Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 30
Samurai-lady spune:
MAMII - si noi avem show de kakitzi si partzuri pe la 3 juma sau 4.
Noroc ca adoarme repede dupa ce ii dau sa pape.Iar eu ma trezesc dimineatza la 7,fresh ca un zombie sa il trimit pe cel mare la gradi.
Ieri seara,pt.prima oara am dormit 5 ore legate si azi is mai om,parka.
Pupicei.
Samurai-lady
Keita 29.07.2007
si Kenta 23.12.2002 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007 
Miillyy spune:
Buna dimineatza fetelor!
Raportam si noi inca o noapte de stres, ca bebitza s-a hotarat sa nu mai manance!Adica ia o gura doua, dupa care incepe sa se foiasca, sa se inroseasca si scuipa tzitzi.
Asa ca dati repede o cafea si la mine...ca altfel imi pica ochii in gura ![]()
M. si
Mihnea Gabriel
mamii spune:
eu nu shtiu ce sa mai cred!Deci bebitoiul meu aseara a dormit de la 11 pana la 2 a mankt s.a culcat...si s.a trezit la 4 juma..a mai motait asha putin si eu la fel dar nu somn..nici makt 15 minute..si acuma doarme de rupe iar eu nu pot dormi ziua ...cred k tre sa mai obosesc putin :))
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
andreea c spune:
Neata!
Fetelor m-ati bagat la idei cu calciul asta. La fel am fost sfatuita si eu sa-i dau lui Raducu 20 de zile pe luna cate 2.5 ml calciu pharco pana la 4 luni...si i-am dat. Acum sunt in ceata total. Tot nu am inteles ce rau ar putea sa-i faca. Anya tu ce parere ai?
Clau ce-i cu tine asa matinala? 
Nico frumos din partea lor ca ti-au dat banii. La mine daca nu intrebam sigur nu primeam nimic.
Luna merci de complimentele pt. Raducu. In ceea ce priveste ideea sotului tau, eu zic ca nu e rea deloc. Sigur ati avea un baietel reusit. 
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
violetan spune:
Fetelor, o intrebare: de la ce varsta se primesc bebeii la cresha? Exista crese private, cumva? Va pup si multumesc mult de tot. 
mamii spune:
fetele care ishi lasa bebicii sa doarma pe burta e normal ca ei sa fie roshii in obraji???AL meu e roshuuuuuuu roshu roshu...sa ma sperii??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
Irinusha spune:
Mamici de Strumfi, va pupic de dimineata.
Sunt la o cafea si cat nu zice fi-mea nimic sa ma mai bag putin ...
Jeni, nu trebuie sa fie infectie la ochisor ... asa a avut si Amélie, iar pediatra mi-a spus ca inca nu s-a adaptat la schimbari bruste de temp.... si chiar asa era, curgea mai rau cand ieseam afara. MI-a dat ceva homeaopatic, nu stiu daca se gaseste si in tara, dar eu ti-l recomand totusi: de la WALA - Euphasia - picaturi de ochi. La noi a functionat deja dupa o zi.
Pentru copilasi, care inca nu si-au gasit ritmul de noapte-zi: nu vorbiti cu ei prea mult, nu va jucati cu ei noaptea, lumina sa fie inchisa ... si incet, incet v-or intelege si ei care-i chestia cu zi si noapte. E bine sa fie lasati la ei in patut - mai ales daca nu plang - sau incercati sa-i adormiti din nou dupa metoda preferata.
Aha, deci Vagantol este vit.D ... ca mai pusesem aici intrebarea. Aici se da de la o sapt. fluor si vit. D, dar nemtii au lipsa de soare, inteleg. Pediatra mi-a spus ca nu-i musai sa i-o dau (eu, spre rusinea mea, o mai uit) vara, ca are destul soare, care ajuta sa se fixeze calc. ... Asa ca ma intreb, de ce se mai da in tara, mai ales la soarele din vara asta ... Iar suplimentul de calc. la sugari chiar nu-l inteleg ... Aveti grija fetelor ca un surplus de vit.+minerale poate dauna!
Pentru copii colicosi - ca si noi suntem: va recomand din suflet tot de la WALA - supozitoare Carum Carvi, cu chimen. La Cris au fost apa de ploaie, dar vad ca lui Amélie ii ajuta.
Sau cei hraniti artificial, faceti laptele in ceai (chimen, fenicul) ... la noi ajuta mai mult decat Sab Simplex.ul ... la ala deja suntem imuni ;)
Noi ii facem laptele lui Melie cu Nestargel (de la Alete) ptr. ca are un reflux mai accentuat si o cam chinuia ... e mai bine acum, mai regurgiteaza, dar acum doar surplusul de laptic, atunci cand isi scoate si gazutele. Vi-l recomand si pe acesta ... daca aveti intrebari, va stau la dispozitie :)
Gata, ca se cam maraie domnisoara ... Va pupic si multumesc ptr. aprecieri! :) Sunt tare mandra de copiii mei, vedeti de altfel si la semnatura ;)
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
witchy_witch spune:
Revin si raportez bebita cuminte, mai putin cand il doare ceva cand devine isteric de-a dreptul
, zici ca il injunghiem cu ceva, asa urat face! Sotul glumeste cu mine si imi spune sa nu mai tai copilul ca il mananca intreg, dar mie nu imi arde de glume!
Avem zilnic cate o repriza de isterii (de regula burtica sau acuma un muc albicios si lipicios, mai lungutz de vreo 1 cm care s-a lipit spre gatutz si ne haraie pe gat si pe ambele nari). Aveti cumva vreo idee cum sa il dezlipim de pe gatutz? Ca ne formaie rau si nu doarme din cauza lui!
Si am o urgenta mare: am 2 saptamani de la operatia cezariana azi. Pe mine m-au cusut cu fire resorbabile si mi-au zis ca nodul va cadea singurel... De alataieri ma cam ustura zona operatiei unde e nodul, dar am zis ca se vindeca si de aia. In schimb ieri seara am vazut ca s-a inrosit un pic in jurul nodului (de fapt e roz, nu rosu) si cand am sters bine de tot cu betadina a inceput sa supureze puroi, exact ca la un panaritiu. Zona e roz si intarita. In rest nu am febra, ma simt excelent, nu cred sa fie grav! Ati patit asa ceva? Si ce trebuie facut in afara de betadina pe locul ala? Am stors un pic (nu puternic) si am pus niste comprese cu betadina sa tina locul un pic umed poate mai iese din puroiul ala.
oaana spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Neata!
Fetelor m-ati bagat la idei cu calciul asta. La fel am fost sfatuita si eu sa-i dau lui Raducu 20 de zile pe luna cate 2.5 ml calciu pharco pana la 4 luni...si i-am dat. Acum sunt in ceata total. Tot nu am inteles ce rau ar putea sa-i faca. Anya tu ce parere ai?
ANDREEA CUM E CALCIU PHARCO?E BUN LA GUST?
Clau ce-i cu tine asa matinala?
Nico frumos din partea lor ca ti-au dat banii. La mine daca nu intrebam sigur nu primeam nimic.
Luna merci de complimentele pt. Raducu. In ceea ce priveste ideea sotului tau, eu zic ca nu e rea deloc. Sigur ati avea un baietel reusit.
Andreeade
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"