Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

asa deci... am fost precisa!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

mamii halal program... iata ca lactatia a revenit cum o stiam (semn ca nu numai adeluta are puseuri -de crestere- ci si lactatia -de descrestere-)insa durerea e cu programelu'....... adeluta ar suge non-stop (pana acum statea la san FIX 5 minute!).... in plus o apuca foamea la fiecare ora pe timp de zi... noaptea mai doarme si 3 ore continuu.... sper din nou ca-si va reveni la programelul dinainte de problema mea cu lapticul (adica la 2, chiar si la 3 ore si ziua, mai rarut la o ora)

Sa inteleg ca ti-au placut pozele cu Adeluta? deci are picioare lungi... daca si tu o vezi fotomodel

si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by Luna1
...numai ca ma simt tare singura aici si cand imi vb si mama in doi peri de mai avea putin sa-mi zica ca omor copilul ca nu-i dau ceai, ca nu ii dau vigantol si ca nu o diversific mai devreme de 6 luni.

Lunitzo, nu esti singura! Ne ai pe noi! (chiar daca unele dintre noi, inclusiv io, scriem mai rar pe aici)
Mama ta o fi ruda cu mama mea? Ca parca ai descrie-o pe mama cand povestesti. Si io tot o mama incapabila sunt din punctul de vedere al mamei mele. Si orice as face fac sa fiu contra ei, nu pentru binele copilului meu. Medicii astia nu stiu nimic, tre sa mai fac si cum zic babele.
Da' de unde! Io? Sa ma iau dupa babe? Nici vorba!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

karligutasaptamana trecuta am avut o zi plina de supt la tzatzic..si noaptea nany!si pana acu asa a ramas programul sper sa nu se schimbe ca tare bine e sa dormi 5 ore legate. Ziua acum mananca mai des in principal seara cam din ora in ora iar noaptea se trez o data sa manance si atat, poate si Adeluta isi schimba programul.Si DA am admirat picioruse lungi

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza mamici!
felicitari mamicilor de crestini cristina,karligutza,jadi si oana!sper ca nu am uitat pe cineva...si noi am fost duminica la botezul prietenei lui elisa care e mai mica cu 6 zile.am pus poze pe mail-ul comun.
jadi ai pus pozele de la botez?
karligutzo vreau sa vad si eu poze cu adelutza si uite ca nu stiu unde ai dat linkul.eu sunt zombi de somn azi,a mea a avut program artistic intre 2 si 5 azi noapte...am luat-o cu mine in pat poate adoarme,de unde....ea cu cracii in sus si rasete zgomotoase sa te topesti nu alta...imi cauta privirea eu incercam sa o evit sa adoarma,dar nu ma puteam abtine prea mult....si cum ma uitam la ea o apuca rasul...deci ma intelegi acum ca habar nu am unde ai pus pozele desi m-as lauda ca am citit din urma.sa-mi fie rusine!
cristina ingrid e o dulceatza!
oana(ghinet)sa pui poze...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am o intrebare pt fetele mai cu experientza pe flickr:cum fac sa am mai mult de 3 capitole?la "sets" pe mine nu ma lasa sa am mai mult de 3....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne fetelor, eu nu mai tin pasul cu voi...am citit toate paginile in viteza luminii, si vad ca ma-ncurc in nume si evenimente acum!!
Asadar, felicitam si noi mamicile ce si-au crestinat de curand cupilasii,sa le fie de bine Sfantul botez.
Anya nu cred ca ai jignit pe nimeni , cu atat mai mult cu cat asa si este, cel putin la clinica unde am nascut , toti sunt intr-o dunga, nu stiu...au propriul lor sistem,sunt mai pe vechi ei asa...nu's ce sa zic, dar sa te fereasca Sfantul de asa medici, si mai ales pediatri...uite asta e groaza mea, cum sa imi duc copilul la un medic de asta???
mai degraba consultatii on line...

AndraZDAAAA, si mie mi se pare ca-mi seamana , insa cateodata cand ma uit la el cum doarme, si cum se stramba face el fatucile lui, parca-l vad pe tat'su in miniatura....

Karligutzo,join the club...al mamicilor de bebei ce ar suge non stop la tzitzi!!!
Eh, acu sa vezi oboseala....pana acu, cu supt de 5 minute la 3-4 ore erai sefa, de-acu sa te vedem cum te abonezi la cafelele lui Simo

Andicu, iti trimit un puuuuuupppppp maaaaare maaaaare ca imi esti tare draga, chiar de pana acu nu am declarat oficial!Si mie mi-a placut poza cu cravata, arata mandrul tau bestial, ca un mare boss!

Mamiii, nu gasisi adidasii, f rau imi pare, am fost la doua magazine de profil, o reprezentanta puma si unmagazin cu articole sportive,nici nu i-au avut vreodata in stoc...ma rog, nu ma mira, ca astia fug de culori puternice, s-ar imbraca si incalta numai in negru, gri si maro...pacat!!!mi-au rams la suflet, sa-i porti si pentru mine!

fug sa fac ceva de mancare, revin mai tarziu, ca mai am cate ceva de zis...

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Alina.a pozele sunt pe pag.7 in acest capitol, dar uite ca le-am pus si la semnatura (click pe numele Adelutei).... pt tine si pt.celelalte fete care mai doresc sa faca cunostinta cu "cocuta" mea

si de dimineata tocmai am vizionat poze cu bulina Elisa si mi-a placut cum sta de vorba Elisa cu Bocanila www.flickr.com/photos/10446738@N06/1355245782/in/photostream/" target="_blank">aici

Nikole eu in loc de cafea prefer sa fiu sefa! nu zic bine? ........... offffff, cum ma invatati voi la rele

si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Samurai-lady

Fetele,pozicile de la o zi si de la o luna le atasez in mail si le trimit pe adresa,da?
Vrem si noi sa intram in legalitate

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

unde pe emailul comun? eu nu am reusit sa le gasesc

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Buna seara!
Karligutza, Lia v_am admirat printesele!
Nu mai stiu cine a intrebat de conservarea laptelui muls, parca Mychy! Aici de la "La Leche Ligue" de la moasa mea citire laptele muls se poate pastra la temperatura ambianta(19-22°) 6-10 ore pentru o utilizare imediata, la frigider 5 zile si mai mult de 6 luni la -18°! Iar pentru incalzit mie mi s-a spus ca nu la microunde ci in apa fiarta.
Noi suntem bine, dar tot cu nasul cam infundat! Maine mergem la pediatru sa vedem ce ne zice.. Am facut ecografia la solduri si totul e ok!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Aici se zice ca in frigider maxim 7 zile
in congelator maxim 3 luni
lada frigorifica (pe care nu o folosesti decat pt lapte) maxim 6 luni sau un an (uite ca nu mai sunt sigura).

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput