Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

LILISOR ..... acum m-am prins eu ce era cu mutra aia pe tine ieri. Ca m-am si speriat.
Cred ca de luni incepem procesul de inchidere ceea ce inseamna ca ma linistesc. Ploaia asta de azi inseamna racire, vineeee toamnaaaa.

Eu cam sunt blocata aici la capatul mamaiei, ca prin mamaia sunt nebunii aia cu barcile, nu se poate circula.
Va pup si ma duc sa stau cu puiul meu ca mi-a fost un dor de el, sapt asta tot pe la 8 am ajuns acasa. Dar se termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata buna fetelor, eu sunt cu somnul facut pe jumatate dar nu am de ales, daca donsorul David a considerat ca e rost de trezire la toata lumea, apai io m-am conformat. Tati a plecat dupa miezul noptii, asa ca pana m-am foit de culcare era deja unu, nu mi-a venit somnul, apoi a inceput piciul foiala, in sfarsit, om recupera cu un somnic de dupa-amiaza sau la noapte.

DANA, scumpa mea, nu m-am suparat pe tine, oricum am avut o stare de groaza saptamanile trecute, acum parca m-am mai linistit, tata a fost cu greu convins de frate-meu sa mearga la doctor, si se pare ca medicatia are efect. Ma bucur ca v-ati simtit bine, eu la un moment dat intelesesem de la Liuda ca ati avut ceva incident cu masina, sper ca n-a fost nimic serios. Cat despre Lucas, e minunat ca i-a fost si lui bine cu atata lume in jur, si se pare ca a mancat bine si ca nu au fost probleme de zici ca s-au terminat borcanelele. Ha, te-au speriat scorurile de-aici? Noi ce sa zicem?

Hai ca pute ceva in Danemarca, cred ca David a facut un ceva de dimineata, sa-i fie de bine, ma duc sa-l schimb.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

SRALUCA, chiar nu te-am mai vazut de mult pe-aici, gata-gata sa cred ca ai plecat in concediu la mare ! Da, ai dreptate, vine toamna, iar eu sunt mega-incantata caci imi place la nebunie, incep si eu sa respir. Iar fiindca baba se piaptana cand tara arde, mi-am facut planuri sa plantez niste arbusti si trandafiri noi in gradina, jungla vreau sa fac aici.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Anca, imi pare rau ca Antonio nu e bine; las' ca trece repede....
Poate nu mananca din cauza dintisorilor; nu da semne de iesire nici unul? Si noi am patit-o cu legumele; doua saptamani n-a vrut si pace; Roni nu mai voia nici lapte... Acum, oi fi certata sau nu, nu stiu... Eu am facut o supa de pui pt noi (cu putina sare, doar de gust) si l-am incercat si pe el si vreau sa spun ca de trei zile manaca supita/piure foarte bine (100g) si a inceput sa bea si lapte din nou (abia manca 120ml la o masa, iar acum papa 180-210ml). De cand a inceput sa pape bine, i-a iesit si dintisorul... Nu stiu daca-i doar o coincidenta... La fel ca si Antonio, manca numai fructe si branzica....
Miha, Roni a primit completare inca de la nastere (rareori, putin, dar a primit). Nu a dat niciodata semne ca prefera laptele praf, ba dimpotriva... Si-a scos doua mese de lapte, odata cu diversificarea, apoi nu a mai vrut sa pape la san, din cauza gingiilor(asa cred; il mancau prea tare); ma musca, plus ca scazuse destul de mult productia. In ultima vreme mai sugea doar noaptea. De cand n-a mai vrut deloc, a coincis si cu perioada cand n-a mai vrut nici legume si nici lapte praf (ajunsesem sa i-l dau prin somn)...

Multumesc si celorlalte fete pt raspunsuri.

Fug la treburi; azi e zi de smotru.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Neata!

Mey fetelor, Lala, ce-aveti mey cu bietii copii?? Fiecare are ritmul lui propriu, nu mai comparati copiii! Eu sincer as prefera sa vorbeasca mai repede Antonio decat sa mearga

De ex Antonio are 7 luni fara cateva zile si nu merge de-a busilea inca si in fundulet sta bine doar in carut..asa in pat nu vrea sa stea in fund si pace, mititelul incearca in disperare sa se ridice, dar sa vedeti cum...sta in 4 labe apoi ridica fundul si sta sprijinit in palme si in varfurile picioarelor si apoi incearca sa-si traga picioarele sub el ca sa stea pe vine...oare o fi bine cum incearca? Chiar, care e metoda prin care se ridica ai vostri?

Dar el de la 6 luni spune tot felul de silabe..asa ca..fiecare copil are ritmul lui.
Nu-mi fac nici o problema, masa si tatso au mers la 1 an, de ce ar merge el mai repede, chiar asa!

Mergi la inceput

ANCA, ai dreptate, fiecare copil cu ritmul lui si cu preferintele lui. David nu sta in fund prea mult, dar daca ar putea ar sta toata ziua in picioare (sustinut inca) iar la baie face figuri gen Tarzan, se tine de furtunul de la dus si sta drept ca un bat, dar inclinat. Ce sa vorbim de spalat, mor de ciuda ca alti bebelusi stau cuminti in fundic in vanita. El, nu si pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Catalina si eu merg la munca, de luni ! Nu stiu cum voi putea sta departe de puiutul meu. Inainte eram toata ziua la munca, credeam ca asta e scopul meu in viata. Eram convinsa ca voi sta 3-4 luni acasa si apoi....la munca. Bia are astazi 8 luni , e minunata, mi-a schimbat toata viata, toate valorile, ea e acum TOTUL!

Si inca mai alaptez dimineata si seara si rar si in timpul zilei. Ma cheama astia sa lucrez, suntem putini, munca multa! Incerc sa cer program de 6 ore!

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza buna!

Am zis ca nu va citesc decit seara,dar uite ca nu rezist...iar se uita soacra la mine ciudat ca cica ce ma joc pe calculator?Ce sa-i explic eu de forum si alte alea.

Catalina,nu te lua dupa mine ca pe mine ma mustra constiinta ca eu ma distrez la mare si gupilu tocmai se ridica singur in patut in picioruse.iar mama imi comunica la telefon progresele lui.Daca era sa fac un ban,poate era mai bine,dar eu de fapt il cheltuiam.

Cristiana,am simtit eu ca esti mai bine,dupa tonul mesajelor tale.
Noi probleme cu masina chiar nu am avut,nu stiu ce a inteles Liuda .Faza a fost ca la intoarcere de la mare era sa se urce tirul pe noi si am inghetat toti de frica.Eram pe serpentine pe Valea Oltului si noaptea.Venea un tir direct spre noi,pe banda noastra pe contrasens,ara sa depaseasca ceva.Cred ca soferul adormise,altfel nu-mi explic.A tras al meu pe margine tare si abia am scapat,dar ne-am speriat groaznic.Eu in tara nici nu am mai condus de atunci,decit asa scurt prin oras.Nasol tare se circula,ce sa mai zic.Nici nu ma mir de atatea accidente.

Anca,asa a inceput si al meu sa se ridice cum spui tu.E pe drumul bun,zic eu.La noi deja se ridica fara probleme.

Mihacarm,cam asa face Lucas,cum spui tu de Eva.Are faze de urla ca disperatul de trebuie sa-l car toata casa dupa mine,ca nu sta nici cu ta-su.Eu sper ca e de la dinti si va trece.

Lala si Bebebia bine ati venit in club!

Lala,nu ma pot abtine sa nu ma mir cum papa grasunica ta la prinz.Ca un om mare deja.

Bebebia
,la multe lunishoare!

Conchita,vad ca s-au pus fetele pe tine cu pozele si tu nimic.Eu am vrut poze cu tine mai de mult,dar vad ca nici pe Sonia nu sunt sanse s-o vedem.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

DANA, cred ca la faza asta se refera Liuda, bine ca nu s-a intamplat nimic, mie mi-e groaza sa ies din oras cu masina, si cand ma gandesc ca acum zece ani bateam tara in lung si-n lat, si de obicei singura! Adi a fost acum vreo trei saptamani la Codlea, de la Sibiu pana acolo a avut vreo 47 de semafoare de lucrari la drum, s-a enervat cumplit, sa faci atatea ore pe niste distante ridicole.

Ce zici, ca soacra-ta se mira ca "te joci" pe calculator? Mai da-i si ei ceva de lucru, sa-i treaca. Si eu mi-am promis de multe ori ca nu deschid calculatorul pana seara, dar cred ca dependenta asta nu mi-o mai scot din sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bebeia, succes la munca si nervi tari sa rezisti departe de bebe!

Dana, m-ai distrat cu soacra care zice ca te joci pe calc. Fa ca mine, zi ca muncesti.

Io sunt amarata ca am tot vrut azi sa ma tund, sa arat si eu a om si n-am reusit. Dimineata, pana am terminat cu toate alea s-a facut 8 jumate, am mers la Auchan ca deh, se cerea sa lasam acolo meleoanele, apoi am vrut sa ma opresc dar sotul nu, lasa ca ma duc eu la piata si dupa aia te duci tu sa te tunzi. Si m-am dus acasa unde am putut pleca numai dupa ce am facut fructele lui Matei, mancarea pt noi deci era 12. Bai, am mers (la un mom dat prin ploaie ca mi s-a rupt umbrela si am pus-o in primul gunoi) de mi-am rupt pingelele si nu m-a primit nimeni. Ce credeti domne, nu se mai poate tuns fara programare. In vreo doua locuri (ca am colindat vreo 5) se ofereau neste tanti de serviciu sa ma tunda. Oi avea io chiar asa mutra de proasta? In fine, am venit acasa fleasca si netunsa. Sa imi fie invatatura de minte. POate luni.

Intrebarea intrebatoare: ce faceti voi cu copiii azi? Mi-e groaza de ora 5 cand o realiza Matei ca el n-a iesit afara ... ca mersul la Auchan nu se pune.

Mergi la inceput