Strumfi de iulie-august 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
ghinetz spune:
Am vazut aseara poze noi cu printi si printese. Superbi copii avem!!! Sa ne traiasca.
Lia, multumim de cafea. Am vazut Minunea. 

Pot sa o pup, macar asa, virtual? Si pe tine tot. si tare ma bucur ca ai timp mai mult de forum, ca tareeee mai mi-era dor sa te citesc.
Simo, si stai mult? Adica ne parasesti? (scuze, nu am vazut unde povesteai de plecare si ma ingrijorez, sa nu se subtieze si mai tare randurile moldovencelor. Si-apoi...ramaseses ca stabilim ceva cu Calea Lactee. Ai plecat sa o testezi pe a bucurestencelor, sa vezi ce putem aduce mai cu mot noi. Ei, ele sigur ies "La Sosea", nu ne punem noi...)
Nonna, ti-am zis ca te invidiez? (in sensul bun, desigur) Cand mi-ai spus si ca soacra e fenomen de bun simt...am zis ca ma mut la Vaslui. iar cu ce reusesti sa faci in timpul liber (mancare, prajituri etc) m-ai dat gata. Eu nu mai vreau sa gospodaresc cel putin pana la Craciun. Oare se poate? Imi inscriu familia la o cantina (fie ea si sociala) numai sa nu mai vad vase de spalat, oale cu mancare...Sau, cum tot tu spuneai, ii alaptez pe toti trei. Asa ies si mai ieftin.
siminoc si pe tine ma bucur sa te "revad". Eu mai stiu cate ceva despre cum a fost in primele saptamani la tine si te admir mult. Ati reusit impreuna, sunteti o familie minunata. 
Ioana, te asteptam cu drag la iasi, dar vremea nu pare sa tina cu noi. Miercuri dimineata sunt programata cu Stefan la un control la medic, dar dupa-amiaza, daca cald, mi-ar placea sa ne plimbam putin prin Copou, sa ne cunoastem. Da un semn cand ajungi aici. iti trimit nr. meu de tel pe PM
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
si Victor (12 iulie, 2007) 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
A! V-am zis ca sambata, cand a fost botezul, la iasi a Plouat nonstop. O ploaie marunta, mocaneasca. Noroc ca romanii, ca sa iasa bine din orice gasesc consoloare si spun: o sa fie bogat baiatul. Bogat-bogat, dar cat???
Cand o sa am timp o sa pun si poze.
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
si Victor (12 iulie, 2007) 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Oana sa va fie de bine cu botezul...Da, a plouat teribil sambata!!!
Nu ma mut, is in vizite
...am profitata ca avea iubi ceva treburi si ne-am tinut si noi scai de el, sa vizitam petele si dodolinii de Bucuresti ![]()
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
siminoc spune:
quote:
Originally posted by Anya20
sa nu uit sa amintesc, desi poate multe dintre voi stiti:
schimbati sticluta de vigantol la o luna, maxim o luna jumatate de la deschidere, pentru ca in timp se inactiveaza.

pentru asta info si toate celelalte!pediatrul a omis sa precizeze si pe prospect nu scrie nic!
Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)
Comoara mea, Miruna
Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa
july_g spune:
Buna dimineata!
Desi nu sunt foarte activa pe forum, vreau sa va multumesc tuturor pentru tot ce ati scris, pentru ca mi-ati dat sfaturi uneori fara sa stiti. V-am citit mai mereu la Odisee, dar nu reuseam sa tin pasul cu voi. Va citesc si acum, mai mult decat dincolo, dar nu reusesc sa si scriu.
Imi pare rau ca au aparut dispute, dar sa nu uitam ca si acestea pot fi constructive. Suntem multe, caractere diferite, toate cu nervii pe moate din cauza oboselii, speriate de noua situatie in care suntem puse. Insa toate suntem mame si o mare familie, aici, pe forum! Drept urmare, eu imi pup toate cele 121 de surori si toti nepotii si nepotelele!
Jadi, acum catva timp am trimis pe mailul comun poze cu Liana la o luna. Nu stiu daca au ajuns. Daca da, te rog alege tu una din doua. Daca nu, spune-mi ca sa mai trimit o data. Si pentru completarea listutei, Liana a avut 50 cm la nastere.
Inca o data va multumesc pentru o odisee super frumoasa si pentru un club select din care cu mandrie facem parte toate!
oaana spune:
Buna dimineata tutror.
Paticut,chiar ma intrebam de ce nu mai intri?foarte frumos ai scris,mi-au dat lacrimile.
asa,si am intrat si eu sa ingros randurile moldovencelor.
bun venit noilor mamicutze.
Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Nonna76 spune:
Oana,tu credeai ca fac mincare de placere?Dar ce sa fac,asa e cind ai un plodut mai maricel,nu poti sa-i dai doar ce e prin frigider.(andrei tocmai a vomat si-mi zimbeste larg).
Noi avem timp de forum pt. ca doar asta pot face cu bebe in brate,si-i place zgomotul tastelor.(teancul de vase'i pin la tavan).
Si eu am vazut poze minunate ale Mirunei(ca sa vedeti ce frumoase's si moldovencele).
Ne ducem sa ne schimbam c-am vomat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
karligutza spune:
Buna dimineata!
Cum e Simo la capitala? E totul asa cum am lasat? sau si-au facut de cap petele si dodolinii acolo.... lasa ca vine ea si adeluta si da o mana de ajutor ![]()
si va sa zica iti faci de drum spre capitala cand plec eu... ti-e frica, asa-i? ti-e frica! (de noi
.. te temi ca ti-l furam pe Matei?
)
pupicei
si floricele
!
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula
din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm... 
mamii spune:
neata fetele ??Ce mai faceti??
Ghinet sa dea DD sa fie bogat bogat noul crestin!
jadiMa bucur ca s.au oprit varsaturile si dupa ai avut un crestin cuminte cuminte.
karligutanici mie nu mi se mai umplu sanii ca alta data dar vad ca si asa mai fleoshcaiti dau laptic pentru strumf.Poate Adeluta isi face programel( al meu si.a facut mai nou si vad ca noi am nascut in aceeasi zi)si sanii tre sa se conformeze.
viitorul fotomodel :)
Despre noi.... dupa cum v.am zis m.am facut mai nesimtita cu socroshenia dar pare ca tot degeaba pentru k mi.a tinut o morala de zile mari ca de ce nu ascult de ea in creshterea copilului ca ea nu ishi permitea sa faca altceva cu copilul dekt ce ii zicea soacra..I.am explicat cu calm ca s.a schimbat 'moda' in crestere acopiilor si ca eu FAC CE VREAU PE COPILU MEU..la care ea zice uite alexandru mata vrea sa te caleasca de mic...
.
Acestea fiind spuse inca ma mai abtin sa ii expluc unele lucruri pentru ca sunt in zadar dar ma bucur mult ca am unde sa ma mai descarc(AICI!)![]()

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Buna dimineata!
Cum e Simo la capitala? E totul asa cum am lasat? sau si-au facut de cap petele si dodolinii acolo.... lasa ca vine el si adeluta si da o mana de ajutor
si va sa zica iti faci de drum spre capitala cand plec eu... ti-e frica, asa-i? ti-e frica! (de noi.. te temi ca ti-l furam pe Matei?
)
pupiceisi floricele
!
karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n reguladin 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
Ma tem sa nu-i fure Adeluta inima lui Matei si sa nu mai vrea el sa mearga acasa
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei