Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

Multumim mult de aprecieri o sa incerc sa pun si cateva poze in week/end.
Cleo sa ii dai regim in continuare. Exact asa era si Mihnea facea 2 scaune bune si apoi iar apoase.
Kate incercam sa ne spalam pe dintisori dar nu prea reusim> El este un copil extrem de agitat si ar vrea tot ce vede pe linga el asa ca vrea si periuta sa se joace el cu ea nu sa o folosesc eu. Tu cum faci? Poate invatam si noi de la tine
Acum avem alta prob cred ca s/a saturat de laptic nu mai vrea deloc.CAnd ii bag biberonu in gura urlaaaaaaa parca l/as strange de gat. In rest maninca bine dar nu mai prea vrea lapte. Mincam asa
ora 10- 10:30 fructe
ora 13:30-14 legume
ora 17:30-18 compot sau iaurt (nu ii plac cerealele)
ora 22 lapte (inainte bea 210 220 ml, acum bea doar 40 50 ml si aia cu urlete)
ora 3 -3:30 lapte (210 220 ml pe care ii mai bea cateodata, azi noapte nu i/a vrut)
ora 7 lapte nici din aia nu maninca mult
ce sa fac sa sun pediatru????
inca nu am facut/o?
mai vb dupa ce ne intoarcem de afara
pupam fetele si stelutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DINZO, nici noi nu mai mancam laptic ca atare, de vreo doua luni, asa ca funtineaza pacaleala. Ii bag in lapte tot ce vrei si nu vrei, fructe blenduite, cereale, scortisoara, orice dar sa nu aiba gust de lapte, si asa functioneaza. Eu m-am luat dupa gusturile mele, nici eu nu suport laptele ca atare, dar "mascat" e ok, deci nu am nimic cu laptele(nu sunt alergica la el) dar nu-i suport gustul.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele neata!
hai repede ca si azi am treaba si iar nu fac mare smarc cu fundul la calculator!

Deci, noi santem nu stiu cum, o masa o mancam alta nu, dar in general bine, rosul din gat a trecut, (la culoare ca alte simptome nu a avut), aseara a mancat si dormit bine. sa va zic nedumerirea mea, aseara la 8 cand sa plec cu copilul afara constat ca afara e intuneric... am mutit, intr-o saptamana cat am lipsit s-a schimbat si asta? Pai cum mai fac cu plimbarea de seara ca Diana mananca la 5-7 apoi trage un pui de somn la 7.30-8.00 seara noi ne duceam la plimbare... aseara nu am mers ca... era intuneric!!!

in rest santem vii... am impresia ca fie-mea moare dupa pilaf... mama ce mai mananca cand avem pilaf, cu toate ca cauza poate fi ca o apuca foamea ca la noi la o mancare se mananca la alta si si asa vrei nu vrei inflamanzesti intre timp.

Messo - istucan imi zicea si maica-mea, dar mai ales taica-meu cand nu ascultam si eram incapatinata... credeam ca stiti ce inseamna. e o pasare mare, gen pelican, adica de marimi maricele care crapa mult si care nu se sperie din orice si se zice ca e incapatinat sa stea pe un loc chiar daca vede primejdia sau daca e fugarit. Nu te baga in seama, e cu treaba lui mereu. Stiu si cum arata dar nu stiu sa descriu...

Daconst - pai gata fata ai revenit la casa ta? vezi ca astept poze cu ginerica sa vad cum mai e!

bai fetiiiliii promit sa mai trec azi pe aici dar mai tarziu... ma duc ca am frigi gol, nu am domestos si alte lea cu care se face curat, am nunta si nu am cu ce ma imbraca, nu are copchilu lapte si cereale de care ii plac, nu am cadou pentru unu' ca e ziua lui maine, nu.... hai ca tac ca lista e mare... pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetele,
am venit de la mare in graba. suntem racite cobza. eu, alexia si cred ca in curand si antonia. multumim mult pentru urarile de Sf Alexandru. ma simt f rau asa ca nu ma simt in stare sa mai scriu. nu ca as scrie eu prea mult!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, in sfarsit m-am prins cum functioneaza catalogul , nu-i usor cu pensionarele! Raman la ideea mea, n-as risca deocamdata cu pat etajat, mi se pare putin spus periculos, Matei abia urmeaza sa faca trei ani, eu zic sa mai astepti un an-doi.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

fetelor va pupam si noi si sper ca sunteti toate bine, iar stelutzele cresc frumos si sunt sanatoase! Noi stam tot la socrii, iar timp de net ioc, sper sa-mi scuzati absentza.
Am inceput si noi diversificarea de 10 zile, si papam cu succes, telina, dovlecel si morcov, cateva lingurite, merge incet-incet, am inceput dupa sfaturile luate de pe net, ca pediatra de aici ne-a zis sa incepem la 5 luni cu suc de morcov si mar, care daca este prea acru sa-i punem zahar si i-am dat numai lapte de la tzitzi in continuare pina la 6 luni; cred ca a depasit 9 kg numai cu laptele meu, am cantarit-o acasa pe cantarul nostru stand in fundulet si avea 9.2 kg. Ana deschide guritza mare cand vede lingurita, a papat cu pofta dovlecelul, insa noaptea s-a trezit din ora in ora, parca avea ceas cu reactie la fund. Am crezut ca-i de la dintzi, ca nu avem inca nici unul, dar de ieri i-am dat morcovel si azi noapte s-a trezit la 3 ore In schimb nu bea apa sau ceai, cand ma vede plinge dupa tzatzi daca-i este sete. Saptamina viitoare ii bag fructele la masa de dimineatza cred ca combinate cu cereale, ptr fier, mai studiez pe net pina atunci. Legumele le fac la steamer si le blendai apoi. Mie nu-mi plac, insa fii-mea le lipaie cu asa o pofta, cred ca-i tare mancacioasa.
In schimb rusii nici gand sa apara, iar eu pun pe mine ca o purcica, alaptatul in cazul meu a dus la ingrasare, am zis sa reduc portia de mancare daca dieta inca nu pot sa tin, dar curba tot ascendenta este.
Intre timp m-am apucat de scoala de soferi, daca tot aveam timp de ea, am zis ca hai s-o fac aici in Ro, mai am un picut si termin si cu teza, la care am scris cu viteza melcului, si apoi la cautat job, ca imi ajunge numai meseria mum, vreau si eu alta activitate. Am observat ca abia dupa 6 luni de la nastere si-au revenit neuronii, parca incep sa functionez iar la capacitatile de dinainte sarcinii, ca tare greu mi-a fost, noroc ca mi-au dat de la universitate un an ptr scris teza.
Va pupam si sper sa revin cat pot de des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Lili, eu am vazut paturile cu pricina, "pe viu" in Ikea din Budapesta, acum 4ani si vreau sa-ti spun ca am ramas cu gandul la ele. Pt doi copii ni se par ideale; au si unde dormi, le ramane si loc de joaca. Eu una as opta pt asa ceva. Acum nu stiu daca Matei o sa cada sau nu din pat... Poti sa ei si un timp Matei sa doarma jos, apoi cand va mai creste sa-l culci sus, iar Adam jos... Unde am lucrat eu inainte (in centru de plasament), aveam astfel de paturi (din lemn) si vreau sa spun ca nu s-a intamplat sa-mi cada vreodata vreun copil din pat... Daca le iei, poti sa si verifici; il culci odata pe Matei la pranz si stai prin zona sau il verifici mai des si aflii daca o sa cada sau nu. Atata vreme cat au aparatorile alea laterale, cam greu, zic eu...

Dinzo, bine ai revenit! 8 dinti!!! Bravo!

Ma duc la treburi... Revin...

A fost cineva la Ankara?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, Cristiana, va dati seama ca nu am intrerupt atunci laptele de capul meu. De fapt ce n-as fi dat sa ii fi dat lapte in loc de procariile alea de mucilagiu de orez si supa de morcov. Trei pediatrii si medicul de pe salvare mi-au zis ca sa il intrerup. M-am gandit ca or stii ei ce or stii. Sorry, nu am timp acuma sa citesc ce mi-ai link-uit Conchita, nitel mai incolo.

Alinuk, vroiam sa zic despre Alexandra ca se vede ca il iubeste pe Matei dar se vede in acelasi timp ca se simte data la o parte cand il alintam sau i se pare ei ca el primeste mai multa atentie.

hai va pup ca am trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Conchita, acum am citit link-ul. Acolo se vb de alaptat. Eu nu am avut lapte de cand avea Matei 3 saptamani. Noi bem Humana. Si l-am intrerupt pe ala normal si am luat HN pana ne-a trecut diareea (si asta HN are in el lapte sa stii doar ca mai putin si mai mult are piure de banane, e si mai gros) si apoi treptat am reintrodus laptele lui, pe atunci nr. 1. Daca alaptam, sunt sigura si eu ca alta ar fi fost situatia.

Fetelor,sa va intreb si eu ceva: acu vreo 4 zile imi incepuse CM. Dupa doua zile insa s-a oprit brusc si nu am mai avut nici o picatura. O fi de doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Neata!

Patul etajat ne-am gandit sa luam cu posibilitatea de a nu-i monta scara, inca. Astfel Matei ar dormi jos, iar Adam cu siguranta in patutul lui. Sa stiti ca Matei nu a cazut dn pat pana acum, desi de nenumarate ori a dormit la noi in pat. Nu cred ca ar fi o problema la etaj, insa pentru linistea mea, o vreme ar dormi jos.

conchita - multumesc de link! Chiar o sa citesc pe acolo.

cristiana - primesc cate o atentie (floare, lalea, albinutza, steluta, etc) cei care sunt rsponsabili cu strangerea de fonduri. Eu voi fi responsabila pentru Darius, dar in multe situatii se colecteaza bani si din strainatate, in conturile cui doreste sa puna la bataie, si binenteles sa imi fie mie de incredre, sau adminilor. Ai inteles tu ideea...plicul european, american...

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostrii Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput