Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

salutare,

luna
frumosa foc adelise a ta ,ma dat gata cu rochitele ei si dreptate au fetele ca arati de 20 de ani.

alina.a nu stii in ungaria unde se gasesc trusouri pt botez ca in TM nu am gasit nimic frumos.am vazut pozele de la botez ii merge f bine bubulinei tale si sunteti tare frumoase amandoua.

despre noi zicem ca am luat 700gr in 2 sapt avem 4010 gr papam lapte praf ca eu am fost nevoita sa opresc lactatia ca sa nu ajung la operatie.eu una nu ma simt prea bine am tot probleme cu anemia mea azi noapte m-am dus sa fac laptele la bebelina si am ametit de cap si am picat in bucatarie noroc ca a auzit sotul si a venit el si. asta ma cam speriat ca nu am mai patit pana acum ,asa ca tre sa ma duc sa imi fac analizele.

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Azi dimineata tot il ziceam lui Sly ca fata ii dezhidratata, ca ii beteaga pt ca nu mananca. Se uita el la ea cu lanterna, apoi ii da 15ml de lapte din biberon pe care ii devoreaza dupa care micuta mea ii radea incontinu cu gura pana la urechi si cu voce (pt prima data cu voce, pana acum avea un ras mut). Eu eram stresata si el era calm si zicea "Ingrid nu vrea san, vrea biberon, uitate la ea rade, are lacrimi in ochii deci nu este nici dezhidratata, nici bolnava. Cand ii va fi foame va manca..."

Inca o data va multumesc din suflet pentru raspunsuri.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

AndraZ

Mada a mea tocmai mi-a zambit constient prima oara ieri deci sa te astepti. Dar am muncit mult la zambetul asta, am vorbit vreo 15 minute incontinuu, am zambit la greu. Vorbitul consta in "cine e cacacioasa mica? cacacioasa lu' mama" etc. Deci ii place apelativul caci in final mi-a tras un zambet de m-a terminat.

Cristina bine ca s-a rezolvat. Pupam Ingrid.

Anya esti tare, mi-a placut ca ai gasit raspunsul. Si mersi de compliment, am vreo 28 ani dar m-am oprit cu numaratul la 22.

Fetelor va multumesc de complimente,i-am transmis Adelicioasei tot.

Alexi lasa ca ne vedem in realitate si imi vezi atunci ridurile de 28 ani. Ai grija cu anemia ca nu e de glumit. Sanatate multa si pupici Giuliei.

Azi fie-mea are chef de tinut in brate, nu pot face nimic cum o pun jos urla.

Valen offff, cred ca ai sufletul farame. Nu poti sa o pacalesti pe Sarah ca si Ines pleaca la cresa, spune-i ca si pe ea o duci dupa aceea, poate asa nu e geloasa. Iar in weekend incearca sa o lasi pe Ines cu sotul putin si du-te doar cu Sarah in parc sa vada ca tot mai petreceti timp doar voi doua. fetele

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

[quote]Originally posted by andreea c

Neata!
Am si eu o intrebate...a cerut cineva de la angajator acel salariu mediu pe companie care cica ar trebui sa-l primim la nastere? Am inteles ca la mine la serviciu s-ar acorda. Nu stiu cum sa intocmesc cererea. Aveti idee, gasesc un model pe undeva?

buna, andreea. uite eu am luat acel salar bonus de la firma unde lucrez (nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva caci nu am terminat de citit) si cererea am facut-o in felul urmator:
subsemnata .... , in calitate de angajata a ...va rog a-mi aproba ajutorul financiar stipulat in CCMN , art. 51 c)
Anexez prezentei cereri certificatul de nastere al copilului ...seria, nr. ....
pui data si semnezi

sper sa-ti fie de folos.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by Anya20

cristina...eu de obicei sunt de acord cu americanii in ceea ce priveste alaptatul, cresterea copiilor si altele, dar asta cu biberonul introdus asa devreme, nu-mi suna bine deloc. am vazut o gramada de copii care refuza sanul pentru ca in primele luni primesc biberon. e adevarat ca sunt bebelusi f atasati de san, care sug chiar si dupa zile intregi de biberon. insa nu toti sunt la fel.

eu i-am introdus anyei biberon prima data la 8 luni (pana atunci nici n-am avut asa ceva in casa), pentru ca am facut o pareza faciala de la curent si am intrerupt alaptatul timp de 10 zile.. l-a acceptat greu, dar a mers pana la urma. visul meu era s-o intarc la un an si ceva si atunci sa-i dau lapte direct la canita. dar socoteala de acasa...pana la urma am intarcat-o la un an si o luna, dar i-am dat biberon, pentru ca se obisnuise cu el.

Lacteticiana mea mi-a spus ca ea are o fetita la care mama a trebuit sa se intoarca la munca dupa 2 luni de la nastere. Asa ca mama a facut provizi de lapte in congelator pentru timpul in care va fi plecata la munca. Cand a incercat tata sa ii dea sa suga din biberon micuta nu a vrut sa primeasca biberonul sub nici o forma. Asa ca tata ii da sa manace laptele cu lingurita acum. Ea spunea ca sunt cazuri foarte rare, dar daca am de gand sa am dadaca la fata trebuie sa o obisnuiesc sa manance si din biberon. Ea mi-a recomandat sa ii dau cu biberonul o data pe zi, sau o data la 2 zile, dar sa nu introduc biberonul mai repede de 6 saptamani. Dar eu cum sunt cu dusul prin oras si de obicei nu o iau cu mine, iar Ingrid a mancat si de doua ori pe zi din bibieron zilele trecute.
Azi am fost din nou la ea si mi-a spus ca Ingrid se pare ca iubeste biberonul prea mult asa ca ea imi recomnada sa nu mai ii dau cu biberonul de acum inainte. Daca sunt plecata si nu pot sa ajung in timp sa ii dau sa manance sa i se dea maximul 20 de ml din biberon (dar sa fie un caz exceptional si nu zilnic).
Asa ca m-am hotarat sa mai stau si pe acasa.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Clau, la indicatiile tale, am fost astazi la Medlife si i-am facut gauri in urechi piticei mele. Asa ac acum suntem in rand cu lumea si suntem maimutzele cu cercei. Am vazut poze cu Alessia si ma uitam cat de minunata este si ea si cat de bine a crescut. Inca mai rad cand imi aduc aminte ca eu eram la postoperator si primeam mesaj de la tine ca ai nascut....iar eu abia ce nascusem dar nu avusesem timp sa anunt pe nimeni, ca mi-a luat-o fi-mea inainte. Va pupam pe amandoua si multumim de pontul pt cercelusi!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hello!
Ce de poze frumoase am vazut! cu Adelise in jeansi, cu Elisa la botez, cu Kevin cel scump. Felicitari mamicilor aveti copii foarte reusiti.

Luna poze cu Raducu poti vedea la semnatura.

Multumim de aprecieri Andra si Anto. Am admirat si strumfitele voastre in poze. Nu stiu daca am si scris ca sunt adorabile.

Anya multumesc de raspuns. Credeam ca nu ma baga nimeni in seama .

Mai postez odata poate mai stie cineva ceva...

"Am si eu o intrebate...a cerut cineva de la angajator acel salariu mediu pe companie care cica ar trebui sa-l primim la nastere? Am inteles ca la mine la serviciu s-ar acorda. Nu stiu cum sa intocmesc cererea. Aveti idee, gasesc un model pe undeva?

A...si inca ceva...este posibil ca dupa terminarea concediului de 126 de zile sa iti iei medical ca sa amani intrarea in CIC? Asa am auzit, dar parca nu imi vine sa cred."

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina26

Lacteticiana mea mi-a spus ca ea are o fetita la care mama a trebuit sa se intoarca la munca dupa 2 luni de la nastere. Asa ca mama a facut provizi de lapte in congelator pentru timpul in care va fi plecata la munca. Cand a incercat tata sa ii dea sa suga din biberon micuta nu a vrut sa primeasca biberonul sub nici o forma. Asa ca tata ii da sa manace laptele cu lingurita acum. Ea spunea ca sunt cazuri foarte rare, dar daca am de gand sa am dadaca la fata trebuie sa o obisnuiesc sa manance si din biberon. Ea mi-a recomandat sa ii dau cu biberonul o data pe zi, sau o data la 2 zile, dar sa nu introduc biberonul mai repede de 6 saptamani. Dar eu cum sunt cu dusul prin oras si de obicei nu o iau cu mine, iar Ingrid a mancat si de doua ori pe zi din bibieron zilele trecute.
Azi am fost din nou la ea si mi-a spus ca Ingrid se pare ca iubeste biberonul prea mult asa ca ea imi recomnada sa nu mai ii dau cu biberonul de acum inainte. Daca sunt plecata si nu pot sa ajung in timp sa ii dau sa manance sa i se dea maximul 20 de ml din biberon (dar sa fie un caz exceptional si nu zilnic).
Asa ca m-am hotarat sa mai stau si pe acasa.

Cristina, una peste alta, cu lactetician sau fara, cu atasament fata de biberon sau fara, Ingrid a papat san si asat este important. Nu conteaza ca te-a "facut mincinoasa", conteaza ca pana la urma ti-a acceptat sanul.

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valen

ah, fetelor, am sufletul vraiste si tre' sa va spun.Dimineata a trebuit s-o duc eu pe sarah la gradinita, ca sotul meu a avut treaba, asa incat am "incarcat" in masina copil mic cu carucior personal, copil mare posesor de alt carucior mic de papusi si du-te la gradinita. cand am intrat pe strada sarah a inceput sa urle ingrozitor de mi-a rupt inima. Ieri a stat acasa cu mine ca au avut liber si dupa atatea zile langa noi nu a mai vrut la gradi azi. Am urcat cu ambele fete in brate dar ea n-a vrut sa ramana si pace; au inceput inca vreo cativa sa planga, ea s-a agatat de piciorul meu si ma striga :"mami, mami", ce sa mai, sunt terminata. Ma duc sa vopsesc in bucatarie (ca sambata mai aveam putin si dadeam foc la bloc pt. niste chiflete amarate) si apoi ma duc sa-mi aduc fata acasa. Cum o suferi ea acum ca am lasat-o acolo si am plecat acasa doar cu Ines...

Valen, la cum ai povestit aproape ca am plans si eu odata cu tine si cu fetele. Incearca sa o faci pe Sarah sa inteleaga ca si Ines va merge la gradi dar ca acum trebuie sa mai stai putin cu ea, sa se faca mare de ajuns si dupa aia gradi scrie pe amandoua. Este posibil sa fie geloasa pe timpul pe care il petreci numai cu Ines. Bafta multa si sa speram cava intelege si nu va mai plange.

"Cere si ti se va da!"
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Sunflower merci mult pt. raspuns. Suna foarte bine cererea, am sa scriu si eu la fel.
Anya merci mult de ajutor voi folosi modelul primit de la Sunflower.

Andra felicitari pt. cercelusii Marei.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput