Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 7
diana69 spune:
A dat cineva la copil lapte delactozat cand a facut diaree?
Cum a-ti procedat?
Am sunat doctorita si mi-a spus ca pot sa-i inlocuiesc dintr-o data o masa de lapte adica la 150 ml de apa sa-i pun 5 masuri de lapte praf delactozat.Nu se face ca si la celalalt lapte: azi se introduce o masura la fiecare masa, apoi 2 masuri s.a.m.d.
Multumesc
ghibuadina spune:
Fetelor,
Am o stare de oboseala ...naspa...desi sunt la mama, e si sotu in concediu si bunica.,..de o armata de stat cu alexia, insa ma oboseste, asta e adevarul, mai ales acum cd tipa de-mi tziuie urechile.
Noi am fost la gratar la bunici, am serbat cei 5 ani de casatorie, plus mariile din familie, a fosat cam rece.Alexia s-a plictisit mai repede decat ceilalti, era si imbracata si ei ii place ff mult sa aiba libertate de miscare, sa se rasuceasca prin pat.S-a calmat acasa, dar trece putin, iar o apuca, apoi ii vine somn, plange de somn, apoi de dinti...of...
Si cd ma gandesc ca luni ne intoarcem in c-ta si iar noi singurei.Noroc ca e sotu inca o sapt in concediu la fel si soacra.
Ca acasa sunt destule de facut, curat, cumparaturi, vaccin la copil, etc.
EU AM MAI SPUS AZI, PT BB-II CARE NU PAP, INCERCATI BRANZICA DIN CVALCIU LACTIC CU CEREALE, DAR FACUTE CU BLENDERUL CA IES O BUNATATE....
ioana, MERCI CA TI-AI AMINTIT DE MINE, LA APEL SI IO, VROIAM SA TE INTREB CUM ARATA CEREALELE ASTEA BURTICA SANATOASA, SUNT CU BIFIDUS SI CE MAI CONTIN SAU CUM ARATA PACHETUL?
Au mai aparut unele tot de la Nestle, somn usor cu flori de tei.
Ieri i-am luat de la MILUBREI, 7 cereale.sper sa-i placa.
Dar perioada asta, nu o mai fortez cu papa, de azi dim , a papat doar lapte si ala in reprize.Adica120ml, la 7, apoi inca 120 in interval de 2 ore (de la 10 la 12) si inca 120 la 15.30.mai incolo o incerc cu piureul, desi eu cred ca are o retinere la papatul cu lingurita.
Va pau si va doresc weekend placut si sa nu aveti copii tipatori!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
IOANA, legat de partea stanga si Alexia prefera partea asta , in special la dormitul pe o parte si intorsul pe burta.Dar eu nu cred ca poate deveni stangace.Eu ii dau jucariile numai in partea dreapta si vad ca-i convine asa.Iar in familie la noi nu sunt stangaci...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
elyanne spune:
Diana69 daca o alaptai ce faceai? Daca nu vroia biberonul cu lapte delacto... (cum ii zice
)? Eu zic sa ii dai incontinuare laptele obisnuit si sa ii dai ceva pt. diaree... De ex. poti sa ii dai smecta. Intreaba la farmacie cat si cum. Eu nu mai retin exact cat ii dadeam Elenei cand era cazul.
Si laptele il faci cu apa in care ai fiert orez, pana se inmoaie bine-bine orezul. Daca crezi ca accepta, poti sa blendaruiesti si niste orez in zeama aia si s-o faci mai groasa, ca de cereale si peste pui masurile de lapte pt. cantitatea respectiva. Mucilagiu de orez se cheama.
Asa.... intrasem sa va urez celor care-si serbeaza ziua de nume: La multi ani!
La multi ani sot de Kitty! 
Si sa va zic de blender pt. cine intereseaza:
www.compari.ro/mixere-si-blendere-c3404/braun-mr-4050-p3009033.html" target="_blank">Braun MR 4050 e la oferta in cora, 175 ron. E chiar modelul care-l cautam io... cu piciorul de pasat din plastic.
si inchei aici, repede... ca fugim la mama... sa ne srabatorim cumnata ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Elena.2006 spune:
Salutare stup!
Mai facem si noi prezenta..
La multi ani celor care azi sunt sarbatoriti!!!
Sa traiasca si micii crestini de astazi!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
Elena.2006 spune:
Scuze ca sunt asa telegrafica.Am intrat si noi in clubul celor care nu vor sa manince si am luat-o iar de la capat cu supa. Cum nu mai voia de o vreme sa mai manince deloc, am inceput iar cu supa morcovi..
.
In schimb maninca fructe si mai nou branzica, asa ca nu stam chiar asa de rau.
Va dorim sa aveti bebeici sanatosi, mincaciosi si sa nu ii supere rau dintisorii. la al meu nu au aparut inca, dar cand ma gandesc ce ma asteapta...
Ma duc ca s-a trezit printul...
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni
madybulancea spune:
bune fetele...nici eu nu ami timp sa scriu asa ca scuze...dar am si eu o intrebare cu ce i-ati dat pe bebei cand aveau pielea aspra???k nazdravanu meu acum are pielea asa pe picioruse...cu mustela??? Roxanici parca tu ziceai ceva,nu???
Dar, cine are UMIDIFICATOR,e bun de ceva?????
Va pupam!!!!multam...
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
roxanici spune:
Mady, io am dat pe rares (si inca mai dau la nevoie) cu Trixera de la Avene. La noi a functionat, nu stiu daca si la voi merge
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Buna seara.Merge netu asta ca ochiu mortului asa ca zic repede sa nu moara iar.
Roxanici sunt la Ploiesti.
Lilidana si Stefanyia
si va multumesc de urari dar eu nu m-am sarbatorit niciodata de Maria ci de Elena ca sunt Elena iar pt numele Marta exista in calendarul ortodox la 1 sept inceputul anului bisericesc unde se pomeneste cuvioasa Marta.Atunci m-as sarbatori
da' nu stie nimeni de asta.
Laura ai un copil super cuminte..de-ar manca si el meu asa.....
Aliana LA MULTI ANI CU SANATATE SI UN COPIL SANATOS SI MANCACIOS.SA AI NUMAI BUCURII IN VIATA SI O CASNICIE FERICITA.
Victor se trezeste de 2 ori pe noapte si e tare matait...azi noapte la 2 imi facea serenade
...nu mai adoarme decat in brate la mine
a incercat tasu sa-l adoarma si sa pus pe urlat.E mai rau ca atunci cand avea 2 luni.Aaa si ma muscaaaa.....tare de tot ..dac ail las stranhe de obraz sau de barba de ma inroseste.
Trebe sa dau militaria jos din pod ca sa cam rasfatat aici.Nu imi adoarme decat in brate si daca plec simte si se trezeste...am fost la piata sa luam pt iarna diverse si am stat cu frica in san ca se trezeste..cand am ajuns acasa era soacra mea cu el in brate ca se trezise si plangea si doar in brate tacea...of, of, i-am zis ca daca il mai tine in brate vine cu noi la Bucuresti![]()
Cam atat.
Daca maine va merge pe zi o sa mai intru...desi era planificata o vizita la Buzau la niste prieteni..dar cu ploaia asta..nu stiu daca mai mergem.
Noapte buna.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza spune:
Diana69 la diaree nu treci pe lapte fara lactoza ca nu e musai de la sta..baga mucilagiu de orez cate 20ml inainte de fiecare masa de lapte sau prepara laptele cum a zis Elyanne.Mai poti baga 1/2 plic de Smecta in lapte sau suc de morcov.Victor cu mucilagiu sa reglat si mai nou face kk la fel ca oamenii mari dar mananca deja 1 mar cu 2 lingurite de cereale Milumil cu lapte , orez , mr si morcov.
Mada_rozz nici nu aveam cum sa va uit dragilor
Speram sa mai vina un weekend fara ploi si sa ne mai vedem intr-un parc.Ce ziceti?
Sherbi ce faci?Cum merge diversificarea?
Absoluta cum mai e Timeea la ochisori? Ati gasit medic?
Krissy ce o mai face fetelor?
Suzy?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor