Strumfi de iulie-august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
nikole spune:
Nikole eu in loc de cafea prefer sa fiu sefa!
nu zic bine?
........... offffff, cum ma invatati voi la rele 
karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula
din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm... 
[/quote]
Hahahhahhaha,
da, tu zici bine cum nu, sa vedem ce zice si Adelutza acu...
tare tare, ca mi-ai smuls un mare zambet...
poze Kevinutz
oaana spune:
admirat si eu puiut frumos de Karliga....
mamii,incearca sa-i explici soacrei tale,ca foarte multe lucruri s-au schimbat de cand a crescut dansa copii...pe mine si mama ma tot bazaia cu ceaiul,sa-i dau ca-i este sete...am spus clar sa ma lase toti in pace ca pana la sase luni nu-i dau nimic in afara de san...se pare ca au inteles si ea si soacra,de altfel amandoua sunt niste scumpe.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Luna1 spune:

Simo ce cauti la capitala?
Jadi sa-ti traisca crestinul, nici nu stiam ca il botezi cred ca am sarit peste postarea aia, oricum in capul meu e varza, nu stiu ce sa fac mai intai, curat, sa bag un ochi se pe aici, sa scot si fata afara cat mai e vreme frumoasa, deci cand citesc abia retin ce sa raspund.
Nu prea am citit din urma, mai mult din doi in doi sa ma asigur ca sunteti toate bine.
La mine vestile sunt asa: azi avem fix o luna, ieri ne-am cantarit si avem fix un kg in plus (3700g) si ne-am facut si lungane, am masurat-o eu acasa si avea app 56 cm dar o vor masura la dr la 6 sapt. Acum plec sa ii cumpar cate ceva ce mai gasesc de vreme rea, ca parca vad ca vine in curand si eu nu am decat pijamale pt ea cu maneca lunga si ceva body-uri.
Timi ai gasit Vasogen? Si mie mi-a fost prescris pt iritatia ei dar nu se gaseste si am luat alta crema tot recomandata de dr Miconiam.
Va pup revin mai tarziu ca ma pierd nitel si prin parc la o cafea.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
oaana spune:
Luna,felicitari pentru prima lina a printesei.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
jadi spune:
Alina.a se pare ca flickr nu da voie decat la 3 seturi pentru varianta free si se vor vedea doar ultimile 200 de poze. Probabil trebuie sa gasim alt site de poze mai bun pentru varianta free, vad ca fetele de la sept oct 2005 au hotarat photobucket. Am inteles ca si picasa e bun (e similarul de la google).
Deni &
Vlad & Tudor
burtika spune:
buna dimineata fetelor, am si eu o intrebare: voi cat tineti copii afara? ca pentru mine e un cosmar, dupa ce ma chinui pe scari cu carutul, ajungem afara si printesa mea incepe concertul, vrea numai in brate si daca se poate numai la san, nu doarme deloc cat stam afara, asa ca nu stam prea mult ceea ce ma streseaza foarte tare pentru ca stiu ca trebuie sa stea mai mult afara.
burtika mamica de Iris(28.07.07)
Maria1111 spune:
Buna fetelor, de abia tin pasul cu cat ati mai scris,ca pruncuta mea e in perioada (de varf sper eu) a colicilor si nu se linisteste decat plimbata. Si pe mine ma bat rudele la cap sa-i dau ceaiuri, ba chiar si mama zicea ca asa imi dadea mie cat eram bebe, dar cand am intrebat-o si daca au ajutat la ceva ceaiurile, nu a stiut sa-mi zica. Desi a mentionat ca am avut mult timp colici :)
Jeni, Timi, multumesc pentru raspunsuri.
Maria1111 spune:
quote:
Originally posted by burtika
buna dimineata fetelor, am si eu o intrebare: voi cat tineti copii afara? ca pentru mine e un cosmar, dupa ce ma chinui pe scari cu carutul, ajungem afara si printesa mea incepe concertul, vrea numai in brate si daca se poate numai la san, nu doarme deloc cat stam afara, asa ca nu stam prea mult ceea ce ma streseaza foarte tare pentru ca stiu ca trebuie sa stea mai mult afara.
Pai eu o tin cate 2-2.5 ore la pranz si cateodata inca o ora seara daca e agitata rau in casa, ca asa se mai linisteste. Dar la inceput pana adoarme, plange vreo 5-10 minute. Cateodata plange ca nu a ragait si se linisteste dupa 10 min de tinut in brate. Dar nu cred sa fie vreun timp minim de stat afara, mai ales daca ii aerisesti camera zilnic.A, si caruciorul la noi tre sa fie in miscare non-stop, altfel se trezeste si plange.
jadi spune:
Pentru cine are rabdare sa vizioneze "o parte" din pozele de la botez, le gasiti aici
.
Deni &
Vlad & Tudor
burtika spune:
Maria1111 multumesc pt raspuns. si e fetita mea e la perioada colici, aseara a durut-o rau de tot , se si auzea galagie mare la ea in stomacel, eu recunosc ca in momentele alea de disperare cand mi se rupe sufletul cand o aud ca plange de durere, i-am dat si putin ceai pt burtica, nu stiu daca am facut bine sau nu , dar nu stiu ce sa-i fac sa nu o mai doara. sper si eu sa o mai lase ca de vreo 2 saptamani o tot chinuie burtica si primeste numai san.