Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

multumim pt raspunsuri cristina si pt felicitari lore

sint un pic in pana de idei cu mincarea si citeam retele messei si pe ale lui eli sa ne mai inspiram si noi oleaca si am vazut ca folosesc lapte la piure de ex si chiar citeam ca parca helenutza punea lapte zuzu in piure e ok?
aaa si asteptam noi retete . Eu notez tot, chiar dc nu este vremea sa le fac ca nu am introdus nu stiu ce aliment. Sa le am eu acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

pupici tuturor celor care ati avut rabdare sa cititi patzania lui Erik, si fiindca m-ati linistit...in privinta temerilor mele...

Catalina tu iei ceva anticonceptionale? si daca da, de care? ma gandesc sa nu fie vreo legatura cu asta, daca nu cumva sunt alte motive la mijloc...stiu eu...vreo raceala, stres, etc.

Lili si eu zic ca pentru moment poti sa mai astepti cu folositul patului etajat, insa daca ti se pare o oferta buna de moment, si dispui acum de banii respectivi, eu zic ca e o achizitie buna pe viitor cand vor mai creste un pic picii vostri

RB deci si Amalia face nazbatii dintr-astea auzi? mi-a placut tare faza cu "ciorapi flausati" daca ma gandeam 10 ani la o comparatie, pentru chestiile alea din ciorba de burta, nu gaseam alta mai buna...super

Mihacarm vitamina D supliment in mancare? de ce? are nevoie Eviuska? nu ii dai in continuare vigantolul, normal cate 2 picaturi pe zi? aaa, si mai pune o poza cu Eva, plssssssss, sa vedem cat de "umflatica" e frumusica ta, ca eu cred ca tu exagerezi

Cristiana deci la voi e tot mai frigutz, zici...cum il mai imbraci pe Davidutz? ai trecut la maneci lungi si pantaloni?

Liuda sa stii ca si noi am schimbat ora plimbarii de seara tot din cauza asta, ca se intuneca mai devreme. noi ne plimbam de pe la 6 pana cand se intuneca...

Tzuchi daca inca nu ti-a venit menstruatia, eu zic sa nu te ingrijorezi, fiindca alaptezi inca, din ce mi-am dat eu seama...dar nu ar fi rau sa intrebi totusi un doctor fiindca deja sunt 6 luni de la nastere...
in alta ordine de idei, vreau sa iti urez succes cu scoala de soferi, si sa iei permisul din prima

Monu iar sunteti racite fetelor? voi, saracutzele anul asta cred ca e a3a oara daca nu ma insel, nu? sa aveti grija de voi si sanatate multa va doresc

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, ai inteles gresit, atentiile le primesc donatorii, iti spun sigur. Lalele au fost pentru donatorii pentru Diana, floricica pentru cei ai Sarei, si tot asa. Tu intreaba-i pe admini. Sper ca nu te-ai suparat cand am zis ca esti ca tancul rusesc...

LORE, asa m-am gandit si eu, daca vrea Lilica sa ia paturile, cel putin o perioada sa nu "functioneze" cel de deasupra.

David a cazut o data pe parchet, si inca o data pe piciorul meu, ca am fost pe faza, e ca argintul viu...

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

eu am pierdut sirul la numarul de raceli. dar e ciudata rau raceala asta ca ma doare tot corpul.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Uite ca mi-a luat-o Marybell inainte: CATALINA, iei anticonceptionale? Ca si eu, tot asa patesc, am intrat in panica, si apoi am aflat ca e normal in acest caz.

MARYBELL, body cu maneca scurta si pantaloni lungi. Cum ma imbtrac pe mine il imbrac si pe el, doar ca eu iau tricouri, nu body. La noapte, insa, am sa-l bag iarasi in sac, caci azi dimineata era dezvelit.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by cristiana70
MARYBELL, body cu maneca scurta si pantaloni lungi. Cum ma imbtrac pe mine il imbrac si pe el, doar ca eu iau tricouri, nu body. La noapte, insa, am sa-l bag iarasi in sac, caci azi dimineata era dezvelit.

ha fa-i o poza in sacul de dormit, sa-l vad si eu. suporta cand il pui in el? lui Erik nu i-a placut deloc. nu am putut sa-l folosesc din cauza asta.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Lili, primesc cate o floare, albinuta etc, toti donatorii de la o actiune sprijinita de DC, nu numai responsabilii cu fondurile, are dreptate Cristiana. cat despre paturi, asa zic si fetele de la discutia din link, tot cum zice Cristiana, ca de la 5 ani incolo se recomanda.

Monu, sanatate multa. Tzuchi, daca alaptezi, e cam normal, dar tu consulta-ti medicul mai bine. Cata, n-am idee, sper ca e ok.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

lili, uite cam ce pat visez io pt copii mei
www.arcablue.ro/ma/tineret/6.html" target="_blank">asta

nu se vede bine in pozna da' caut alta si revin

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Shine, dar cum se ajunge la dulapurile de sus?

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Intrebare: Daca bebe nu mai suge la tzitzi si mai exista o productie infima de laptic, se iau masuri speciale in privinta asta? Roni nu a mai papat san deloc de vreo doua saptamani; acum s-a adunat ceva laptic, am incercat sa scot cu pompa si bineinteles ca nu au iesit decat cateva picaturi... (stiu ca s-a adunat pt ca se formeaza ca niste noduli tari; asa apareau si pe vremea cand manca numai san). Ar trebui sa iau ceva sa se opreasca productia sau se opreste de la sine, incet si sigur?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput