Strumfi de iulie-august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
AndraZ spune:
Revin cu completare: Anya, Valen, Luna, Deni si toate celelalte fete mi-au fost alaturi cand am fost cat pe ce sa renunt la alaptat ( motivul era simplu: Mara refuza sanul...s-a dovedit mai tarziu ca nu eram eu de vina, ci cefalhematoamele cu care s-a nascut). Daca nu mi-ati fi fost alaturi, as fi renuntat cu siguranta. De aceea va trimit o multime de
si cate un buchet mare de
la toate!
Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Simo78 spune:
Daca faceti lista cu alaptat exclusiv sa ma treceti si pe mine...e greu, dar mai infernal mi se pare cu sticluta (sterilizeaza, fierbe, incalzeste...monitorizeaza 3 ore...) Eu is cu "frigideru` dupa mine.
Al meu e in puseul ala de crestere...ma zapaceste...cere acusi acusi, s-a marit si productia si am tzitzi umflate si SEXYYY 
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Simo78 spune:
Mey fato...te stii tu care sti....da scrie ceva, nu numai ameninti "mama mama ce am sa va mai scriu" si pleci la facut gogosi....
Simo
de Matei Hisham 
mikimi spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru primire, si mai ales pentru aprecieri.Evident ca sunt mandra cat mama leone de baietii mei(toti), desi cand am aflat ca vom avea tot baietel nu am vb 3 zile cu nimeni.La servici le-am facut tuturor viata amara, iar numele lui bb2 l-am ales cu o saptamana inainte de nastere.Ce bine ca am revenit la sentimente normale.
Insa nu preget sa ma minunez de fetite si sa-mi doresc si eu papusa mea.
Simo, Yannis a avut 3500 si 52cm la nastere.Si a venit pe lume pe 28.08.
Nikole am cautat un pic, dar sincer nu prea am timp sa rasfoiesc tot.Daca ai 2 min da-mi un PM pls.Multam fain de ajutor.
Greieras, reactiile de dupa vaccine sunt diverse, de la nimic, pana la febra, agitatie sau dimpotriva somn prelungit.Imi amintesc de la Alex, altfel eu nu sunt o parere avizata cu acte, deci sa o iei informativ…ca dupa vaccin l-am scos afara, nu imediat (am impresia ca e o restrictie de vreo 2 ore…nu dati daca nu-mi amintesc eu bine, oricum va spune medicul), in fine l-am scos afara cateva ore si a dormit, iar seara /noaptea respective il controlam destul de des de temperature, cu mana, iar daca simteam ca e prea fierbnte si cu termometrul.A facut un 38 maxim in noaptea aia, i-am pus sosetute cu otet si juma de supozitor paracetamol si gata, a doua zi era fara de ‘’buba’’.Bafta.
Cat despre alaptat si eu in clubul exclusivist si excluivistelor.Pe Alexander l-am alaptat pana la 1 an si 3 luni si a crescut si sanatos si bine si destul de imun.E adevarat ca am avut privilegiul de a sta cu el acasa 1 an intreg, cu yannis voi sta doar pana la 6 luni cand voi incepe diversificarea si voi putea fura cateva ore libere si penru service, altfel sclava la stapan pana o vrea ca tare e placut si bine pt ei.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
Simo78 spune:
Miki..ora? Sa trec tot odata..astept sa dai si ora.
Simo
de Matei Hisham 
burtika spune:
Fetelor, astazi simt ca o iau razna, numai pot, de astazi de dimineata am numai reprize de urlat.As fi vrut sa intreb daca si ai vostri urla fara motiv, eu nu cred ca sunt colici pentru ca nu da semne sa o doara burtica, sa se inconvoaie, este mai mult un urlat isteric dar de cele mai multe ori se linisteste daca o tin in brate, cu capul sus ca sa poata vedea prin camera, face niste ochi mari si tace (uneori) si mai merge si cu caruselul. Imi vine sa plec cu ea la spital, o avea ceva si eu nu stiu, dar totusi, daca dupa o repriza de urlat , se uita la carusel si rade senina, ma indoiesc ca ar avea ceava. Si la voi e la fel? O dureao ceva sau o fi rasfat, ca sa o plimb prin casa.
burtika mamica de Iris(28.07.07)
Irinusha spune:
Eu nu alaptez (din motive medicale), mi-a trecut oftica, dar totusi invidiez (in bine se intelege) pe cele, care o pot face.
Cred ca si cu tzitzi si cu sticluta avem problemutele noastre ... eu una cred insa ca-i mai usor (dupa ce trece faza de inceput) alaptand. Sa ma vedeti pe mine cu "toate cele" dupa mine, voi aveti nevoie doar de "tzitzi"...
Si asa ca o "incurajare" spre alaptat: in tara formula e aproape dubla la pret i comparatie cu aici.
Jeni, Cris a baut pana la 2 ani lapte noaptea ... am intrebat mai multi medici daca-i rau si toti au spus la fel: nu. Cica n-ar mai fi o nevoie, ci doar un obicei ... si ca majoritatea mamicilor renunta la laptele din noapte din dorinta de a dormi. Sincer, mi-ar fi placut si mie sa dorm bine, dar l-am lasat ptr. ca nu mananca bine in general si ca a fost intre 1 si 2 ani extrem de bolnavicios. Pe Melie o s-o dezvat mai devreme ca deja mi-am facut datoria la Cris...
Diversificarea se face dupa luna a5a ... mai avem timp sa discutam despre asta.
Anya, te rog, un sfat! Pediatra ns. mi-a spus ca pot schimba laptele fara probleme (era vorba de cel anti reflux de la Aptamil), ca pot da o sticla din cel vechi, o sticla din cel nou ... ca oricum sunt toate la fel. Eu stiam ca se face treptat. Deci cum este? Multumesc de acum!
Pupici!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
mamii spune:
A murit Luciano Pavarotti...Dumnezeu sa-l odihneasca!
burtica si bebitoiul meu e la fel dak il tin pe umar si ii arat chestii prin casa si dansez cu el se potoleshte ...cum ma opresc cum zbiara!:D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
Irinusha spune:
Miki, bine ai venit! Ti-am admirat baietii, sa-ti traiasca! Eu una nu m-as fi suparat de inca unul ;)
Poate vine fetita la a treia incercare :)
Burtika, se plictiseste si ea mititica .... ii trebui program! Mai stiu eu una ...
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie