Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)
Raspunsuri - Pagina 24
ane2200 spune:
Fetelor, mi-e un rau de simt ca mor. Ma doare capul groaznic, sunt racita, bebe e fornait. Aseara am sarit peste baita. Nici azi nu stiu daca sunt in stare sa-i fac baie. Azi am alergat toata ziua, piata, facut supita si piure pentru bebe, spalat rufe, desfacut o parte din bagaj. Am apucat sa mananc ceva abia la 6 seara. Spre sa-mi treca, ca nu stiu ce fac singura cu bebe.
Ma duc sa ma intind un pic, daca ma lasa Raul. 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Amma23 spune:
Anne, baga apa cu sare, si la tine si la Raul.Tu ia si vitamina C sau lamaie, usturoi.Si noi suntem raciti, amandoi.Da' am cam scapat.Pune-i lui Raul tot timpul ser in nasuc si vezi sa nu faca temperatura.Lucas a facut vineri noapte si sambata l-am dus la spital.Dar nu are altceva, doar muci, asa ca ser, ser si iar ser.
Pupam copiii
, multa sanatate
Ama si Lucas 12 Martie 2007
lilidana spune:
Anamana,la multi ani pentru Mariuca!
Astazi implineste 6 luni si Davidutzu' nostru.
Sa fie sanatos,asta ne dorim cel mai mult pentru el.
Sa creasca mare si sa ne bucure mereu,ca acum.
de la mami,tati si Karina.
Te iubim mult.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
Amma23 spune:
La multi ani, Mariuca, David! Sa cresteti frumosi, destepti cuminti si cel mai important sanatosi!

Ama si Lucas 12 Martie 2007
anamana123 spune:
la multi ani, david! noi va urmarim sa vedem cate face un baiat de-o seama cu noi! sunteti mult mai voinici, cum le sta bine flacailor...
cand trecu juma de an?
amma,

io-s azi singura acasa, vio vine tarliu si nu pot sa-i fac baie singura mariei. o sa ma straduiesc. in chiuveta, spalat fatza, fund, picioare si maini...
fug, ca trebe sa facem pictura de aniversare
pupe la toate fetili
martutza, ai ajuns acasa?
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
elpower spune:
quote:
Originally posted by doina.todor
Am si eu o intrebare adica doua:
1. Cand ploua afara ce faceti cu puiutzi vostri? ca al meu e tare "nervos" ca nu iesim la plimbare
2. mai este vreo albinutza sau vreun bondarel la care nu ii place sa stea in carucior ? daca da aveti vreun remediu?
multumim anticipat de raspunsuri
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulet Radu
Varsta lui Radu
Nu stiu daca ti-au raspuns fetele, ca eu acum citesc, dar:
1. Cand ploua o scot in fata blocului, pe scara, maxim o ora, daca nu bate ploaia spre intrarea in bloc.
2. Noi am schimbat caruciorul de bebe cu unul mai sport si acum sta mai mult in el. La sfarsitul plimbarii mai vrea si ea in brate.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by ElenaGiulia
Sant super emotionata ,va anunt ca bebica al meu a inceput sa mearga de-a buselea in acest moment ura urade ceva timp se tot tara se impingea si acum a reusit imi vine sa-l mananc,ma duc sa-l pupacesc si revin
Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Bravo Arthur!
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Zadi spune:
In primul rand La Multi Ani tututor bebeilor care au implinit 6 luni si celor care urmeaza in curand sa implineasca.
Fetelor trebuie sa constat ca sunteti foarte rapide la scris.Eu simt ca nu mai am aer in timpul zilei, nu mai apuc nici sa respir de cata treaba am....of si Ingriduta care credeam ca cu cat va creste cu atat imi va fii mai usor cu ea...dar de unde are niste crize de tipat si urlat si o apuca mai ales atunci cand adoarme Ian sau cand trebuie sa ii dau sa manance.Nu stiu daca e gelozie sau altceva, pentru ca pe cuvant ca majoritatea timpului ea este in centrul atentiei mele (desenam, coloram, invatam alfabetul - la aproape 3 ani e foarte isteata, vorbeste foarte bine, corect ma refer si are un vocabular de copil mare).Ian tresare ori de cate ori incepe ea sa tipe, aproape ca este speriat de ea...si tocmai acum cand am inceput diversificarea.
La noi cu papa merge bine; ii dau doar fructe si cereale de la nestle.Noi avem deja 2 dintisori si urmeaza alti doi din cate imi dau seama. E mai marait de ceva vreme cam de 10 zile, ii dau calgel dar nu il calmeaza.Cand plangea foarte foarte tare i-am dat 2,5 ml de nurofen dar nu mai mult de 2 ori pe zi.
Cele care aveti si alti copilasi mai mari poate imi dati ceva sfaturi pt. tipetele zanei mele ca am ajuns sa stau rau cu nervii din cauza asta. Am incercat de toate: distragerea atentiei, mangaiat, pupat, amenintat, pus la colt, pedeapsa cate 2 minute in camera cu usa inchisa, recompensat cu stelute colorate,pacalita ca o vede mos craciu, ca vine politia, ca ne dau amenda vecinii, si multe asemenea. Dar ii trece pt. moment si revine la vechile obiceiuri.
Va pup.
Zadi
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
dar mult ati mai scris de ieri dim pana asta seara.N-am reusit sa citesc totul, dar continui maine.
Noi am ajuns cu vina acasa, ce bine e acasa..chgiar dc nu ma mai bucur de ajutorul mamei....
Azi am tinut-o cu smotruitul, in fine, sunt franta..Am ajuns si cu Alexia la vaccin.E bine, sanatoasa.Are 7, 850kg, a luat(450 grame) in 3 sapt.Sunt ff multumita.N-a plans f tare si de cum am pus-o in masina a adormit un pic.Bine c-am scapat, mai pupam vaccin peste 6 luni.
Fetelor, azi a mancat grozav de bine.Stiti ca m-am tot plans.Nici ieri n-a mancat decat lapte, desi soacra-mea ii facuse o supica tare buna.
Insa azi a reusit performanta ca aibe 3 mese complete de papa si 2 de lapte(a papat cu lingurita ff mult, intai cereale, apoi supa piure cu carnita si multe legume si mai tarziu, fructe(mar , para)cu cereale.A fost formidabila.
Am hot(si dr de asemenea sa nu-i dau decat o masa cu cereale(ca nu vreau s-o umflu
, una de fructe, una de legume.Continui si cu branzica calcica.Si dupa 8 luni o sa-i dau si banana, iaurt, branza.Eu asa fac.Deocamdata e suficient ce papa.
TZUNA, pbl ca esti suparata ca n-a papat iar Mariuta...Ca fetele isi fac griji pt tine...
ELIANA, sorry pt carut...Noi i-am luat scaun de masa de la Douceur, cu spar reglabil in 3 trepte.
RAISAFUDULU, eu cereale ii pun din ochi , nu tin cont.Cd ii amestecam in lapte, faceam laptele cum trebuie mai intai, apoi lingurita de cereale(ca supliment sa zic asa).Baita, noi o mai sarim.Trec si mai multe zile fara.Nu e o regula.Insa la fundulet o spal de 2, chiar 3 ori pe zi, de cate ori e nevoie.
DESPRE TREZITUL NOAPTEA..Si eu credeam la fel.Ca odata cu diversificarea sau cuy administrarea laptelui praf va fi altfel.Acum papa o masa de lapte si noaptea, dar se mai trezeste din cd in cd, la cateva ore.Mai amorteste in pozitiile ei de somn si nu se poate intoarce cum trebuie ca de cele mai multe ori e intr-un colt de patut.Cred ca depinde de fiecare copil.Sunt copii care se trezesc pana la 2-3 ani, altii nu se trezesc de la o luna.
FETELOR, SUNT IN DILEMA.CEREALELE FARA LAPTE POT FI PUSE SI IN FRUCTE SAU IN ALTCEVA.CA EU AM UNELE DE LA HERO CARE N-AU LAPTE SI SE PREPARA CU LAPTE.ALTCUMVA NU I LE-AM DAT.POT SA-I PUN SI DIN ALEA IN FRUCT.CA AM VAZUT CA DISCUTATI CA SE DIGERA MAI BINE FRUCTUL CU CEREALE FARA LAPTE...
ELPOWER, AM VAZUT POZELE..sA-TI TRAIASCA PRINTESA FRUMUSICA TARE!!!
MARTUTZA la noi au iesit jos.Sunt incisivii inferiori centrali.
Au mai lasat-o durerile de dinti iar dr mi-a zis sa-i dau nurofen sirop, cd consider eu necesar...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
annmary77 spune:
scrisei un msg lung dar l-am pierdut asa ca revin maine ca nu prea merge netul.sper sa reusesc sa pun poze noi cu bb-ii.am reusit sa pun poze in albumele de 3-4-5 luni (abia acum dar.......)despre noi numai de bine. bb doarme si e fff cuminte.mananca tot ce ii dau , se joaca toata ziua si rade non stop.la 5 luni aveam 8.400 gr si 70 cm(cred ca DD vrea sa-si i-a revansa fata de mine ca Alexandru m-a stresat cu mancarea,tot timpul a mancat ff putin).la fel cu dormitul de la 2 luni jumatate nu a mai dormit se ridica deja sg in fundulet.la 7 luni mergea in picioruse. denis e altfel e mai lenes de-abia ridica funduletul pt a lua pozitia pt mers de-a busilea (alex a sarit etapa asta-dar el era si mai agitat)Denis e mai calm ca un mosulicagata,ca v-am plictisit mai scriu maine.Noapte buna
denis la trei luni
la patru luni
la 5 luni la mare
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
POZE CU COPII POZNASI
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet