Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

se pare ca eu intrebam, si tu raspunde-ai in acelasi timp
hai, ca mi-ai luat-o inainte, ai raspuns cam la tot ce intrebam eu

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mary,mi-a placut acasa,sa stii,doar ca in ultima saptamana nu-mi mai gaseam locul si desi mai avea sotul concediu am preferat sa venim sa stam aici restul concediului.In plus de asta au inceput sa se termine borcanelele,pampersii si laptele,iar cind am vazut ce scoruri sunt pe acolo,am preferat sa nu fac experiente cu ce se gasea acolo pe piata.
Cel mai mult mi-a placut ca sunam bunicile cu randul si eu cu al meu parca uitam ca avem copil.Cit am fost la mare a fost bine,doar ca am avut impresia ca s-a schimbat Lucas tare mult si eu am pierdut mult din momentele frumoase.
In rest,nu ma pot plinge de nimic,ca experiente proaste nu am avut,sincer.
Cred ca a contat mult ca bb a stat cu toata lumea si asta m-a facut sa vad totul cu alti ochi.Am vazut doar partea buna.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

imi pare bine ca a fost frumos . acum o sa ii lipseasca cateva zile lui Lucas, multimea din jurul lui, cu care s-a obisnuit aici, dar o sa-si revina in curand.
asteptam poze...

www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

fetelor, ce faceti? dormiti toate? numai eu si Dana pe aici, in seara asta?

varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am terminat capitolul asta si sper sa ma mai tina bateria de un mesaj.

Adela,imi pare tare rau de prietenul tau,condoleante!

Marina,concediu placut,desi nu m-am prins unde ati plecat.

Cristiana,inca nu am ajuns la mesajul cu probleme,dar sper sa fi si trecut deja.

Eli,m-am minunat ce rapid e Pisoiashul pentru categoria lui.Si Lucas face la fel,dar parca nu e asa sigur in miscari ca si Andrei.

Alinuk,ce s-a maturizat Margelutza.Eu tot mai inteligent in vad...e ca un om mare deja.

Cata,vai ce m-am speriat si eu cu pataniile tale cu Matei.Abia am asteptat sa citesc ca e bine.

Gio,ce m-a distrat fimluletul cu Eva.Asa e si Lucas ca un om beat in miscari.Dar sare cind nu ma astept.Eu rad de numa cind il vad.

Kate,frumoase pozele voastre,vad ca v-a priit concediul.Eu nu stiu cum mai rezisti in ritmul asta cu trezitul noaptea,dar cred ca te-ai obisnuit deja.

Lili felicitari lui Adam,ai baiat mare,ce mai!

Liudo,nu te mai plinge ca ai mancat si tu bine un we,ca eu tot concediul am bagat in mine ca sparta.Am halit la orice ora,in orice cantitate.Acum astept sa ma bag iar la cura ca nush ce naiba cred ca si de la pilule, ca am inceput sa iau iar,dar am sarit cu 3kg la cintar.

Gata fug la somn ca Lucas se cam maraie de la dinti si vede lumina si crede ca trebuie sa se trezeasca.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Catalina, aceeasi intrebare pune si nepotelul meu. De fapt el intreaba: "Si eu aveam asa cand eram bebelus?" Cand i-am cumparat leagan Evei, ar fi vrut sa il incerce si el dar cum e prea mare, i-am spus sa nu ii para rau ca si el cand era mic a avut leagan. Asa ca atunci cand a vazut patutul m-a intrebat daca el a avut asa ceva. Normal, numai ca nu a vrut sa doarma in el.
Nu va spun ca dupa ce a vazut-o pe Eva la o luna si ceva i-a plans sora-mi sa ii faca o surioara ca o sa o iubeasca mult, mult.

Helenutza, pt hrana de bebe folosesc doar mixer vertical pt pasat mancarea. Sucuri nu ii dau inca.
Conchita, ma bucur ca Evei ii prieste diversificarea, dar tare mi-e ca s-a ingrasat pt ca o cam fortez sa manance cand strange din gingii. Stiu ca nu e bine, pediatra m-a atentionat, dar... asta e!
Asteptam poze cu Sonia. Sau mai e timp pana la majorat?
Si eu i-as mai da lapte Evei dupa masa diversificata, dar nu vrea. Si face urat de tot daca vreau sa o oblig.

Liuda, acum ies pe la 4,30 din casa, iaurtul+cereale ii serveste afara, la 8 sunt in mall la cumparaturi, la 9,30 acasa.
Ce cereale ii plac Dianei? Sa le incerc la Eva.

tzuchi, bucura-te ca Ana prefera tzatzi si nu ceaiul. Sa vezi ce ma impedic eu cand Eva plange dimineata dupa ceai cand ar putea f. bine sa bea lapte.
Marybell, nu ii pun vit. D in mancare, ci lapte praf care are vit.D. Laptele de mama nu o are, iar Eva se pare ca nu a asimilat-o bine. Acum ii dau 5 pic. de Vigantol cu lingurita, la sfatul pediatrei.
Am sa ii fac o poza maine Evei sa ii admirati sunculitele. Vad ca nu am mai pozat-o de o sapt.
Shine, imi plac si mie paturile alea!
Lore, stiam ca productia se opreste singura, dar am auzit ca fetele au luat nu stiu ce medicament. Roni de ce nu mai vrea, i-ai introdus lapte praf in bibe? Cred ca si Eva s-ar intarca imediat daca ar stii ca poate primi lapte si din alta parte.
Liliana, mi se facu parul cand am vazut filmuletul. Da' ce s-a-naltat Matei. Si seamana tot mai mult cu tine.

In seara asta am incurcat-o cu Eva la culcare. Ma rog, a adormit ea frumusel, am inchis usa la dormitor si m-am dus sa fac mancare. Peste ceva timp, ies din bucat. spre baie cand o aud zbierand din dormitor. Mamaaa, da' ce urla. Niciodata nu a mai tipat asa. O iau in brate (ma gandesc ca aici am gresit mult, trebuia sa incerc sa o calmez din patut), vad ca nu vrea lapte, incerc sa o adorm, urla... Asa ca o duc in sufragerie, o las pe canapea sa ma spal pe maini, ca de-aia mergeam la baie. Sa auziti urlete! Ma spal cu viteza luminii, o iau iar in brate, merg la bucatarie, ii arat ca fac mancare, scot cartofii din tigaie, dau la economic gratarul si hai sa imi culc odorul. Intre timp observ ca Eva nu a stat degeaba la mine in brate si a agatat capacul de la suzeta de unde l-o fi gasit.
Iar o culc dar nu apuc sa mai pun o tigaie cu cartofi ca iar tipa. Asa ca o iau cu mine, o pun in scaunel si hai sa facem mancare. Era ceasul 00:10. Fi-mea nu mai putea de bucurie, ciufulita, dadea din maini, chiuia... mie imi venea ca mama vitreaga, imi sacrific copilul pt ca burtile noastre sa se simta bine. Asa ca prajesc cartofii, sting aragazul si hai la culcare.
Si acum ca am recuperat si pe forum, va zic :

BUNA DIMINEATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Dintre fetele care au facut cezariana, care mergeti la sala? Ca ma paste si pe mine gandul insa ma oboseste doar ideea. Totusi, cumva trebuie sa fac sa scap de burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata, fetelor. M-am intors. N-a mers internetul doua zile.

Mare eveniment. Alice merge "de-a busilea", insa cu spatele (asa a mers si in premergator prima data). Chiar incepusem sa ma panichez putin. Toti bebeii pe care ii cunosc mergeau asa la varste chiar mai mici decat a ei (7 luni jumate). Noi am mers mai tarziu. Cred ca suntem putin cam "grasi" si de aceea a fost mai greu.
A inceput sa practice noaptea in somn, lucru absolut distrugator pt. mine; eu nu am pierdut nici o noapte cu copilul acesta pt. ca doarme de bubuie de cand s-a nascut.

Care aveti mai multi copii, spuneti-mi si mie: se poate ca unul sa fie cuminte, iar cu celalalt sa nu inchizi un ochi toata noaptea? Anul viitor mai facem unul si mi-e teama de chestia asta de mor. Eu lucrez , nu pot sa stau acasa, si daca ziua muncesti si noaptea legeni copilul cred ca o iei razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor. Aseara nu am mai intrat ca nu am mai apucat, am pregatit masa pt sot, am iesit, program de seara asa ca ii zic azi duamnei caracatita Lilisor sa ii traiasca nazdravanii sa se bucure de ei, vazui si io minunatie de film ieri.

Aventura, multa sanatate lui Antonio. Eu zic ca ati facut super bine ca ati venit. Cu copiii nu stii niciodata, se pot face bine instant sau invers. Lasa, mai bine sa fiti acasa. Cat despre legume, si noi ne plangem de acelasi lucru, eu tot caut retete peste retete. Auzi, s-o fi plictisit de aceleasi legume. Vrei sa iti dau si tie pe net retetele alea?

Lala, iti dai seama ca orice raspuns al nostru e doar o parere. Bineinteles ca se poate ca unul sa fie cuminte si unul sa iti scoata peri albi, chiar ii pove ieri lui Lili pe mess de famelia mea de 4 frati in care eu am fost un bebel ok, gemenii i-au pus pe toti pe butuci si frate-meu ala micu nici nu se simtea in casa. Dar am mai auzit si doi copii buni si doi rai. Nu se stie niciodata. Fa-l, sa fie sanatos si apoi stai cu urechile ciulite si ia-l din pripa cu toate mofturile daca le are.
Si cu mersul in 4 labe, daca tu te plangi io ce sa mai zic ca Matei are 8 luni si nu face chestia asta? Eu zic ca nu e motiv de sperietura. Fiecare cu ritmul lui.

Miha, ce scuuuuuump, nepotelul tau. Auzi, sa ii faca si ei o surioara sa o iubeasca mult. Si sora ta ce a zis? Nu i-a suras ideea?
Auzi Miha, de mult vroiam sa te intreb. Ce e frate cu orele alea la care scrii? Locuiesti in alta tara sau pur si simplu dormi ziua? :)

Danutza, Marina a plecat in Egypt din cate stiu eu. Cat despre noi, da, Matei e mult mai bine. Desi mai are muci, nu mai tuseste aproape deloc, doarme bine si e vioi. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat minte sa nu bag antibioticul in el imediat. Aventura, ai dreptate, doctorii astia parca sunt nebuni, una, doua, pac antibiotic.

Aoleu Dana, nu mai zice de pierdut momente frumoase ca eu sunt in faza pre-bona si am toate amocurile posibile, in frunte cu ala ca o sa imi creasca altul copilul si io o sa muncesc ca boul si o sa pierd tot. Dar n-am incotro (ba chiar din motive financiare, cred ca nici pana in decembrie nu pot sa stau acasa ... of).

Shine, ai dreptate cu Mega, desi e destul de scump, io ma iau la cearta cu vanzatoarele ca te trateaza ca si cum ne fac o favoare personala ca ne primesc in magazin. Era sa ma bat cu una odata. Eu stau exact peste strada de Mega, din balcon vad perfect daca e deschis, e aglomerat, etc. dar nu ma duc decat in caz de forta majora. Bine, in capatul strazii e Auchan. :) Bani sa am.

Nadiuta, dar te-am suparat tare tare cu parcul de nu mai vb cu mine? Imi pare rau, sper ca m-ai inteles de ce nu am putut veni ... .

Si cum ziceam, vreau nu vreau tre sa fac excursie la Auchan. Sub 3 mil nu las acolo, parca sunt setata ... Hai ca mai vorbim.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Miha, ai fost simpatica povestind cum strange Eva din gingii. :-)) pai nu o mai forta, ca ei acum se seteaza sa refuze atunci cand sunt satui. si daca noi le dereglam setarile astea, fortandu-i sa accepte peste cat pot ei sa manance, nu facem altceva decat sa-i obisnuim sa manance portii duble mai tarziu si sa se ingrase.

Aventura, nu turba:-)), ca nu-i baiul chiar asa mare. nu e obligatoriu sa manance orice oricand si oriunde. da-i timp, da-i cate pauze are nevoie si revino cu legumele mai tarziu.

Lili, am vazut filmuletu, io am cam ras, scuze, dar tu in calitate de tanc rusesc invartindu-te cu turela cand la unul, cand la altul, ai fost de milioane. in schimb, Sonia, care era la mine in brate in timpul cinematecii, a pufnit intr-un plaaaans, exact ca David al Cristianei. :-)) mey, vezi, ei sunt solidari intre ei, noi intre noi. da' tot nu m-ai convins ca nu e mijto cu 2, sorry. vad ca tu te descurci absolut minunat. :-)) nu daaa!

Lala, care e graba? ti-e ca se marita maine poimaine si nu stie sa mearga inca? :-)) uite, ca sa te consolezi, nici Sonia mea nu se taraste si are aceeasi varsta cu Alice.

Shine, normal ca am intrebat, ti-am zis ca iti simt lipsa cand lipsesti, da' nu m-ai crezut. stii de la ce ti se trage cu mine? de la tabelul ala din semnatura. :-)) mi-a folosit enorm asa ca te-am tinut minte. interese meschine, stiu. :-))

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput