Strumfi de iulie-august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Vreau sa felicit mamicile de sept-oct 2005 in masa sa nu uit pe careva! (desi carpanoasa de Deni o sa se ia de mine ca le felicit in masa...ma risc, decat sa uit la momentul oportun)

Anya de Anya, Sarah de Valen, Miruna de Ioana, Vlad de Jadi, Victor de Anto, Tudor de Gabi

PS: daca am sarit pe careva sa ma ierte.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Simo, multumim frumos, .

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Karligutzoooo sunt bine. Tu? Ce face Adeluta? Abia astept sa vad poze cu . Hai lasa gogosile si prezinta-ne fata.

Siminoc ti-am admirat printesa . Are trasaturi clare de fetita.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ati venit Maria1111 si mikimi !

Bine ai revenit Vivela!

Simo, multumim de urari!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

quote:
Originally posted by burtika

Fetelor, astazi simt ca o iau razna, numai pot, de astazi de dimineata am numai reprize de urlat.As fi vrut sa intreb daca si ai vostri urla fara motiv, eu nu cred ca sunt colici pentru ca nu da semne sa o doara burtica, sa se inconvoaie, este mai mult un urlat isteric dar de cele mai multe ori se linisteste daca o tin in brate, cu capul sus ca sa poata vedea prin camera, face niste ochi mari si tace (uneori) si mai merge si cu caruselul. Imi vine sa plec cu ea la spital, o avea ceva si eu nu stiu, dar totusi, daca dupa o repriza de urlat , se uita la carusel si rade senina, ma indoiesc ca ar avea ceava. Si la voi e la fel? O dureao ceva sau o fi rasfat, ca sa o plimb prin casa.

burtika mamica de Iris(28.07.07)

Si bebita mea mai urla aparent fara motiv, adica fara sa se incovoaie sau sa i se incordeze burtica, mai ales de vreo saptamana incoace, dar eu cred ca tot de la dureri stomacale, ca de multe ori, dupa o ora de "suparare" reuseste sa faca kk si se linisteste. Si am observat ca mai tipa cand nu a ragait, desi am tinut-o 10-15 minute pe umar, cateodata ii ia mai mult sa ragaie si atunci incepe sa tipe cum o pun jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anto nici eu nu mai am de unde sa fac rezerve, ma suge copilul asta de tot laptele!

Copilul meu nu a facut kk de doua zile, de fapt am observat ca asta e perioada propice de relaxare intre 2 kk! Se mai agita un pic din cauza asta dar nu il bag in seama! Sambata daca o fi sa nu faca iar va trebui sa il ajut un pic, nu de alta dar nu ar fi frumos sa murdareasca nasa la botez

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

Jadi multumesc frumos de bun venit.
E tare simpatic forumul asta, ma bucur ca am dat de el; aflu o gramada de lucruri interesante.

Si eu sunt adepta pentru alaptatul integral, cel putin pana pe la 3 luni- 3 luni jumate cat am citit ca dureaza sa se adapteze stomacelul la via extra uterina, de preferat pana pe la vreo 5-6. Dar simplu nu e intr-adevar; bebita mea sta o gramada la san: ziua e practic agatata non-stop (10 minute san, 10 minute pauza, exceptie doar cand o mai scot pe afara), iar noaptea pauzele sunt de 1-2 ore intre sfarsitul unui alaptat si inceputul urmatorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Tocmai am tras o repriza de somn langa strumfita mea si tare bine mi_a prins!
Maria si Mikimi bine ati venit!
Apropo de ape pentru biberoane aici (pentru ca si fratzujii isi apreciaza apele lor) se cam foloseste Evian, dar cred ca sunt si altele!
Eu ma tot chinui cu pitica, sau o tot chinui cu pompita de nas.. E fornaita, am fost ieri ma doctor si mi_a dat un spray pt nas si niste supozitoare..cu care nu am avut ieri prea mare succes pentru ca u_am pus supozitorul si a facut imediat kk si a eliminat supozitorul, am zis ok, am spalat_o si am mai incercat un alt supozitor cu acelasi rezultat! In sfarsit am lasat_o in pace n_am mai chinuit_o... Azi am reusit sa ii dau unul!

Am pus poze noi sa vedeti ce frumoase ne_am facut!..zise cioara tareee modesta!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robymary spune:

as dori sa adaug si eu o bebeluha la lista voastra : Andreea Ana-Maria nascuta la spitalul nr.1 din Craiova intr-o miercuri cu soare pe 08.08.07 la ora 14;55 si e o minune(asa spune toata lumea iar eu sunt in culmea fericirii si am uitat de toate durerile)mamica se numeste roberta si numele de logare pe forum e robymary.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ca eu alaptez la exclusiv la san cred ca stiti.nici nu concepeam astfel.fetita me s-a nascut la 35 sapt cu 2400 si 45 cm.acum dupa doua luni si jumatate are 5200 si 58 cm.a avut tulburari de respiratie si a fost internata in alt spital.eu am ramas in maternitate.mi-au spus ca nu voi avea lapte,citez"nu cu asa sani".asa aratau dupa nastere parca nu avusesem bb in burtica.le-am contrazis,ma voi mulge si se va produce.mi-au recomandat pompele lor electrice din camera de muls.ma duceam din 3 in 3 ore la muls si o unguroaica de 100 de kg ma masa,pe sani in timp ce o pompa electrica sugea din mine aer ca nu iesea nimic in prima zi.de fiecare data scapam pishu de durere,ma durea operatia si uterul in mine, il simteam cum se strange.a doua zi am scos cateva picaturi,a treia zi 100 ml din doua tzatze.atunci am plans de bucurie.l-am pus deoparte sin in sfarsit am dus si eu putin lapte copilului meu.din a doua zi ma duceam cu sotzul cu masina la ea,era in celalalt capat al szeged-ului.a 4 zi de la atata stimulare m-am trezit cu ele cat casa,s-a mirat si dr cand m-a vazut.asa am inceput sa strang butelcute de lapte pe care i le duceam ei si ii dadeau numai laptele meu.dar coboram si noaptea la muls,eram singura din tot spitalul,restul mamicilor aveau copii langa ele.nu v-am povestit astea pt laude ci doar ca asa mi-a venit...sincer nu mi-a fost usor dar rezultatul il vad la ea.legatura dintre noi e atat de palpabila si cred ca mult contribuie si faptul ca papa din mine.stiu cand se satura ca scoate sanul si rade.parca imi multumeste.e un sentiment extraordinar...
nu i-as da altceva sa ma tai.am avut la 3 saptamani un san rosu,dureros,am fost la un pas de mastita,dar i-am dat sa manance din el si mi-am cumparat pompa electrica.l-am muls pana ramaneau doua piei si n-am facut nici o mastita.
cred ca toate am auzit de beneficiile alaptarii pt copii.dar la fel de benefic e si pentru noi.femeile care alapteaza au un risc mai scazut sa faca cancer mamar si de col uterin.
eu am fost putin dezamagita cand am vazut ca pe masura ce apareau bb-i la noi in listuta apareau si biberoane...pacat.
si uite ca am riscat sa-mi pun lumea in cap...si am devenit melancolica...si deci scuze...
anto mulge-te noaptea,sau dupa ce-i dai sa manance.eu asa imi mai fac provizii.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by oaana
Luna,as putea sa-l dau pe fata co Sudocream?
Voiam sa va intreb daca voi spalati bebeii in fiecare seara?
Si inca ceva,pana cand sa-i stergem la ochi cu ser fiziologic?

oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Din cate stiu Sudocream e pentru iritatii de scutec, pentru cele de pat (bedsores) si contine zinc, zincul nu este fantastic pt piele deci nu l-as da pe fata cu sudocream.

Eu nu sterg ochii cu ser zilnic, insa o spal pe fata zilnic cu apa de la robinet, asa mi s-a spus, numai in caz de iritatie ori sterg cu apa fierta si racita ori cu ser fiziologic, sau daca are ceva in ochisor. Baita ii fac o zi da una nu in cadita insa in zilele de ne-baie o spal in chiuveta rapid. Cand facem baie ne intindem la 20 min ca ne place mult.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput