Stelutze de ianuarie februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 29
cristiana70 spune:
CATALINA, hi, hi, la noi mersul la cumparaturi se pune, de ce sa nu se puna? Cat despre tuns, imi pare rau pentru tine, sambata ti-ai gasit si tu, cand au alea mirese si alte cele. Eu de vreo zece ani merg la aceeasi coafeza, normal ca doar cu programare, dar niciodata nu m-a facut sa astept mai mult de zece minute, asa ca merita sa dau un telefon inainte. Incearca si tu sa te fixezi la cineva, dar sa-ti si placa persoana, e mult mai simplu decat sa ai surprize, caci am retinut ca nici ultima data nu ai fost teribil de incantata...
Cat despre ploi, eu ma gandesc ca trebuie sa-i iau viteazului meu o husa de ploaie la carut, dar cred ca ne paste si un carut caci actualul e pe cale de dezmembrare.
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by lala77
Care aveti mai multi copii, spuneti-mi si mie: se poate ca unul sa fie cuminte, iar cu celalalt sa nu inchizi un ochi toata noaptea? Anul viitor mai facem unul si mi-e teama de chestia asta de mor. Eu lucrez , nu pot sa stau acasa, si daca ziua muncesti si noaptea legeni copilul cred ca o iei razna.
Felicitari lala ..sincer ma incearca o usoara invidie admirativa cand vad la altii asa siguranta in planurile de viitor ...anul viitor mai facem unul...
pentru noi care am muncit doi ani la greu, cu multe multe piedici si dureri... acest proiect este ca un munte cu multe surprize...
poate de data asta il urcam si noi mai usor ...
multa bafta fetelor care se gandesc la bb2 si isi planifica deja viata... Si noi vrem, dar parca la anu am demara proiectul..si avand in vdr ca nu stim cat dureaza demersul la noi... vom verdea!
Doamne Doamne e mare!
Aventura mananca la bibe? Poti incerca ceva mancare solida lungita cu lapte astfel incat sa treaca printr-o gaurica mai generoasa a unui biberon.... Am vazut ca asa mai faceau unele fete si mergea... Miciurin era cu Lizuca papacioasa tare de legumitze la bibe...am inteles ca acum a trecut si domnisorica la linguritza...felicitari!
multa sanatate pitikului Antonio... a pardon...uriasului!!!
lilica si eu eram cu Teo in brate la vizionarea filmuletzului... si ii ziceam..vezi mami asa nu!!!
..iar el hlizea fasolea (pe care nu o are ...apropos pt cine intreba...suntem stirbi clasa una, nu avem nici urma de dinte... mam mi-a marturisit ca mie la un an si doua luni mi-au dat fasolele...asa caaaaaa...rabdarica fara tutun!) si intindea manutzele catre tastatura si ecranul laptopului... Sa stii tu ca i-a recunoscut pe piticii tai si vroia sa se socializeze cu ei... iti amintesti cum intindea manutza peste carucior la Adam..cu accent pe 'A'..pt cine nu stie!... fix asa facea Margicutza...Conchi fata io m-am saturat de cand ne duci cu preshul...cu pozele alea... io nu mai vb cu tine pana nu-ti vad printzesa Soniutza.... si promit sa i-o arat si lui Teo. De acum cand ma uit la pozuci il iau si pe pitik sa le vada...pt ca la petrecerea de un an a lor sa ii cunoasca deja
... le facem o petrecere faina, nu-i asa??? Ma gandesc chiar sa le facem tuturor participantilor cate un tricoutz inscriptionat pe spate "Stelutza de ian/febr 2007" si pe fata ...nu stiu ne mai gandim "Cel mai tare din parcare"... sau "Eu am multi prieteni" sau... numele lor pur si simplu....mai veniti si voi cu ideiDana hai sari si tu cu niste imagini graitoare intr-ale progreselor lui Lucas
Noi suntem poznasi...ne ridicam in fundel, nu ne mai rostogolim ca moshcofanu...ba chiar atunci cand obosim ne sprijinim intr-o manutza grasutza... de'a bushilim ..dar nu exageram, mai degraba e fericit cand se ridica (asa cum zice Anca de Antonio cred) in maini si picioare..un fel de pod pe fata...se sprijina in manutze si piciorutze pe care le intinde si ridica fundelul in sus...si e fericit cand se catzara de o margine ceva... Mai ales cand are tati laptopul pe pat si el e la margine si incepe sa puna mana pe tastatura si pe ecran... e halimai mare!!!
haha v-am zis ca acum are indeletniciri entelectuale??? adicatelea are preocupari intense cu niste carticele!!! i-am luat de la K's Kids un set de trei carticele cu trei teme: cercuri, patrate, triunghiuri...fain colorate, foshnaitoare, si numa bune de gustat... pardon de devorat ca un filosof ce are mama!!!
poop fete cucuiete si we placut!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez[/b]
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator![/b]
kateryna spune:
Am revenit si eu. Nu mai stiu cine zicea ca nu mai vrea bb sa pape legume (parca Aventura...scuze, dar la cum citesc eu forumul cu bb in brate si pe parcursul unei zile e cam greu sa mai ti minte). Deci, noi am inceput diversificarea pe 7 iulie cand a facut Ninou 6 luni. Toate bune si frumoase..papa intre 150-200 de fructe, 200-250 de legume si 200-220 de cereale. cam pe 20 iulie incepe Ninou sa faca scandal la mancare. Le lua pe rand...azi frcute, maine legume si in alta zi cereale. Ce manca cu placere inainte acum era cah. A tinut-o asa cateva zile dupa care a inceput sa reduca drastica cantitatea de mancare (banuiam un pui de dinte). De pe 27 iulie si pana pe 2 august incepuse sa manance maxim 250 de ml lapte de tzatza( il cantaream ca sa vad cat papa) toata ziua! Fara nimic altceva. nu mai voia nimic. Daca am vazut ca se impute treaba noi ne-am reintors la tzatza la toate mesele ca trebuia hidratat si de atunci si pana ieri suntem pe tzatza exclusiv. Ieri am incercat sa-i dau cateva fructe (a papat putin), legume (vreo 100 de ml) si cerealele(care erau preferatele lui) au fost cah. Faza naspa e ca ne-am intors de la mare si cu o viroza (ca se pare ca pana la urma asta am avut si eu si el-de fapt inca mai avem) asa ca o sa-l mai las cu papa solida pana cand se face bine. Din ce am inteles de la dr majoritatea copiilor care au fost la mare in ultimele 2 sapt au facut viroze (sau cei care au stat pe langa ei) cu nsuc mucios, tusit si chestii din astea.
Catalina spune:
Kate, imi pare rau sa aud vesti nu asa bune. Va doresc multa sanatate. Se pare ca luati diversificarea de la inceput, nu? Maaaama ce le-ai mai tras si tu.
Si daca tot ploua si tot nu putem iesi afara, poate are cineva timp sa ne vada si pe noi, intai cu mamaliga pe bot azi cand am experimentat pt prima oara mamaliguta cu branzica, iaurt si ou (a la Laura Ionescu) si apoi in tzarc si cu mami calare pe DC.
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1294695650/in/set-72157600532987690/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1293829229/in/set-72157600532987690/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1294695120/in/set-72157600532987690/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1293830495/in/set-72157600532987690/
Va pupam
alinuk spune:
hihi sa traiti bine!!
Conchi te-am ratat cu un miel!! norok ca n-ai fost pe faza!!
Cineva aici mi-a atras de atentie... sar'na sa traiasca!
Catalina haios tare scranshnici cu mamalica pe mufarina...
sa stii ca iar ai incarcat poze in albumul Terbitzei 
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
dinzo spune:
super frumosi sinteti Cata!!!
Am promis ca in we. punem poze si ma tin de cuvint. Iata citeva poze si cu noi. Este pt data cand pun poze si nu stiu dc am nimerit. Sper.
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1293941325/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1294798014/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1294786382/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1293911059/
http://www.flickr.com/photos/terbitza/1293891601/
dinzo spune:
si eu cred ca am incarcat pozele in albumul terbitzei... nu stiu dc mai am album.
Mihaela si Mihnea
Daconst spune:
Alinuk,hai ca am pus ceva poze www.flickr.com/photos/9613794@N05/sets/72157601797955734/" target="_blank">aici,dar o sa pun de prin concediu cind o sa am mai mult timp.Ca sa vedeti progresele lui Lucas o sa pun filmulet,dar altadata sa nu va plictisesc deja.![]()
Cata,ce seamana Matei cu tine!!!Mai ales la ochi.bai sa stii ca s-a schimbat si el.Parca toti sunt deja omuleti,nu mai sunt bb-i.
Asa spui ca e buna mamaliga?Eu cred ca as manca-o inainte sa se sature fi-miu.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
dinzo spune:
am facut album si le/am pus acolo... Asteptam sa ne vedeti....
http://www.flickr.com/photos/terbitza/sets/72157601798280114/
Mihaela si Mihnea
gio spune:
Hello fetele,
Pai la cat ati scris...de unde sa mai tin minte sa raspund la toate???Dar ca sa fie toata lumea impacata am vreo 10 albume de poze deschise si jur ca pana nu termin sa ma uit la toate nu le inchid
.
vad ca s-a intors lumea din concedii si s-a reanimat subiectul - doar ce ma intrebam pe unde o fi Dana??? Ea se plimba prin Ro!! Apropo de circulatia, mi s-a parut groaznic dupa ce ne-am intors din Austria, Germania - apropo, cine ne-a taiat fata in Viena intr-o intersectie? Ati ghicit, o masina de-a noastra, normal, B-00-,.....
Eu una am carnet dar n-am curaj sa ma apuc de condus in acest haos...
Lore, eu mai am f putin lapte si trag speranta ca atunci cand bb nu va mai lua 2-3 gurite pe zi sa se duca de la sine, ca la primul bb. Vezi ca sunt niste chestii naturiste care se pot lua pt intarcare.
Multa sanatate la bblusii bolnaviori!!! Noi am absentat din acelasi motiv, ne-a bantuit o enteroviroza, pe toti 4...Eva din pacate n-a scapat fara sumetrolim, asta e...
Liuda, tu vorbesti de nnea orbu' de la pensiunea CRistal din Slanic Moldova? Mama a fost acolo s-o "repare" la coloana insa mie mi-a lasat impresia unui mare sarlatan, mai ales dupa scorurile care se vehiculau.
Lili, mie mi-a placut la Ikea un pat dublu care se strangea cumva o parte sub cealalta - era alb. Eu am luat un raft de jucarii din aceiasi gama in camera fetelor si cand va renunta Eva la patut asa ceva ma tenteaza. Haos mare si la voi...ai? Ar fi trebuit sa fac si eu un filmuletz cat au vomat ambele - Taisia vomita pe canapea in bucatarie si Eva in dormitor se juca cu "productia" proprie pe care o intindea cu spor pe mocheta
.
Shine, la multi ani!!! Si spor la bb 2
!!!!
Pt fetele care se intorc la serviciu un pupic de consolare - bb cam tot aia face acasa cu sau fara voi, conteaza mai mult calitatea timpului petrecut cu el.
Acum va lasam, pana nu se inchide cap asta,
Pupici