Albinute & bondari de martie-aprilie '07(28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

exact ioanaradu....cred ca s-a speriat, ne chinuiam sa il adormim , el avea chef de joaca, iar mai apoi a inceput sa urle ca nu il iau in brate, intr-un final l-am luat ca am crezut ca pica blocu, a adormit si cand l-am pus in patut s-a trezit si s-a pus pe urlat si apoi un plans din ala in sughituri si parca nu mai primea aer, (s-a si inecat) s-a rosit tot , am paralizat ( vb ta), l-am dat cu calgel si a incetat dintr-o data , am pus cantece de leagan , si l-am pus pe burtica la mine pe piept si a adormit in ritmul camntecelelor si bataile inimii mele( asa ii place, dar as vrea sa il dezvat!, dar decat sa ii vad ca face asa o criza mai bine il tin)

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

ce o fii fost la stiri???

martutza m-ai fcaut curioasa, nu inchid calculatoru pana nu scrii ce a fost la stiri.si sa stii ca sunt rupta de somn!

plangeeeeeeeeee in somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna .
Daca nu ii ies dintii lu'Victor ii fac incizie si-i scot eu ca m-am dus cu capu de atata maraiala si urlat si zi si noapte..Nu are febra sau altceva.Nu-l doare nici unde, nu-i mai dau Ca ca au trecut 10 zile so....de la dinti e totul.

Carmenfr felicitari Teutei pt dintzisor
Kitty pupam pe Giulia pe dintisor
Tzuna sper sa nu fie nik grav cu Maria
Lumi_Nag pune-i videoclip cu Sofia Vicoveanca .Nu zau dar poate faca ulcer daca se uita la tv cand mananca.Sper sa-l dezveti
Ditu multa sanatate.
Mady si noi.Sunteti ok zic eu.
Stefanyia super tare Carl in poze.Imi pace scaunul lui.
Suzi bravo tie ca te descurci.Eu am clacat
Ela felicitari.Se vede din poze ca sunteti tare mandri de ea.
Diana las-o cu integrarea..si baga informatii aici desper Alex ca e al nostru si terbe sa stim ce mai face.
Raisa_fudulu bine ati revenit.Fiecare bebe e unic si papa ce-i place atata timp cat nu-i face rau la burtica asa ca ..tine-o tot asa.
Amma sa treaca mucisorii lui Lucas
Elyanne imi pare rau ca trebuie si tu sa treci prin ce a trecut Karla cu atat mai mult cu cat ai 2 de purtat in brate.Mama ei de tzara cu locuitorii ei.
Elena Giulia pe toti .Pe tine sa ai putere cu cei mici si pe ei sa le treaca repede gripa.
Zadi bine ai venit printre noi.Si eu am alaptat exclusiv pana luna trecuta cand fimiu a intrat in luan 6a si m-am decis sa-i bag supa.La 5 luni avea 8000g si 69cm.
Stefy mersi de urarile pt 1 septsi pupam pe Carl sa-i treaca supararea de la vaccin.
Ma gandeam la Arthur cu vaccinul lui din Japonia cu 10 intepaturi ca tot am vazut poza ..si zau ca imi venea sa plang tare de mila lui.La noi 1 intepatura e floare la urecehe
Laina incearca sa te linistesti.Poate e doar 1 noapte si nu se va mai repeta.Si eu am avut zile cand dormeam cu el pt ca nu ami aveam putere sa ma duc sa mananc de oboseala.Am avut muuulte treziri pe noapet..dar a trecut...totul e trecator.

Acum ma bag si eu la somn.Teroristu a inceput sa urle cand facekk, cand ii e somn, cand ii e sete, cand vrea in brate...numai in urlete o tzine de vreo 4 zile..el care era un ranjit..mi-e o mial de el..da si de mien mi se rupe inima....asa ca

LA MULTI ANI OCRAINIC SI MULTA SANATATE.SA FII PUTERNICA SA-TI CRESTI COPILUL SI SA TE BUCURI DE EL.
LA MULTI COPIILOR CARE AU MAI CRESCUT CU 1 LUNA.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI FERICITI.

Noapte buna copii.Noapte buan parinti.

PS.La tvr a fost o stire cum ca medicamentele colorate pt copii (calpol, panadol, etc) au in compozitie niste coloranti si aditivi care dau sindromul copilului hiperactiv.
De aceea va recomad Paracetamol pt copii facut de terapia Iasi care e incolor.

Cereale dau doar dimineta in mar.Am citit parerile voastre si de maine ii voi da marul copt.Poate il doare burta de l amar crud cu cereale... cine mai stie..
Supa de legume o reintroducem de miercuri ca am avut scandal la capitolul asta.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mersi, martutza, e bine de stiut.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

AA si recomandau sa nu se mai administreze medicamentele colorate fara rec medicului...aviz noua care ne tot sfatuim pe aici darsi dr care-si iau comision de la distributorii de medicamente.
Parerea mea e ca cu cat mai putien medicamente cu ata mai bine iar daca e musai..atunci e mai indicat varianta supozitor daca exista, varianta injectabil sau ...daca e musai sirop sa fie incolor..ai nostrii nu baga atatia aditivi si coloranti in medicamente asa ca ...sa inceracm cu ale noasttre.
Cica studiul a fost facut pe 30 copii administrandu-le diverese siropuri la unii colorate si la altii incolore si fara aditivi si sa observat cresterea nervozitatii, insomnii, bateau din picior,etc.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

hello!
sunt si eu prezenta dar stau mai in umbra asa , mersi Karra pt apel

noi suntem bine, Timeea mananca mai bine legumele dar, a scazut in consecinta cantitatea de lapte pe zi;

a avut iar trei zile, o eruptie de bubite pe fata si azi cand sa mergem la doctor s-au retras, nu mai sunt asa de rosii si clare dar in continuare fata e ffff uscata ; o dau cu Trixera, ma tot gandesc sa nu fie dermatita atopica - la 6 luni sa mai aiba inca bubite; caldura nu mai, e legumele, fructele sunt cam tot aceleasi nu mai stiuuuuu; mi-a mai ramas sa-i schimb laptele cu cel antialergic ceea ce am si facut, deci sa vedem...
mai da cineva lapte HA? sau mai are cineva bubite ?

Carmen, tu cum ii dai la Teuta zimaflourul? il dizolvi in ceva?

Felicitari Ela si pupici la Thea!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Laura eu am cedat nervos si am zis ca de cat sa-mi planga copilu pana se invineteste mai bine sa-l iau in brate, sa fac tot ce pot sa-l linistesc si nici in brate nu sa linistit...doar la tzitzi...as vrea sa-l iau cu mine in pat sa-l mangai si sa-l incalzesc dar nu vrea ca l-am invatat in patul lui (nu a dormit niciodata cu noi)...so...mangaie-l , rasfata-l ca cine stie ce-l doare.Incearca sa-i faci un ceiut caldut de chimen si ananson..poate are gaze...chiar daca au trecut colicile..de la mancare...pot aparea diverse reactii. sa nu mai planga in somn.

Diana_jors...a mers reeducarea lui Alex? Ca noi maien ne intaorecm acasa si nu stiu cum o sa faca...pt ca aici sa cam rasfatat.Astept sfaturi si incurajari.

gata acu chiar ma culc.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Arissa cu placere
Doina ce mai mananca Radu?

Fetelor in cat timp ati reusit sa inlocuiti o masa delapte cu altceva?Eu am incercat azi cu VIctor si la 9.30 i-am dat mar cu cereale si a mancat aprox 120-130 g si la 11 cand as adoarma smiorcaia...asa ca ..pt ca nu prea bem ceai decat noaptea..l-am pus la tzitzi si a tras mai nene...deci cand se inlocuieste de tot ca avem 2 saptamani de cand am inceput cu marul cu cereale.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

mersi marta, dar edy nu doarme cu noi( niciodata) e prima data cand face asa, de asta m-am speriat asa tare, e obisnuit sa adoarma la mine in brate mai exact pe piept cu capul in dreptul inimii mele, dar dupa ce a adormit il pun in patut si nu mai am treaba cu el pana dimineata.de tzitzi ce sa zic nu mai bea de acolo de foarte multa vreme, iar ceai nu bem decat de Musetel, e singurul care ii place.asa ca nu il fortez sa bea altul, cat despre gaze a tras azi multe,( ca de obicei) si kk de 4 ori.

mersi de stirea cu medicamente, acuma pot sa merg si io linistita la somn, mai ales ca s-a oferit tati sa doarma cu noi( adica cu mine in pat in camera la eduard)nu se intampla prea des, asa ca nu il las sa ma astepte.

pupici, noapte buna si vb maine la o cafea cu lapte

Mergi la inceput

martaaaa..sa stii ca si io am obs asta si am gasit cauza( seamana pe mine eduard) de cate ori ii dadeam mar indiferent de combinatie nu ii tinea mult la stomacel, dupa 1 ora jumate max 2 urla de foame.daca ii dadeam alceva de ex branzica + banana nu mia cerea de mancare abia dupa 3 ore si ceva.

zic si io din experienta mea.

pe mine marul ma roade la stomac , in sensul ca mie imi da foame dupa ce mananc mar!

era parca o cura de slabit cu mere, ei bine io as MURI de foame cu reteta aia de slabit!!!!!

Mergi la inceput