Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata fetelor,

Eu am avut o noapte naspa.Alexuca a avut dureri de dinti.A tot tipat in somn, s-a foit, gemea, mi-era asa de mila dea ea...ca mai bine m-ar durea pe mine decat pe ea...

I-am pus calgal de cateva ori.Dar tot tipa, in fine am reusit s-o adormim, in scoica de masina(ca de mica ii place sa doarma in ea, insa acum apare un inconvenient ca ea e invatata sa se intoarca pe burta sau pe-o parte si nu prea putea), am inceput amandoi sa cantam destul de tare si a adormit intr-un final.Dar gemea din ora in ora si ma tot trezeam la ea...Of..acum si dintii astia....

KARRA eu i-am dat ieri branzica calcica.Am facut-o pana la urma din lapte Dorna, cu 1,8 grasime.I-am blenduit-o cu cereale.Si a iesit o bunatate, crema, a mancat-o si ar mai fi vrut...

IULIANA, am vazut ca te plangeai ca nu stii ce sa-i mai dai.Incearca asta, ca e o bunatate....

DANI, legat de pietrele la rinichi sau de durerile de rinichi, eu am o alta reteta.trec cu tamaie greceasca(sunt bobite albe sau roz mici).se inghit 3 zile pe luna, dim pe namancate si gata.se poate repeta tratamentul si in urmatoarea luna.

fetelor legat de durerile dentare, ce altceva mai putem folosi pt bb-ii?ca ma doare sufletul si cad nervos la tipetele ei...

Azi implinim 5 ani de la casatorie, Mergem la gratare.Sper sa nu urle copila.

Va pup

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Intru pe fuga, am pierdut deja un mesaj!

In primul rand La multi ani sotului meu care schimba azi prefixul , (sper sa nu se deprime pe chestia asta)! Sa ne traiasca, sa ne bucuram cat mai multi ani de puisorii nostri in sanatate si fericire!

La multi ani albinutelor, bondareilor, parintilor, tuturor celor care aniverseaza ceva in aceasta zi de sarbatoare!

Ela, sa aveti un botez frumos, sa faceti multe poze cu ingerasul mic sa le vedem si noi!

Pupam toti puiutii bolnaviori, maraiti, cu dintisori chinuitori. Sa aveti o zi frumoasa si linistita!

Am fugit ca am o gramda de treaba!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, MARIUTELOR!!!

Multumesc, Ioana, pentru apel. Tare m-am simtit importanta ca mi se simte lipsa. Pupici multi.

Am mai intrat si zilele astea, dar fugitiv. Am citit doar, si atat. Am fost foaaarte ocupata cu referatele mele - urmeaza sa le sustin luna asta - si inca nu sunt gata nici pe departe. NU prea pot sa lucrez in timpul saptamanii, din motive obiective, iar in week end tot altceva imi vine sa fac...

In plus de asta... ne-am mobilizat (eu si sotul meu) si ne-am hotarat sa vedem care pe care. Noi sau Dragos. Programul lui nocturn este cat se poate de variat si activ, si in consecinta ziua suntem ca doua stafii. Asa ca... am hotarat sa il lasam sa planga!!! Ne-am gandit asa: daca el si ziua rezista fara papa vreo patru ore, atunci noaptea nu poate? Si asa... in prima noastra noapte de sacrificiu s-a trezit la 1 si a mai adormit la 5. Timp in care a plans, a ras, s-a jucat, a plans iarasi, s-a mai jucat o tura, a plans din nou... Noi l-am ignorat. Si in final a adormit singur (cum de altfel a facut si sotul meu ziua urmatoare la serviciu).
A doua noapte, idem. Cu exceptia ca perioada de veghe a durat doar o ora.
Si azi noapte....VICTORIE!!!! S-a trezit doar la 5 (se culcase la 10 seara). Si atunci l-am alaptat. Din recunostinta.

Sper sa fin consecventi si sa reusim sa il facem sa doarma. N-as vrea ca pana la 3 ani sa avem program din asta sexy noaptea.

Revin ca tocmai s-a trezit...

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mamaaa, ce ne mai petrecem azi!!!

Urari

La multe lunite pt bebelusii de mai aniverseaza azi inca o luna, si mai ales pt Winnie , a carei onomastica e azi+ aniversare de juma' de an
La multi ani pt cai care poarta numele Maria, Marian, si derivate...Pt bunici, mamici, tatici, pici
pt Adina , La multi ani de casnicie frumoasa, cu iubire si intelegere
La multi ani si pt sotul lui Kitty, care azi schimba prefixu'.Sa-ti traisca sanatos si voios si iubitor.

Si nu in ultimul rand:

LA MULTI ANI frumosi si sanatosi pt iubita nostra Teuta,care de acum 6 luni a dat un sens mai bun vietii nostre.Mami si tati te pupa si te iubesc mult.

De asemenea pupam si bebelusii cu cate un dintisor sau un coltisor de dinte, si pe cei cu febra.Sa le treaca mai repede si sa fie voiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

intru si eu pe fuga, ca am gramada de treaba.

In primul rand sarbatoritilor de azi! (si pentru ghibuadina)

Alexul meu de o luna si jumatate se trezzeste de 2-3 ori noaptea... azi noapte s-a trezit din ora in ora... asta e recordul. Nu stiu din ce cauza... o singura data de foame, restul de ... singuratate, sau de vise urate, sau ca a ajuns la capul patului si nu are unde sa se tarasca mai departe... habar n-am. Dar pe langa toate... m-am "zombit" si mai tare. Asta in conditiile in care dupa a doua nunta (la o saptamana dupa a noastra au avut nunta niste proeteni foarte buni, asa ca am fost...) era sa raman fara lapte. L-am recuperat destul de bine, ii dau formula doar in completare la masa de seara (sperand ca poate asa doarme )... dar nu reusesc sa ma odihneeeeeesc

Evident cat a stat la bunici s-a cam rasfatat... asa ca o sa am iar ceva reprize de plans pana revine la normal. Asta e, nu mai pot sa il las sa faca ce vrea din mine...

Ajutorul din partea sotului - am avut aseara o discutie... ca statea putin cu el ziua, dar in rest eu ii dau sa pape, eu il imbaiez, eu il schimb, eu il plimb... evident ca inca nu mi-am aranjat toate prin casa si nu isi gaseste diverse chestii cand are nevoie de ele. Asa ca o discutie era imperios necesara. Si a prins bine... azi dimineata am prins si eu 2 ore de somn pana a stat el si s-a jucat cu bebe. Apoi trebuia hranit...

Diversificarea: o sa incep la 5 luni, cel mai probabil cu cereale de 4 luni Sper ca pana atunci sa aiba dublata greutatea de la nastere... in rest pare pregatit - se uita la noi cand mancam si misca din buzite ca si cum ar musca si ar mesteca si el, si saliveaza tare (maaare pofticios cred ca am )... vrea sa guste din orice, chiar si ciorapeii (astia sunt cei mai apetisanti!). Trage in gura in speta lucruri albastre, galbene, portocalii si verzi (cred ca daca am lingurite in culorile astea baga in gura orice mancare )... tine capul drept singur chiar si cand suge, nu ii mai place sa i-l sprijin eu... in fundulet ar sta, si "se cere" (intinde mainile si picioarele si incearca sa se ridice), dar il mai tin putin orizontal.

Am primit cadou de nunta o masina de gatit cu aer cald, asa ca e buna si pentru fiert legume la abur din pacate am uitat acasa cablurile, asa ca teste pe ea fac saptamana viitoare

Legat de statul in picioare: tinut de subsuori paseste pe varfuri, dar o sa aman cat se poate statul in picioare si umblatul... Motivul: pitici pe creier... mama spune ca daca umbla repede i se curbeaza picioarele, pentru ca nu-s inca in stare sa sustina corpul. Adevarul e ca sora mea are picioarele in paranteze - () - si a umblat la 7 luni... o verisoara de-a mea le are in X, si a umblat si ea repede... eu si sotul am fost lenesi si le avem drepte Asa ca...

Cam atat de la mine deocamtata... sa vad daca mai reusesc sa scriu mai incolo.

, sa aveti un weeek-end excelent!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am reusit sa pun in albun niste pozici

poate reusesc sa le pun si aici sa le vedeti

incercedy mancand si razand

am reusit!

daca doriti sa ne vedeti , va invitam...

laura si edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

bineinteles ca matei s-a culcat tocmai cand sa-i dau sa pape, asa ca tot amanam masa de fructe de pe la ora 10.
nu cred ca v-am mai zis, dar il suspectez pe matei ca ar fi stangaci. deci la el stanga e de baza orice i-as da in mana sau dupa orice se intinde singur. ca sa nu mai zic ca nu adoarme decat pe partea stanga. ceva in familie am avea, ca tata socru e stangaci, nepoata cea mare la fel, tocmai de aia il si suspectez. oricum, daca asa e eu n-o sa-l stresez. sper sa nu avem pb la gradinita sau la scoala, ca finica mea e si ea stangace si educatoarea/invatatoare au chinuit-o rau ca sa scrie cu dreapta. a facut fina noastra poteci pe la scoala si se certa rau cu invatatoare sa lase copilul sa scrie cum vrea el. eu chiar nu inteleg de ce trebuie obligati sa scrie cu dreapta???

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Da, Ioana, subscriem si noi la culcat fara a manca...I-am facut fructe cu branzica...si a luat-o somnul
O sa manance cand s-o trezi.
Apoi mai pe seara mergem la ai mei sa sarbatorim fata.

Soacra-mea a zis ca ea nu poate veni la petrecere(daca-i facem azi ziua), ca se duce la concert...Deci va imaginati cat de mult o intereseaza toata treaba...
A! Si mai sunt curioasa daca nasii Teutei vor suna sa-i zica La multi ani.Nu mai zic sa-i cumpere ceva cadou,ca am deja prea multe pretentii...

Ma scuzati ca in aceasta zi mare, eu mi-am adus aminte de rautati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

ce liniste e pe aicitoata lumea sarbatoreste?aveti grija la
si la mine e liniste, edy doarme cu taso si astept vizita socrilor, eu ma benoclez pe forum si fac supa copilului...

plictiseala mare si linisteeeeeeee

laura si eduard (22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

La multi ani pt toti si toate Mariile,sa fiti sanatosi si sa va poarte noroc acest nume!!!

La multi ani si pt Maria Cristina,Teodora Ioana,Luca - la cat mai multe lunisoare si sa fiti sanatosi si frumosi

Martutza - ti-a adus calculatorul sotul? wow,forumul asta chiar da dependenta.Si noi va si sa va relaxati in concediu.Felicitari pt "mama",imi imaginez ce sentimente te-au trecut pe moment.
Si la multi ani pt numele ce-l porti!

Lilidana - sarumana! Te cred si te invidiez putin pt ca vor fi 6 luni,la mine nu a fost asa mult.Dar tu ai doi si cred ca tu chiar ai nevoie de recreere.

lauramar - eu prima data am auzit cazul la CNN si cand tatal povestea ca a disparut fetita,mi-a transmis o stare de suferinta,parca eram in locul lui.Cateva nopti ma gandeam doar la asta si acum ma dezamageste enorm sa stiu ca ei au fost cei care i-au facut asa ceva.
Iritatie la fundulet avem si noi si am incercat "n" creme,acum e mai bine,acum e iar rau,nu stiu...

arissa - am vazut filmuletul,sta foarte bine in fundulet si multisor.

Ghibuadina - eu i-am luat o jucarie cu apa sterila inauntru si o tin la frigider.Cand consider ca are dureri i-o aduc si din cate am vazut il ajuta.Nu stiu daca au inceput durerile,dar daca scanceste fara motiv si saliveaza ma gandesc ca asta e.

Ela - felicitari micutei crestine ! Petrecere frumoasa si sa veniti cu poze multe!

Kitty - sa-ti traisca sotul! Stii,profa mea a facut 60ani acum o saptamana si zicea ca nu se sperie de varsta si se bucura ca inca e in viata si nu pe dedesubt.Sotul tau inca e destul de tanar,asa ca no problem

laura_oana - am vazut pozicile,deja intidne manuta dupa orice.Sa vezi pe noi chin de-acum ce incepem sa urcam totul pe sus

Amma - am auzit ca ep la voi e soare si merge de maneca scurta cu short.Noi aici deja purtam gecute

Pupici si o zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput