Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 24
Catalina spune:
Cristiana, Marybell, va multumesc de raspunsurile prompte, nu, nu iau nici un fel de anticonceptionale. Ca mijloc contraceptiv folosim preze. Nu simt dureri prin locurile cu pricina, de aia nu m-am gandit la vreo raceala. In fine ... sper sa nu mai trebuiasca sa ma duc si io la medic ca fac banii praf de tot.
Super patul, Shine.
Lili, am vazut si eu site-ul lui Darius, Doamne ce scump poate sa fie ... iar mi s-a facut pielea de gaina. Sa dea Domnul sa iasa totul bine.
marybell spune:
Conchita pai felicitari pentru "floricele" ,"albinutze" si ce ai mai primit tu,
multe floricele si de la mine
pentru sufletul caritabil de care dai dovada.
Loredana eu am fost in kusadasi, unde ne-a placut foarte mult... insa noi, de cate ori plecam in "afara" nu plecam prin agentii. noua ne place sa facem excursii pe cont propriu, singuri sau cu alti prieteni, depinde de ocazii... in Ankara, vrem si noi sa ajungem la un moment dat, fiindca am auzit de la altii care au fost, ca ai ce vedea...mi-a placut cum mi-a spus un prieten care a fost, cum ca: turcii in Ankara, nu te trateaza ca pe un turist, ci ca pe un musafir![]()
Eli mi-am adus aminte acum, cu intrebarea lui Lore, ca ti-am scris un mesaj la care nu mi-ai raspuns, in care te intrebam cand plecati in Egipt, fiindca si noi am vrea sa ajungem prin februarie-martie. si daca stii de vreo oferta buna, ceva... fiindca acolo nu ma risc, sa merg pe cont propriu
poate ma impusca,
aia p'acolo intr-un atentat, ceva...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik
loremunteanu spune:
Mary, vis-a-vis de cum te trateaza turcii (si nu numai) cand te duci la ei in tara, cam asa se comporta toti musulmanii... Am neamuri in regiune (Siria) si stiu de la ei; oamenii obisnuiti ca noi nu au nici o problema cu occidentalii; esti foarte bine primit si tratat.
Tati al nostru pleaca in Ankara, in delegatie; evident ca va avea si timp liber de plimbari... Era bine de stiut si niste ponturi, gen bazar, etc...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
marybell spune:
quote:Lore eu zic sa incerci deocamdata numai cu multe comprese reci, si ceaiuri de patrunjel sau de salvie, cite 2-3 ceaiuri pe zi. poti sa pui si citeva fire de patrunjel verde proaspat pe sani, apoi sa strangi bine cu un bandaj.
Originally posted by loremunteanu
Intrebare: Daca bebe nu mai suge la tzitzi si mai exista o productie infima de laptic, se iau masuri speciale in privinta asta? Roni nu a mai papat san deloc de vreo doua saptamani; acum s-a adunat ceva laptic, am incercat sa scot cu pompa si bineinteles ca nu au iesit decat cateva picaturi... (stiu ca s-a adunat pt ca se formeaza ca niste noduli tari; asa apareau si pe vremea cand manca numai san). Ar trebui sa iau ceva sa se opreasca productia sau se opreste de la sine, incet si sigur?
LoredanaRoni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici
medicamentele recomandate pentru oprirea lactatiei, sunt destul de puternice si au destule efecte secundare, trecute in prospect. asa ca mai bine incearca pe moment cu chestii dintr-astea naturale, si se va opri de la sine cu siguranta. daca totusi vei vedea ca se umfla sanii rau, sau te dor, sau mai stiu eu ce...bine ar fi sa te vada un doctor, si-ti va recomanda el, ce medicamente sa iei.
eu sper sa nu fie nevoie, totusi...
deci Roni, e intarcat
noi inca mai avem putin laptic...cred ca inca 1 luna, poate 2 mai ramanem sugari de tzitzi
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
cristiana70 spune:
MARYBELL, sa stii ca doarme foarte linistit in sac, n-a protestat niciodata, promit sa fac poze. Si eu tot in sac am dormit cand eram mica, ba ma mai si plimbam in el, de mureau ai mei de ras can auzeau cum topai prin casa catre baie.
LILI, cam la asta voiam sa ajung, vezi daca sunt dispusi sa sprijine actiunea ta.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Shine spune:
conchita de doua zile caut o poza cu patul ala, si n-am gasit-o decat pe asta.
pe patul de sus se urca pe niste trepte, si in trepte sunt niste sertare
imi place ca nu e scara de-aia de pompieri, sunt trepte mari, usor de escaladat
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
ylilimic spune:
Hai mai, Cristiana - oare chiar asa putin ma cunosti? Cum sa ma supar? Tinand cont de reactiile mele din ultimele 24 de ore (sigur ca voi nu stiti despre ce e vorba) ma gandesc sa imi schimb ID-ul...
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
conchita spune:
quote:
Originally posted by Shine
conchita de doua zile caut o poza cu patul ala, si n-am gasit-o decat pe asta.
pe patul de sus se urca pe niste trepte, si in trepte sunt niste sertare
imi place ca nu e scara de-aia de pompieri, sunt trepte mari, usor de escaladat
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
e un dulap mare cu doua usi la nivel cu patul suprapus, la ala ma gandeam cum se ajunge...

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
ylilimic spune:
conchita-grea intrebare! si daca tot sunteti in chefuri sa va faceti planuri pt 2 copii si paturi etajate vedeti ca am pus link-uri utile la sub dat de conchita: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106403&whichpage=2
Totusi, acolo sunt multe mamici care au pus copiii in patul de sus dupa 3 ani.
l-am pus si pe al lui shine, sper sa nu se supere!
Intru sa va pun un filmulet ca acusi se incarca...
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
www.youtube.com/watch?v=xEC7q_ODra0" target="_blank">Nu ratati!
ca tot vad ca va inghesuiti azi la subiecte cu 2 copii
Editez ca sa dau si explicatii: Matei cerea haotic papa, pipi, Calgel si la mom filmului deja negociasem de 3 ori; Adam era dupa 4 tentative de a adormi langa mine in pat, dupa o masa chinuita la lingurita si sfarsita la bibe - totul in timp de 1 ora.
Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Luca Matei - 05.11.2004