Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

am pus poze noi

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multe luni sabatoritilor lunii!!!

Partieeeee!!!! bebelusilor care au inceput sa umble hai-hui prin casa de-a busilea

Sanatate multa si sa se usuce mucisorii si sa cada la toti bebelusii fornaiti.
Samatate si maimcilor bolnave.

Pofta mare bebelusilor "nemancaciosi" si in special Mariei de Tzuna si(Maria, puna mama draga mana si mananca si nu o mai supara pe mami care credea ca numai primele luni vor fi dificile ) lu Timi de Kmi

Sa le fie de bine bebelusilor proaspat crestinati.

Sa stapaniti sanatosi scaunelele proaspat achizitionate si sa le manjiti cat mai putin cu mancare

Ptr iepurasi (a se citi bebelusi carora le ies dintii) sa va doara cat mai putin si sa nu plangeti prea tare

Sa cada mana hotilor de carucioare

Bine ati venit...ptr bondarii nou veniti in stup

acu ce imi mai aduc aminte:

Zadi, cunosc ( f bine) personaj nascut pe 16 martie (nu Eliana).
Caracter deosebit, persoana calda,altruista, foarte binevoitoare si pacifista ( nu se cearta niciodata si daca e ceva tensiune rezolva foarte diplomat sau se inchide in el). Inteligent, cu ceva inclinatii artistice. Un mare defect care cica se trage de la zodie (acu nu stiu daca e adevarat) e foarte indecis, nu poate hotara niciodata ceva cand e vorba de pielea lui in joc.

Kmi, mai nou si raresu are pielea naspa pe fatza, iar m-am suparat din cauza asta. El nu are bubite dar are pielea foarte zgariecioasa...nu stiu de la ce.... dau vina pe vant si vreme. Am inceput sa il dau cu Trixera intensiv si daca nu vad ca se amelioreaza merg la dr.

Martutza aceeasi este si dilema mea....in cat timp se inlocuieste o masa??? Io dau lu rares piure de legume de aproape 2 sapt siiiii nu a renuntat la nicio picatura de lapte. Cum se face fetelor? nu tb sa renunte singur la lapte? Rares baga piure (cred ca se apropie de 100g zilele astea) si isi bea si portia intreaga de lapte(160ml) Io ii dau piure pana incepe sa vocifereze sau imi da peste mana si apoi ii ofer si laptele sperand ca e cu burdihanul mai plin si o sa mai lase din lapte, dar el nici gand

Ca sa nu va mai plictisesc am 2 intrebari:
1. in cat timp se inlocuieste o masa complet?
2. de unde stiti cale dau dintii copiilor? adica daca spuneti ca "il sacaie dintii" sunteti sigure ca aia e? de aici sa zicem ca se exclud cazurile in care chiar se vad dintisorii prin gingie.

Mamele Sherbi, Doina.todor, va rog sa descrieti progresele motorii ale pustanilor vostri ca raresu iar e la categoria "niumic nou sub soare" si ma simt eu complexata cand aud/vad copii care se ridica si merg de-a busilea sau care isi bataie fundul din pozitia 4 labe.

Hai ca m=am intins....noi suntem la mama iar si am simtit acu nevoia sa scriu mult ca sa ma reintegrez ca am lipsit o bucata

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

buna seara!

Stefania are rosu in gat, asa se explica fornaiala ei. Are tratament cu ampicilina si nurofen pana vineri. Sper sa scape repede ca tare mila mi-e de ea cand e bolnavioara.

Eu as vrea sa-i dau ECOFLORINA cu antibioticul ca sa nu-i declanseze vreun episod diareic, nu stiu sigur insa cum se da... 1 flacon odata sau impartit in doua. Stiti cumva?

Ea mititica e vesela, nu are febra, dar cred ca o doare totusi gatul de se trezeste ea plangand noaptea. La cantar am iesit bine, a luat 400 g in 4 saptamani, are acum 7,300 kg. Dr. cica sa nu-i dau cereale decat de 2 ori pe saptamana ca sa n-o umflu, dar sa-i dau mar cu biscuite . L-am lasat in ale lui, dar m-am enervat ca daca nu intreb eu el nu-mi zice nimic...de ex. cu calciu gluconic, daca l-am intrebat mi-a zis ca da, trebuie in fiecare luna cate 5 zile...de parca de 5 luni de cand merg la el nu-mi putea zice Cred ca o sa merg la altcineva.

In alta ordine de idei Stefi are o reactie ciudata la cerealele milupa cu lapte. Am incercat 2 sortimente si s-a inrosit in jurul gurii si a vomat imediat dupa masa. Probabil de la porumb sau de la laptele milupa. am ramas tot la cele de orez fara lapte.

asaaaaa...

martutza, ce m-ai amuzat cand ai zis ca-i faci incizie lui Victor ca sa-i scoti tu dintii

elenagiulia, felicitari, ce ginere am

annmary77, bine ca sunteti bine

ghibuadina, cred ca merg puse cereale simple in fructe, dar cred ca trebuie dizolvate mai intai daca fructele n-au asa multa zeama.

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

cred ca abia acum
depinde de copil. Cu Alex m-am chinuit vreo trei saptamani pana i-am inlocuit a doua masa cu fructe.la denis a mers din prima -adica a durat 2 zile la fructe,iar cand i-am introdus supa a mancat un castronel din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

azi am avut o fata tare cumintica, fara maraieli a mancat frumos si tot cat i-am facut stie si ea sa deschida gurita sa mestece si sa inghita ca l-a inceput mi-a fost groaza cand o vedeam, acum sunt multumita; i s-au tras si bubitele dar are obrajorii ca smirghelul si o tot dau cu Trixera

Am vazut-o pe Criss cum sta mandra in scaunelul de masa , nici nu stiam ca are deja dintisori nu stiu cum am ratat; si am mai vazut ca e tunsa dar e frumoasa oricum!

sanatate Anne! poate totusi raceala te va ocoli sa poti avea grija de printisorul tau, acum esti iar in bucuresti singura? ce greu trebuie sa-ti fie

felicitari Arthur si Luca pt progrese sunteti niste scumpi!

Roxana , tu cum te mai descurci, tot asa bine mananca Rares?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am pus si io poze aici.

sunt uituca!!!! bun venit noilor mamici!

btw! ati vazut ca fetele de la ian-febr au cam tirat-o toate????
io le-am gasit si le citesc cu maaaaaaaaaare placere!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Am uitat azi sa felicit puiutii care au mai facut o lunisoara.

Lilidana - sa-ti traiasca Davidutu si sa-ti aduca numai bucurii.Sa creasca mare si frumos ca si Karina,ca am vazut-o ce dulceata de fata e!Apropo,cum ii place la scoala,si-a facut prieteni deja?

Anamana - la multe lunisoare,ani pt Maria! Pup ochisorii aia albastrii si dulci

Le urez la multi ani si Bogdan Eugen,Teodor Patrick,Alexia Sara,sa fiti sanatosi si poate mamicile voastre ne mai arata poze cum cresteti voi

Diana_jors - nu am pe nimeni in Craiova si ar fi mai mare umblareala,pachete,ma chinuiesc eu sa gasesc pe undeva.Astept pozici cu Alex in costumas

Nu stiu daca Carl a inceput sa planga daca nu sunt cu el dar azi cat am fost la cursuri mi-a zis Klaus ca a plans foarte tare.A trebuit sa se plimbe cu masina mai mult de o ora,asta e tratamentul pt el.O fi fost de la vaccin?Dintii inca nu sunt pe vine...

Felicitari lui Luca pt progrese

Amma - nu te intrebam nimik important sper sa treaca perioada asta grea pt voi,si in curand sa va laudati cu dintisorii. Lucas

Gabi78 - subscriu despre Martutza,eu nu am intalnit-o decat la tel dar e acea persona ce-ti transmite bunatate! Mare lucru sa fii apreciat de atata lume!

Noapte buna si pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kmi, si rares tto ca smirghelul e pe obraji....partea de sus a obrajilor...pometii. De mancat el e cam papa lapte, primeste lapte la toate mesele, iarla cea de pranz primeste si piurte de legume. Are zile bune in general dar mai sunt si zile in care ma face cu nervii si nu mananca bine. Per total is relaxata (mai putin la buzunar ca acu dau banii si pe legume, nu numai pe lapte )

Ammo, cu diversificatu mai sunt copilasi si mai ramasi in urma, deci o sa ai cu cine te sporovai despre retete....uite nici noi nu mancam prea multe.

Stelutzele au plecaaat??? cand, unde, cum? pe un site concurent care incepe cu pari si se termina cu ntii.com? daca imi raspunde careva sa imi dea PM sa nu starnim si aici vreun conlict

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Roxi, lasa copilul sa manance cat vrea , daca ai avea probleme cu mancarea cum suntem (am fost)noi sau Tzuna sa vezi cum te_ai bucura de fiecare picatura de lapte mancata, stie el Rares cand sa se opreasca , nici la noi Timeea nu inlocuia masa de lapte cu fructe doar acum dupa o luna , astea sunt asa doar un desert pe langa bibe cu laptic ... iar in legatura cu progresele sunt sigura ca va recupera in curand ca doar fortos este la cat mananca ;
timeea cand sta in picioare foarte teapana are niste picioruse subtiiiiri de nu stiu cum isi tine greutatea

Cum o fi facut rosu in gatut Stefi? multi pupici sa treaca cat mai repede!!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Carutul de gemeni este suficient de mare ca sa nu incapa pe nici o usa decat strans... sau pe usa de la bloc cu tehnica si antrenament... asa ca puteam linistita sa-l las 5 min acolo pana duceam/aduceam copiii... dar l-au luat cand era strans langa usa, propit de perete...
Carutul nou ar fi trebuit sa fie usor si sport... dar se pare ca al meu sot are ceva cu mine.. vrea sa fac aerobic gratis... are 17 kile
S-a gandit si s-a sucit pana mi-a luat ditamai carutul, care se strange la fel de mare... imi vine sa-l strang de gat... dupa faza cu blenderul, a urmat asta... Barbatii astia, ce stiu ei...

ane2200 multa santatate

Zadi asa patesc si eu cu mandra... tipa sau repeta incontinuu ce vrea... A mea are aproape 3 ani... si m-a capiat. Ea este in centrul atentiei... dar mai sunt momente cand trebuie sa o las de-o parte. De ex. cand le dau bb-ilor sa manance o apuca... vrea si ea lapte si doar eu pot sa ii pun la incalzit altfel iese scandal... sau vrea sa faca pipi... N-am alta solutie decat sa ii las pe baieti cu biberoanele proptite pe un cearsaf... si sa ma duc cu Elena. Am incercat tot ce ai spus si tu, plus am incercat s-o implic... sa ii dau diverse de facut chipurile sa ma ajute. I-a placut o perioada... apoi a devenit neinteresant.
Eu nu am gasit solutia...

ghibuadina eu pun din alea fara lapte in fructe.. .sa se mai ingoase, ca altfel nu stiu sa manance fraierii mei...

Roxana eu ii diversific de 1 luna si ceva... si tot n-am inlocuit o masa de nimic... Tot laptele e baza. Nu mananca si gata... Cand li se pune pata nu mai ai cu cine sa te intelegi. Si nu insist... ca mi-a ajuns cu Elena.
Despre defectul "f. indecis" e de la zodie... io dadeam cu banu' chiar si in situatii care trebuiau gandite bine de tot Asa am luat destule decizii importante... Acum, de cand cu copiii mi-a mai venit mintea la cap si incerc sa fiu cu picioarele pe pamant...

si noapte buna

Mergi la inceput