Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 25
Shine spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Shine
conchita de doua zile caut o poza cu patul ala, si n-am gasit-o decat pe asta.
pe patul de sus se urca pe niste trepte, si in trepte sunt niste sertare
imi place ca nu e scara de-aia de pompieri, sunt trepte mari, usor de escaladat
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
e un dulap mare cu doua usi la nivel cu patul suprapus, la ala ma gandeam cum se ajunge...
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

scuze, conchita.

nu am citit toate cuvintele din propozitie.
ai dreptate, la asta nu m-am gandit....
cred ca fiecare, cum se descurca: cu un scaun, cu o chestie, o atentie.
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
marybell spune:
Matei vroia sa-i dai tu papa, Adam vroia sa stai cu el...e greu intr-adevar cu 2 copii mai ales ca sunt ambii mici, apropiati ca varsta. imi dau seama cum e cand mai trebuie sa mai faci si una, alta pe langa casa. iti meriti pe deplin numele atribuit de "mama caracatita"
ba mai mult...mai ai timp si pentru, ceilalti din jurul tau...esti extraordinara...
si eu, care ma plangeam de diferenta mare, de 12 ani, dintre Edy si Erik, dar nu pot sa-ti spun Lily cat de mult ma ajuta cel mare...il plimba pa bebe, ii da sa pape, (cand e vorba de dat mancare cu linguritza) se joaca cu el...pentru mine celalalt copil, e un real ajutor in perioada asta.
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
Shine spune:
aolicaaaaaaa.
lilisor, mamico, ce-i acolo la tine!
nu ma mai plang in veci.
anis, monu,roandre bagati si voi o mostra d-asta, k sa stiu ce ma asteapta
cleopiciu spune:
DARIA se simte mai bine astazi a avut 2 scaune unul solid si al doilea asa si asa ...
CATA ,CONCHITA eu cind am fost in spital ,Dria a vea 2 luni si din cauza antibioticelor a facut diaree si atunci i-a schimbat lapticul ,ce am gasit pe net era asa ,in cazul in care mama alateaza sa nu se intrerupa alaptatul ,in cazul in care papa formula sa se schimbe lapticul.... ,dar probabil conteaza mult motivul diareei ...,probabil daca e vorba de bacterii sau infectii care necesita antibiotic ,atunci trebuie scos laptele ,daca o fi ceva usor de la dinti cum ar fi, cred ca schimbind apa cu mucilagiu sau apa de orez o fi ok... ,asa cred eu ....,zic si eu asa... BINE CA MICUTA SI-A REVENIT ,dar inca o tin pe regim...
LORE in legatura cu nodulii de la sani asa am patit si eu si am sunat-o pe dr. ,care ma intrebat daca cumva ma apropii de ziua cind trebuie sa imi vina si asa era ,mi-a spus ca daca dupa menstruatie inca ma mai dor o sa imi dea niste pastile....,dar nu a mai fost nevoie....
AM FUGIT CA S-A TREZIT DARIUCA!!!!
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Shine
aolicaaaaaaa.
lilisor, mamico, ce-i acolo la tine!
nu ma mai plang in veci.
anis, monu,roandre bagati si voi o mostra d-asta, k sa stiu ce ma asteapta
SHINE, tu te pregatesti pentru bb2???
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Shine spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
[quote]Originally posted by Shine
SHINE, tu te pregatesti pentru bb2???
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica deDavid (21.12.2006)
shhhht, sa nu se prinda nimeni
nu acu' peste cam peste 7-8 luni incepem proiectul
cristiana70 spune:
SHINE, reactia familiei la vizionarea filmului documentar oferit de mama caracatita (LILI):
- David, plans de simpatie pentru cei doi (s-a pus pe urlat de la inceput, cand l-a vazut pe Matei suparat)
- Io: programare la doctor sa-mi puna vreo doua sterilete, sa fim siguri
LILI, cum rezisti??? Monument va fac celor cu doi pitici de varste apropiate.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
Ca sa stiti si voi de ce ma intreb zilnic: de ce m-am jucat cu putza si am facut 2 copii, cadn eu nu am nervi nici de unul?! Si ma intreaba catalina de chestii de genul ce ti se pare cel mai greu, ce te surprinde, etc...ea saraca nici nu isi inchipuie cum rasuceste cutitul in rana...
cata - stai linistita, sa nu ti se para a repros! incerc sa-mi explic si eu "caderile" periodice.
Nu v-am zis: mi s-a sculat de un Bucuresti! Nu stiu inca ce sa fac cu laptele lui "blandul Ben" ca as vra sa merg cu Matei la capitala...ma mai gandesc!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
nadiutapm spune:
Lili, si mai rezisti???, eu nu voi face fata vreodata,sau cine stie.
Shine, sa va ajute DD si sa vi se indeplineasca dorintele
Maribell, RB, hi-hih-hihi ce se tin copchii de pozne pazea ca de acum incep 
Multa sanatate Dariutei si Mateiutului. bei mor dupa ochii albastri a Dariei si Evei sunt niste fetite bestiale. eu de cand ma stiu ziceam ca o sa ma marit cu un blond cu ochi albastri sa am copiii cu ochii albastri si sotu' numai ochi albastri nu are, dar... niciodata nu se stie.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007 url="http://b1.lilypie.com/40Lkp3.pngcum cresc eu
cristiana70 spune:
Hi, hi, LILI, ma faci sa mor de ras 
, auzi la ea, s-a jucat cu putza! Lasa, cand se termina balamucul cine-o mai fi ca tine. Tu traiesti chestia asta in fiecare zi, sau azi, in mod special, au fost amandoi obositi si maraiti? Wow, mare noroc am ca David adoarme singur!
cristina mamica de
David (21.12.2006)