Strumfi de iulie - august 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

alina.a, mai da frumoasa esti!! sa va fie de bine botezul si sa va bucurati de d-ra superba.madabout, nu ne mai povestesti de Emily?luna, admirat fete frumoasecristina 26, dar ce-are Ingrid de nu vrea sa suga? oricum, bine ca rezisti si insisti cu sanu'. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna sa-ti traiasca adelisa.frumoase amadoua si mami si fata!
andra la 65 de kg numai sifilida nu sunt cand idealul e 58-57....sanii au fist ancorati frumos in sutien si asa au putut fi scosi la aer...
tortul e format din patru inimi si rezulta astfel un trifoi cu patru foi...si intr-adevar a fost si delicios...

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Buna dimineata,
Ingrid a declarat greva foamei. Nu vrea sa suga de la san de ieri de la 5pm la mine acum e 6:21am. Am fortat-o pe la 2am sa manance si a mancat 2 minute de la 2 la 3 printre urlete. La 6 a mai dat din gurita de 5 ori nici nu cred ca am ajuns la performata de un minut. Ea refura sanul, eu refuz sa ii dau cu sticluta si tot asa.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Cristina, si eu am trecut prin acelsi lucru cu Mara. Era cat pe ce sa renunt sa mai lupt si sa ii dau formula. Noroc cu Alina/Anya, Valen, Alina.a, Luna si celelalte fete care m-au sprijinit si nu am renuntat. Suntem alaturi de voi si sper ca data viitoare cand intri pe forum sa ne dai vestea buna ca Ingrid a papat! Suuces si nervi tari!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Luna Adelicioasa gagicutza:D

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by valen

cristina 26, dar ce-are Ingrid de nu vrea sa suga? oricum, bine ca rezisti si insisti cu sanu'. Succes

Nu stiu ce are, cand simte laptele in gura face o fata acra de parca ar suge lamaie. Nu inteleg de ce nu plange de foame

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

inca odata multumim de aprecieri.acum va rugam sa ne scuzati dar imbrac fata si mergem sa-l asteptam pe tati cu masina cea noua.parca nu mai avem rabdare.
cristina rabdare ca trece.este poate doar o indispozitie.ai sa vezi ca imediat te va devora de foame.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by valen

madabout, nu ne mai povestesti de Emily?

Ba va povestesc! Maine facem 4 sapamani si am depasit 4 kile, supliment dau din ce in ce mai rar..de 2,3 ori pe saptamana in situatii de extrema urgenta..Eu o ador! Ma uit la ea, in ochisorii ei care imi aduc aminte de taticul ei si ma gandesc cat de mult ii iubesc pe amandoi! Acum chiar ne simtim o familie, suntem noi trei si restul lumii ! Va pup pe toate trei! Apropo am vazut poze cu Ines si m_a omorat cu zambetele ei! Abia astept sa zambeasca si Emily, pana acum a avut doar cateva tentative!!
Luna Adelicioasa e superba! Mie mi se pare ca seamana cu tati, ce zici?
Alina.a felicitari pentru masina! SA o stapanesti sanatoasa!
Cristina un pupic pentru Ingrid, sa vina la sentimente mai bune!
AndraZ ai scris tu ieri o chestie ca "la cata pompa au vazut sanii astia" asa de mult mi se potriveste si mieee..! E bine ca ne descurcam!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

simo, cristina26, jeni, mamii, alinutza, luna, lorina, andra, mada . multumim pentru aprecieri.

alina, ai aratat foarte bine la botez, nu te mai scuza. se vede ca nu mai incapi in piele de fericire.rochita alb cu negru mi-a placut f mult. tortul foarte interesant. elisa ca o papusica...seamana cu arina la freza si e toata numai cute, s-o mananci si alta nu...sa va traiasca!

andreeaC, eu am depus cererea pt salariu bunus pt anya, pt ca pt arina il ia tati ca eu sunt inca in primul CIC. daca doresti cererea tip, ti-o trimit eu. scrie-mi un pm.

cristina, tu i-ai mai dat lui ingrid biberon pana acum? sau suzeta? ca ma gandesc ce motiv ar avea sa refuze sanul...

lunito, spor la scoala! ai baiat mare. iar adelise cu fundita m-a dat gata.
a, sa nu uit. cred ca ti s-a mai zis , dar nu ma pot abtine...tu arati asa cam de 20 de ani...nu te intreaba lumea daca esti sora lui cosmin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Inca o intrebare bebelusii vostri ragaie dupa fiecare masa? A mea rareori reusesc sa o fac sa ragaie. daca o pun cu brtica pe umar imi da afara laptele. Aveti vreo tecnica speciala?

Mamii si mie mi-a spus moasa exact ce ti-a spus Luna, la ceafa se verifica temperatura.

Pupici la toate

stefania mamica Catarinei
http://salexandre.blogspot.com/
http://blog.balexandre.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

[
Mamii 27 grade este prea mult. E normal sa aiba extremitatile reci, dureaza pana isi regleaza circulatia. Pentru a verifica daca le e cald sau frig pui mana sub bluzita la ceafa si trebuie sa nu fie transpirat. Si lasa maturitatea ca ai timp sa cresti. Ehe ce as mai vrea sa am si eu 21 ani si sa par pustoaica. Pe fiu-miu l-am avut la 22 ani si lumea credea ca mi-e frate. Si eu ma ofticam atunci dar crede-ma acum tare mi-ar mai placea.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

...nu pot sa cred. am scris mesajul de mai sus fara sa citesc ce ai scris tu. si apoi am vazut ca indirect mi-ai raspuns inainte sa te intreb. dar pe bune ca pari pustoaica!

Mergi la inceput