Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

fetele dragele mele,,,,nu mai pot...cat dureaza pana dintii sparg gingia?????
eu i-am descoperit incisivii de jos la 3 luni si 3 sapatamani(doua bobite mici albe si gingia inflamata)Azi cand i-am dat cu calgel parca se simteu bobitele(dintii)ceva mai tari la deget.Cat mai dureaza pana sparg avand in vedere ca avem 4 luni jumate ca ma capiat la cat de agitata e!!!!
A! si stie cineva de un tratament cu niste granule homeopate contra durerilor de dinti si care face eruptia mai usoara?Pupici cu sclipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

vin si eu la restanta si incerc sa mai raspund la cate ceva.

Evident ca incep prin a ura LA MULTI ANI tutror celor care astazi au un eveniment in familie: ziua onomastica,botez, implinerea unor lunisoare, unor anisori de prefix, unei aniversari a casatoriei ... unei zile bune a lui bebe, unei supici reusite.. pe scurt ... unei clipe de eternitate. va pupa si va iubesc Iarina mami si tati!

Asa... ca sa fiu in ton cu ce se discuta acum ceva pagini: eu stau si forumizez iar sotukl... spala pe jos in bucatarie . sa traiasca sa mai faca!

fier eu i-am dat cateva zilei la recomandarea pediatrei . apoi am citit pe prospect ca da senzatia de plenitudine gastro. si am zis Thanks but no thanks. decat sa nu mai manance( si nu mai manca aproape nimic... mai bine lipsa) plus ca imi daduse pt profilaxia anemiei ca a zis ca e cam alba. ori alba e ca asa ii este felul. deci pana nu cere analize nu ii mai dau nimic. singurele suplimente sunt : vit C natural 5 pic/zi, calciul sirop natural 2,5 ml/zi si vigantol 2 pic/zi.

ioana radu
1. daca matei este stangaci sa ii fie de bine. stangacii scriu asa de frumooos. sa te bati cu alea pe la gradi/scoala sa lase baitul in pace. alea cu dreapta sunt baliverne.
2. nu , nu incerc sa ii dau 2 feluri la o masa numai c ain disperare de cauza fac mai multe variante doar doar o manca ceva. acu nexam... 3 zile vede numai lapte si fructe

diana jors ce mai faci mamicuto, mai poti? mi-e o mila de tine... sper sa va asezati cat de curand si voi in casuta si sa poti sa te bucuri de nazdrananiile piciului. sa imi spui si mie tactica de desrasfat te rog ca am senzatia ca se cere si la noi asa ceva.

analina ce lapre praf ii dai? incerca sa il schimbi. cu supitele incerca sa ii dai o pauza de 1-2 zile. scoate-i branzica daca nu ii place. incerca sa i-o dai in fructe/cereale. e posibil sa paara dintisorii si de aia sa nu manance. sau e pur si simplu in greva. mai cunoastem. pupam pt incurajare.

martutza FELICITARI pt MAMA. sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de viata! pun pariu ca ai dat apa la soricei zdraaaavan! e firect, daca eu am un nod in gat cand aud ce spui... tu ca protagonista.. hai zi drept.. te-a topit?!

lauramar ai grija ca daca bebe e constipata si mai e si iritata la poponet sa nu o lasi sa se chinuiasca prea mult. daca vezi ca nu si nu ajut-o cu ceva... supozitor, siropel. ca su faca ceva pe la poponet. a, si nu ii da cu nici un fel de pudra.

arissa parca eu asa am facut, cam la o sapt dupa supa am bagat cerealele.

Amma23 cum e cu Lucas? a trecut febra? multam de desene . azi le-am vizionat si noi si Iarina a fost f cuminte. nu stiu daca a priceput ea ca facem ceva dar nu a scos nici un piu.

laura_oana nu ai plictisit pe nimeni numai ca, din ce mai stiu si eu asa... o regula nescrisa a forumului este ca we este pt familie. mai precis .. sotii stau cu copii si mamele mai fac si ele cate un dus, mai mananc ao savarina... d'ale casei..sau ma rog.. coc vinete, fac bulioane... duopa cum s eindura cel de sus!

florin-a cum mai merge cu supa? ce mai faceti?
diana69mar copt la microunde: 2 mere goldem marisore, spalate bine, puse in castronel, 7-8 minute pe high

loradin nu ana a ta isi musca manuta? probabil ca din cauza dintisorului.. i-ai jucarii de ros, las-o sa te muste de degete. a, si inelele alea de dentitie sunt vax.. sunt prea mari. eu i-am luat d'alea de cuciuc de douscinci da mii bucata.

riloasa ce mai face Mihaita? cum e cu splina? mare lucru nu stiu ... stiu numai ca nu tre sa faca prea mult efort in perioada asta pana va dumiriti ce si cum. sper sa fiti bine.

Stefaniya eu abia astept traducerile pt ca io sunt mai cu mot. inteleg ca in fct de zona in care traim suntem mai mult sau mai putin predispusi la alergii, efecte adverse etc etc...dar totusi... unele chestii tind sa le consider exagerate. si acu sa mai imi zic un pas: pusul la olita: acu 20 de ani copii aveau "instinct" pe la 7 luni acu nu il mai au decat dupa 2 ani jumate cand se termina numarul la pampers. la gluten pana acu nu au fost prea mari proteste dar mai nou... avem cereale fara gluten de la toate firmele. da, stiu..asa hai sa ii dam copilui ciorba ca si noi am trait bine... ei nu, nu asta vreau sa spun, dar..cunt neshte treburi neshte chestii care pe mine ma ametesc. ca si sarea si zaharul din borcanele. (chestii pe care noi nu avem voie sa i le dam lui bebe pana la 1 an) mda... am deviat.

gata, fug la somn ca de azi de dim tot scriu. mai intru si maine sa va zic despre noi

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

asa face deliuta baie balacila

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

saru'mana iunita de intrebare
la noi merge f. bine diversificarea..este o mancacioasa are ea si zile lai rele dar nu ma plang
Nu deschide singura gurita io deschid eu dar stie sa mestece si nu mai impinge alimentele afara
pupici cu sclipici

quote:
Originally posted by iunita

vin si eu la restanta si incerc sa mai raspund la cate ceva.

Evident ca incep prin a ura LA MULTI ANI tutror celor care astazi au un eveniment in familie: ziua onomastica,botez, implinerea unor lunisoare, unor anisori de prefix, unei aniversari a casatoriei ... unei zile bune a lui bebe, unei supici reusite.. pe scurt ... unei clipe de eternitate. va pupa si va iubesc Iarina mami si tati!

Asa... ca sa fiu in ton cu ce se discuta acum ceva pagini: eu stau si forumizez iar sotukl... spala pe jos in bucatarie . sa traiasca sa mai faca!

fier eu i-am dat cateva zilei la recomandarea pediatrei . apoi am citit pe prospect ca da senzatia de plenitudine gastro. si am zis Thanks but no thanks. decat sa nu mai manance( si nu mai manca aproape nimic... mai bine lipsa) plus ca imi daduse pt profilaxia anemiei ca a zis ca e cam alba. ori alba e ca asa ii este felul. deci pana nu cere analize nu ii mai dau nimic. singurele suplimente sunt : vit C natural 5 pic/zi, calciul sirop natural 2,5 ml/zi si vigantol 2 pic/zi.

ioana radu
1. daca matei este stangaci sa ii fie de bine. stangacii scriu asa de frumooos. sa te bati cu alea pe la gradi/scoala sa lase baitul in pace. alea cu dreapta sunt baliverne.
2. nu , nu incerc sa ii dau 2 feluri la o masa numai c ain disperare de cauza fac mai multe variante doar doar o manca ceva. acu nexam... 3 zile vede numai lapte si fructe

diana jors ce mai faci mamicuto, mai poti? mi-e o mila de tine... sper sa va asezati cat de curand si voi in casuta si sa poti sa te bucuri de nazdrananiile piciului. sa imi spui si mie tactica de desrasfat te rog ca am senzatia ca se cere si la noi asa ceva.

analina ce lapre praf ii dai? incerca sa il schimbi. cu supitele incerca sa ii dai o pauza de 1-2 zile. scoate-i branzica daca nu ii place. incerca sa i-o dai in fructe/cereale. e posibil sa paara dintisorii si de aia sa nu manance. sau e pur si simplu in greva. mai cunoastem. pupam pt incurajare.

martutza FELICITARI pt MAMA. sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de viata! pun pariu ca ai dat apa la soricei zdraaaavan! e firect, daca eu am un nod in gat cand aud ce spui... tu ca protagonista.. hai zi drept.. te-a topit?!

lauramar ai grija ca daca bebe e constipata si mai e si iritata la poponet sa nu o lasi sa se chinuiasca prea mult. daca vezi ca nu si nu ajut-o cu ceva... supozitor, siropel. ca su faca ceva pe la poponet. a, si nu ii da cu nici un fel de pudra.

arissa parca eu asa am facut, cam la o sapt dupa supa am bagat cerealele.

Amma23 cum e cu Lucas? a trecut febra? multam de desene . azi le-am vizionat si noi si Iarina a fost f cuminte. nu stiu daca a priceput ea ca facem ceva dar nu a scos nici un piu.

laura_oana nu ai plictisit pe nimeni numai ca, din ce mai stiu si eu asa... o regula nescrisa a forumului este ca we este pt familie. mai precis .. sotii stau cu copii si mamele mai fac si ele cate un dus, mai mananc ao savarina... d'ale casei..sau ma rog.. coc vinete, fac bulioane... duopa cum s eindura cel de sus!

florin-a cum mai merge cu supa? ce mai faceti?
diana69mar copt la microunde: 2 mere goldem marisore, spalate bine, puse in castronel, 7-8 minute pe high

loradin nu ana a ta isi musca manuta? probabil ca din cauza dintisorului.. i-ai jucarii de ros, las-o sa te muste de degete. a, si inelele alea de dentitie sunt vax.. sunt prea mari. eu i-am luat d'alea de cuciuc de douscinci da mii bucata.

riloasa ce mai face Mihaita? cum e cu splina? mare lucru nu stiu ... stiu numai ca nu tre sa faca prea mult efort in perioada asta pana va dumiriti ce si cum. sper sa fiti bine.

Stefaniya eu abia astept traducerile pt ca io sunt mai cu mot. inteleg ca in fct de zona in care traim suntem mai mult sau mai putin predispusi la alergii, efecte adverse etc etc...dar totusi... unele chestii tind sa le consider exagerate. si acu sa mai imi zic un pas: pusul la olita: acu 20 de ani copii aveau "instinct" pe la 7 luni acu nu il mai au decat dupa 2 ani jumate cand se termina numarul la pampers. la gluten pana acu nu au fost prea mari proteste dar mai nou... avem cereale fara gluten de la toate firmele. da, stiu..asa hai sa ii dam copilui ciorba ca si noi am trait bine... ei nu, nu asta vreau sa spun, dar..cunt neshte treburi neshte chestii care pe mine ma ametesc. ca si sarea si zaharul din borcanele. (chestii pe care noi nu avem voie sa i le dam lui bebe pana la 1 an) mda... am deviat.

gata, fug la somn ca de azi de dim tot scriu. mai intru si maine sa va zic despre noi

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

La multi ani ! Anutelor, si la multi ani printesa lui mami

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
La multi ani bondareilor si albinutelor care azi mai implinesc o lunisoara!

Fetelor, la un moment dat se vorbea despre ser fiziologic sau alte solutii pentru desfundat nasul la bb.Spunea cineva ca exista si la pungi mai mari, si mult mai avantajoase la pret.Cum se numesc, cum sa cer la farmacie?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Am 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Alex roade matzul de pe spirala (are niste labute si o codita tare bune mmm yammy yammy), asa ca am si eu timp de scris.

Sa le iau pe rand:

Anutelor

Va spuneam de masina de gatit cu aer cald... am reusit sa fac niste carne buna in ea, dar am uscat niste legume mai testez si va spun rezultatul cand imi iese bine

Iunita: acum vreo 2 zile eram convinsa ca nu mai pot. Acuma incep sa imi revin

Paxela: foarte frumos se balaceste Ana... nu se intoarce spre lateral/burta niciodata? Alex e un curios si jumatate, si imediat se intoarce sa vada el cum se misca apa, si a inghitit o data niste apa...

Sa va spun ce nazdravan am in casa:

1. Eu ii dau calcium sirop 10 zile/luna. Si ii place gustul... zilele trecute desfac sticluta, o pun fara capac in lateralul saltelutei (il tin jos pe salteluta... de fapt 2 saltelute colorate una langa cealalta, ca sa aiba spatiu pentru rasuciri, si chiar si asa iese afara), si ii dau cu seringa doza... dupa ce se termina, ce credeti ca face el? Se intoarce brusc si prinde cu ambele maini sticluta! A varsat-o inainte sa ii ajunga la gura, dar nah, intentia conteaza...

2. Asociaza muzica cu televizorul Cum ii canta vreo jucarie (si are multe care canta), cum indreapta privirea fix spre televizor cu o figura atenta si sta asa nemiscat pana se termia melodia

3. Fotbalist il face tata (el a facut scoala sportiva ). I-am luat un rulou gonflabil, cu gandul sa il impinga cand se plimba in 4 labute... pana atunci i-am gasit alta intrebuintare... pun ruloul jos, il tin pe alex de subsuori (fara sa atinga solul), si el da "suturi" in rulou prin toata camera. Sa nu va spun ca ruloul are in el niste bilute care suna si Alex se distreaza la maxim

4. I-am pregatit calendarul cu diversificarea, din 24 incep cu cereale de orez simple... eu zic ca e suficient de pregatit incat operatiunea sa se desfasoare cu succes, mai ales ca nu intentionez sa ma grabesc deloc.

5. Ii plac culorile albastru, portocaliu, galben si verde. Si cam atat E in culmea fericirii cand vede ceva in culorile astea (rade cu gura pana la urechi si sa din maini si din picioare)

6. Pus in leagan, se prinde cu ambele maini de barele laterale si se ridica si sta in fund fara sa cada minute bune. Chiar si cand leaganul e in miscare.

Cu ce ma supara: si noaptea asta s-a trezit de 5 ori. Ultima data pentru ca si-a udat hainele, si a doua oara de foame. Restul? HABAR NU AM. Nici dintii nu par sa iasa...

Inele gingivale: am gasit un ananas usor de tinut in mana si de bagat in gura, cu 4 lei la o farmacie... restul nu prea sunt de treaba, sunt mari, groase...

O sa mai pun poze si filme cu el, dar zilele viitoare...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elena.2006

Salutare stup!
La multi ani bondareilor si albinutelor care azi mai implinesc o lunisoara!

Fetelor, la un moment dat se vorbea despre ser fiziologic sau alte solutii pentru desfundat nasul la bb.Spunea cineva ca exista si la pungi mai mari, si mult mai avantajoase la pret.Cum se numesc, cum sa cer la farmacie?

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Am 5 luni

solutie perfuzabila de clorura de sodiu 0,09g , sau cere direct ser fiziologic la 500 ml, sau sre fiziologic perfuzabil, stiou ele ce sa iti dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata fetelor,

dragele mele, nu stiu cum e la voi cu dintii, dar la noi nu-i prea bine.Si habar n-am ce mai urmeaza.Cert este ca i-au plesnit incisivii inferiori fara pbl, fara dureri insa acum nu stiu ce dureri are, mai bine zis de la ce?Ca altceva nu se mai vede pe-acolo si nu par gingiile inflamate?

Incepe sa tipe dintr-o data, mai ales noaptea , o ia din somn.
In privinta mancarii nu stam prea bine.Nu ma plang ca lapte mananca( a se citi ca ieri a avut 5 mese numai de lapte ca altceva n-a vrut).

De fapt cu diversificarea nu stam bine.Eu cred ca ii este frica de lingurita, desi e moale , din silicon de nu vrea sa pape nimic cu ea.
LA VOI CUM E?CUM SE MAI MANIFESTA BB-II?
I-am dat NUROFEN de 2 ori, si-a facut efectul.Il recomand...

Va las ca trebuie sa adoarma si plange...of...of

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

PT DESFUNDAT NASUCUL...

eu folosesc STERIMAR, spray cu apa de mare.il pun pe betisoare de ureche normale si i le introduc in nasuc.Asta dc are mucisori uiscati.

SER PERFUZABIL, se gaseste la 500 ml, costa douazeci si ceva de mii.
Eu il folosesc pt curata fata, dar merge si nasucul, etc.

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput