Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 26
ylilimic spune:
cristiana - pai tu de ce crezi ca imi adjudec numele de "tanc rusesc"?!
la asa copii asa reactie! Si nu se intampla in fiecare zi, dar si ieri si azi, deja ii promisesem sotului o mostra, ca deh' el munceste si eu stau acasa
si ca titlu informativ, in cel putin 3 din 5 zile ii apuca chiraiala pe amandoi. Uite de aia nu-mi convine sa ies afara, ca Adam atunci doarme si e fresh cand vin acasa si tre sa ii dau lui Matei de mancare. Altfel, cand doarme el hranesc pe cel mare, si apoi il expediez la culcare chiar cand se trezeste Adam. Si totul e ok. De aia ii ziceam liudei ca totul tine de organizare, adica de cat de "buna" e mama
Oricum de 2 zile nu mi-am cumparat pilule si de draci, nici nu mai intentionez sa imi iau. Iar imi tachinez sotul cu vasectomia
, ca ce? numai io? ![]()
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!
Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
cristiana70 spune:
LILI, las' ca si eu stiu textul cu "eu muncesc, tu stai acasa, ai vreme si de aia, si de aialalta". Imi place de al meu ca atunci cand are chef de zbenguiala sta cu David, dar daca are pofta sa stea la tv si sa nu faca nimic, iar eu ii fac "surpriza" ca vreau sa plec undeva fara David, se umfla de n-are asemanare, si scoate la interval toate argumentele ca eu sa-l iau si pe David si sa-l lasam sa leneveasca... Plus ca atunci cand David e nervos si plangacios, e pierdut, nu stie sa-l inteleaga ce vrea.
Oricum, s-a terminat cu dulcea odihna, nici n-a venit bine astazi ca s-a dus sa descarce si pleaca inapoi, mai rau e ca o sa stam singuri in weekend. Nu-i bai, vine frate-meu duminica, o sa stam de povesti o gramada.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Bravo mie, cum am reusit sa scriu numele lui fi-miu de patru ori intr-o singura postare?
Ma duc ca am treaba, sa pregatesc bagajul sotzului. Sa stii LILI, ca si io las pilulele si trec la preze, tu macar bucura-te ca-l ai pe sotz in fiecare zi acasa, poate iti scoti "investitia"!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Shine spune:
in cazul in care va intrebati de ce azi, din 10 postari 15 sunt ale mele, sa va dezvalui secretul:
n-a mers liftul azi de pe la 12 la 5, si s-au dus
toate planurile mele.
acum ma retrag in vastele apartamente, sa vaz daca mai stiu cum se fac gupiii
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Shine spune:
pot sa va raspund la intrebari din cap 47?
e, daca tot ati plecat toate, mai umplu eu o pagina, doo
Loremunteanu,, cika e mai bine carne de vita matura, ca e mai putin toxica decat cea de vitel zgubilitic (asa mi-a zis un medic)
Katerino te-ai tacanit? cum adik daca as avea 48 de ore doar pentru mine? pai in primele douaj' de minute m-as bucura de liniste, apoi as dormi oleaca, apoi mi s-ar face dor de Alexandru si de Catalin. Buey, eu nici macar nu imi mai pot imagina viata fara Catalin si Alexandru. Am tanjit prea mult sa am si eu ceva AL MEU, k sa imi doresc sa "scap de ei"
he, he io-te shine a plecat fara calculator la mare. va zic io, k o cunosc, e un fel de... am uitat copilu' acasa!!!!!
messa chiar asa fu'? de la borcanele s-a iritat Arianna?
ori eu sunt senila, ori nu s-a zis... gabriela_s s-a intors
la munca?
ie-te conchita a intrebat de mine... eram la naiba in praznic la mare, si ma rugam sa ajung odata in bucuresti( am plecat cu antibioticul in buzunar, si sanii prastie... Alexandru a supt in disperare, k nu i-au placut borcanasele, asa ca s-a rezolvat, iar antibioticul l-a luat sotul, pentru ca ii sparge o masea de minte sub os--chestiune pentru care va trebui sa faca omica operatie-)
Adela , eu m-am hotarat!!! vin la Timisoara sa il dau pe barbatu-tau nitel cu capu' de peretzi... ia sa te mai lase frate in pace, ca ti-e de ajuns ca te chinui cu copilu'
sper sa citesc mai departe ca esti oki, ca altfel sun un prieten sa-i esplice cum ie cu plozii
rali, la subectu' cu diversificarea nu prea ai ce citi.. dar daca vad ca nu l-a gasit conchita, il caut si eu
later edit: uite-l
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65268&whichpage=16&SearchTerms=diversificare
ati discutat despre nume... uite www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/81/Default.aspx" target="_blank">aici cum a fost la noi
Catalina, de fiecare data cand merg in mega image( cam la 2-3saptamani) trebuie sa iasa scandal ca au iaurturi expirate in vitrina, sua intepate, sau carne invinetita, sau rosii stricate... asa ca, ai grija ce cumperi de acolo.
gata, am terminat cap 47.
sa va las in pace, sau trec la urmatorul?![]()
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
aventura spune:
Hei fetele, am venit si noi ieri fortati de imprejurari caci Antonio e bolnavior, nush ce virus la bronhii are, nu a facut deloc febra, dar tuseste si haraie si nasucul e plin..Multumesc Doamne ca s-a inventat Batista Bebelusului! Deci dr. ne-a dat 2 solutii de inhalat pe care le administram cu Baby Inhaler si picaturi Ambroxol si Zyrtec, picaturi de nas. El saracutul e vesel, rade..
Ne-am intors din concediu caci pe-acolo pe la Turnu Severin am vazut un pediatru care imediat ne-a prescris antibiotic
si sa mor si nu vreau sa-i dau antibiotic, asa de usor mi se par ca prescriu ashtia!! Offf...nu aveam incredere dak ni se intampla, dak se agrava ce faceam? Spuneti si voi nu am luat decizia corecta??
In alta ordine de idei de cca. 2 saptamani Antonio nu mai vrea legume si pace, urla, tipa, nu vrea!! Turbez ca nu stiu ce sa mai fac! In rest mananca f. bine fructe, suc de fructe, banana, iaurt, lapte, branzica..dar legume nu vrea si pace! Fetelor salvati-ma, spuneti-mi si mie ce sa fac!!!! Am facut si pauza si tot nu vrea, urla pana primeste lapte sau altceva! Ce sa fac?
Daconst spune:
Fetele,m-am laudat degeaba,nu am recuperat nimic.Abia am citit ce ati scris de ieri.
Multumesc la toate de primire,sunteti dragute tare.
Despre intalniri ce sa zic,nu mi-a iesit figura cu nimeni,dar mai bine decit sa se supere cineva.
Anul viitor o fi mai bine.
Cu telefonul a fost asa,schimbam cartelele dupa nevoi.Adica aveam numar si de Orange si Connex,dar baza a fost Cosmote ca aveau 400 de minute gratis si cit am stat la mare am topit 300 cu mama.![]()
Lili,mesajul tau l-am vazut tarziu si nu am mai apucat.Oricum mai eram cu o pereche la mare si a fost cam naspa cu programul ca nu puteam sa-i las balta.Mai ales ca eu eram sofer prin statiuni.
Alinuk,Cristiana dati-mi un PM cu numar de fix daca aveti si va sun de acum sa va saturati de mine.Ca de aici nu platesc nimic cind vorbesc cu Ro.
Liudo,vad ca si tu esti ocupata.Ce are Diana,ca mi-a scapat?Sanatate multa.Hai ca incerc macar capitolul asta sa-l citesc.
Mary,am ras la faza cu tortul ca ceva in genul asta mi-a facut Lucas.I-am facut cerealele si i-am pus farfuriuta pe masa de la scaun.Iar cind sa-l bag a intrat direct cu piciorul in ea si murea de incantare.
Lore,la noi lactatia s-a incheiat dela sine fara nimic,dar eu nu am avut noduli.
Aventura,eu as spune sa faci pauza si sa-i dai dupa citeva zile iar.A mai avut si Lucas faze de genul asta dar la cereale si lapte ca legumele le hapaie de numa.
Shine,sa-ti spun ca si pe mine ma bantuie ideea cu bb 2?![]()
Ma tot intreb care e diferenta optima intre cei doi?La anul cred ca ma bag si eu iar la Odisee iar.![]()
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
quote:Anca acum 2 saptamani, ne-am luptat si noi cu un "rosu in gat" destul de aprig, cu temperatura chiar pana la 39.5 grade si la fel ni s-a prescris antibiotic. eu nu i-am dat deloc lui Erik, am mers numai pe humex, nurofen si supozitoare eferalgan, cand era prea mare temperatura. in rest pentru mucisori, apa de mare si batista bebelusului
Originally posted by aventura
Hei fetele, am venit si noi ieri fortati de imprejurari caci Antonio e bolnavior, nush ce virus la bronhii are, nu a facut deloc febra, dar tuseste si haraie si nasucul e plin..Multumesc Doamne ca s-a inventat Batista Bebelusului! Deci dr. ne-a dat 2 solutii de inhalat pe care le administram cu Baby Inhaler si picaturi Ambroxol si Zyrtec, picaturi de nas. El saracutul e vesel, rade..
Ne-am intors din concediu caci pe-acolo pe la Turnu Severin am vazut un pediatru care imediat ne-a prescris antibioticsi sa mor si nu vreau sa-i dau antibiotic, asa de usor mi se par ca prescriu ashtia!! Offf...nu aveam incredere dak ni se intampla, dak se agrava ce faceam? Spuneti si voi nu am luat decizia corecta??
In alta ordine de idei de cca. 2 saptamani Antonio nu mai vrea legume si pace, urla, tipa, nu vrea!! Turbez ca nu stiu ce sa mai fac! In rest mananca f. bine fructe, suc de fructe, banana, iaurt, lapte, branzica..dar legume nu vrea si pace! Fetelor salvati-ma, spuneti-mi si mie ce sa fac!!!! Am facut si pauza si tot nu vrea, urla pana primeste lapte sau altceva! Ce sa fac?
Aventura mamica deAntonio (04.02.2007)
in alta ordine de idei...pacat ca v-ati intors din concediu, mai devreme decat ati programat, dar important e ca micutzul sa-si revina cat mai repede
sper sa auzim de bine in curand. sa ne tii la curent...Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb varsta lui Erik
Daconst spune:
Sa va mai spun despre noi?Ca daca tot am lipsit atata vreme...
Lucas e un neastamparat si jumatate,vrea doar in picioare si se catara pe tot ce apuca.
In Ro a fost super,super.Aveam 2 bunici la dispozitie si o nepotica de 16 ani care abia astepta sa o sun sa-l ia pe bb la plimbare.
I-a priit tare bine tot concediul.A stat mult pe afara,s-a invatat cu lume multa,doar 2 zile cit a fost mai cald nu i-a prea placut.Noroc ca in zona noastra nu a fost deloc cod portocaliu.
Ieri cind am ajuns aici ne-am speriat de ce temperaturi scazute sunt.Noi imbracati de vara si aici abia 10-11 grade.Mi-a fost frica sa nu raceasca,dar e calit bine din cite vad.
A venit si soacra cu noi si trebuie sa o mai plimb si pe ea,sa nu se plictiseasca.De luni fac curatenie generala,ca ea abia asteapta.![]()
O sa va pun si poze cu Lucas(ca s-a schimbat grozav de mult)si din concediu,dar sa fiu mai libera.
Deja nu ma mai pot concentra pe ce scriu...mai bine ma culc.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
Dana una peste alta
zi-ne si noua ce "gust" ti-a lasat Romanica noastra, revazuta dupa ceva timp? si cealalta pereche, erau cumva nemtzi? le-a placut la noi?
aaa si pune si tu ceva poze cu Lucas in Hunedoara si cu tine la mare, bineinteles ![]()
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">
poze bb
varsta lui Erik