Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 22
Lumi_Nag spune:
Salutari!
Elena Giulia este foarte scumpel Arthur si iti seamana foarte bine.
Martutza, sper si eu sa-l dezvat de acest obicei prost.Eu nu stiu daca copilului meu ii place sau nu ceva de mancare pt ca fara clipuri nu papa si cu ele papa tot.Nu stiu nici preferinte si nici cat are nevoie sa pape, ca e asa de atent la TV incat deschide gurita continuu, chiar si dupa ce termin din castron.![]()
Sunt sigura ca noi am gresit undeva si pentru inceput o sa scoatem TV -ul din programul si din camera lui.
L-am vazut si eu pe tatal Soniei la B1.Stiti ceva? Mie mi se pare ca Sosonica ii seamana lui si inca foarte bine.Pacat...
Sper sa pape legumele cu lingurita azi ca ieri i-am dat cu mana
Kisstherain, Claudi@, Alionushca, Monica_b,Mihaelaaa si restul lumii care nu a mai intrat de mult timp unde sunteti???
Si eu intru mai rar da macar...intru![]()
George Catalin
tzuna spune:
Noi suntem!
Maria e bine. Cel putin azi. Ieri nu a vrut sa mnanace mai nimic si cand intr-un final a mancat 150 ml supa crema de legume cu carne a varsat in jet (probabil tot) la 3/4 de ora dupa masa pentru ca si-a bagat un deget in gura si si-a facut greata. Asa ca pe langa supararea cu saritul meselor (ieri a mancat in total 350 ml lapte simplu sau cu cereale) m-am mai enervat si de cat am avut de spalat: copilul, hainele (astea le-a spalat masina), canapeaua, parchetul.... Si colac peste pupaza ma suna sotul sa-mi spuna ca duminica pleaca in delegatie in Cehia pentru 6 zile. Data trecuta a refuzat sa plece dar se pare ca acum nu mai poate. Asa ca ma si vedeam 6 zile cu un copil care nu mananca, varsa... singura la baie (asta in situatia in care i-am facut doar o data baie singura si era mica si mult mai linistita)....Dar ma voi descurca eu cumva ca nu am de ales. Ce mai o zi foarte proasta. Daca ma intrebati ieri ce am era jale, azi va zic insa ca suntem bine. Maria a mancat mai binisor (am citit ce a scris IUNITA si i-am dat si fructele cu biberonul asa ca a papat 150 ml fata de vreo 70-80 cat manca la lingurita)cel putin pana acum. Drept recompensa o imbrac si-o scot afara ca e asa soare si frumos... sa vedem daca bate vantul.
Legat de cum imbracam copii afara si in casa. Eu nu o imbrac prea gros pe Maria ca nu e destul de frig. daca o infofolesc acum la iarna ce mai pun pe ea? Eu sunt convinsa ca nu-i e frig dar cand vad alte mamici cum imbraca bebelusii ma intreb daca nu gresesc eu. In casa o tin asa :NOAPTEA in salopeta subtire de bumbac (fara body )si in sacul de dormit (tot pe burta se culca dar ii e putin mai greu sa se foiasca asa cum facea inainte), ZIUA in pantaloni, sosete si body cu maneca lunga sau bluzita si salopeta care se incheie pe umeri. In casa sunt 22 de grade ziua iar noaptea vreo 21 cred. Asa era si cand am venit din maternitate si o imbracam cam la fel deci nu vad de ce as imbraca-o mai gros acum. Afara o scot in body cu maneca scurta,ciorapi de bumbac, sarafan si bluza cu maneca lunga plus un fel de palariuta de blug sau blugi, bluza, palariuta sau caciulita asa mai mult de forma. Pana acum nu a racit niciodata. Sper sa nu gresesc.
MARTUTZA- am cumparat husa de ploaie din Cora (310.000 lei). E foarte buna. Am si folosit-o in week-end.Sunt f multumita de ea.
ELYANNE- imi pare rau ca ti-au luat carutul. Ce oameni... Nu pot sa cred. Stiam eu de ce nu-l las niciodata la usa desi multi imi ziceau sa-l las la usa cand era noroi afara. Mai bine spal gresia decat sa raman fara carut. Bine macar ca aveai deja in plan un alt carut. Acusi il primiti.
STEFANYA- am vazut poza cu Carl si uriasul. F draguta.
Duminica s-a balacit si Maria pentru prima data in cada cu atti. A fost f incantata. Iar dupa baie a adormit instantaneu. Mai repetam cat de curand.
Va multumesc celor ce v-ati gandit la noi. Nu vroiam sa va ingrijorez dar eram asa deprimata .. si nu am putut scrie nimic. Maine e ziua de cantarit asa ca nu stiu daca apar pe aici.
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Martutza - multumim de aprecieri.
Scaunelul nu e al nostru,eram la un restaurant dar oricum ii iau unul din ala dar si cu scari si o sa-i mai iau unul din plastic,daca gasesc asa cum are Lilidana.Sper sa fie un vaccin usor pt Victor
lilidana - multumim si tie dar am mai vazut lucrusoare frumoase la baieti.Tocmai ce ii spuneam lui Kitty ca de fetite gasesti lucruri frumusele dar de baieti mai greu.Imi place sa-i cumpar dar cateodata ma gandesc ca el creste asa repede si nu are rost,am o groaza care nici nu le-a purtat,dar boala noastra a mamicilor.Poate ca la al doilea nu voi mai fi asa ![]()
Pupam David
care se chinuie cu dintisorii.
Cat despre curs,iti aglomereaza timpul dar e o limba usoara si esti in tara in care se foloseste.Oricum bafta si sa mai intrii sa scrii pe la noi.
ElenaGiulia - nu te mai gandi la cutremur,nimeni nu-l poate prezice.Cat despre vaccin,wooooow 18 intepaturi???Eu iti jur ca as lesina
Anamana - sarumana si voua
Mai voiam sa raspund dar am uitat,am inceput mesajul cam acum o ora jumate dar m-a ocupat Carl intrwe timp.Revin mai tarziu si trebuie sa vad si pozicile atasate.
Mamici cu bebei care au dintisori deja,faceti si voi pozici,ca eu sunt curioasa tare ![]()
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
diana_jors spune:
Tocmai am primit poza: priviti-l pe Alex la cununia noastra religioasa, la costum, camasuta alba si papion... avea si frac, dar i-a fost cald cu el...
Edit: am umblat tare mult dupa costumasul respectiv, si fotograful nostru s-a concentrat atat de mult asupra noastra, incat a uitat complet de el
... si dupa cununia religioasa a terbuit sa il schimbam, ca ii era cald. Asa ca asta e cea mai buna poza pe care o am cu el asa...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
anamana123 spune:
doina, nici mariei nu-i place nici in carucior, nici in scaunul de masina. prefera totusi scaunul de masina, asa ca intotdeauna o plimb in maxi-cosi
fug ca chiraieeeeeeeeeee
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ElenaGiulia spune:
Sant super emotionata ,va anunt ca bebica al meu a inceput sa mearga de-a buselea in acest moment ura ura 

de ceva timp se tot tara se impingea si acum a reusit imi vine sa-l mananc,ma duc sa-l pupacesc si revin

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
stefaniya spune:
Am vazut pozici
ElenaGiulia - da,am mai zis si repet,tu ai baiat mare si puternic
Chiar ca face flotari,ce scump e cum se ridica.Felicitari pt startul mersului de-a busilea.
Mady - tu si sotul tau semanati destul de bine(adevarat ca cine se-aseamana se-aduna) iar Razvanel in unele poze ba zic ca are mai mult de la tine,ba de la sot.Mai asteapta sa i se clarifice bine trasaturile.Dar ce conteaza,el e un frumos! 
Mickyn - bine ai venit! Eu chiar vreau sa vad poze cu dovlecelul tau,mai nou bondarel.Cred ca ai de unde musca ![]()
Ane2200 - felicitari pt micutul crestin!
Am vazut pozicile,frumoase,se vede clar cum Raul avea chef de joaca 
Tzuna - Mariuca se vede in poze o frumoasa,vioaie,bine facuta...Probabil ca ea daca mananca mai putin este de ajuns pt ea.Sunt curioasa cand or creste puiutii nostrii mari,cum se vor schimba lucrurile..
diana_jors - pacat ca nu ii se vede mai clar costumasul.Eu i-am luat camasa alba lui Carl si ii caut cravata pt atunci cand avem o ocazie mai speciala.Imi place sa vad bebelusi in costumase.
Oricum am vazut putin si imi place!
Acum cat mai doarme Carl trag un ochi pe la poze multe cu albinute si bondarei
Pupici
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Elena.2006 spune:
Salutare stup!
Iaca am facut si noi 6 luni!Multumim celor care ieri ne-au urat la multe lunisoare!
Dorim sa felicitam si noi micii crestini, pe Thea de Elpower si pe Raul de Ane2200.Sa va tariasca si sa va aduca numai bucurii!Ce scump sunt in poze!
Martuza tinem pumnii lui Victor la vaccin si iti multumim mai ca printre bebe, muraturi si alte alea reusesti sa fii mereu in stup!
Referitor la intrebarea despre diniti, al meu nu are dar se vad mai pronuntat pe gingia de jos, ca niste punctulete mici , albe.
ElenaGiulia felicitari ca bebe merge de-a busilea!
Calciu Gluconic , da si la noi a avut afecte de diaree intr-o zi cand baiatul a baut mult suc de fructe si a facut iritatie la fundulet.
Pe vreme ploioasa iesim totusi la plimbare, nu avem husa de ploaie la carut, dar il tinem noi in brate si facem o tura cu el, ca de, se nervozeza de stat in casa, cine nu?!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
poze noi
karra80 spune:
gata a adormit si pitica mea
Am achizitionat si scaunul de masawww.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=18&produs_id=231" target="_blank">modelul asta ,ne apucam serois de diversificare......
Ii place in scaunel de numa o sa pun poze mai incolo...rade si e ffff bucuroasa
ElenaGiulia felicitari pe mersul de-a busilea...abia astept si eu sa inceapa si a mea
Elyanne suntem inca in Romania...eu de aiaa nici in magazin cand intru nu las nici fata nici carutzul afara....doamne fereste cat se tot fura copii sa nu o mai gasesc in fatza ca as muri.....
revin ca am de facut ceva de 
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
elyanne spune:
Diana f. frumoasa ai fost miresica
Eu acum am vazut pozele... sorry daca m-am trezit tarziu ![]()
Despre dinti... primii ar trebui sa iasa incisivii de jos... dar nu e o regula... pot iesii oricare altii.
Uitati aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=98
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)