Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 28
Irinusha spune:
Salutare mamici, pupici la strumufulici!
Bine v-am gasit la Strumfi!!! Doamne ajuta in continuare de bb-i sanatosi si mamici voioase!!!
Mai m-am bagat in seama pe la sfarsitul odiseei, dar presupun ca eram prea emotionate si n-ati observat mesajul meu
... asa ca incerc din nou. Avem si noi poze noi la albumul lui Amélie (www.amelie.watch-in.eu/amelie)
N-am citit din urma ca stau prost cu timpul ... domnisoara mea s-a invatat in brate si e mai greu ... ma doare deja bratul stang
.
Sa ma laud scurt: Melie s-a facut o babana (are doar 5 kg, dar pare mai grasunica, cu falcute si cutulite). Papa f. bine, cu somnul sta mai prost ... e in schimb o veselie mica. Ajunge doar s-o bagi putin in seama si incepe deja sa rada cu gura pana la urechi ... ta-su zice ca seamana cu mine ;). Cel mai mult radiaza la frate-su ... se opreste chiar din plans, ii trece tot
. Deja si-a descoperit mana (stanga) ... cu vreo 2 sapt. inaintea lui Cris ... si incearca deja sa apuce, cu mari frustari ca nu are directie buna ... dar dupa cum exerseaza in curand va reusi. Mie mi se pare mult mai dezvoltata decat Cris la varsta asta. Gangureste mult, spre disperarea mea prevad ca o sa fie o vorbareata ... Isi tine f. bine capul, se ridica cand e pe burtica ... deja nu ma mai stresez cand o iau in brate si tare bine mai e.
Cam atat ca ne-am laudat destul si acum se trezeste rasfatata mica.
Pupici si numai bine! Am vazut poze multe, multe cu bb-i frumosi si mamici sexoase ... scuze ca nu mai retin ce si cum, dar oricum, toate mi-au placut. Pupici!
Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) &
Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie
nma spune:

Noi mai rarut pe aici. Incerc sa tin pasul cu voi dar nu prea reusesc. mai am de citit cateva pagini dar acum s-a trezit pitica asa ca renunt.
Mada “La multi ani!” pt sot. Sa aveti parte de cat mai multe bucurii!
Andra_Z din pacate nu prea mai am timp. Nu ma laud cu invatatul ca nu prea mai apuc. sincer nu stiu cand trece timpul. promit sa te sun cand am timp.
Numai acum au aparuit lacrimule la voi? Andra le are de ceva vreme. Eu o mai las sa planga si am descoperit ca uneori plange tare cateva secunde apoi se opreste si doarme.
Milly pupici lui Mihnea sa fie mai cumintel.
Am vazut mai multe poze de bb si toti sunt niste scumpi.
Andra nu a facut kk de 4 zile. Mi-a fost mila de ea si i-am pus ˝ supozitor cu glicerina. M-am speriat canmd am vazut cat a putut sa faca. In rest e cuminte doar ca vrea sa stau mai mult cu ea. aUneori imi e si greu sa nu stau langa ea si sa ne prostim. A scos si ea un o la un moment dat. Imi zambeste destul de des motiv pt care imi e greu sa o las si sa mai fac cate ceva treaba.
A servit si ea masa in parc cand avea 3 saptamani.
Dupa plimbarea de ieri eu m-am ales cu o entorsa asa ca acum abia ma misc prin casa. nu prea stiu ce medicamente am voie sa iau asa ca va rog sa ma ajutati.
mai vreau sa stiu ce parere aveti despre port-bb. Eu am inceput sa il folosesc.
fug caci deja plange tare.
va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
cristina26 spune:
Multumesc Luna. Tare frumusica printesa ta
, ca mamica ei de altfel.
Valen imi pare asa de rau, mi s-a rupt inima in bucatele cand am citit de Sarah. Nu prea stiu ce sa iti spun, decat ca sunt alaturi de tine. Sincer nu stiu tot ma gandesc la ceva dar tot ce imi vine in minte pare sa fie ridicol. Am sa iti spun la ce m-am gandit eu ca poate ar ajuta:
1) daca e posibil sa stai cu ea cat e la gradinita.
2) sa ii promiti ca daca va fi cuminte si nu va plange veti merge la cofetarie la iesirea de la gradinita (dar daca vei face asta in fiecare zi, ar putea fi problema obezitati luata in considerare)~sincer nu stiu. Sper din suflet sa ne spui ca nu a mai vrut sa mearga de la gradinita acasa cand o sa mergi sa o iei.
Va imbratisez pe voi trei fete frumoase
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Cristina, una peste alta, cu lactetician sau fara, cu atasament fata de biberon sau fara, Ingrid a papat san si asat este important. Nu conteaza ca te-a "facut mincinoasa", conteaza ca pana la urma ti-a acceptat sanul.
Andra siMara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Asa este, acum sunt tare mandara de fetita mea mananca asa de bine la san
. Pupici tie si la frumusetea de Mara.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Luna1 spune:
Andreea C e superb Raducu. Ai mai pus tu o data pozici si i l-am aratat si sotului si a zis ca daca ma convinge sa mai facem unu vrea sa fie frumos ca Raducu. (asta numai pt ca numai poze cu Raducu am apucat sa-i arat).
Andra ce ma enervati cu cerceii vostri. Aici nu-mi da nimeni gauri la fata pana la cel putin 6 luni.
Asa ca d'aia o imbrac in rochite sa stie lumea ca e fetita.![]()
Irinusha bine te-ai reintors, noi am tot intrebat de tine dar am inteles ca erai in Ploiesti.
Nico/nma spor la invatat.
Eu am reusit sa fac patutul sa nu o mai muste pe Adelise de fund (adica doarme in patut)
si acum fac treaba, mai citesc pe aici mai spal niste biberoane, mai sterg un praf, sclavie frate.![]()
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Nonna76 spune:
Ce de mai mamici frumoase am vazut! De ce sa ne mai miram ca strumfii sunt asa frumosi ?
Anya,eu sunt un exemplu de copil care am supt un an si patru luni si am trecut direct la canita,farfurie,lingurita si nu pentru ca n-a vrut mama sa-mi dea biberon ci n-am acceptat asa ceva.
Si eu pe cel mare l-am alaptat un an dar apoi am trecut la biberon noaptea caci era greu sa-i dau cu cana la ce mincau era.
Copilul meu are fontanela cam mare.Mai are cineva problema aceasta?
Medicul mi-a recomandat calciu ,i-am dat de citeva ori dar copilul refuza si am renuntat. Am mai spus ca in orasul meu sunt doar 3 pediatri si aceea peste 50 de ani.Mai multe lucruri aflu de la voi decit de la ei.
Ma duc sa ma joc cu copilul cel mare ca e cam gelos si profit de faptul ca Andrei doarme si voi fi doar a lui.
V-am pupat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Luna1 spune:
Nonna iti pot spune ce e aici. In Romania stiu ca pt fontanela maritase mareste doza de Vigantol. Calciu nu stiu ce leg ar avea cu fontanela marita. Aici se controleaza fontanela dar nu se da Vit D (Vigantol) decat de la 6 luni si numai daca e alimentat exclusiv natural. Altfel il gasesti in formula. Deci sincer nu m-as impacienta caci n-am fazut pe aici niciun copil cu fontanela deschisa la 10 ani. ![]()
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
madabout2003 spune:
Tocmai m_am intors de la o plimare cu bicicleta!..A fost o feerie eu cu bicla, mama cu carutu' fie_mea in carut
! nu de alta dar trebuie sa va ajung silfidelor, dar la scoruri d'astea 40-50 de kile nu ma bag...cred ca fac parte din categoria grea
!
Irinusha am vazut pozele cu Amelie e tare frumusica, cel mai mult mi_au placut pozele cu ea si fratiorul!
Valen mi s_a strans si mie inima cand ai povestit de Sarah
! Nu stiu ce sa iti spun ca n_am nici un sfat la indemana! Va pup pe toate!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
oaana spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Ce de mai mamici frumoase am vazut! De ce sa ne mai miram ca strumfii sunt asa frumosi ?
Anya,eu sunt un exemplu de copil care am supt un an si patru luni si am trecut direct la canita,farfurie,lingurita si nu pentru ca n-a vrut mama sa-mi dea biberon ci n-am acceptat asa ceva.
Si eu pe cel mare l-am alaptat un an dar apoi am trecut la biberon noaptea caci era greu sa-i dau cu cana la ce mincau era.
Copilul meu are fontanela cam mare.Mai are cineva problema aceasta?
Medicul mi-a recomandat calciu ,i-am dat de citeva ori dar copilul refuza si am renuntat. Am mai spus ca in orasul meu sunt doar 3 pediatri si aceea peste 50 de ani.Mai multe lucruri aflu de la voi decit de la ei.
Ma duc sa ma joc cu copilul cel mare ca e cam gelos si profit de faptul ca Andrei doarme si voi fi doar a lui.
V-am pupat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
buna nonna,ma bucur sa vad pe cineva mai aproape de barlad...noi avem acum o pedriata super la neonatologie,eu merg la dansa,e tanara si e total diferita de cele in varsta...si mie m-i s-a recomandat calciu,dar nu a vrut sub nici o forma asa ca am renuntat-si la bebe meu fontanela e mare
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
X-ray spune:
valen asa rau imi pare...ce-i in sufletelul tau...acum imi vine in cap vorba aia "numai mama sa nu fi"....
oana(ghinetz)pe elisa am avut-o cu noi in sala cam o ora.restaurantul a fost al unei pensiuni si am avut camera sus unde a stat cu buni(mama) sau cu mine.ideea e ca urla muzica in poze si ea dormea beton.la un moment dat s-a ars o sigurantza si s-a oprit muzica.in linistea de dupa plangea elisa mea...
.asa ca am dus-o in camera.
cami trusou de botez nu exista in ungaria,nasa a luat rochita care i s-a parut mai speciala.si acolo sunt nu gluma....
irinusha amelie a crescut bine si e tare dragalasha.
noi multumim de aprecieri.iar am sentimentul ca am mai uitat pe cineva,dar va las ca ma asteapta fata sa-i fac baie
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)