???Deci vor culege si la noi fiecare soricut, pisica, veverita care sufera ca in Americanica 
George Catalin