Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

am una bucata cupil hiper activ acasa si zau daca era altfel si inainte de dat medicamente colorate... ca in ea am bagat medicamente cam de la 2 ani... pana atunci n-a fost nici macar racita.
Asa ca nu dati vina pe medicamente daca e cupilu' atomic... ca io nu va cred...

Cat despre carut... numai de bine celor care l-au luat...
Tot e bine ca a rezistat atat... Chiar nu aveam unde sa-l tin in casa... era f. mare strans si nu incapea nicaieri... iar daca il lasam sprijinit pe undeva prin casa era Elena gramada pe el... in plus, nu iese pe nici o usa decat strans. Asta este...
Acum sper sa vina tati cu altul... ca-l strang de gat altfel (si asa mi-a luat blender tefal in loc de braun... daca face la fel si cu carutul... tefal face tigai cum nokia face telefoane... punct... asta e parerea mea ... nimic nu stiu barbatii astia).
L-am pus in tema ca nu mai avem carut... nu-i venea sa creada... se gandea ca au facut vreo gluma prietenii din bloc...
Ce ma enerveaza... blocul are o sg. iesire... si e destul de mare... tot timpul intra/iese careva. Toata lumea stie cine are gemeni in bloc... iar carutul nu e deloc mic ca sa treaca neobservat sau sa fie confundat... Nu i-o fi vazut chiar nimeni pe aia de l-au luat sau au fost niste vecini binevoitori???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

salut!
ieri, maria mi-a facut surpriza sa-i sparga in sf gingia!! parca am mai zis asta ieri, nu?!

azi maraiala usoara, papat aiurea, kk moale; pun totul pe seama eruptiei dentare.
azi-simineata am fost cu ea la dr, pt ca se trezeste dimineata cu pleoapele cam umflate. uneori stanga e mai umflata ca drapta. de fapt, nu e pleoapa, e partea dintre spranceana si pleoapa.

a mai patit cineva asa ceva, ati obs la bbii vostri ca ar avea pleoapele mai umflate dupa somn?

se desumfla dupa ce se trezeste bine. sa revin.. a controlat-o si a zis ca nu-i nici de la inima, nici de la rinichi si ca s-ar putea sa se umfle asa, ca "oamenii mari". a si cantarit-o si are 6.690. dar era cu pampers ud si tocmai mancase...

tzuna, nu ne speria... sper ca totul e bine...am gasit adresa, ti-o dau pe mess.

am vazut pozici... ela, sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa! a crescut mult.

l-am vazut si pe carl uriasul, numai pe delia n-am reusit s-o vad cum se balaceste!

am uitat sa spun ca am admirat-o pe giulia, acum cateva zile cand am vazut cum sta in 4 labutze si se misca-ntruna!

sunt innebunita dupa copiii astia, sunt minunati!

maria se invarte prin tot patul, se ridica de fund in sus, are o pozitie de "diva" care ma distreaza tare; sta pe-o parte, cu un picior peste altul, proptita intr-o mana, iar pe cealalta o tine ridicata-n sus. poate reusesc s-o pozez.

punem maine poze, ca facem 6 luni!!!!!!!!!! nu-mi vine sa cred!!!!uneori ma uita la ea si mi se pare asa mare, alteori e cat un polonic.

pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara stup!

Am intrat sa va salut sa va spun ca noi suntem bine si voiosi, am invatat sa tipam si sa ridem in hohote, dar si sa plingem cind vrem ceva....asa ca suntem cam rasfatati, mincam tot laptic Humana 2, dar si o portie de suc de fructe cu cereale. Ne rostogolit nu mai vrem ...decit ajutati, in schimb ne place sa lovim si sa ne impingem cu picioarele

Imi pare rau ca nu pot sa discut cu voi, da] n+am citit nimik din urma....asa ca poate miine...ca aku sunt intr-o perioada mai agitata la serviciu...si sunt mereu pe fuga

LA multi ani sarbatoritilor zilei!

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

quote:
Originally posted by anamana123

azi-simineata am fost cu ea la dr, pt ca se trezeste dimineata cu pleoapele cam umflate. uneori stanga e mai umflata ca drapta. de fapt, nu e pleoapa, e partea dintre spranceana si pleoapa.

a mai patit cineva asa ceva, ati obs la bbii vostri ca ar avea pleoapele mai umflate dupa somn?

se desumfla dupa ce se trezeste bine. sa revin.. a controlat-o si a zis ca nu-i nici de la inima, nici de la rinichi si ca s-ar putea sa se umfle asa, ca "oamenii mari". a si cantarit-o si are 6.690. dar era cu pampers ud si tocmai mancase...

Noi am mai patit-o, insa nu se intampla intotdeauna si dr ne-a zis sa nu ne facem griji.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna fetelor! Ma primiti in clubul vostru,(sau mai bine zis in stupul vostru?)Am si eu un baietel nascut in martie si mi-ar face bine impresii si informatii de la mamici cu BB-ei de varsta cu Tudor al meu (,,Dovlecelul") Ii spun asa pentru ca are 9.300 gr.!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna fetelor!

Nu prea mai am timp sa intru,de azi am inceput cursul de engleza,iar de maine il incep si pe cel de computere,asa ca voi fi plecata cam
6-7 ore de acasa,nu va fi usor.Deja sunt obosita si abia a trecut prima zi .

Stefaniya,am vazut ultimul album al lui Carl si am observat,inca o data,ce hainute frumoase aveti .
Aici sunt hainute frumoase doar pentru fetite,dar pentru baieti....Chiar azi am fost sa-i cumpar lui David niste tricouri cu maneca lunga si abia am gasit ceva,nu-s prea incantata .
Pupam pe Carl sa-i treaca supararea de la vaccin.

Elpower,am vazut-o pe printzesa Thea la botez,a fost tare eleganta .

Felicitari pentru dintzisor Giulia,acum ai cu ce sa-l "compostezi" pe Raul .

Carmenefr,Teodora are un dintzisor sau doi,ca eu asa am inteles...Oricum,felicitari .

Am mai vazut un scaunel de masa frumos si practic,Elyanne,cred ca e un model potrivit pentru cei doi bondarei gemenei.

Tzuna,ne-ai lasat in suspans,sper sa fie bine Maria.

MYCKIN,sa-ti traiasca dovlecelul,dar acum trebuie sa-l faci bondarel,ca sa intre in stup .

Am si eu mult de spalat ,de facut curatenie ,mancare ,asa ca fug sa vad ce pot sa fac in seara asta,cat ma lasa David,mai bine-zis .

Va pup,mai intru daca pot,mai am si de citit,somn usor .

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 5 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza...o ceasca de ???

Am mai pus si noi poze incepand de aici...http://good-times.webshots.com/photo/2354265540101726224lVeBfe sper sa va placa!Poate dak aveti timp va uitati si sa imi spuneti dak seamana cu tati k toata lumea de pe aici asa zice...

Va pupam!!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

'Neata.
Daca faci o cafea fara cofeina ma bag si eu ca am nevoie de o halba.Aseara l-am culcat mai devreme (pe la 9.20 baie si la 9.45 papa si de la 10 somn) si sa trezit la 4 numa sa bea ceai, la 5 sa suga si acu inca doarme) si a dormit pare-se mai bine dar eu tot cu ghimpi am dormit ...azi plecam la noi acasa si maine facem vaccin asa ca nu mai intru azi si maine .Cred ca voi copia modelu de acu incolo...in plus nu mai dormise de al 17.20

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE AZI.LA MULTI ANI MONICA_B.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA AVETI O VIATA LUNGA SI FERICITA.
MONICA SA-TI TRAIASCA PINGUINII.

Mady eu de cand am vazut poza de la botez am zis ca Razvan seamana cu amandoi...atentie la nas..obraji...si cine se va uita atent va obs ca doar sprancenele le are de la tasu..restu e amestecatura.Pana la urma va fi unicat...va semana cate putin cu fiecare dar nu va fi copia nici unuia.Parerea mea

Laura mersi.Pai sa stii ca si eu spuneam acu 1 luna acelasi lucru..eu am gastrita hiperacida de la mere rontai nonstop...si de aia am inceput cu legume la Victor ..acu bag mar copt si peste catev zile bag suc de morcov in suc de mar sa vedem de-i place.

Lilidana succes la cursuri.Nici in Romania nu stam mai bien la hainele de baietei.

Roxygeo spor la servici.Ce face fata?Ce a zis nasa ei de camera?

Myckin bine ati venit in stup.Da datele pentru tabel si lista cu ziel de nastere.Sa-ti traiasac dovlecelul.

Anamana123 pupam dintzisoru si mandruta.

Riloasa ma bucur din suflet pt Mihaita.

FETELE ziceti si voi unde a iesit primul dinte: SUS SAU JOS ? Doar v-am zis ca vreau sa fac o statistica sa vad daca al meu se va incadra in "normal".La Victor se vad dintii de sus prin piele...si par camlopetzi sper sa nu-l chinuie mult.La voi se vad dintii de sus prin piele..ma refer nu varfurile...ci tot dintele...si se si simte la pipait ..intelegeti ce vreau sa zic , nu?

Hai pa.Poate ma vad azi un pic cu GAbi.Ca aseara a fost la party .
Apoi pun gogosarii, mancam si pe la 14-15 plecam.
Pupe multe tuturor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Loradin ce mai faceti? Karla cum e Luca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna dimineata stup,

LA MULTI ANI, MONICA_B! MULTA SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE SOT SI MINUNATII TAI PINGUINI.

MICKYN - bine ai venit in stupul nostru,.......sa ne dai datele tale si ale bondarului tai sa fie trecut in listuta d epe prima pagina.

MARTUZA - multam de informatie legata d emedicamente......e bine sa previ decat sa vindeci

MADYBULANCEA - Nicolas a avut la 4 luni 6.500.....deci al tau e mai mare.....si nu uita ca sunt mamici cu bbei d e6 kg la 6 luni.....nu conteaza greutatea....dar s afie sanatosi DA.

RAISA FUDULU - felicitari ca ai acceptat sa crestinesti o bebelina sa ai numai bucurii dupa ea.....e foarte bine sa botezi copii....cica se iarta pacatele cu fiecare copil botezat...

ELYANNE - imi pare rau c aai ramas fara carucior......gestul celor care l-au luat e foarte urat.....la noi oamenii sunt de vina...

ROXI GEO - ma bucur d ebebelina voioasa.....chiar daca ai inceput serviciul.....e foarte important s aavem si putina activitate

MARTUZA - depinde de fiecare copil in parte cu inlocuitul mesei.....eu nu ma grabesc......ieri de exemplu a mancat putin si supa si mar copt si tot nu a vrut lapte mai mult de 50 ml.....iar duminica a papacit dubu cantitatea de supa si a papcit 200 ml supica.....cine sa-i inteleaga decat noi;

LAURA_IOANA - bebe Eduard

KMI78 - speram s atreaca cat mai repede bubitele la Timeea dragalasa.

TZUNA - nu ne tine fara stiri despre voi......speram s afiti bine

Revin.....merg la piscotel sa-i dau suculetul d emar cu morcov...

Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

marta, lui fimiu iau dat dintii jos, intai, la fimea se vad tot jos completi in ginigie, foarte clar de la 4 luni si ceva, si inca nu au spart,
cat despre paracetamolul romanesc, cel incolor ai gustat? chiar crezi ca va inghitii vreun copil asa ceva, eu una prefer colorantii, hiperactivitatea decat refuzul de a accepta medicamente si chinul de a le administra

madybulancea, cat de tare ma injuri daca zic ca intradevar si parerea mea e ca seamana cu tati printisorul

elianne , ce oameni, cata nesimtire

lilidana, da Teuta de carmenerf, are 2 dintisori, sau 2 coltisori, jos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput