Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by mamii
A murit Luciano Pavarotti...Dumnezeu sa-l odihneasca!burtica si bebitoiul meu e la fel dak il tin pe umar si ii arat chestii prin casa si dansez cu el se potoleshte ...cum ma opresc cum zbiara!:Dmami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07povestea lui Alex
I-auzi saracu', deci a murit; ca eu ma uitam acum dimineata la stiri si nici televizoru' nu era tare, nici eu prea odihnita sa inteleg ce zice ala si am crezut ca are un concert ceva aici in MontrealFetelor, la noi vine toamna (sigur va intereseaza subiectul asta), bate vantu', e frig si sta sa ploua; aseara mi-am luat cantar sa vad cata sunt ....si sunt nitzica, chiar prea multa dar ma apuc eu de sala de saptamana viitoare si atnci sa vedeti in ce forta reintru pe piataMa duc sa-mi fac o cafea si sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

mamii mersic pentru raspuns.
Legat de alaptat si eu alaptez dar uneori ii mai dau si ceai, la sfatul pediatrei, pentru colici (desi de cateva zile numai vrea sa-l bea).Dupa cum vad eu , voi nu le mai dati ceai. Parca nici numai am incredere in pediatra mea, i-am spus ca plange asta mica si explicatia a fost: i-o fi sete, dai apa sau ceai sau nu-i ajunge laptele. Eu am probleme ca e prea mult, asta mica nu goleste sanii si in special dimineata ma trezesc cu ei beton si mai fac si febra si ea zice sa-i dau completare.Nu m-ar mira sa ma bage sipe mine la diversificare

burtika mamica de Iris(28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by burtika
Nu m-ar mira sa ma bage sipe mine la diversificare

burtika mamica de Iris(28.07.07)

Valen sper ca nu te superi, mi-am luat libertatea de a invita maicile de la Iasi si pe cele de sept-oct (cate sunt) la subiectul cu alaptatul...daca tot e subiect de barfa si nu unul de interes pentru mamici cu bebelusi....Desi ce o intereseaza pe aia cu adolescenti faptul ca eu alaptez?

Si daca tot veni vorba, fara sa ofensez pe nimeni, vreau sa spun si eu ca mai degraba s-ar face campanii de sustinere a tinerelor mame sa alapteze (sa se spuna ce si cum, nu "HUOOOO alea care nu alaptati"), decat s ase bata piatra pe nastere naturala vs cezariana....Pana la urma e mai important cum creste un copil, nu cum vine pe lume.

Gata tac!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dupa-amiaza tuturor!

va citesc din umbra si va pe toate!

ma puteti trece si pe mine la lista de alaptat exclusiv, cu un bebe care a luat in prima luna 1,5 kg iar in urmatoarele doua saptamani peste 500 g.

sper sa o tinem tot asa, dar sunt si eu zombie, asa ca raportez un bebe colicos si urlator si zi si noapte... cand mai uit ce scrie in carte ca bebicii in luna a doua ar trebui sa doarma nshpe ore... ma oftic!

am fost si noi afara, dar e frig ... sper sa mai avem parte de zile caldute in toamna asta...

va inca o data pe toate, chiar daca nu scriu des - voi imi ridicati moralul zi de zi

am vazut si toate pozele si va felicit pentru copiii frumosi, si pentru micii crestini - cei care sunt :)

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

ei, cum sa ma supar colega, chiar ma bucur. Acum ma apuc sa dau sfara in tara pe la celelalte mamici de la scutece si cu singuranta vom fi multe. Uite, eu aici am o singura amica cu care voi merge la intalnire insa va fi cu siguranta frumos. Voi, mai ales cele din Bucuresti (ca sunteti mai multe)va puteti intalni toate intr-un singur loc sa depanati impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lunaha, ha, ha. Nu cred ca avem noi in Romania apa speciala pentru bebe si in Londra nu e. Sau poate v-am luat si noi la ceva

Simo AM CITIT SI EU REPEDE , e tot o varza in capul meu si vroiam sa raspund ceva insa nu am ramas decat cu ceva de genul Karligutza ne spune gogosi

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Anto legat de laptele de vaca si mie mi-a zis dr sa nu beau rece pe stomacul gol ca provoaca ceva colici, in rest e ok. De atunci nu am mai baut direct pe stomacul gol.

Fetelor eu am innebunit. De cate ori ies afara nu am decat farmacii si banci prin jurul blocului si asa ca intru si eu in farmacii sa-mi satisfac ceva din apetitul de cumparaturi. Cumpar tot felul de rahaturi si cinspe mii de jucarioare ptr Daria.
Off, off ce chef de shoping am

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Hop si io!
Azi am liber mai mult de la bebelina! Si de la mine! Nu mi-am mai propus sa fac nimic! Ieri m-a lovit mania curateniei in baie si mi s-a facut rau la stomac de la produsele de curatat folosite cu exces de zel! Azi ma refac, cica!
Am tras chiulul la final de odisee, da' la scutece sper sa imi fac aparitia mai des!
Deocamdata am de recuperat doar un capitol juma'! Mei ca harnicutze mai sunteti pe forum, sa nu pot tine io pasul cu voi!
Ma duc sa recuperez din urma!

Jadi si muza Simo, imi place la nebunie cum ati facut intrarea in clubul scutecelor!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Simo AM CITIT SI EU REPEDE , e tot o varza in capul meu si vroiam sa raspund ceva insa nu am ramas decat cu ceva de genul Karligutza ne spune gogosi

Dariuta mea

Ne FACE gogosi...sa nu se ia de mine "moldoveanca"

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by greierash

Am si eu o intrebare: ce reactii au avut bebeii vostri dupa vaccinul de la 2 luni? Sau au avut vreo reactie ciudata? Ca noi mergem azi dupa-amiaza, si stiti cum e: cand stii la ce sa te astepti e mult mai usor. Multumim anticipat.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

De cele mai multe ori nu sunt reactii. Dar poate fi un pic de febra pt care sa da perdolan (paracetamol) supozitoare pt bb; sau somnolenta, crize de plans.
Pitica mea nu a facut febra dupa vaccin, doar ca a dormit un pic mai mult vreo 2 zile ceea ce nu a fost tocmai rau.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput