Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Chiar daca sunt cu cel putin un capitol juma in urma, vreau sa va spun (a se citi "scriu") ca sunt mandra de faptul ca am parcurs aceasta odisee alaturi de voi!
Ati fost oaza mea de liniste sufleteasca la serviciu, indiferent de subiectele discutate. Imi dadeam seama cat de important este copilul pentru mine si ce binecuvantata sunt avand-o in burtica!
Ati reusit sa ma faceti sa ma detasez mai usor de greutati vazand ca sunt oameni cu probleme mult mai mari!
Va multumesc din suflet!

Simona, mamica de Miruna (13 Iulie 2007)

Comoara mea, Miruna

Sunt binecuvantata cu o dragoste la patrat!

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Acesta a fost mesajul din partea noastra pentru mamicile de sept-oct:

Odissea noastra s-a incheiat!

Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!

Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!

[/quote]

Foarte foarte foarte frumos!
Cred ca am sa bocesc putin!

Comoara mea, Miruna

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Simona Mandru" target="_blank">Io mireasa

Mergi la inceput

Acu' tre sa ma car putin! Tre sa "impachetez" copilul sa mergem la medicu de fam pentru postnatal si altele! Ne duce tata de Miruna cu caleasca fermecata!

Comoara mea, Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Si eu alaptez exclusiv. Dar azi cred ca ma voi re-intalni cu vechea mea prietena "pompa" pt ca maine merg la doctor si vreau sa las un pic de lapte muls acasa pt pitica; nu am de gand sa lipsesc f mult, dar e bine sa fie acolo just in case. Dar e naspa cu facutul de provizii, cand sa ma mulg? Inainte de alaptat ramane fata fara mancare iar dupa alaptat nu mai am ce. Voi cum faceti?

Si pt ca intreba cineva de greutate, Sonia s-a nascut cu 2960gr si 49 cm si la 2 luni avea 4800gr si 58,5 cm.

Valen, am vazut ca subiectul de Alaptare Helpline e tot la Femina Intim. Asta asa, ca sa te consolezi un pic, .

Pup fetele,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23
Si eu alaptez exclusiv. Dar azi cred ca ma voi re-intalni cu vechea mea prietena "pompa" pt ca maine merg la doctor si vreau sa las un pic de lapte muls acasa pt pitica; nu am de gand sa lipsesc f mult, dar e bine sa fie acolo just in case. Dar e naspa cu facutul de provizii, cand sa ma mulg? Inainte de alaptat ramane fata fara mancare iar dupa alaptat nu mai am ce. Voi cum faceti?Si pt ca intreba cineva de greutate, Sonia s-a nascut cu 2960gr si 49 cm si la 2 luni avea 4800gr si 58,5 cm.Valen, am vazut ca subiectul de Alaptare Helpline e tot la Femina Intim. Asta asa, ca sa te consolezi un pic, . Pup fetele,Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
felicitari pt. dimensiunile Soniei. Chiar asa, greu cu facutu' de provizii; eu nu m-am lovit de treaba asta pana acum pt. ca nu a trebuit niciodata sa plec singura de acasa (desi imi doresc uneori sa fiu doar eu cu mine) pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Nu se supara, ca stie si ea cum e cu bebe. Citesc pe diagonala si raspund pe mediana.
Ce sa zic si eu acum. Mai mi-a facut si pofta de gogosi.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Vreau sa felicit mamicile de sept-oct 2005 in masa sa nu uit pe careva! (desi carpanoasa de Deni o sa se ia de mine ca le felicit in masa...ma risc, decat sa uit la momentul oportun)

Anya de Anya, Sarah de Valen, Miruna de Ioana, Vlad de Jadi, Victor de Anto, Tudor de Gabi

PS: daca am sarit pe careva sa ma ierte.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor, mai primiti cu strumfi? Eu sunt o mamica de iulie-august, cam absenta ca-i drept ... bebele meu s-a hotarat sa mai stea un pic in burtica la mami si a venit pe lume duminica, 2 septembrie, la 40s+4 zile, prin nastere naturala 100%. Suntem bine, acasa, papam san, dar nu exclusiv, mai papam si zile si nopti fripte ale lu' mami .
Fetele care stati in zona Titan, va rog din suflet, recomandati-mi un medic pediatru. Am nevoie urgent, nu stiu daca e totul in regula cu buricutul bebeului, are pe langa piele o culoare maronie-sangerie, asa era cand l-am luat de la maternitate si nimeni nu mi-a zis ca ar fi in neregula. Dar pentru ca bebe plange si se vaita groaznic, desi e hranit si schimbat, ma gandesc sa nu fie vreo problema.

Revin, ma striga juniorul la datorie.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buan dimineata,
Sunt matinala, m-am trezit la 7am (mananca fata la 7) am alaptat, am mancat si am venit sa vad ce mai faceti.
Ghinetz am incercat sa ii explic la romancuta noastra de aici ca nu e necesar sa faca ceai de musetel, dar crezi ca am avut cu cine vorbi. Ea o zis ca trebuie, ca ea cand a avut copilul ei (acu 25 de ani) asa a facut. Apoi am lasat-o sa faca ce vrea ea.
Alina.a multumim draga mea. Chiar va admiram si eu cat de frumoase sunteti. Pupici la printesa.
Anya20 ma intrebam daca Anya isi suge degetul. Daca da, cat de mult? Multumesc anticipat

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by greierash

Fetelor, pentru sughit eu il pun la san pana ii trece!! Daca nu confund, cred ca de la Anya stiu pontul!! Sper sa nu gresesc!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Si eu la fel, nu ii trece imediat, dar pare sa o ajute, ca nu se mai agita. Si am citit ca sughitul e normal la varsta asta, e din cauza adaptarii stomacelului la viata extra-uterina, la fel ca si durerile de burtica si gazele.

Apropo, voi ati incercat ceaiul Baby calm contra colicilor? Are efect?

Multumesc mult pentru raspunsurile la intrebarile despre curatarea ochilor si kk.

Mergi la inceput