Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
madybulancea spune:
am pus si noi poze noi incepand de aici...http://good-times.webshots.com/photo/2070375160101726224eCNUwh
Elenagiulia imi pare tare rau k tre sa treci prin atatea...sa iti dea DD putere sa treci peste toate probl!!!de la noi multi pupici...
Martutza imi pare rau ca nu ne vedem la baby expo...asta e cu alta ocazie...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
laura_oana spune:
neatzaaaaaa
scriu repede ca am treaba la bucatarie...
referitor la NAN 1 SI 2....edy a baut cat a baut pana s-a SATURAT si a inceput sa il vomite ( inainte bea 200 si ml si incepuse sa bea mai putin de 150 ml
) si kk facea cam tare sa zic asa si o data sau maxim de 2 ori pe zi!io am schimbat laptele am trecuit pe Milli de 1.5% si acuma bea de 3.5% si e super multumit bea si 250 ml poate si mai mult altadata, face kk si de 4 ori pe zi dar nu asa tare cum facea de la NAN.noi suntem diversificati de muuuult si papa orice ii dau mai face tare cand ii dau anumite "mancaruri" dar mai rar.ASTA a fost povestea cu laptele la noi....nu zic sa faceti ca mine doamne fereste...la noi a mers si acuma e ok.
va pupam
fug pana nu ard mancarea...![]()
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
laura_oana spune:
loradin si eu sunt fraiera!!!!as veni cu drag sa ma plimb cu voi dar de la Resita pana la voi e cale luuuuuungaaaa
, nu vreau sa incarc paginile aici cu povesti despre "fufele alea" pt ca ar fi deja prea multa atentie din partea mea pt ele...asa ca....ma plimb singura cu eduard si ne vedem de ale noastre , la noi se dau "SFATURI" in parc fara sa le ceri...
si pe mine chestia asta ma scoate din papuci..de ce faci aas si nu ca MINE!!!! ma enerveaza groaznic
!!!
etc etc etc
atat..as vrea sa zic mai multe ..dar mai bine ma abtin..
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Mihael@ spune:
ElenaGiulia, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva..iti doresc multa putere si optimism, sa fii convinsa ca sotul tau se va reface repede pt. ca e tanar si are pentru cine sa lupte
lilidana, cum se numeste shmecheria aia ca mi se pare o inventie super...oare se gaseste si pe la noi? asta e varianta moderna a portocalei in tifon pe care mi-o dadea bunica-mea![]()
mady, eu patesec asa cu Stefi si am incercat multe variante...cu masa de pranz mai devreme/ mai tarziu, cu masa de cereale seara/fara masa seara, cu Bonisan inainte de culcare...chiar nu stiu ce sa-ti zic, uneori face asa noaptea si nu pot lega asta de nimic...acuma vreau sa observ daca nu cumva are legatura cu vreo chestie noua pe care i-o dau in ziua respectiva..poate pana se obisnuieste stomacelul cu nouatile are ceva gaze...
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
roxanici spune:
Adina, fix in nas cu ursuletii nu am dat si nici nu mi-as dori. Dar pana acu 2 ani am locuit undeva unde aveam vedere fix la marginea padurii si...un container. Acolo veneau seara de seara ursii si ii vedeam din balcon. Nu zic ca de fiecare data cand veneam seara tarziu, imi era frica sa nu ma intalnesc cu ei ca ne parcam masina fix langa respectivul container. Acu nu am mai vazut de mult un urs, da' acu vreo 3-4 sapt am auzit unul urland. Nu stiu unde era ca era noapte si nu il vedeam da sigur era urs.
Elyanne, o fi greu jeepanul baietilor, da e fian, roti mari numa bune ptr hartoapele din romania si in numar de 3 ptr manevrabilitate.
De baieti ce sa zic...is maaaaaariiii. Mai zi-ne ce mai mananca ei, au dinti, nu au, stau in fund, nu stau, se trag de par, se povestesc intre ei?
Karla, tot tu esti de vina???? mai asa l-as lua la suturi..... da nu el era cel care a zis ca nu se mai intoarce??? Tu fa cum crezi ca e bine ptr voi.
Loradin, alea nu-s pretene care nu te iau cu ele ca plange cupilu...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ghibuadina spune:
Fetelor,
Multumim de aprecieri...
ELENAGIULIA imi exprim tot regretul pt patania sotului.Eu zic, curaj...si incredere in D-zeu c-o sa fie bine
ELYANNE, frumos tare carutul, dar si "produsul" si el.....
KARLA eu nu prea stiu povestea ta, dar uite, curiozitatea din mine ma face sa intreb, de ce nu ii mai acorzi o a doua sansa???Ce a facut asa grav??
Noi am reusit sa papam ieri cu lingurita de-abia la 17.00 in parc, azi vad c-a inceput-o mai bine, a papat, mar, piersica, branzica calcica si cereale blenduite.Sa vedem dc vrea piuyreul de legume cu carnita de vita de mai incolo...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
coolutz spune:
salutare,
am fost 2 zile oficial cu nervii la pamant...probabil s-a adunat oboseala de 5 luni, noptile dormite iepureste, zilele cu "fa si aia si aia"...mi-a pus capac andrei ...care a fost marait vreo 2 zile..in sensul ca vroia in brate mereu,(...el care era super cuminte, se juca singur cu jucarelele si ne zambea noua cand mai treceam sa vedem ce lucreaza...)...daca il puneam jos statea 5 minute dupa care se intorcea pe burta dadea din maini si din picioare si se apuca de urlat, daca il luam in brate tacea instant, in momentul in care vedea jucariile de jos se lumina la fata si parca le vedea pt prima oara in viata asa era de fascinat ...daca il puneam jos =urla!, daca il tineam in brate ...se juca cu jucariile fara nici o pb si o ora ...noptea se trezea din 2 in 2 ore
cred ca se apropie si la noi perioada cu dintisori
acum si-a revenit si mi-am revenit si eu ...aseara a adormit in parc pe la 8 s-a mai rezit pe la 9 cat sa il dezbrac si sa ii dau de mancare si apoi a dormit pana la 4..deci ma declar multumita
nu vroiam sa ma plang nici sa va plictisesc, probabil ca ati trecut majoritatea prin asa ceva...vroiam numai sa ma descarc...so
-: ca musca in lapte :-
dormim noaptea- in body cu maneca lunga + salopeta cu botosei sau body cu maneca scurta si salopeta cu maneci si picioare; afara-prefer sa ii dau vreo 2 bluzite si hanorac, iar daca e prea cald il dezbrac de ele. acum vremea e inselatoare si din casa poate sa para mai cald sau mai frig decat este in realitate
martutza- sper sa iti revina laptele, si eu zic sa il pui mai des pe victoras la san o vreme, iar daca nu ..asta e ...
pe amandoi ..tu ai facut tot ce s-a putut la capitolul asta
elenagiulia-imi pare rau pt accidentul sotului tau ...si al meu zot a fost la cules de struguri si s-a fortat cam tare- i s-a blocat spatele ...vreo 2 zile a stat ca in pioneze dar spre norocul nostru i-a trecut acum ..ghinionul meu e ce e capos si nu vrea sa mearga la medi sa faca niste investigatii sa vada daca e grav....tie iti doresc multa rabdare si putere pt perioada care urmeaza iar sotului tau sa se faca bine iute iute
biky-sa stii ca un copil isi intinereste cu cel putin cu 5 ani parintii
..ati facut ce trebuie ca sa ramaneti tineri ![]()
intrebare:poate sa imi spuna cineva daca exista vreo contraindicatie a plansului la baietei?..da, nu e ok sa planga nici un copil ...dar se paote intampla ceva maI rau daca lasi un baietel sa planga mai mult?-( nu radeti de mine daca e o intrebare prosteasca..va intreb pe voi fiindca voi sunteti principala mea sursa de informare)
,
andrea si andrei(6april2007)
elpower spune:
Offf! ElenaGiulia! Tocmai ma intrebam zilele trecute cum veti fi trecut de cutremurul ala si acum asta? Sa-i dea Dumnezeu recuperare rapida si fara urmari negative sotului si tie putere fizica si, mai ales, psihica de a avea grija de toti! Va pupam si ne rugam pentru voi!
Am vazut atatea poze frumoase! De fapt, copii care fac pozele sa fie superbe! Nu nominalizam din motiv de neuron in greva prelungita
.
Raluca tu stii cel mai bine ce e intre voi sau ce nu mai e, si daca mai poate sau nu sa mai fie ceva! Asa ca mult curaj si hotarare! Sa te intareasca Dumnezeu pe drumul pentru care ai optat, pentru ca nu imi pot decat inchipui cat de cumplit de greu trebuie sa-ti fie! 
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Sa ne traiasca sarbatoritii de azi, printre care se numara si comorita mea!
Robert de Elyy2003!
Fabiana Mihaela de Aiia!
Thea noastra draga!
Ramona de Dani7asi!
Maya Maria de Iuliana_2007!
Ana Maria de Camitu!
Ana-Maria de Florin-a!
Si pentru toti culoarea verde a sperantei, cu care am scris acest mesaj, sa va picure in suflet tot binele din lume si sa avem cu totii parte de sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Sper sa nu fi uitat nimic, dar s-a trezit sarbatorita mea micuta si vreau sa o dragalesc putin!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
biky spune:
Lilidana, interesanta chestia aia pentru fructe, dar cum “functioneaza”? Este eficienta? Mananca mai bine fructele sau mai mult se joaca?
Mady....si eu ii dau uneori in lapte cereale, dar de la milupa, insa eu cred ca s-a constipat putin, pentru ca si Caterina mea cand se constipa trage multe “vanturi” si e mai zvarcolita. Sunt insa invidioasa pe statul in 4 labe, de ce a mea nu vrea?
Lumi_nag si eu am votat pentru ca eu stau la curte si fara animalutele mele dragi ar fi foarte pustiu (anul trecut am avut 6 pisici "maidaneze" si un catelus, acum mai am doar o pisica si catelul, celelalte mi-au disparut!!!!)
laura_oana si eu as vrea sa o trec pe lapte din comert. Tu i-ai dat lapte de la Milli de la inceput sau ai mai incercat si alte marci? De ex. la noi cel mai cautat e laptele de la "Vio" caci avem fabrica in oras, sau e chestia de preferita a copilului? Au gusturi sau calitati diferite, oare? Pentru cea mai mare am abonament la o "laptareasa" si nu prea stiu gustul la cele din comert, iar celei mici nu am de gand sa-i dau de asta pana la 1 an.
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni
roxanici spune:
quote:
Originally posted by coolutz
intrebare:poate sa imi spuna cineva daca exista vreo contraindicatie a plansului la baietei?..da, nu e ok sa planga nici un copil ...dar se paote intampla ceva maI rau daca lasi un baietel sa planga mai mult?-( nu radeti de mine daca e o intrebare prosteasca..va intreb pe voi fiindca voi sunteti principala mea sursa de informare),
andrea si andrei(6april2007)
gurile rele (babele) zic ca e posibil sa faca hernie. Io am intrebat dr si mi-a zis ca hernia aia nu se face asa usor si sa nu mai fiu stresata cand plange copilu. Concluzia trage-o tu. (io recunosc ca in rautatea mea egoista am lasat raresu sa mai si planga. nu are hernie pana in mom de fatza)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)