Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 23
diana_jors spune:
Elyanne: multumesc ![]()
stefanyia: am vazut cravate asa mici in Oradea, la Crisul. Daca ai pe cineva pe-acolo... de acolo i-am luat de fapt si costumasul...
O sa il imbrac intr-una din zilele astea cu el si ii fac poza asa :)
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Am intrat si eu repede sa spun La multi ani sarbatoritilor zilei!!
Sa fie sanatosi si cuminti 

Eliana, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat...Romania, deh...
voiam sa intreb ceva:celor carora le-ai iesit dintii, in cat timp au iesit complet?
Ca fi-mea are 2 coltisori la cei 2 dinti de jos. Si sunt curioasa cat ne vor tine "micile crize".Slava Domnului ca nu face rau...
Rebiana27 spune:
Intru pe fuga sa ma laud ca Luca sta in patru labutze si executa miscari de dute-vino din pozitia aceasta. Face asa de sambata dar acum sunt deja intrate in obisnuinta lui. 
In rest suntem bine, el cu progrese vizibile, eu cu ultimele retusuri pentru lucrarea de disertatie pe care o sustin saptamana viitoare!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
gabi78 spune:
Buna fetelor!
am reusit sa citesc tot dar am citit in n-spe reprize si tot am uitat.
dani7asi SANATATE MULTA Sper sa nu fie chiar asa de grav si sa nu ajungi la operatie!
felicitari tuturor pt progrese: mers de-a busilea , dintisori si toate celelate!
si tot ce o mai fi pt cei care au luat carutul de gemeni.
Si cam atit cred ca am retinut.
Am reusit in sfirsit sa ma vad si cu Martutza si stiam eu de ce nu m-am dat deoaprte sa o cunosc. Cei care o stiu imi dau dreptate.
in rest.... Tudor refuza sa manince supa la ora 14 si de altfel refuza orice! Adica azi daca am vazut ca s-a strimbat la prima lingurita am zis sa nu ma enervez si sa nu ii dau deloc. Asa ca i-am facut lapte. A mincat 70 ml. Si doarme de la ora 15!!! Cred ca o sa ii dau supa dimineata la ora 10 si la prinz ii dau putin fruct, ca pe astea le devoreaza. Si asa nu ma mai enervez nici eu si nici el.
Va pup!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by carmenefr
voiam sa intreb ceva:celor carora le-ai iesit dintii, in cat timp au iesit complet?
Ca fi-mea are 2 coltisori la cei 2 dinti de jos. Si sunt curioasa cat ne vor tine "micile crize".Slava Domnului ca nu face rau...
poze cu Teodora
povestea nasterii Teodorei aici
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
Carmen la Winnie fix la 5 luni i-au spart gingia si acum dupa o luna eu zic ca sunt pe la jumate iesiti....nu am habar cat dureaza, joi merg la control si poate ma lamureste dr.
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
La mare 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
diana_jors spune:
Elenagiulia, Rebiana: felicitam bebeii plimbareti
Si
pentru restul ![]()
Edit: Se vede ca azi am dormit, si am si bebe cuminte... deci da, Martuta, a functionat dez-rasfatul... si n-a "costat" de data asta decat vreo 10 minute de urlete intr-o seara si cate 10 minute de miorlaieri de 2-3 ori pe zi in ultima saptamana... acuma stie si sa doarma, si sa se joace frumos, si sa povesteasca cu altceva decat cu noi
... nu-l laud mai tare ca si-o ia in cap ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Rebiana27 spune:
Am citit si din urma asa ca:
Eliana asta e motivul pentru car carutul cu mine in apartament de fiecare data cand ies la plimbare - furtul. Acum am unul sport si nu e asa greu dar cel vechi imi omora spatele. Si eu stau la parter! Tu parca stai la 3... si nu te vad carandu-l pe scari si cu doi bebei in el! Cu cel nou cum vei proceda?
Raisa foarte frumos ca veti boteza! Si eu am un fin dar l-am botezat acum 11 ani.
karra foarte fain scaunul, sa-l foloseasca cu placere nora-mea! ![]()
diana_jors frumos foc cavalerul de onoare Alex! 
ElenaGiulia am citit si de Arthur plimbaciosul... eh, acum sa ne tot tinem dupa ei! Eu il tinem pe Luca in vechiul carutz pe burtica de cele mai multe ori... noroc ca acum am unul in care sta mai ridicat ca azi l-am pus in fostul, la bucatarie cat gateam eu, si se ridica in patru labutze mereu; mi-era teama sa nu cada.
Martutza
esti un izvor nesecat de sfaturi! Suntem norocoase sa te avem printre noi!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
karra80 spune:
Am pus si noi pozici noi .
Va 
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Amma23 spune:
Buna seara,
Fetelor io va citesc tot pe fuga, n-am timp nici sa mor.Copilu' e tot dupa mine
, apai cand o sa mearga cum o fi?!
De maine incepem si noi sa papam de-adevaratealea.Ca tot implineste 6 luni sa sarbatorim cu niste legume.
Eu o sa incep cu legume, cite o zi-doua una, apoi le combin, adaug fructele. Kitty, cum mai faci?Noi suntem in urma, acum imi pare rau ca nu m-am uitat la ce ziceati voi de programul de masa, asta e...mai ziceti voi.
Ma intreba cineva, Stefania cred, da' ce ma intreba??? Acum 10 secunde stiam.
Eu ma duc "bas", cum zic romanii frantuziti. Parul imi cade cu miile, neuroni nu mai am, oasele ma dor.Chiar , pe voi va mai dor oasele, ca pe mine cand ma ridic din pat dimineatza zici ca-s baba . Kile, sunt doamne-ti multzam, cred ca de aia.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
lilidana spune:
E prima mea zi de curs de calculatoare si nu m-am dus,bine am inceput
,dar si-a amintit sotu' ca trebuie sa mearga la banca,asa ca trebuia sa raman cu David.
L-as inscrie la day-care,cat stau eu la cursuri dar mi-e mila de el,ca sigur o sa urle
din toti plamanii.
Stefaniya,scaunul de masa lui David e de la Graco,noi avem tot setul:carucior,scaun de masina,
play-pan sunt foarte rezistente si au un design placut,noua ne place.
Paxela,merci,
,ma gandeam eu ca n-am inteles gresit...
Martutza,multumesc de urare,nu prea am chef de invatat,dar ce sa fac ? 

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!