Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna seara fetelor!
Am si eu o clipa de liniste, in sfarsit. Bebica doarme, sotul doarme.
Am vazut ca si unele dintre voi aveti pb cu bebele in ceea ce priveste mucisorii si pustulele alea mici pe corp. Al meu are f. multe pe fata. Unele trec de pe o zi pe alta, altele nu. In plus, ceea ce ma cam sperie este ca azi l-am auzit parca respirand un pic harait. Nu stiu daca e de la mucisori sau altceva. Maine ma duc la Budimex la dr. Stanciu Adrian pt un consult.Stiti ceva de el? Dar de dr. Ana Culcer de la Municipal? Ea vine acasa? Dr lui de familie, desi pediatra, nu-mi inspira prea mare incredere.
Cand l-a vazut prima data ma intreba pe mine ce sunt bubitele de pe fata.Oricum in scrisoarea medicala scria eritem alergic.
Ma duc sa vad pozele cu bebici mici si scumpici si mamici foarte frumoase.
Cred ca din cauza stresului am slabit pana acum 12 kg. inca 7 si sunt ca la inceput de sarcina.

Revi8n cu o intrebare. lui bebica ii chioraie intestinele ceva de groaza. Oare de ce?
Lucia, mami de Cristian, 26.08.2007
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nonna si eu stiu ca pt fontanela mare se dau mai multe picaturi de vigantol.
Luna pt ca tu ma enervezi cu rochitele tale hai sa te enervez si eu cu cerceii. Andra are din maternitate. Noi am pus direct din aur caci a spus pediatrul ca nu e nici o problema daca ii punem din primele zile de viata si copilul e supraveghat. deci am sarit peste cei medicimali.
Si ca sa le enervez si pe fetele din Bucuresti eu am dat 10 ron pt ca i-au pus cerceii.
andreea_c eu am primit banii fara cerere. a dus sotul doar o copie dupa certificat.

nu mia- raspuns si mie nimeni. ce calmante pot sa iau ca sa scap de durerea de la picior? chiar nu stie nimeni? doare destul de tare. ma duc sa ma fac cu ceva unguent. nu stiu cum o sa ma descurc la noapte cu andra caci nu vreau sa o culc cu mine in pat.
gata. merg la culcare
va p[up

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, am si eu o intrebare de 1000000 de puncte. Cele care le-ati facut gauri in urechiuse fetelor le-ati dupa aceea cu ceva, cu vreu unguent ceva? Mie mi-au spus sa ii dauc cu Bneocin. OK>..i-am facut baie fetei, i-am dat cu Baneocin si in timp ce o alaptam, adica dupa 10 min de cand ii dadusem cu crema la urechiuse, imi trece mie prin cap sa citesc prospectul...si ...ce sa vezi? Baneocin Unguent este INTERZIS copilului sub 2 ani....m-am apucat si am sters cu simt de raspundere. sper sa nu i se intample copilului ceva ca ma spanzur. de obicei citesc prospectele inainte de a folosi orice medicament, numai ca astazi m-am gandit sa ma las pe mana celor care stiu mai bine ce trebuie facut. nu stiu ce sa fac: sa-l folosesc chiar daca pe el scrie ca e interzis copiilor sub 2 ani? va rog sa imi raspundeti cele care sunteti in cunostinta de cauza, cu ce ati dat fetelor la urechiuse. va multumesc anticipat.

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

anyone?

Noi de aseara pana maine seara suntem singuri acasa...A fost un pic mai greu pentru ca de obicei il tinea tati in sus sa ragaie...dar suntem ok.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

dragele mele fete,

noi am intrat mai rarut in ultima vreme pentru ca pitica mea broscuta ma tine in priza.

am si eu niste intrebari la voi.

1. voi de cand le dati vigantol bebeilor? ca mie pediatra mi-a zis ca de la 1 luna.

2. pompita de nas trebuie sterilizata inainte de fiecare folosire? sau doar prima data?

si precis ca o sa mai am si alte intrebari, dar momentan atatea.

noi azi am fost la control, si ne doare burta pentru ca mancam prea mult. drept urmare trecem pe sab simplex.

ochisorii nu au trecut (am plecat cu infectie din maternitate si am pus ciplox pana acum, acum trecem pe netacin)

si cam astea ar fi vestile de la noi. pe scurt, pentru ca mancaciosul meu acum plange ca din gura de sarpe de foame (nu ca as tine copilul nemancat)

va pup

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

atat de mari suntem

Mie mi-au zis sa-i dau Vigantol de la inceput 2 picaturi/zi. Cum are infectia la ochisori bebitzul tau ? Ca si noua ne curge un ochi (au curs amandoi, dar la unul a trecut) si dimineata sau dupa somn avem cojite galbene la ochi. Medicul de familie mi-a dat picaturi cu gentamicina de 3 ori pe zi timp de 10 zile, dar degeaba. Azi ma duc la o pediatra sa vad ea ce imi spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Simo78 mul#355;#259;mim de cafea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineta!
Multumesc Simo de cafea! Chiar am nevoie (de fapt am baut-o).
Bebele meu la 4.30 are chef de joaca .Am noroc de sot care pe la cinci il preia si pe la sase adoarme si pustiu. Nu plinge ci doar vrea sa vorbesti cu el dar 4.30 e o ora imposibila pt. mine.
Oana ma bucur ca esti de pe-aproape.Eu nu stiu ce medici sunt la noi la spital caci am nascut ambii baieti la Iasi si medicii de aici nu vad cu ochi buni mamele sclifosite care nasc in iasi.
Multumesc Luna si Nico pt. raspunsuri.Legatura dintre calciu si vitamina D este ca vit.D ajuta fixarea calciului si fosforului in oase si deci cresterea oaselor .Dar eu ma intreb calciul ala e programat sa se duca la fontanela lui bebe?
In rest,la noi in oras nu este apa(nicaieri),dupa ce suntem polul saraciei mai suntem si nespalati.
Toate cele bune.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Aolo ce ma 'bucur' cand mai vad cate o colega de suferinta de la 4 jumate!Nu pot sa imi dau seama cum de pe bebeul meu il apuca parturile si cachitzu tocmai de la 4 juma IN FIECARE zi si adoarme deabea acum calumea!!Am ochii praf !
CAFEA?!DA 2 se poate??
Si bebitoiul meu are fontanela cam marishoara dar pediatra nu mi.a zis nimic despre ea!Poate cand nu voi mai alapta o sa imi zica sa ii dau nishte vitamine banuiesc.
gud morning garls

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Simo ma abonez si eu la cafea.
Nonna eu stiam ca vigantolul fixeaza calciul din lapte si nuy mai trebuie dat calciu. Sper ca nu spun prostii.
Si la noi a fost oprita apa si nici macar nu au anuntat ca sa imi fac provizii asa ca am cumparat zeci de litrii de apa plata. Acum e bine ca au terminat revizia.

Andra
eu la pitica mea am folosit doar spirt. Asa mi-au spus in maternitate si vads ca s-a vindecat foarte bine.
Stai linistita ca nu pateste nimic fata de la baneocin.medicii il recomanda si la nou nascuti.
Jeni si Aylin sanatate multa la bebelusi.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Andra ma bucur ca sunteti si voi cercelate si motate, sper fara mari dureri. Nu te ingrijora cu Baneocinul, si eu stiu ca se recomanda si la nou-nascuti asa cum a spus si nma, insa pentru linistea ta (si a mea) sa stii ca eu nu i-am dat decat de vreo 2 ori, (nu de 2 ori pe zi cum spuneau la Medlife) pentru ca pe pitica nu o dor urechiusele, nici cand pun mana, nici cand ating accidental sau cand papa si sta cu caputul pe ele.

I-am mai miscat fata-spate dupa indicatii, dar pe fata nu o dor gaurile si nu prea insist cu baneocinul. Pielea se vindeca frumos in gurica din ureche cu siguranta si asa.

Eu cand am nascut, am trimis SMS tie si AndreeiC, toate 3 fiind in spital nascute de cateva ore. Asa ca nu m-am orientat. deunde era sa stiu ca piticii nostri vor s ane cunoasca aproape in acelasi timp?

Pupici

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput