Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata fetele, daca mai pot spune ca la ora asta e dimineata!

In primul rand LA MULTI ANI! LA MULTE LUNISOARE ! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI! pentru sarbatoritii zilei. 1000 de

martutza - meniul unei zile :
noaptea la 3.00 - 240 ml lapte (Milumil 2)
la ora 7.00 - 180-200 ml lapte (Milumil 2)
la ora 10.30-11.00 - banana + portocala + branzica sau suc de morcov sau alt fruct de sezon ( piersica, nectarina, mar) azi branzica facuta cu lamaie nu cu calciu - astea le mananca cu lingurita ca ii plac
la ora 14.00-14.30 - supica facuta crema cu blenderul - carne de pui, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, o frunza de telina pt Fier, o ceapa mica, o jumatate de ardei (ceapa si ardeiul nu le bag la crema) + dovlecel daca am sau rosie - supa se mananca cu bibe cu gaura mare ca la lingurita facem fitze ( nu prea se omoara dupa supa da o mananca ca nu ii dau altceva)
la ora 16.00-16.30 200 ml lapte (Milumil 2)+ 4-5 masuri de cereale de la milupa ( mar cu morcov, banane, orez cu porumb)- sau fara
la ora 22.00-22.30 - 180-200 ml lapte (Milumil 2)+ 4-5 masuri de cereale de la milupa ( mar cu morcov, banane, orez cu porumb) - daca nu a primit la masa anterioara
cam asta e meniul si nu prea stiu ce sa ii mai dau, i-am facut intr-o zi compot de mere cu un pic de scortisoara si tare i-a placut dar nu stiu daca e ok sa ii dau.
Ou, carne de vita, iaurt, peste ii dau mai tarziu dupa 6-7 luni.

Apropo am primit o carte de psihologia copilului tot in format electronic o voi pune pe ambele conturi si yahoo si gmail OK?
Am mai pus niste filmuletze la semnatura sa vedeti ce face Radu toata ziulica ( tipa si se agita de numa)

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Suzy78], te rog spune-mi si mie cum ai facut marul copt la microunde:cat l-ai tinut, la ce putere.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Fetele e posibil sa-i iasa si dintii de sus?

La 5 luni fix i-au dat cei de jos amandoi...si acuma sunt iesiti aproape mai mult de jumate , si e iara maraite mai mult seara se freaca cu pumnu pe gingie sus dar nu se vede nimik?

paxelain cat timp dupa ce ies primii dinti apar si restul?urmatorii 2?

am facut o gafa in concediu am culcat-o cu mine si acum ce credeti? doarme bine doar cu mami....

adoarme sg in parutz nu face nazuri dar la prima foiala se trez sau ea e obisnuita sa doarma pe o parte si cateodata cand e adormita se ontoarce si pic pe burta si atunci se trez si plange....cand e cu mine cand se intoarce o aud si o tin cu mana si nu mai cade pe burta dar in patutz nu poat esi pica in nas.......

Ce sa fac cu ea ? risc sa o invatz cu mine sau mai incolo reusesc sa o pun in patutz cnd se controleaza mai bine sa numai se intoarca pe burta.....

AM pus-o nu am inv in bratze sau leganata in schimb am inv in pat cu mine

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

La mare 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Suzy 78 multumesc DD sa aiba in paza si familia ta mi de .
Stefaniya ai dreptate important e ca nu am patit nimic dar ma gandesc cu groasa la cutremurul ce sta sa vina si ma rog sa ne ocroteasca DD cum ne-a ocrotit si saptamana trecuta .
Elyanne imi pare rau de carut ce oameni de kk nu stiu daca o sa te consoleze cu ceva dar sa sti ca peste tot e plin de oamnei nesimtiti nu,numai in Romania mie mi-au furat portofelul acum 2 saptamani si nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva ,pana acum mergeam linistita pe strada crezand ca sant intr-o tara civilizata dar sa dovedit a nu fi asa,acum nici nu mai ies fara sot din casa de frica,off. strumfi!
Martutza multumesc pentru pupici chiar imi dau forta va trimetem si noi voua in dublu,vaccinul lui Arthur are 18 intepaturi nu 10 cateva gaurele nu se vad foarte bine in poza.Dintii la toti trei pitici ai mei primi au iesit cei de jos
Mickyn bine ai venit in stup
Madybulancea dupa cat am studiat eu pozele am dedus ca seaman cu amandoi .
Aseara dupa multeee zile nedormite in sfarsit am reusit si eu sa ma odihnesc mai bine am dormit 4 ore legate si ce bine mi-au facut parca sant alt om sper sa o tina tot asa Arthur si Giulia sa se recupereze si sa doarma bine sa pot si eu sa-mi revin .
Am pus si noi poze sa ne vedeti cat am mai crescut
incepand de aici
Asa fac eu FLOTARI!
Daca aveti timp si placere intrati sa ne vedeti ,va fug sa mananc ceva acum cat mai dorm teroristi si revin!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Alex se joaca pe saltelute (e tare concentrat si ocupat... pare de ce fosnaiea asa aripioarele la fluturele ala? ) asa ca mai scriu putin...

Sarbatoritilor zilei

Elenagiulia: , sa le treceti pe toate cu bine.

Elyanne: . Si chiar asa, e ditamai caruciorul, cum n-a vazut nimeni ?!

mickyn: bine ai venit!

tzuna: , si te asteptam cu vesti...

martutza: la Alex se vad prin gingie dintii de sus, dar asta de cand s-a nascut Cei de jos se vad mai "subtil"... eu una cred ca o sa ii dea primii cei de sus.. dar mai incolo... mie mi-au iesit primii cei de sus pe la 8 luni, surorii mele cei de jos, la 6 luni

Si acuma, ca uitasem, felicitam si toti bebeii care au deja contisori/dintisori!

, poate mai revin azi.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Ceau!

Karra80- daca te incalzeste cu ceva desi nu prea cred al meu adoarme singur, leganat, cu mami, cu tati, si toate metodele pe care le imaginezi in functie de cum are chef, nu cred ca Winnie se va obisnui sa doarma cu tine doar ca te prefera pe tine, ca doar de aia esti mami si ai o fata desteapta care stie ce vrea. O pupam si eu si Raducu (daca ni se permite)
ElenaGiulia- mare si frumos baiat ai! Sper sa treceti de toate fenomenele extreme cu bine si fara sperieturi. Doamne ce tara ati gasit si voi daca nu-i cutremur e taifun . Pup cutele lui Arthur!

Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

la tot stupul.

pentru cei care au mai implinit o lunisoara cat am lipsit noi. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi.

Sa traiasca micutii crestini, sa va aduca numai bucurie in suflet.

Noi am fost o saptamana la Brasov si l-am botezat pe Raul. Poze aveti incepand de aici

Am reusit sa racesc la Brasov, cu schimbarea asta brusca de temperatura. Mi-am cumparat masti ca de doctor, si le folosesc cand alaptez. Ce ma sperie mai tare e faptul ca si Raul e cam fornait. Si nu ma lasa sa ma apropii de nasul lui cu nimic. De cateva zile, are program artistic in fiecare seara. Plange, tipa, scanceste - nu mai stiu cum sa-l linistesc. Si am mai observat ceva ciudat - pe obraz are o pata rosie, cam de 2 cm diametru. Citisem ca la eruptia dintilor se inroseste obrazul, dar cand i-au iesit primii doi dintisori, nu am observat asta. Singurul leac e Calgel si 2,5 ml de Panadol. Nu stiu daca da hiperactivitate - nu am observat vre-o diferenta in comportamentul lui de cand am inceput sa-i dau. Oricum, pe moment il linisteste.

Imi iau cafeaua in brate si ma pun pe citit. Revin

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare adica doua:
1. Cand ploua afara ce faceti cu puiutzi vostri? ca al meu e tare "nervos" ca nu iesim la plimbare
2. mai este vreo albinutza sau vreun bondarel la care nu ii place sa stea in carucior ? daca da aveti vreun remediu?

multumim anticipat de raspunsuri

Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Diana-jors multumim pentru pupici trimetem si noi o gramada
Doina Todor multumim de aprecieri si Radu e frumos foc si buclitele alea imi vine sa-l mananc,.Si eu sper sa teecem cu bine de toate dezastrele aste ,va pupilim.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Ane2200 foarte frumoase pozele sa-ti traiasca micutul crestin blondutul.

Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput