Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 24
mamii spune:
Luna uff mercic mult de raspuns!Am crezut k e el mai special.... ca pe toatele va auzeam cu temperaturi deastea si speram sa se regleze si la el dar.... voi combate eu cu el!:)
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
X-ray spune:
nikole daca schimbi pampersul imediat ce a facut kk ti se pare ca e si mai apos ca nu a apucat sa se absoarba nimic.kk la sugarii alimentati natural are consistenta apoasa,devine mai "legat " cand bb nu face cateva zile si "recicleaza " tot laptele matern.
fetelor multumim de aprecieri,le-am transmis si elisei.pt ca am gasit sala pt botez sambata,cand erau zeci de nunti in oras,nu am mai gasit loc la biserica pt slujba decat dimineata la 11.asa ca am optat pt o bisericuta mica de cartier amenajata intr-o anexa a unei case.preotul a fost fantastic,slujba pe masura.fetele de la firma care s-au ocupat de eveniment au amenajat-o putin si asa cred ca a iesit mai frumos decat la o catedrala.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
lorinaoo1 spune:
salut!
Tiii ce bine aratati mai fetelor, Clau, Anya, Alina.a, sa nu mai vorbesc de comorile voastre pt care nu mai am cuvinte - parca dulcele, printese, scumpe s.a.m.d. nu mai au sens pe aici ![]()
Mamii si la fetita mea i se racesc mainile sub 27 de grade, dar cand doarme sunt caldute; eu am presupus ca mai transpira si ea cand e treaza si umezindu-i-se palmele, e mai rece. Ii tot pun manusele (desi ii tai unghiutele), dar tot rece e la manute.
Alina.a sa stapaniti sanatosi masina cea noua
Tare fain arata sala unde ati petrecut dupa botez si foto cu Elisa langa cadelabru e super
Si ca sa vezi cat suntem de leoaice nascute in acelasi an, ne-am imbracat amandoua in combinatia alb-negru ![]()
Lia eu, avand aceeeasi problema cu caruciorul (tot 4 etaje de urcat/coborat), mi-am cumparat un marsupiu care se poate folosi si pe orizontala pt copii pana la 4 luni si mi-e mai usor asa, doar ca ma omoara spatele, ca deja tindem spre 6 kile ![]()
Gabi eu am o fituica pe care sunt scrise actele necesare pt CIC:
1. copie certificate nastere copii;
2. copii CI/BI parinti;
3. copie certificat casatorie;
4. adeverinta tip (anexa 4) completata la firma angajatoare;
5. copie dupa cererea pt concediul de crestere a copilului facuta la sediul firmei angajatoare aprobata de admministratorul acesteia;
6. decizia de suspendare a contractului de munca cu angajatorul vizata de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) (doar in cazul societatilor cu capital mixt si privat)
Sotul meu inca mai umbla dupa unele hartoage de la angajator.
Ce-ti mai fac iezisorii? Cum s-au adaptat la noua viata, la casa?
Iubirea mea mi-a facut ieri o bucurie maaaare, imi dadusera lacrimile, eu care ma declar mai greu de impresionat
A ras (nu zambilit) incercand sa ma imite pe mine si a inceput ea sa gangureasca ea in toata legea si vorbea ea cu mine cu buzisoarele alea rosii si cu ochii ca la chinezoaice 

Nu am cuvinte sa descriu ce am simtit. Abia astept sa barfim noi nitel despre baieti si de-ale modei ![]()
Azi am fost si noi la dr de fam si de data asta nu ne-a mai impacientat cu nimic. Ba chiar ne-a spus numai bune: avem 5,5 kg (de la 4,120 la o luna), 59 de cm si totul e ok 

Atata doar ca avem fontanela deprimata, ceea ce am observat si eu de vreo sapt, desi facem pipilica frecvent si papam bine laptic, ca mami nu ne refuza
.
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Alina golf.
Mada deci?S-a petrecut?
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
S-a petrecut! Si muuult mai bine decat ma asteptam!MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
Antoanela23 spune:
Buna ziua si de la noi,
Pai eu am laudat-o ieri pe demoazela mea si azi-noaptea iar s-a sculat la 2-3 ore (in loc de 4-5 cum ar fi civilizat). Si o sculare in plus pe noapte se simte, asa ca-s chiauna.
Alina(Anya), mersi frumos pt raspuns, tot ce ai spus regasesc la mandra mea, din pacate. Asta e, o sa treaca si asta, astept cu interes sa implineasca 3 luni.
Mada, La Multi Ani! sotului, multa sanatate si "cadoniseala" placuta.
Lunitzo, dar ce inaltime ai? Oricum, eu sunt sigura ca esti sexoasa si acum
.
Oricum, cand va aud cu kg, eu aveam 41 kg in clasa a cincea...
AndreaC, v-am admirat in poze, sunteti frumosi cu totii si bebicul e un scump. Sa va fie de bine botezul.
Claucia, chiar ma intrebam cine o fi cealalta mamica in poza cu AndreeaC, cand am vazut aceasi poza si la tine. E f dulcica fetita voastra si foarte eleganta la botez.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) si
Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Anto ma faci sa rad cu 41 kg in clasa a cincea. Am 1,59 m in Romania si 1,60 m aici (asa le-a iesit la calcul astora
). O sa fac pozici si cu mine mai tarziu cand vine sotul acasa sa va arat cum m-am recuperat.
Pozici cu printesa mea in blugi si cu fundita gasiti www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3653" target="_blank">aici
Am si eu o dilema: credeti ca daca eu o strig Cezara pe fie-mea si sotul Adelise devine confuza? Pentru ca mi-ar placea sa ii spun Cezara dar si Adelise imi place.
Mada ma bucur.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
AndraZ spune:
ziua buna de la Bucuresti!
Aici e vreme frumoasa, numai buna de iesit in parc, de aceea am profitat din plin. am terminat de papat si plecam sa ne punem cercelusi, ca sa fim si noi in rand cu celelate fetite, sa nu mai zica lumea ca suntem baietei.
Alina/Anya, am vizionat aseara pozele si crede-ma pe cuvant ca v-am simtit caldura sufleteasca la toti 4.
Cel putin in pozele de familie se vede cat de mult va iubiti unii pe ceilalti, in special tati pe cele 3 "pete" ale lui. Sa fiti sanatosi si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Alinutza, chiar ca ameritat sa asteptam atat pozele de la botez. Elisa a fost o frumoasa si tu ai aratat de mare exceptie
si vad ca faci parte din clubul "silfidelor", cu Alina/Anya, Luna, Lavinia, Nonna, Nikole, Gabiarama, Miillyy etc. Sa nu te mai aud ca esti grasa si ca ai tzatze de africanca ca nu te mai cred!
Sa stii ca o sa ma inspir din modelul vostru de trt ( cel floricica) pt botezul Marei. 
Andreea_C, sa-ti traisca Raducu cel crestinat. Tin sa-ti spun ca imi plac ochii lui la nebunie si de cate ori ma uit imi dau seama ca e bucatica rupta din tine.
Dar vad ca e promis Alessiei, asa ca nu imi fac sperante la el ![]()
Lavinia, si eu am de carat carutul ceva scari, dar de la o vreme m-am smecherit: il las in portbagaj la masina mea. asa ca daca posedati una bucata portbagaj, lasati-l acolo peste noapte si dimineata e mai usor de scos copilul la plimbarica. Eu am incercat cu hamul....dar m-am lasat de sportul asta ca mi-a rupt spatele in 100 de ubcati.
Luna, ce pozeaza Adelicioasa!
II place fetei sa fie admirata! Are si de ce ca e o bombonica de fetita! A zis bine Cosmin cand a denumit-o "Adelicioasa"
Andra si
Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
jeni71 spune:
Alina.a superbe pozele de la botezul Elisei. Tortul demential arata! Iar tu esti foarte frumusica, cu un decolteu sexos rau !
cristina26 spune:
Buna dimineata,
Ingrid a declarat greva foamei. Nu vrea sa suga de la san de ieri de la 5pm la mine acum e 6:21am. Am fortat-o pe la 2am sa manance si a mancat 2 minute de la 2 la 3 printre urlete. La 6 a mai dat din gurita de 5 ori nici nu cred ca am ajuns la performata de un minut. Ea refura sanul, eu refuz sa ii dau cu sticluta si tot asa.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul