Strumfi de iulie-august 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Wow, jadi! "O parte"? Superbe fotografiile, superbi si voi, ca altfel nu se putea! Sa va traiasca micul crestin si sa va fie de bine petrecerea! Asta-mi aminteste ca trebuiie sa ma apuc si eu mai serios de planuri pentru fericitul eveniment. Pana acum nu ne-am gandit deloc cand, unde, cum...

Vad ca Miruna incepe sa suga prin somn. De fapt suzeteste acolo, saracutza, fara tzatza, fara sa se trezeasca. Se apropie ora de masa!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata terminat de vizionat poze!
karligutzo e o bombonica adeluta!sa va traiasca.fff fain si botezul.
jadi am vazut toate pozele,dodo a crescut fantastic!e durduliu dragalashul de el si fata faina are,mai adica arinutza.petrecerea a fost beton,nebunie acolo nu gluma.iti sta tare bine tunsa asa scurt si imi place de tine ca-ti scoti" artileria grea" adica tzatzoancele la aer.ai aratat tare bine si sunteti o familie f frumoasa.am vazut-o si pe sexoasa de alina.
deci dupa atata munca cu flickr-ul asta...teapa...cred ca ma intorc la webshots.dar am vazut la alte fete ca au mai multe set-uri...
si care e faza cu baia de dupa?eu nu stiu despre ce e vorba....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna tuturor!
Paticut, frumos ai grait, ma bucur ca ti-a revenit lapticul si abia astept sa-l revad pe micutul Miron!
Anya, saru'mana din inima pentru promptitudinea cu care ma linistesti de fiecare data! ieri nu am apucat sa mai scriu noutatile, se pare ca pe Horia l-a prin totusi un puisor de raceala(nu de alta dar toti in casa sunt raciti) si haraiala s-a accentuat din cauza asta, il cam ineaca si il cam supara. Am sunat doctorita lui si mi-a zis sa-i dau Panadol de 3 ori pe zi, Osilococcinum de 2 ori pe zi, VitC 10 pic/zi si Ketof o data, seara. Oricum Oscilo si vit C i le dadeam de cateva zile, oscilo incercand sa-l protejez de raceala din casa si vit.C sa-i fixeze fierul pe care i-l dau de vreo 2 saptamani la indicatiile doctoritei(luand in considerare hemograma din spital).
Jadi, frumoase pozele, Dodo a avut aceeasi mutrita expresiva la botez cu care ne-a obisnuit si pana acum!
Simo, bine ai venit in Capitala, noi suntem la Constanta, dar daca eram acolo paote o puneam de o intalnire!
Karli, cum au zis si fetele, curaj, va reveni lapticul! Si eu amoscilatii de debit. Oricum, bine ai revenit in forta!
Eu il alaptez in continuare pe Horia, ziua nu scapa nici o masa fara san, noaptea insa ii dau numai formula(se trezeste o singura data sau maxim de 2 ori)
Andicu, imi cer scuze ca nu am mai apucat sa te sun, dar am avut programul destul de incarcat de vizite ale rudelor curiosi sa ne vada in formula completa)
Mie iar imi coace operatia, desi se inchisese de tot. De fapt o margine a taieturiii. Aseara am reusit insa sa curat acolo, ca deja era rosie tare zona, se intarise si frigea! Nu stiu cat o sa mai tina asa! Nu mai vorbesc ca am parca din nou lohii, sau o sangerare slaba, sper sa fie mica menstruatie si nu vreo complicatie in interior!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua si de la noi,

Jadi, v-am vizionat pozele si am decis: faci copii frumosi! E dulcic foc Tudor, durduliu dar nu prea ci atat cat ii sta bine, expresiv si nu pare sa fi plans la imbaiat. Vlad e baietel mare si frumos si le-am recunoscut si pe Arina si mamica ei, alte frumuseti. Sa va fie de bine botezul, aratati foarte bine cu totii.

Andutzy, sanatate multa copiilor si tie, naspa cu operatia aia.

Simo, capitalizare placuta!

Lia, e foarte bine ca Miruna doarme mai mult, .

Lunitzo, felicitari pentru dimensiunile fetei, ca la carte.

Copilul afara se tine cat se poate, in functie de starea vremii si de cheful copilului, dar nu exista reguli in privinta asta.

Am primit cardurile de identitate, trimise ieri cu dhl-ul au ajuns azi-dimineata la 10, traiasca capitalismul! Dai un ban dar stii ca-ti faci treaba.

Acum va las ca trebe sa alimentez copila si sa ma duc la dr gine.

Pup fetele,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am pus cateva poze de la botez www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/72157601963977625/" target="_blank">aici

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

oana suuuuuper costumullll supe rsuper super poae o sa gasesc si eu cva de genul asta( ma rog nasha)!Sa iti traiasca noul crestin si sa va aduc anumai bucurii.

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

deschid si eu forumul azi la ultima pagina scrisa si imi arunc okii pe pozele lui victoras! dulce si dolofaneeeel...ca de reclame! un bebelus perfect. sa va fie de bine botezul si sa va traiasca!

sper sa am timp sa mai citesc din urma, daca nu...mai tarziu.
azi ma intalnesc cu simo si baietii ei si cu deni si ai ei. eu merg cu fetele la petit. abia astept! parca prevad ca noi o sa stam la o cafeluta si tatii cu copilasii. vorma sotului lui deni: "mamele din ziua de azi!!!".niste denaturate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare mamicilor...Am si eu putzin timp pt. ca cel mare se uita la Baby Einstein si cel mic doarme.

Vreau neaparat sa intru sa va vad si pozele ca tare le mai apreciatzi...

Ce mult ma bucur ca acum suntem la Clubul Scutecelor unde intru si la Mamici de iul.-aug. 2005 si la 2007

Sa va zic cate ceva de Luca...
La 2 luni are 6 kg in cap si e un mancacios si un cumintzel.La fel ca si fratziorul lui.Daca se trezeste de multe ori sta cumintzel in patutz si se uita la carusel,rade,gangureste...

Avem ceva probleme cu kk ca nu prea face in fiecare zi. Cel mai mult n-a facut 3 zile si nu l-am ajutat. Am vrut sa vad cand face el ne ajutat. Adevarul este ca nu-l doare burtica...a plans putzin in ultima zi. Acum tratam cu ceai de musetzel si atat.Evit pe cat posibil sa-i pun supozitor sau termometru pt ca am o verisoara care se chinuie si acum cu baiatul ei de 5 ani numai cu supozitor.

Fontanela lui este fff mica asa ca nu-i mai dau nici o picatura de vigantol. Cred ca pana la 6 luni...vedem.Iar calciu...cred ca pe la un an ...sa vedem ce mai zice pedriatul...

Noi suntem racitzi amandoi...si eu si sotzul si ne e frica sa nu ia si cei mici. De fapt Luca nu prea are sanse pt ca il alaptez la san si-mi amintesc ca am avut asa un episod si cand avea Dani o luna si nu a luat deloc gripa.

Sunt atat de mandra ca cei doi puiutzi ai mei se iubesc mult...Luca cand il vede pe Dani rade cu toata fatzuca iar Dani il pupa continuu si-l mangaie pe cel mic.Ma ajuta la schimbatul scutecului,la baitza de seara...e mereu pe faza si ma anuntza cand plange micutzul si Doamne fereste! sa puna mana altcineva pe carucior in afara de mine. Zice: "Uca a mami!"

Haidetzi ca acum ma chiama amandoi!

Avem si noi poze mai noi,mai vechi pe www.gianadedu.shutterfly.com
Colici nu are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Oana, Deni, superbe fotografiile de la botez, am ramas fara cuvinte, si voi aratati foarte bine, dar cel mai mult baietii vostri mi-au furat privirea!

Giana, ti-am admirat si puii tai, aveti o familie reusita!Ce frumosi dorm ei impreuna...

alina.a nu fi de deochi,printesa ta a crescut mare mare...si ii seamana lui mami tot mai mult!e frumoasa foc!

gata, acu merg si eu la somn...pupici la toata lumea!

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna eu aici gasesc la farmacia Meagher sau cam asa ceva dar nu stiu daca e si in uk...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput